Alltså minn älskade barn!! <3

Idag på morgonen plockade han upp en bit papper som han hittade på golvet i sovrummet (han la det där igår) och pillar på det och går sen fram till mig och trycker in de i mil navel ;)
Som jag skrattade när han försökte få det att stanna kvar!!!

Sen har han lärt sig att backa när han går, vilket är en klar favorit. Men idag kom även snurren, han snurrar runt sig själv och dansar för fulla muggar! Han var så söt att jag totalt smälte <3

Efter snurrandet så hittade han sig själv i spegeln. Han har tyckt det var jätte roligt med spegeln innan men nu insåg han nog att det kan vara han själv han ser. Han vrider på huvudet, lyfter fötterna, blinkar och kollar bakom spegeln m.m! Fick första snurren och spegeltitten på samma film, så ska försöka ladda upp det senare!

Sen hittade han löv vid dörren och dem skulle han pryda mitt hår med, jättefin blev jag kan jag säga!

Åh är sån stolt mamma <3 Fantastiska människa <3


Men hur ??

Hur kom du in där?
Istället för dagens outfit bilder som många tar så får vi köra dagens klätter&krångel-bild!


Spooky

Har skrivit det i tidigare inlägg att jag tror på det övernaturliga! Har sett "det" alldeles för många gånger för att inte göra det. Folk får gärna skratta om dem vill men jag vet ju vad jag ser och hör ;)
Det började igår när Timmy hade lagt sig. Jag har aldrig sett just nåt sånt innan men det var som en liten centrerad vit o ljus explosion i dörren in till vardagsrummet. Tänkte inte så mycket mer på det just då.
Men idag när jag och Jasper stod i köket så går han ut till hallen men springer snabbt tillbaka till mig och kramar om mitt ben och blir sådär blyg som han blir när han träffar nya människor.
Han ler och tittar ut mot hallen samtidigt som han gömmer sig bakom mina ben. Jag själv varken såg eller kände nåt då men han går efter en liten stund ut i hallen och kikar rakt upp som om han tittar nån i ansiktet och sen springer han in till vardagsrummet och "personen" verkar då ha försvunnit.
Kanske han har ärvt sin mammas och mormors talang!? ;)

Ikväll kan jag säga att det gått så långt att "han" öppnat dörrar. Det tycker jag inte om!! Nu öppnades garderobsdörren så lampan tändes. Och ja, det är en han och jag vet inte vem! Brukar känna en trygghet om det är typ en släkting som hälsar på. Men alltså inte denna gången!
Eller jo, nu fick jag svar... En som älskade våran lille son som gick bort för ett tag sen! :)

Skratta ni. Men vad vet ni egentligen? ;)


Amagaaad!!

Nu är det spännande på tv!!! Real housewivs of miami. Snygga brudar och snygga bilar, uuh yeah!!


Sådär ja!

Nu har jag tagit bort masken och på ren svenska ska jag säga - Helvete va ont det gjorde!!
Så nu är jag röd som en kräfta i ansiktet, så det är ju ingen mask man lägger på tillsammans med tjejgänget innan en utekväll!
Men faktiskt så är huden len som en babyrumpa och ska bli spännande och se hur huden kommer vara nu efter detta :)
Hittills tummen upp alltså!

Ps. Bjuder på ordentligt läckra bilder på mig idag ;) Haha!


Blackwomen

Idag fick jag ansiktsmaskerna jag har beställt så nu sitter jag här med den på och hoppas att den ska göra underverk så som alla säger :)
Det är den "acne killer" som många pratat om. Förpackningen har bara fått ny design.
Ser inte fram emot att dra av den dock!!

Idag har Jasper och jag varit ute och gått en hel del. Inte med vagnen utan bara strosat runt till fots båda två :)
När vi kom hem så slängde vi ihop lite fika och satte oss på balkongen och väntade på pappa som kom hem 5 minuter senare!
Har varit så otroligt trött idag så behövde verkligen komma ut. Men jag hoppas han sover bättre inatt så vi får mer sömn alla tre!

Gjorde en otroligt smarrig grönsakssoppa ikväll. Varför gör man inte det oftare?
Jasper gjorde inte två tummar upp men jag tror bara att det var för att han var grinig. Har varit det lite ikväll. Kanske fler tänder på g eftersom han sov dåligt igår? Får ta och känna lite i munnen imorgon! :)

Undra vad man ska hitta på imorgon mer än fortsätta allt ringande hit och dit ;)


Woops!

Var helt säker på att Jasper sov när han legat blixtstilla i över 20 minuter. Så gick in för att hämta Timmy så han skulle få sova i sängen istället och det räckte med att han lyfte armen så flög ungen upp igen! ;)
Woopsidejsi, så ingen sömn för Timmy ;) Eller jo, hör visst hur han sover igen i babyvakten ;)
Jaja jag får väl stänga av hans klocka imorgon och gå och hämta honom där inne!


Humm

Jasper har verkligen sovit oroligt ikväll! Undrar varför? :( Så vi börjar denna natten med en vaken och busig bebis som inte verkar ha några större planer på att sova!
Jag har försökt hela kvällen att få gå och duscha men så fort jag har rört mig mot duschen så har han vaknat. Konstigt att han sover så dåligt ikväll tycker jag, han sov nämligen inte mer än en kvart på eftermiddagen och var jättetrött redan vid 18.00 :/
Iallafall var Timmy snäll och tog honom nu så jag får nån sömn ikväll.

Hoppas Timmy får sova han med sen och att han inte somnar på puffen ;)


Sååå skönt!

Mamma kom idag som jag skrev igår. Lite senare än tänkt och slöa var vi båda två men åkte ut mot skogen så Jasper fick sova i vagnen och Kenzo ut och röra på sig.
Men tiden sprang iväg och när vi kom hem fick jag allt stressa för att inte missa min massage!
Åååååååh va skönt det var, ville inte att det skulle ta slut!!
Det gjorde att mitt val av utbildning kändes extra bra! Jag längtar verkligen såå :) Enda negativa är att jag knappt kommer få träffa Jasper den veckan/veckorna jag är iväg varje månad :( Hoppas vi kan hitta en bra lösning på det med!

Vi körde på en tisdagstaco ikväll. Blev så grymt sugen på det. Med efterrätt av hallonkladdkaka och te dessutom. Ja sämre kunde man haft det! ;)

Men titta på mitt ursöta barn! Jag smälter <3 Han är ett sånt charmigt bustroll den här godingen! Alltid med siktet på nästa bus ;) <3
Detta buset blev det idag, rulla ut hela rullen med soppåsar! Haha, skrattade gott när jag kom ut från toan och man fick gå på "gråa mattan" ;)

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3144590/images/2012/pic_50870174e087c30840eb26d3.jpg" class="image">


Bättre kan man knappast ha det!

Nu kommer det ett blogginlägg minsann! Tog en minibreak och njöt bara av min fina familj <3
Nu skiter jag i familjen och tar återigen upp bloggningen! ;) Nej då, men dem sover så gott båda mina män så passar på att skriva några rader om min fantastiska helg!
 
I fredags var Timmy ledig och vi drog oss mot en helg i Helsingborg. Egentligen var det tänkt att min mamma och pappa skulle passa Jasper den helgen men jag kunde bara inte lämna honom. Jag vet jag är mesig. Men jag har aldrig lämnat honom i mer än några timmar och ska jag då första gången lämna honom över en helg och samtidigt åka flera flera mil bort!? Phff, skulle inte tro de va!! ;)
Så han åkte med och tur var väl de för vi började med en tur till Tropikariet som ligger i Helsingborg. Jasper fastnade för hajarna medans pappan fastnade för "klapp och kel" hörnan ;) Man kunde stoppa ner händerna och klappa olika djurarter från olika biotoper. En klappdam var från öresund och den andra var från tropiskt saltvatten. Tycker väl egentligen inte det är en smart idé. För hur många barn kommer inte vara där med sina skitiga fingrar och slå och dra i djuren?? Nej skulle verkligen vilja veta hur dem tänkte. Sa till ett barn som drog i en svans...
Djurvårdaren i mig kom fram direkt ;)
 
 
 
Sen åkte vi till hotellet och checkade in och drog sen vidare ut på en promenad på stan. Jasper somnade i vagnen och vi passade på att ta en mysig fika <3
Tog en sväng om bland shoppingen givetvis innan vi drog tillbaka till hotellet för middag. Sen var det dax för Jasper att sova igen, han fick lyxen att få vara vaken lite extra nu när vi var ute på äventyr ;)
Timmy och jag tog ett mysigt bad ihop och kikade sen på film och mumsade gott.
 
 
 
Hör och häpna, vi fick sovmorgon kan vi säga. 09.00 slog han upp sina vackra blå ögon och var hur glad som helst!! <3 Han visste minsann att det var semester den lille rackarn ;)
Så vi fick då skynda oss ner till frukosten för att hinna med den. Skynda oss för att hinna göra oss iordning och skynda oss att packa allt för att hinna lämna hotellet vid 11.00. Men vi hann, phjuu! Lite imponerad av mig själv är jag ;)
Vi packade in allt i bilen och parkerade den vid hamnen och tog båten över till Helsingör där vi strosade runt ett bra tag. Unnade oss en lyxfika, även denna gången ute för det var verkligen strålande väder! Förmodligen sista gången man kunde sitta ute detta året.. Men ser ni den härliga tekannan vi fick ut, den vägde en hel del kan jag säga. Fick allt ta till mina mammamuskler för att hälla med den! ;)
Vi njöt verkligen allihopa kan jag säga. Det var så skönt att bara komma iväg och slippa tänka på vardagen, alla måsten och jobb med mera. Ja rackarns va bra vi hade det!!
 
 
Jasper älskar fåglar och fastade för reklamen vid båthamnen i Helsingör ;)
 Han skrattade och busade som tusan och alla runt omkring kunde inte låta bli att le och säga att han var så underbart söt med otroligt vackra ögon! Jag kan inget annat än att hålla med, han är fantastisk min lilla son! Det ger ett extra slag i hjärtat när helt främmande människor kommer fram och säger att ens barn är - Citerar: Bedårande söt med otroligt vackra stora ögon!
<3
 
Vi bestämde oss redan i Helsingör att på vägen hem stanna i Väla och besöka shoppingcentret. Ja dra mig baklänges va stort det va! Skulle kunna erkänna att vi båda fick stor lust att slå upp ett hus brevid och bara gå där inne och shoppa varenda dag!!! Vi är ju små shoppoholics båda två... Dem hade verkligen satsar på design dessutom så det var nåt nytt kul runt varje hörn! Ja jäklar va stort det var och det fanns ju minst en affär av varje. Ikea låg där med och Mio på 4000 kvm, behöver nog inte säga mer ;)
 
Den spännande resan hem höll på att sluta i Ljungby. Haha. Timmy sa att vi behövde tanka och jag frågar då hur mycket bensin det är kvar och hur långt vi kommer. Ja två mil till skulle vi tydligen komma... Då var vi mitt i skogen, lagom kul. Då kommer en skylt som visar mot Ljungby och jag säger då att vi kan köra in där och tanka men Timmy kör förbi. Hur tänkte han där min käre man? Bad honom snällt att vända och det gjorde han som tur väl var. Men vi kunde först inte hitta en bensinstation och det gjorde mig lite svett i pannan kan jag säga men allt löste sig i sista sekund som tur väl var och vi kom hem utan problem.
 
 
Idag kom Amanda med bussen och sällskapade oss här hemma. Vi pratade massor och bestämde oss för att baka en kladdkaka med hallon i, och den blev smarrig kan jag säga! Ska nog ta mig en bit nu när det ändå kom på tal ;) Hade en så mysig dag så fler ser vi fram emot!

Idag kom Jasper även på att han kan klättra upp på diskbänken. Nån som är förvånad? Inte jag iallafall. Vi har bara väntat på att han skulle komma på att han kan använda handtagen som trappsteg!
Han kom aldrig hela vägen upp innan jag i panik tog ner honom givetvis men nästa gång jag vänder ryggen till kommer han förmodligen sitta där med diskborsten i munnen! Haha, han är galen min bebis <3
 
Imorgon är det dags för min massage. Ojojoj va skönt det ska bli!! Mamma ska då komma och passa Jasper för Timmy skulle nog komma hem sent som vanligt. Tror jag kan räkna på en hand dem gångerna han kommit hem strax efter 16.00!
Men iallafall kommer ju mamma imorgon så ska se vad vi hittar på under dagens gång :)
 

Pirr i kroppen!

Japp nu pirrar det lite extra i kroppen! Har nu sökt skolan, så om inget konstigt händer så börjar jag studera till medicinsk massageterapeut & certifierad massör i januari :D!!!
Kommer behöva många ryggar att öva på så vill ni ha grymt bra massage så hör av er och tipsa alla runt omkring er!! :)

Imorgon åker vi till Helsingborg dessutom och ska verkligen bara njuta av varandra och suga ur varenda stund av lycka :)
Vi ska stanna till på tropikariet innan vi checkar in på hotellet och sen ska vi nog bara mysa på stan och äta massa gott :)
På lördag tar vi båten över till Helsingör och fortsätter myset där <3

Köpte nya temuggar igår och jag älskar dem verkligen! Så fruktansvärt söta så jag kunde bara inte låta bli. Givetvis är dem från favoriten I.B Laursen ;)


Nu börjar det bli riktigt bra :) <3


!

Ha jag löste det ändå! ;) Båda händerna snygga och franska!


Imponerad!

Kommer blogga mer imorgon tror jag.

Men nu vill jag bara visa hur klantig man får vara ;)
Nagellacket hade redan börjat fläka upp på vissa naglar. Och råkade av en slump hitta lite lösnaglar som man bara klickar dit för det är redan klister på!
Tänkte att dem har ju legat där i flera år så dem sitter nog inte så. Tryckte på dem på dem tre naglarna som nagellacket var borta på. Dem går inte få bort kan jag säga, sitter som berget ;)
Nån remover till dem andra naglarna finns inte heller typiskt nog så kan kan sätta fast lösnaglar där med...
Klant Emelie!! Men tjusigt är det allt med fransk manikyr ;)


Rackarns busväder!!

Har varit en riktigt tråkig dag, riktigt busväder! TUR att jag har Jasper som ändå skiner upp den med skratt och bus :)

När man inte får komma ut och röra sig blir man trött som tusan så hade ingen ork att göra allt som skulle göras.
Ringde iallafall alla sjuttioelva samtal och efter 7 försök så nådde jag äntligen fram till chefen ;) Möte imorgon vid 13.00! Hoppas han är villig att ge mig ledigt ;)
Fick inte tag i kommunen men hon skulle vara där imorn så gör ett nytt försök då!

Ikväll så blev det nytt lack igen! Kanske är tråkig som kör på samma sorts lackning för tredje gången i rad men köpte ett nytt glitterlack som jag bara visste skulle vara grymt snyggt med denna sorts lackning! Jäklar va rätt jag hade!! Provade "Hurry up" dropparna som jag köpte med som ska göra att alla lager lack torkar på 5 minuter. Var lite skeptisk men jag blev riktigt positivt överraskad, grym var den! Det var verkligen torrt efter bara några minuter :)
Tips : Zoya - Hurry up!
Det svarta är från O.P.I och det är ju känt för att vara ett grymt bra lack, vilket det är!

Imorn blir det nog inte mycket bloggande skulle jag tro. Ska packa hela morgonen. Sen mötet, då ska svärmor passa lilleman. Sen till Svärmor och svärfar på middag innan jag drar hem till Lindås fram tills torsdag. Kommer vara där nångång på kvällen och då ska det handlas och packas upp grejer :)
Kommer sakna min Timmy som ska till Bankeryd igen! Blö :( <3


Hurra!!!

Jag vann ett andrapris på Beauty House!! Ska få en rygg och nackmassage! :) Hurra!! Oj så välbehövligt det är just nu när det är mycket på gång!! Lilla jag som aldrig lyckas vinna något!

Det gjorde att det dåliga som varit idag är som bortblåst.
Har försökt få tag i chefen men han svarar inte och ringer inte heller tillbaka! Måste verkligen ha tag i honom idag, måste måste måste!!
Sen fäller jag så mycket hår igen så det är inte klokt! Det räckte inte med att faktiskt halva kalufsen rök när jag ammade utan flintskallig ska jag tydligen vara ;)

Han sitter nu och plockar i ordning efter sig, lägger allt i bokhyllan på hans rum! Han har blivit duktig på det faktiskt :) Inte alla gånger givetvis men när han har lekt med en grej så kan han gå och lägga tillbaka den efter sig. Det är så fruktansvärt gulligt!!
Igår rensande han lite bland grytorna och tog med en ut till vardagsrummet och lekte en stund. 10 minuter senare kom han tillbaka, öppnade skåpet och ställde tillbaka den på samma hylla! Kan säga att jag blev rätt imponerad ;)

Aj nu fick jag en fet örfil, jag förtjänar det säkert! Haha, nej det var väl ett tecken på att vi skulle busa mera ;)

Hihi, jag vann ett pris!!


Äntligen klart!

Nu hade mamma gjort klart kuddarna jag fick i present och dem är så otroligt fina!! Hon är så duktig min älskade mamma <3


Dåligt spelat!

Igår så hörde mamma och pappa av sig att dem skulle till Växjö och kika på en dator. Så vi gjorde oss i ordning och gav oss iväg för att träffas en sväng!
Vi hade dessutom pratat om att köpa en handdammsugare till köket för det blir skitigt så fort, men vi var inte riktigt överens om vilken. Jag ville bara ha den lilla delen och hade hittat en för 399 kr som jag tyckte lät rimligt eftersom vi har en stor dammsugare. Men Timmy ville ha hela mackapären Med Lithium-batteri (stavning?) plus extra extra för 1600 kr! Vem vinner. Jo Timmy för min pappa var på hans sida ;) Prylnördar!! Jaja den är jättebra och redan invigd och använd!
Sen stannade vi till på maxi och köpte fika (tårta) innan vi åkte hem allihopa och myste lite.
Försökte söva Jasper innan vi skulle iväg med Amanda och Sebbe men han hade alldeles för mycket kul utanför sovrummet att han inte kunde somna trots att han var sjukt trött!
Så mamma och pappa var otroligt gulliga och stannade så dem kunde passa Jasper! Dem var nog jätteglada över det egentligen för dem har tjatat ett tag nu att få vara barnvakt ;)

Så vi lämnade dem hemma och åkte iväg och bowlade med Amanda och Sebbe. Pinsamma var vi, så otroligt dåliga allihop så jag vill inte ens skriva resultatet! Skyller på banorna och kloten för så dåligt kan det väl inte gå för alla på samma gång? ;)
Sen körde vi till hemmakväll och handlade godis i MASSOR och hyrde film. Tjockade oss lite extra och köpte pizza så det var en hälsosam dag igår! Haha!
Vi kollade på Dark Shadows och jag trodde den skulle vara snäppet bättre än va den var! Den var inte dålig men inte heller en wow faktor som jag trodde.

När dem åkte hem så började vi baka bröd och då var klockan närmre 01.30. Var klara med bakningen och disken vid 02.30 men ändå kunde jag inte sova, så jag somnade efter 3 och steg sen upp med Jasper vid 05.30! Aningens lite sömn den natten! Men tro det eller ej , nu är jag inte trött det minsta!! Roligt.

Vid 11.00 idag kom Nathalie igen och här bjöds det på nybakt bröd och goda marmelader från Öland! Grymt gott kan jag meddela!! Nathalie är en sån söt tjej som alltid kommer med nåt, så idag blev det ost och te son passade till brödet :)

Sen efter det har vi bara tvättat lite och lagat mat. Alltså tagit det hyffsat lugnt och bara njutit av varandras sällskap!

Har bokat hotell i Helsingborg nästa helg som ska bli så otroligt underbart mysigt! Så ska vi ta båten över till Helsingör och kika runt lite :) Aah längtar redan så in i *******!! Kommer bli en toppenhelg med bara min fina familj <3

Hoppas att alla haft en bra helg och att veckan kommer bli minst lika bra :)

 


Lite gung på livet!

Men hallå? Hur söta gung"hästar" får man vara??
Jag vill ha nästan varenda en ;)


Välkommet besök!

Idag kom Timmy hem redan vid halv 3! Så skönt för både honom och mig att han fick en kort dag!
Jag fick ju sovmorgon till halv 8 i morse för han började inte förrän 8 och det att inte helt fel!
Jag sa att han skulle få sovmorgon imorn men jag vet inte om han kommer behöva det för han somnade första gången redan vid 20.15. Han vaknade till men somnade sen igen vid 21.00 och jag förstår att han är trött efter denna veckan så jag lät honom sova.
Så han lär ju vara hyffsat utvilad när Jappe vaknar ;)

Idag fick vi även besök av mina fina kusiner Nathalie och Rebecca. Dem kom med urgoda bakelser och det är ju alltid väldigt uppskattat!
Sen tog vi en promenad för att svalka oss för idag har det varit varmt här inne! Och svalka oss kan vi säga att vi gjorde för jisses va kallt det var ute! Ångrar att jag inte tog på mig mössa och vantar!!
Får nog plocka fram tjockmössan till Jasper med.
Har satt i åkpåsen i Britaxen, men den passade inte riktigt så ska se om dem har nån egen åkpåse till sina vagnar.
Får sätta denna i Emmaljungan som vi hade det förra året!
Handlade lite frukt och läsk på Ica, bra blandning va haha?! ;)
Hämtade ut mitt paket med lite fler nagellack! Har letat länge efter två speciella och nu hittade jag det äntligen! Ett från China Glaze (världens bästa lack) och ett från Zoya, en såg ett annat som jag vart sugen på med ;). Det från Zoya är ett Hurry up lack som man droppar på nageln och gör att alla lager lack torkar mycket fortare! Det är ju underbart om man kan slippa sitta och vifta händerna i flera timmar och ändå få "sovmärken" när man sover vilket jag får problem med. Ska bli intressant att testa och jäklar om det inte funkar när det kostade 300 kr!

När vi kom hem var mina kusiner tvinga att åka igen. Men det var väldigt trevligt att ha dem här :)
Rebecca är tyvärr arbetslös men gav henne min mammas chefs nummer och hoppas på att hon kan få ett vik där! Mamma är väldigt duktig på det hon gör och hennes mening i det hela kan nog hjälpa Rebecca skulle jag tro ;) Tror hon skulle passa som handen i handsken på det jobbet! Håller nu tummarna :)

Jasper har förövrigt smörat in tvn med smör idag. Tror inte det är jättebra men han skulle säkert bara hjälpa till på sitt sätt ;) Kan inte låta bli att skratta ändå!

Imorn ska mamma och pappa till Växjö och köpa en ny bärbar dator så då ska vi passa på att träffas en stund och kanske ta en lunch ihop!
På kvällen blir det bowling och det obligatoriska hemmakväll-besöket när man ska hyra film och käka pizza! Mys :)

Hoppas alla får en bra helg!!


Plus!

Måste börja korrläsa mina inlägg för tusan. Skriver ju hur tokigt sol helst ;)

Bland annat så köpte jag ju givetvis inte jeansen förra gången som jag skev i det förra inlägget, utan jag menade prova. Jag visste inte vilken storlek jag provade ;)
Dessutom visade det sig att det inte alls var dem byxorna ändå. Dessa var normallåg midja på medans de jag provade sist var hög midja. Men det var iallafall samma märke och färg ;) tur dem var snygga ändå!
Måste bara lägga till om nån undrar hur mycket jag gått upp och på vilket sätt det märks på. Jag har gått upp 11,5 kg sen jag slutade amma. Hade storlek 26 i midjan innan men nu vet jag knappt. Dessa byxor jag köpte var storlek 29 och jag kunde knappt knäppa dem!!! Allvarligt? Det är ju väldigt konstigt. Visst, kanske är annorlunda storlekar om man jämför med riktiga jeans men det är ju en brutal skillnad ändå :) Hurra!!!
Men borde börja träna så det sätter sig på rätt ställen också ;)

På tal om träning! Mina kusiner skrev innan att dem kommer och våldgästar oss imorgon! Såå kul, det ser vi fram emot!

Nästa roliga grej var nu när jag skulle gå och lägga mig.
Gick in till rummet och då flyger Timmy upp ur sängen och börjar i stort sett klä på sig och stressa till jobbet. Jag försöker förklara att han ska sova vidare för klockan är halv 1 på natten! Men han envisades och frågade igen vad klockan var och när han skulle börja jobba. Efter ett tag så tror jag att han faktiskt vaknade och insåg att han borde lägga sig ner och sova ;) Haha gulliga lilla du <3
Imorn blir det kort dag för Timmy börjar klockan 08.00 och skulle nog komma hem INNAN 16.00 ;) Hurra igen!!!


En liten överraskning!

Idag fick jag sovmorgon till 05.10, skönt ;) Hoppas han kan tänka sig att sova något längre i framtiden för det är kanske lite väl tidigt!

Vid 12 åkte jag till Grand för att överraska Timmy med ett par nya Chinos. Han älskar dem som dem har på Carlings och 299 kr är ett överkomligt pris! Han sliter ut byxor otroligt fort så istället för att lägga ner 1000 kr på ett par jeans så är detta ett otroligt bra alternativ ;)
"Råkade" gå förbi Bik Bok och såg att dem hade 30% på kläder. Såg på bordet längst fram byxorna jag provade sist som jag inte hade mage till att köpa. Alltså inte mage mage utan mer samvete till att köpa. Eeehm....
Men tänkte jag kunde passa på när det ändå var rea och när jag kommer till kassan så säger hon att just dem byxorna är det 50% på bara idag! Tur? Var nog det jag kände på mig sist bara ;) Var lite osäker på vilken storlek jag köpte sist bara så jag hoppas jag tog rätt.

Efter det blev det en tur till Berg. Fick god lunch och sen var det dags för sång och lek!
Jasper hade nog lite för mycket myror i benen idag för att vara still och sjunga med mamma i famnen! Men lekte gjorde han iallafall!!
Såpbubblorna kanske var bäst!
Under fikat bröt han ihop och blev så otroligt trött så han somnade så fort vagnen började rulla hemåt igen.
När vi kom hem till Caroline igen snodde jag Svante en stund och busade och läste lite böcker! Han är så go den ungen, pratar och härmar som bara den :)
Vi har alltså haft en riktigt bra dag som vanligt!

Ikväll gjorde jag om mina naglar igen för det hade börjat flagna. Är nöjd denna gången med faktiskt :)

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3144590/images/2012/pic_507740f89606ee3044e737eb.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3144590/images/2012/pic_507741029606ee3060dfbf38.jpg" class="image">


En liten överraskning!

Idag fick jag sovmorgon till 05.10, skönt ;) Hoppas han kan tänka sig att sova något längre i framtiden för det är kanske lite väl tidigt!

Vid 12 åkte jag till Grand för att överraska Timmy med ett par nya Chinos. Han älskar dem som dem har på Carlings och 299 kr är ett överkomligt pris! Han sliter ut byxor otroligt fort så istället för att lägga ner 1000 kr på ett par jeans så är detta ett otroligt bra alternativ ;)
"Råkade" gå förbi Bik Bok och såg att dem hade 30% på kläder. Såg på bordet längst fram byxorna jag provade sist som jag inte hade mage till att köpa. Alltså inte mage mage utan mer samvete till att köpa. Eeehm....
Men tänkte jag kunde passa på när det ändå var rea och när jag kommer till kassan så säger hon att just dem byxorna är det 50% på bara idag! Tur? Var nog det jag kände på mig sist bara ;) Var lite osäker på vilken storlek jag köpte sist bara så jag hoppas jag tog rätt.

Efter det blev det en tur till Berg. Fick god lunch och sen var det dags för sång och lek!
Jasper hade nog lite för mycket myror i benen idag för att vara still och sjunga med mamma i famnen! Men lekte gjorde han iallafall!!
Såpbubblorna kanske var bäst!
Under fikat bröt han ihop och blev så otroligt trött så han somnade så fort vagnen började rulla hemåt igen.
När vi kom hem till Caroline igen snodde jag Svante en stund och busade och läste lite böcker! Han är så go den ungen, pratar och härmar som bara den :)
Vi har alltså haft en riktigt bra dag som vanligt!

Ikväll gjorde jag om mina naglar igen för det hade börjat flagna. Är nöjd denna gången med faktiskt :)


Underbar känsla!

Idag lekte vi i våran säng i vanlig ordning. Försökte dra ur den sista energin ur honom så han skulle sova gott sen. Meen när jag kröp under täcket så fick han för sig att leka superman och slängde sig ner från sängen med huvudet före! :(
Han landade inte på huvudet som tur väl va men oj va rädd han blev! Det gör så ont i en när man inte hinner rädda honom :(
Men han slutade skrika efter nån minut och vi satt i soffan och myste ihop sen istället! Ville inte lägga honom direkt givetvis eftersom man inte vet om han fått hjärnskakning. Men sen hoppade han ner från knät och började busa som vanligt igen så då kunde jag känna med lite säkrare!
Åh, man får så dåligt samvete!!!

När han vaknade åkte vi och handlade lite iallafall så vi kunde laga middag.
Tryckte snabbt in maten i kylen och sen drog vi ut igen och busade :) Det är så kul nu när han går/springer, så man kan busa ordentligt när man är ute!
När vi kom in åt vi middag och sen tyckte både Jasper och jag att han behövde ett bad innan det var läggdags.
Festade till det med badskum idag vilket alltid är en partyhöjare!

Det ovanliga idag är att jag återigen är trött innan klockan 21.00. Jag kunde nog nästan somnat då! Det är sjukt!! Men nu börjar jag piggna till givetvis och ska snart hoppa in i duschen en sväng innan jag lägger mig. SKA lägga mig innan 00.00 idag!

Haha, jag skrattade så jag grät alldeles nyss! Hörde ett högt duns i sovrummet (skrattar igen) följt av ett -Aaaaaaj! Frågar vad han gör för nåt och han svarar -trillar. Jag springer in där och ser då Timmy ligga på golvet och åla sig.
Frågar va tusan som hände och tydligen hade han fått kramp i sitt ben och kunde inte få ur benet ur byxan så han föll pladask ner på golvet!
Jag kunde inte sluta skratta. Jag vet det är hemskt men det var så komiskt!
Först Jasper och sen Timmy! När han väl kom upp så hade han ett stort vackert märke på skinkan! Hahaha, aj! Näe va hemsk jag är men vi skrattade hysteriskt båda två faktiskt ;)
Kommer en bild längre ner som jag varnar för redan nu ;)

Allt känns så bra nu, håller tummarna för att min känsla inte kommer försvinna och att allt kommer bli lika bra som vi hoppas på!!
<3

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3144590/images/2012/pic_5075daa1e087c310ba079126.jpg" class="image">


Rulla på, rulla på, sätt fart!

Har haft en lite extra mysig morgon idag!
Tycker faktiskt det ger en liten extra mysfaktor när det är mörkt ute när man vaknar!
Jasper vaknade idag igen vid 04.40 så Timmy gick upp och dem mös i soffan! Vid 06.10 väcker han mig för han måste tidigare till jobbet och fixa lite!
Steg då upp och gjorde en varm kopp te med lite fruktsallad till mig och Jasper att mumsa på i det mörka rummet vid tvn! Så otroligt mysigt :)
Jasper han satt så lugnt i soffan och njöt av både god frukt och bra program på tvn! Vi såg både Chuggington, Bikupan och Djungelhjulen! Och han satt still i stort sett hela tiden <3

Nu har jag precis lagt Jasper igen för han var så trött och han verkar redan sova dessutom, så jag går nog och passar på att ta mig en tupplur till jag med :)


Lata sig, klättring, mammor, och spretiga fingrar! Ja dagens rubrik ;)

Hej och hallå!

Det blev ingen bloggning igår, för min mobil var inte på min sida alls. Den tappade täckningen så det gick såklart inte alls att ha nåt med internet att göra! Då är ju en iPhone rätt värdelös om man inte kan surfa! ;)

Dagen igår var först på morgonen kaos, allt som kunde gå tokigt gick tokigt! Ingenting klaffade alls för mig och vi sin skulle träffa Sanna och Thilda senare på dagen!
Fick så dåligt samvete när jag skrev till henne att vi skulle bli sena! Men kul nog så hade dagen sett likadan ut för deras del vad gäller kaos så dem har inte heller redo ;) Haha! Ibland så har man tur i oturen!
När vi väl kom dit så gick vi med raska steg ner mot staden för lite fika och shopping!
Visade henne mina guldklimpar Änglabackens butik och Condecco :) Visste att hon skulle älska det då vi båda råkar älska Shabby Chic! Så det var kul att få visa henne de, så nu blir det nog lika svårt för henne att hålla i plånboken skulle jag tro ;) Haha!

När jag var på Änglabacken sist så köpte jag knoppar men vet inte hur jag tänkte för jag köpte 2 för lite. Och när jag kom dit så var just den sorten slut, det är så otroligt typiskt! Men hon som äger det är så snäll så det var inga konstigheter att beställa hem :) Hon har gjort det flera gånger och det är mycket därför man vill gå dit igen, bra bemötande tycker vi om!

När vi var klara på stan gick vi hemåt igen och båda våra underbara barn somnade som två klubbade sälar i sina vagnar! Det är jobbigt att gå med morsorna på stan ;)
När vi nästan var framme så sov barnen fortfarande så vi satte oss på en parkbänk och bara pratade!
Är många bra anledningar att skaffa barn! Man hittar nya vänner som man kan dela så mycket mer med, man har mer gemensamt :) Och ofta så är man på samma nivå och i samma stadier i livet! Det är så kul :)
För utan Jasper så hade jag missat alla fina vänner som man aldrig skulle haft chansen att träffa annars!

Men givetvis betyder inte det att jag är missnöjd med mina andra fina vänner som inte har barn ;) Man uppskattar alla precis som dem är! Det är viktigt att poängtera! ;)

Iallafall så började vi frysa så vi gick mot deras lägenhet och vi tog lite senare bilen hem igen för klockan började bli mycket. Tack för ännu en urmysig dag :)

När vi kom hem gjorde vi ingen nytta alls utan åt bara lite mat och busade innan jag la lilleman för att sova!
Vet inte alls när Timmy kom hem men han slog jag ner i soffan och jag la mitt huvud i hans knä och bara njöt tills det var dags för bingen :)

Han har börjat vakna innan 5 som jag tror jag har skrivit tidigare. Idag var inget undantag utan klockan 04.43 hörde vi honom och Timmy gick upp i vanlig ordning, så dem myste i soffan framför Disney Chanel junior och åt gröt och macka :)
Jag sov gött vidare till klockan blev 06.25, då kom dem in och gosade en stund och gav mamma lite kärlek och pussar :) Så ska en morgon se ut!! <3

Även idag vägrade Jasper somna på förmiddagsvilan trots att han var tröttare än tröttast och givetvis skulle vi iväg idag med ;) Så typiskt! Haha.
Men iväg kom vi och hade det jätte trevligt hos Mimmi i Norrhult. Hon bjöd på fika och ormmatning.
Dem små rackarns majsorms-juvenilerna var så söta så och snabba som blixten!

Här kommer också en bild på gårdagens gjorda naglar! Bilderna gör det inte alls rättvist vilket irriterar mig. Lacket är lila och inte brunt och är så mycket snyggare i verkligheten!
Naglarna kunde ju också varit längre och snyggare. Jaja. Den silvriga har jag duttat dit med en ren disksvamp. Klippte av en bit så den skulle vara lättare att jobba med och jag gillar resultatet :) Hittade inte nagellacket jag letade efter igår på kicks så jag beställde det från nätet istället tillsammans med 2 andra glitterlack :) Det jag letade efter är droppar man lägger på naglen som gör att alla lager lack man har stelnar mycket fortare. Vore uuunderbart att slippa spreta och vara försiktig i 3 timmar efter att man har målat ;)

Från och med förra veckan kan vi nu om vi känner för det hitta Jasper uppe på bordet. Mm mm, Jasper drar nämligen ut stolen och klivet lätt och smidigt upp på den och vidare upp på bordet! Han är så stolt så. Jag med till viss del men med en blandning av fasa! Om han ändå kunde förstå att saker och ting kan vara farligt...

Vet ni vad! Nu ska jag sova, la mig i sängen klockan 23.00!!! Otroligt men jag är faktiskt trött. Hurra!! :D
Så god natt på er!


Dags att bli lite fattigare!

Morgonen började vid 04.45 idag när Jasper slog upp dem vackra blå ögonen!
Mammas ögon var nog vid den tiden mer röda ön blå. Men trött var han fortfarande så han fick ny blöja och välling så han kunde somna om. Det tog en stund men tillslut så sov han, eller vi båda två för jag somnade i puffen! ;)
Han sov i 3 timmar till så jag var ändå utvilad sen när vi steg upp.

Fick äntligen tag i chefen så jag kunde fråga lönen jag fått som jag inte borde. Men han skickade bara vidare mig och skulle ringa tillbaka sen så vi kunde boka ett möte eller iallafall prata om hur jag ska göra med framtiden.
Ringde sen den andra och hon skulle med ringa tillbaka när hon visste mer så jag hoppas verkligen dem ringer snart så man vet! Blir då några kronor fattigare, typiskt för det hade suttit rätt så fint med lite extra cash ;)

Jasper har varit trött hela morgonen så jag la honom för en stund sen och han somnade nästan direkt. Men vaknade till och blev jätte gnällig och jag tänkte inte mer på det utan trodde ju det berodde på att han var trött. Han låg ner och snurrade runt och hade sig! Men till slut tog jag upp honom för att prova byta blöjan. Då hade han gjort nr 2 utan att jag varken märkt eller känt på doften! ;) Inte så konstigt att han inte vill sova med det. Hade ju precis bytt en sån blöja innan jag la honom så han måste haft mycket i systemet idag ;)
Så nu sitter jag här igen och försöker på nytt söva honom så jag kan göra mig iordning, har inte kunnat göra det för han har som sagt varit trött och grinig hela morgonen!

Vi ska iväg en runda på stan med fina Sanna och Thilda :) Har lite på listan som ska handlas och det ska bli så kul med så fint sällskap! Så det längtar vi efter :)

Timmy ska denna veckan vara i Nässjö och jobba. Så han kommer inte komma hem förrän sent på kvällarna! Men vi har mycket kul inbokat så ska nog gå lika bra för det! :)

Provade förresten en ny napp till honom idag. Men den var sådär ;) Men kanske han kan lära sig tycka om den med!


Jäklar vilken helg!

Förra helgen var underbar och denna har minsann inte varit sämre utan kanske toppat den ;)

Idag var det som sagt min morgon med mysungen men jag vaknade inte när Jasper hade kallat på mig vid 05.50. Så Timmy gick upp och sa inget och lät mig sova vidare. Där fick jag dåligt samvete kan jag säga :/
Men gick upp innan 8 sen iallafall och vi la Jasper så han fick sova medans vi åt smarrig frukost ihop och myste :)

Packade sen väskan och gav Jasper lite mat innan vi drog iväg mot simhallen!
Jasper älskade det verkligen, både att få bada och titta på alla människor! :)
Favoriten var nog strömmen skulle jag tro men även att krypa runt och plaska i det grunda vattnet ;) Var många barn där idag och Jasper var duktigt nyfiken!
Badade länge innan Jasper började frysa, så då gick vi upp och tog en lång dusch! Eller jag fick ju duscha själv för Jasper fick hänga i grabbarnas omklädningsrum idag!
Han var såå trött att han somnade lite halvt i bilen på vägen hem men lyckades hålla honom vaken så han fick sova ordentligt i sin säng i stället.
Han sov runt 1,5 timme så han var nog trött efter allt plaskande!

Tog en paus i soffan en stund och Timmy somnade med kaffet i handen ;) Jag ställde koppen på bordet och lät han sova en stund!
Jag packade då upp väskorna och började plocka in från diskmaskinen som var klar. Plockade och donade som vanligt!
Sen kände jag mig lite väl stressad och fick väcka honom så han kunde vika in tvätten och hänga upp den nya som precis blivit klar när vi kom hem från simhallen! (Bra med tidsinställning på tvättmaskin) ;)

Förberedde lite deg för att kunna göra en tacopaj som vi skulle bjuda på idag! Hade Westerberg hemma eftersom jag fyllt år. Fick fina blommor och 300 kr! Det tackar vi för :) Synd på nitlotten bara för jag hade hoppats på några miljoner i plånboken!!
Kom ju på att jag inte har visat vad jag fått mer. Fick ett överkast och kuddar av mamma och pappa, mamma håller på att sy fler underbart söta runda, ni kommer bli avundsjuka när ni får se dem! ;)
Av Timmy fick jag tallrikar som jag kikat på länge!! Fick ett helt sett så jag är supernöjd, skålarna var verkligen underbara!! Dem är så söta och såå mycket bättre än dem andra fula vi hade :) Så dem ska vi göra oss av med!

Tog en rejäl busstund alla tre innan det var läggdags för den minsta! Han älskar att leka i vårt rum. Man ska kasta upp honom i vår säng och jaga honom i den och runt den ;) Lättroad bebis!! Gillar inte hans nya lekstil bara. Ställa sig i sängen och springa och sen slänga sig utan att ta emot sig rakt ner i sängen. Ja det låter lika dumt som det ser ut!! ;) Jag är mest rädd att han ska slänga sig utanför, han är farligt nära ibland! Hann inte filma idag tyvärr eftersom man måste hålla lite koll på honom!.

Sen myste vi resten av kvällen i soffan! Eller ja, jag busade först och satte på "nosestrips" på Timmy ;) Men när vi väl satt i soffan så berättar han att nästnästa fredag ska dem få vara lediga och han ville vi skulle åka iväg till Helsingborg och bo på hotell den helgen! Åka över till Helsingör och mysa nån dag och så :) Lät helt underbart!! Älskar denna människa extra mycket när han kommer med sånna förslag <3

Naglar är ju en ny favorit igen för min del sen kanske 2 månader tillbaka :) Jag säger igen för hade ju dille på det när jag var gravid!
Har provat olika varianter av annorlunda lackningar och water marble's och göra egen design med nål är verkligen jättekul och lite av en favorit :) Water marble's lärde jag mig under graviditeten men har hållt uppe ett tag.
Ska prova göra splatter och ombre i veckan tror jag!

Men idag ville jag bara göra nåt lätt så körde med nålen :) Gjorde med en lila från Essie och en rökig lila från Isadora just för den där rökiga effekten på flamesen som jag tyckte skulle vara fint!
Kvalitén på mina naglar är jättedålig från början och gjorde idag att det blev bubbligt :(

Hoppas iallafall att alla haft en bra helg för min har varit oslagbar!!! <3


Orättvist

Ja kvällen blev inte sämre när vi kikade på en film vi haft i 2 år utan att tittat tidigare - The dark nights. Den är faktiskt bra :)
Givetvis var vi inte sämre än vanligt vad gäller gottigheter, så idag stod det popcorn, öl, vin, choklad, chips, cola på bordet! Hopplösa är vi. Dricker aldrig mer än ett halvt glad ifall att det faktiskt skulle hända nåt så man behöver komma iväg, man vet ju aldrig!
Men oj va mysigt vi haft det!

Men nu kommer vi till det orättvisa! Timmy kan somna i vilken ställning som helst (som ni sett om ni läst bloggen tidigare.) Och idag somnade han på soffan redan vid 22.00, aningens tidigt kan man tycka ;)
Men Jasper har återigen börjat vakna mellan 05.00 - 05.45 och idag tog då Timmy honom när han vaknade och sen har vi haft en fullspäckad dag med roligheter så är det klart att man är trött!
Men eftersom jag fick sovmorgon till 09.00 så är ju jag lika pigg som vanligt och kommer inte somna före 01.00 som i vanlig ordning.
Men imorn är det min tur med busungen och då har jag bara skrapat ihop 4,5 timmars sömn medan Timmy runt 7,5.
Det orättvisa är nu inte att Timmy får sova mer utan att han just KAN somna!
Jag behöver nog hjälp, för kvällar är det värsta jag vet. Avskyr att gå och lägga mig och allt vad det innebär och skulle gärna vara vaken dygnet runt om man kunde! Blöö...
Jag har bara mig själv att skylla kan man tycka men det är faktiskt jobbigt. För man skulle kunna kalla det moment 22 -Måste stiga upp tidigt men vill inte sova så jag är ständigt trött, för att inte vara trött behöver jag lägga mig i tid men kan inte somna!
Borde ju vara trött om kvällarna dessutom när man är uppe tidigt.

Blir kanske bättre när man får lite rutiner med jobb eller skola ;)

Iallafall så har jag haft en oslagbart bra dag idag och imorn blir det mer mys i simhallen bland annat :)


Saknaden

Fick både sovmorgon och scones serverat till frukost på bordet när jag steg upp idag! Skulle jag kunna vänja mig vid ;) Älskade Timmy <3

Ibland saknar man verkligen tiden i ingelstad för den var verkligen så otroligt roligt och ändrade mig som person :)
Alla nya människor man träffade och hur vi alla blev som en familj efter bara några veckor!
Var kul att se flera av djuren som var där som man själv vart och tagit hand om, och pratade med några av lärarna och fritidsledarna som kände igen mig!
Men roligaste var nog ändå att träffa Johan som vi inte sett på flera år!
Han är en barndomsvän till Timmy och han gick på ingelstad och var lite som en bror för oss töser ;) honom har vi saknat minsann!!

Ps, Jasper hade med kul ;)

Sen åkte vi ner på stan för Timmy behövde både skor, jacka och byxor! Lyckades hitta allt otroligt nog ;)
Han köpte en kappa!! Tro det eller ej men den var så fin :)
Vi glömde att köpa fler knoppar till byrån, så typiskt men kanske hinner ner nån dag i veckan :)
Köpte mig en läppenna från make up store iallafall, färgen heter russian och är superläcker!
Läppenna sitter bättre än läppstift, men visst det är lite torrare om man kan stå ut med det. Jag brukar lägga väldigt tunt lager med glans på.

Sen kom vi hem och lagade vi lite ugnsfalukorv med potatismos. Äntligen gick Timmy med på att göra det, han gillar inte det annars men jo då, det fick tummen upp ;)
Efter det gick vi ut och busade en liten stund innan Jasper skulle sova, och verkligen krama ut det sista ur denna underbara dagen. Så mycket plask i vattenpölar och lek i sandlådan :)

Sen kröp vi ner i soffan och värmde våra kalla händer och mumsade på vindruvor <3 Kan inte haft en bättre dag!!

Vi får se vad vi känner för att göra ikväll :) Mys med tända ljus står högt just nu iallafall!

Ha en bra lördag alla fina!


Drog till Hong kong!

Som jag skrev innan så var vi sugna på kinamat idag :) Jasper var jättetrött när vi skulle åka men vi höll tummarna att han skulle piggna till när vi kom ut och det gjorde han! Phu, så kinamat blev de.
Han fick smaka på lite kyckling och broccoli med ris. Hon var så söt som jobbade där och sa att han var så liten att han fick äta gratis ;)
Vi hade verkligen så mysigt vilket var så välbehövligt efter allt som varit! När Jasper ätit klart hade han som vanligt inte tid att sitta still utan gick och flörtade med alla och lekte smitare-leken ;) Han är så rolig vår busunge <3

Har även bara myst i soffan ikväll med min käraste man!
Idag har varit en otroligt bra dag <3


Tandläkarbesök!

Som vanligt så är jag sent ute när man ska iväg, att man aldrig lär sig! Men idag var det för att jag vaknade med sån hemsk huvudvärk att jag bara inte orkade stiga upp ur sängen, och Jasper sov ju så då var set extra lockande att ligga kvar!
Men vi kom iväg och efter lite letande så hittade vi till tandläkaren, för jag hade inte en aning om vart det låg för nånstans, så jag tackar gudarna för gps! Trots att den visade mig lite fel så var jag inte långt ifrån.

Vi skulle bara prata om tandhygien och så, även kika lite på tänderna :) Jasper var på bushumör och sprang runt och lekte, alternativt satt och lekte med ett pussel som sen låg överallt i rummet ;)

Har förberett en sats med pannkakor, blev så sugen på det igår :) Ska steka dem medan Jasper sover för jag håller på att söva honom nu!

Annars har vi inte gjort så mycket än idag! Jasper har kladdat ner hela tvbänken med smör och jag har hängt upp och fixat med en hylla som vi köpte på Öland, även grejerna på köptes där. Tjusigt som attan!
Vi ska gå ner till Ica sen och köpa häftmassa så vi kan fixa med resten som vi köpt. Hoppas bara det inte regnar mer idag för jag känner verkligen för en promenad! Det är inte så kul att gå i ösregn även med regnklädde tycker jag ;)

Ikväll ska faktiskt hela familjen käka kinamat! Ska bli väldigt spännande och se hur det går ;) Hoppas dem har nåt barnvänligt som Jasper kan äta, men det borde dem ju ha! Känns konstigt att ge honom kinamat, men vad äter annars barnen i Kina?? Kan ju inte vara fel, man får bara tänka på vad som är i och hoppa över det friterade!?
Så lite nudlar och kött/kyckling med broccoli kanske?

Som sagt var, spännande ;)


Nedrans hund!

Hej hej!
Jag bloggar dåligt jag vet, men när jag är hemma i Lindås så vill jag hellre umgås än sitta med mobilen och det är ju inget konstigt med det!
Detta inlägget kommer Knappt vara sammanhängande för jag är så trött att jag dör snart!

Iallafall så var det ju min födelsedag i tisdags och mamma och jag hade planerat en tur till Kalmar.
Först vaknade Jasper ruggigt tidigt efter att ha haft en hemsk natt. Han har vaknat med magknip min stackars kille =/ Kom på att det kan vara för vi bytte till Sempers 1 års fullkornsvälling. Vi har ju den gröten så vi trodde inte det skulle vara några problem. Så köpte 8 månaders idag igen bara för att testa och än så länge så har han inte vaknat en enda gång ikväll! Ååh vilket dåligt samvete jag får :( Men inte visste vi att han skulle reagera så på den!?

Men upp kom vi i tisdags och väntade på att mormor skulle vakna så vi kunde dra iväg. Men vi bestämde oss för att vänta tills klockan blev 1 innan vi körde så Kenzo kunde vara hemma tills pappa kom. Han vill inte vara hemma längre stunder själv.
Men en tur i skogen tänkte vi ta och tog våran bil ut.
Men efter nån kilometer så stack han och vi visste båda två att han givetvis hittat vatten... ja eller vatten var det ju inte utan gegga!!
Han hade aldrig i livet fått hoppa in i min bil så och förstörde både den och barnvagnen!
Så vi började traska till närmsta sjö. När vi sen märker att stigen inte längre liknar en stig inser vi vi inte kan dra vagnen längre, det var mer stock och sten än man kan ana så fick lämna den där mitt i skogen.
Jasper fick jag ta i famnen och det ska gudarna veta inte är lätt. Ett barn som hellre går själv och med det underlaget + mina kängor som definitivt inte är skapta för nånting annat än planmark. Ja jag gav upp efter ett tag och vi stannade och lekte med pinnar och kottar ett tag. Tills vi hör nån komma i full galopp - Kenzo! Då hade mamma och han gått en bra bit innan han kom på att vi var borta.
Så det var bara att ta Jappe under armen igen och gå vidare!
Vi kom till ett kalhygge som mer liknade en bergodalbana men olika trevliga hinder på vägen.
Mamma fick hjälpa mig med jappe för jag var slut i armarna.
Kenzo badade och vi gick tillbaks mot vagnen. Men vart fan är stigen???
Jo minsann vi hade gått vilse. Om inte dagen ändå kunde gå lite sämre ;)

När vi väl hittat stigen och kom tillbaka till vagnen så var jag så arg på denna hund för han var tokigare än en tjur på tjurfäktning. Ja herregud, försök hålla en 58 kilos ångvält!! långt så in i hade vi gått! Ändå älskar man honom, det är väl märkligt!?

Vi kom så småningom iväg (klockan halv 4) och hämtade Jessica och Ted i Kalmar. Åkte till modehuset och shoppade lite och lyckades hitta 3 pyjamaser till Jasper. Och med lite rabatter så gav jag strax över 100 kr för de! Bra pris ;)
Sen bestämde vi oss för att käka på Ikea och Jasper fick sin första egna beställda tallrik. Mos och köttbullar ;)
Allt nytt och "förstagångsgrejer" är så sjukt speciellt och det kan bara en förälder förstå tror jag ;)
Sen kommer Ted på att han glömt sin medicin så fick skynda oss igenom resten :( Missade en hel del men det kommer ju fler chanser för klart han inte kan missa den!!
Vi lämnade dem hos Jessica och åkte sen en snabbis till blomsterlandet och hittade lite fint :)
Fick två blommor, en kruka och två glasburkar utav mamma! Det visste jag ju inte då utan hon ställde dem i min bil när jag skulle hem idag och sa Varsågod ;)
Ena "blomman" var en Stevia, om ni vet vad det är. Typ en sockerväxt kan man säga! Nyttigare och bättre än vanligt socker :) Ska bli spännande!

Men på kvällen blev det mer magknip och tillslut fick han följa med ner till mormor och morfar i soffan!
Han älskar sina morföräldrar och skulle hela stunden han var vaken sitta i morfars knä <3 vi andra dög inte!
När morfar skulle gå och lägga sig så blev det stora protester och vem kan säga emot en gråtandes Jasper som har magknip? Så han fick allt stanna uppe en stund till ;) <3

Men den natten blev ännu sämre än den förra och jag har väl knappt sovit nåt alls skulle jag tro. Nån minut här och där :( Stackars Jasper hade det körigt i magen hela natten! :(
Han vaknade vid 05.20 och då gick vi ner och hade myskalas i soffan <3 Jo han var så kelig och satt hos mig så länge i knät så han nästan somnade igen! Det är så otroooligt mysigt då Jasper sällan har tid att sitta längre än nån minut!

Men nu iallafall är vi hemma hos vår älskade pappa Timmy! Tokstädade och plockade när vi kom hem så vi bara kunde slappa i soffan och mysa <3
Mysa är det bästa!!

Imorn ska Jasper till tandläkaren för första gången! Spännande, hoppas jag hittar dit bara :)

Har säkert glömde hundra saker men jag är så trött att jag snart somnar sittandes!

Godnatt :)


Måste bara tillägga!

Jasper var förmodligen ett vattendjur i sitt förra liv! För han SKA i om det finsa vatten ;)
Åkte till lekplatsen vid sjön först men han blev så arg när han inte fick bada så vi fick gå till ett annat ställe! Haha.

Och när mormor skulle skala potatis så var inte Jasper sent där och stod och grävde i grytan med potatis och vatten ;) han hade riktigt kul och kunde säkert stått där en timme till utan att tröttna!!

Om nån undrar hur man gör sånna mönster i nagellacket som i förra inlägget, så är det med nål :) Man målar först ett tjockt lager med den svarta och direkt efter innan det torkat så droppar man på den rosa färgen (ca. 2-3 st droppar/nagel) och använder nålen för att dra ut färgerna! Man kan givetvis ha vilka färger man vill men det var dem jag fick med mig hit. Alltså är detta superenkelt!!


Grattis till mig själv!

Igår hade vi bara en mysdag allihopa!
Timmy hade väldig tur så han kunde komma på söndags kvällen så vi kunde mysa igår som bara den! Vi smygfirade min födelsedag med tårta och paket men bild på det kommer sen :)

Vi åkte även till lekparken och hade superkul, fanns massor med gungor rutschkanor och klättergrejor, så Jasper var mer än nöjd! :) Morfar tyckte nog det var minst lika roligt skulle jag tro!!

På kvällen så lyckades Jasper sno min apelsin. En riktig suring till apelsin dessutom ;) Men när han faktiskt lyckats sno den så ska han ju bara ha den och även fast den var sur så verkade den smaka bra! ;)

Efter att vi lagt Jappe så var det dags för Timmy att åka. Han fick ta tåget hem så jag körde ner honom och mormor och morfar blev barnvakt ett tag!
Åh saknar honom redan men dem skulle nog komma hem imorgon igen, så vi håller tummarna för det hela familjen!

Tog tag och fixade till mina naglar igen! Vet inte hur jag lyckades kladda så in i bomben som ni ser men ska ta bort det lite senare för jag orkade inte det igår ;)

Nu har vi haft 4 jobbiga nätter i rad när Jasper vaknar stup i kvarten :( Välling ska han med ha annars somnar han minsann inte om! Phu, hoppas det var sista natten nu!!

Annars väntar lite mer kul idag, för vi har planer på att åka till Kalmar :) Ska luncha lite och kika i affärerna! Förmodligen ska vi hämta upp min syster med och eftersom hon och hennes pojkvän är oskiljaktiga så får vi nog ta med honom med ;) Haha!
Ska bli riktigt mysigt!


RSS 2.0