Julafton!

Jasper är fortfarande sjuk och inte alls sitt vanliga busiga jag! Även om det är något bättre så är han långt ifrån frisk. Det är verkligen det jobbigaste som förälder, att se sitt barn sjukt och man kan inget göra mer än verkligen tvinga i dem medicin! Känner mig som världens sämsta mamma varje gång det är dags för antingen Alvedon eller molypec för man får ju verkligen tvinga i honom det! :( Samtidigt som allt detta så har han två tänder till på gång vilket givetvis gör allting ännu värre! Men kanske är skönt att ta allt på samma gång så är det ju gjort sen, slipper man en Alvedon-kurering till!...

Men julafton igår var verkligen hur mysig som helst! Farfar hade tomtefeber hela dagen och tyckte vi skulle börja med att öppna paketen, haha han är för söt!!
Ska definitivt ta kort på mina julklappar för jag fick så mycket fint och bra!
Idag kommer även mon syster och hennes kille hit så då blir det mer julklappar för deras del :)
Vaknade med en förkylning och skulle tro att det är Jasper jag lyckats få. Det är så typiskt verkligen att man alltid ska bli sjuk när man är långledig tillsammans med Timmy!! :(
Men imorgon drar vi för att se på skolan i vilket fall som helst, behöver lära känna Karlskrona lite för jag har inte varit där så mycket! Ska bli sååå kul att plugga!!! Mindre roligt att vara ifrån Jasper bara, kommer dö inombords! Pratade om att min mamma ska vara mormorledig den veckan ;) Vore helt klart okej för mig!!!

Nej nu måste jag upp ur sängen och äta frukost!!
God fortsättning på er :)


God jul!

God jul på er!

Har bloggat dåligt, men jag har verkligen inte hunnit känns det som!
I fredags var det i vilket fall som helst en mardrömsnatt!
Jasper vaknade vid 22.30 och var så slemmig i halsen att det rosslade både på in och ut andningen ordentligt! Ringde 1177 och dem höll med mig om att åka till Barnakuten, så 23.30 var vi där inne! Tog en stund innan läkaren kom för han fick springa till förlossningen, är tydligen bara en läkare där kvällstid som har alla barnavdelningar!
Men han konstaterade snabbt att han hade virusinfektion i luftvägarna och falsk krupp. Så Jasper fick andas in adrenalin två gånger och två minuter varje gång, vilket han inte alls uppskattade givetvis!
Vi har hemma igen vid 02.30 och somnade som små lamm allihopa i vår säng vilket var väldigt mysigt för han har inte sovit i vår säng på ett år, för han kan aldrig komma till ro i vår säng!
Men han vaknade flera gånger under natten för hostan och slemmet så blev att stiga upp vid 04.30 igen :(
Timmy skulle lite senare åka ner och hämta ut receptet på hand medicin men läkaren hade glömt att skriva in det. Barnakuten gick absolut inte att få tag på så jag kunde gå prata med nån så fick lite panik där ett tag eftersom vi skulle iväg. Men medicinen och Jasper är viktigare än allt givetvis!!!
Ringde vid 12.30 och jag kunde inte komma fram förrän 20.30 på kvällen, stackare va stressade dem måste vara!
Så ringde 1177 och dem lyckades komma fram bakvägen så vi fick hjälp och tillslut kunde vi äntligen hämta ut medicinen!!! Underbara dem är på 1177 som ringde runt och fixade åt mig!!
Även dem på Barnakuten är underbara och så pedagogiska :) Jasper fick minsann en mjuk traktor med sig hem!

Sen har vi haft en urmysig mini-julafton i Braås med svärföräldrarna :) Fick jättemycket fina och bra saker som jag blev jätteglad över, tackar så hemskt mycket! Jasper och Timmy fick med så bra saker! Men jag tror jag skriver om det en annan gång isåfall .

Nu är vi efter en hemsk bilresa igår framme i Lindås! Det var så halt efter snöfallet och det snöade så in i bomben att det inte gick att köra snabbare än 60 hela vägen :/ Men huvudsaken är ju att man kommer fram!!
Denna julafton startade vid 06.00 och möttes av en gran som låg på marken med trasiga kulor när vi steg upp.. Tråkigt!

Men jäklar va mysigt vi kommer ha det idag med familjen! Tråkigt att Jasper fortfarande är jätte sjuk och inte alls är den pigga Jasper som vi vill ha!! :( Hostmedicinen känns knappt som att den hjälper tyvärr, men det kanske bara känns så vad vet jag! Hoppas iallafall att han kan få bli piggare under dagen så han orkar öppna lite paket! <3


Tjoho i stugorna!

Fick minsann en sovmorgon till 8 idag, det ni!! Jag var riktigt utvilad när mitt älskade barn tjoade efter mig från sitt rum. Han är så söt, han står och pratar med dörren fram tills dess man kommer in, då kan han lägga sig ner och nästan somnar om igen ;) <3

Idag tog vi en vepa inne på Grand! Bytte en tröja jag köpte sist och kan kanske ha hittat mig lite till!? Mötte upp Jappes farmor och farfar där inne så vi tog en liten fika på askelyckan innan jag lät dem passa Jasper så jag kunde handla lite mat. Är lite jobbigt att ha två vagnar och ett otroligt busigt barn, så det löste ju sig till det bästa :) Dem hade tydligen låtit honom riva halva Deichman... Bra att kunna?

När vi kom hem så somnade Jasper som en klubbad säl i sin säng så efter 2 timmar fick vi väcka honom, men han var lika glad för det för det var juntans pappa som hämtade honom :)
Ikväll har vi haft den äran att ha min kusin här på besök. Blev en glögg och fikakväll minsann :) Hon lät jappe lyssna i hörlurarna till mobilen och han blev helt frälst, satt med dem i länge och trillade dem ut så satte han tillbaka dem! Han är min son, älskar musik!

Men min käre son verkar ha fått ont i halsen och var inte alls sugen på att sova, så han somnade strax efter 22.00 :S Stackarn, han fick lite Alvedon som jag hoppas ska hjälpa!! :( Så typiskt att han skulle bli sjuk nu! Men har misstänkt det då han ätit dåligt sista dagarna :(
Blir en lugn dag imorn med packning och städning. Hoppas Timmy kommer hem i vettig tid med så vi får en mysig kväll ihop! Denna veckan har han faktiskt varit hemma strax efter 5 varje dag och det har ju aldrig hänt förr, kors i taket!! Det är dessutom sista veckan :) Men han blir säkert inringd i mellandagarna skulle jag tro.

Måste bara tillägga att Jasper är så otroligt påhittig! Bara massa bus hela tiden vilket jag tycker är fantastiskt roligt (oftast). När Timmy och jag var i sovrummet så hör vi hut han smyger in bland julklapparna men sen blev det tyst.. Så efter en stund kikar vi in där och där var ingen unge! Plask plask plask hör vi då.. Jo då har han tagit celofanen och står och rör om i toastolen! Haha, Timmy och jag skrattade länge!

Men nu är det en tur till duschen för att sen gå och lägga mig :) Duktigt av mig!!


Bättre än goa barn kan det inte bli!!

Igår var en fantastisk dag på många sätt! Jasper sov till 08.00 för det första vilket alltid är välkommet, sen grabbade vi tag i lite smått och gott och drog iväg till Caroline och Svante. Barnen busade och härjade runt som tusan vilket alltid är hur kul som helst.
Jasper åt mer lunch än vad han nånsin gjort tror jag, Carolines köttfärssås var en succé och när man samtidigt fick se Byggare Bob så kunde det ju knabbast gått fel. Det är ett tips som jag verkligen tar med mig hem. bra sätt att få honom att äta!!
Sen tog vi en liten promenad så barnen fick sova, ställde dem i sina vagnar på altanen så vi kunde käka lunch vi med. Det var ju tänkt att vi skulle baka med våra barn men eftersom mitt lilla pyre sov i 3,5 timme så missade han de ;) Haha, måste varit riktigt skönt i den där vagnen!! Men lite pepparkakor blev det allt. Svante var så söt och tyckte degen hade hemskt äcklig konsistens så han ville inte vara med, sötunge!
Blev såå glad när Jasper vaknade igen för nog allt saknade jag honom efter 3,5 timme, otroligt. Hur ska jag klara vara ifrån honom när jag börjar plugga och jobba??
Tänkte att jag skulle tvinga mamma att ha honom i veckorna medans jag är i skolan eftersom jag måste bo där ;) Vi får väl se vad jag kan flörta mig till!!
 
Men kvällen igår var bara stress stress stress :( Sprang bokstavligen runt på Grand för att fixa det sista med julklapparna, handla kläder till mig och Timmy och samtidigt handla mat. Phu... Kommer sen hem och lagar mat till Jasper och efter det 3 kilo köttbullar som vi ska ha med till julafton (som jag visserligen istortsett redan ätit upp, oops!) Greja med datorn och beställa lite saker och massa annat. BLÄ va tråkigt det är att stressa så på kvällarna!
 
 
Fortsatte pysslandet på morgonen med datorn, städning och tvätta! Ibland önskar jag att jag vore miljonär och hade anställda som gjorde allt det där så jag bara kunde hitta på massa roliga saker med mitt älskade barn <3 Men han gillar ju att få hjälpa till med ibland även om det för mig innebär mer arbete ;)
Så det var skönt att få komma hemifrån och hälsa på Sanna och Thilda en stund och fika lite gott (Aaah vilka goda lussebullar hon bjöd på.) Barnen busade och Jasper agerade virvelvind där hemma och ville helst av allt ha ner allt pynt och röjja järnet där inne! Usch dom stackarna, hoppas vi inte lämnade ett kaos!!
 
Ikväll har jag tagit det lite lugnare även om jag fått en hel del gjort faktiskt, har lagt största delen av min energi på Jasper för han har varit som en solstråle och busat och skrattat hela kvällen! Han är bäst mitt barn <3
Nu ska jag faktiskt se dem senaste avsnitten av mysteriet på greveholm innan sängdags ;)
 
Varför blev bilderna på sidan, suck!
 

Men mamma jag vill kavla!!



Hihi, lilla Thilda va söt du är!!:)


Jasper sitter på vuxenstolen och äter lunch idag ;)


Har jag sagt att jag är gift? Jo men så att det är jag ;)
 
 

Min lilla superman <3

Nackdelen med att inte blogga varje dag är att man inte riktigt minns vad man gjort ;)
 
I torsdags var vi iallafall hos Caroline och Svante och mös som tusan! Bästa på hela den dagen var när Jasper och Svante står och studerar varandra en stund för att sen sträcka ut armarna och ge varandra en kram och en puss! <3 Har vi världens finaste pojkar eller??!!  Hoppas inte våra pojkar gjort så dem fick vattenskada i köket av allt bus! ;)
Efter det åkte vi till Emmaboda och snacka om att Jasper var av eld och lågor när mormor hämtade honom ur bilen när vi kom dit!! Han älskar verkligen sin mormor och morfar och att få vara där med så fria ytor och massor att klättra på! ;) Han är ju klätterapan nummer 1!
 
Så vi stannade från torsdag till söndag och Timmy kom på lördagen med tåget, så har verkligen haft en kanonhelg! Hade önskat att man bodde lite närmare varandra dock, måste försöka få hit dem för Växjö är toppen att bo i.
Vi har hunnit baka lite julgodis som jag i stort sett redan ätit upp, men vad gör det när det bara är jul en gång om året haha! Jag är verkligen hopplös ;)
Sen har vi vart ute flera gånger och åkt pulka men jag tror Kenzo tyckte det var roligare än Jasper, haha! Det är en rätt knäpp hund det dära, inte redig nånstans!! Han fick även prova att dra Zacks släde när Jasper åkte! Det tyckte han var väääldigt konstigt men han var så duktig och när han fattade vad han skulle göra tyckte han det var superkul. Han har dragit innan men utan nån i då givetvis. Men jag var bara tvungen att prova om han kunde dra mig och det vet jag att han kan, det har han provat med kopplet ;) Men han var lite lat och tyckte det var jobbigt! Ska valla undersidan på släden så den glider bättre.
Zack (vår första hund) var iallafall superduktig på att dra och jag tränade in höger, vänster, stanna, trav och galopp på kommando! Allt det gjorde han när jag satt i :) Han drog till och med pappa upp för backen hemma, han var verkligen stark den lille nallen!! Åh min lilla Zack va jag saknar dig! <3
 
Sen skulle pappa hämta några saker på vinden så ställde ner stegen och gick upp... Det var ju bara det att Jasper gick efter som att han gjort det hundra gånger förut! Ja han är helt otrolig den där lille mannen! Tror jag la upp en video på det innan idag, då var det andra gången han var på väg upp för stegen, för första gången stod vi som fån och tittade ungefär... Han är alltså 15 månader och klättrar upp 2 meter på en stege och går upp till morfar på vinden, haha! Jäkla busunge ;)
Får inte glömma att han heller inte alltid kryper upp i trappan, utan han har nu lärt sig att gå upp och ner! Han håller sig lite i trappräcket som stöd och sen pinnar han på uppför eller nerför :)

Massor annat har vi givetvis hunnit med men minnen tryter lite, får se om jag kommer på nåt mer senare som är värt att lägga till ;) Lägger upp lite bilder så länge!
 

Två killar som inte kan slita sig från byggare bob! :)


Kenzo och Jasper <3
 
En busig unge som dragit ut pappret från toa och gömt sig bakom stolpen ;)
 
 
 
 
 

Jasper 15 månader klättrar på stegen

Han är en klätterapa, punkt slut! ;)
Helt otroligt att han klättrar upp även på stegar utan hjälp, eller jo mormor står ju och håller i så han inte trillar!! Överallt ska han upp och oftast gör han det med ;)


JAG VANN!!

Den här dagen har kännts lite konstig från början till slut.
Började med att stiga upp strax efter 5 vilket är påtok för tidigt enligt mig, men Jasper var pigg och glad så när jag väl vaknat till liv så kunde jag se charmen med att vara vaken ändå ;) Några timmar senare ringer chefen för att tala om om jag blivit varslad eller inte och jag har sån tur att jag får vara kvar!! Blir förflyttad dock från Poolen till Dragare 2 och det känns sådär, men det går nog bra! Hoppas det inte kommer mer varsel bara för då känns det som att man är först ut ;)
Lite senare pratar jag med Caroline i telefon och efter en stund plingar det på dörren.. F*N tänkte jag och kom på att ventilations grabbarna skulle ju komma och fixa med det idag i köket och där var det KAOS. Så pinsamt, för igår vid frukost så var diskmaskinen full så fick ställa allt på bänken och glömmer sätta igång den typiskt nog, och kom på det efter middagen så den hamnade ju också där för vi skulle iväg så snabbt som möjligt efter det så kände inte att jag hann med det... Likaså dagens frukost då jag inte var på allerten klockan 05.30 och kände för att storstäda där ;)
Slängde ner allt i diskhon iallafall så dem kunde ha sina verktyg nånstans, dem bara skrattade åt mig när jag sa att jag virrat bort mig totalt med dagarna ;) Men städade iordning när dem var iväg på lunch sen...
Så alltså har vi fått ett helt nytt fläktsystem, fler knappar att lära sig men detta verkar verkligen fungera iallafall och tur är väl det annars hade jag nog flyttat tror jag! Nackdelen är att det låter en del... Aldrig är man nöjd!?
Men Jasper var för rolig när dem kom, inte blyg det minsta och skulle busa som bara den! Var så kul att se och dem var inte slöa på att busa tillbaka så Jasper hade roligt hela dagen!
Jappe har inte fått sova så mycket idag tyvärr när dem vart här, la honom när dem åkte men dem kom tillbaka snabbare än va jag trodde. Jag sa att han sover men jag förstår att dem måste ju bli klara med sitt och såga och så, men surt är det för han hade verkligen behövt sova! Han var grinig hela kvällen och ville inte äta middag :(
Busade en runda i snön idag med och han älskar verkligen att åka pulka i backen den där lille. En gång slängde han sig åt sidan så han höll på att välta när pulkan svängde lite hastigt, men han höll sig kvar skrattandes som aldrig förr! Han är galen min bebis <3 Ju farligare desto bättre!!
 
 
Men höjdpunkten idag var utan som helst tvekan när jag får ett samtal från växjönytt som sa att eftersom jag röstat i deras tävling så hade dem hade dragit mitt telefonnummer som vinnare så jag har vunnit 5000 kronor att shoppa för på antingen Grand Samarkand eller nere i stan!!!!! Jag dog av lycka :D Kan ju inte kommit mer perfekt!
Så den 27 december ska jag till det stora eventet på Grace och ta emot mitt pris uppe på scen :D
Timmy var ju inte sen på att komma hem med en shoppinglista... hö hö tror han ja!!! Jisses va jag ska shoppa!!
Jag hoppas verkligen min tur håller i sig för det var ju inte längesen jag vann massagen!! Jag som aldrig vinner annars :)
 
Godnatt!!                                                                        5000, det är ju sjukt!!!
 
kväll är jag trött faktiskt för jag kände inte för att lägga mig medan dem var här hemma, skulle kännas konstigt. Somnade vid 1 inatt och upp strax efter 5, det är tufft att vara småbarnsförälder ibland!
 
 

Buss!

Eftersom jag inte kunde blogga så har jag glömt skriva att Jasper åkte buss för första gången i lördags!! Jajjemensan :) Först fick han lite panik men det tog 5 sekunder så kom han på hur kul det egentligen var ;) Så himla smidigt med s det kommer jag göra fler gånger!
För jag har ju inte heller åkt buss på ungefär 4 år så jag var med lite ringrostig på den biten ;)

Nehe men idag ska vi till Amanda och hund, har en liten surprise till honom ;)


Panik skrik och näsblod!

Det är inte så dramatiskt som rubriken lyder ;)
Men Jappe vaknade mitt i min djupsömn så jag fick sån otrolig "neeeeeej inte stiga upp nu" -känsla i kroppen! Så sprang upp för att förbereda välling medan Timmy byter blöja. Men när jag satte mig i puffen för att ge honom vällingen så börjar min näsa rinna, tänkte först inte på det för jag är ju förkyld fortfarande... Men sen brakade det till och blodet rinner verkligen från näsan!!!
Ber Timmy att skynda sig och hämta papper... Han sträcker lite på sig, tittar sig omkring och går lugnt till toa och kommer tillbaka med 2 snuttar toapapper!.... Ja, han var förhoppningsvis bara trött när han sen gick vidare och lämnade mig med barn, välling och en blodig näsa ;)
Sa till honom att komma tillbaka och hjälpa mig!..

Nehe nu sover vi vidare!!


Pyssel!

Har inte gått att blogga från mobilen varken igår eller innan idag :( Men nu så!

Soffan blev iaölafall lagad igår men har inte riktigt vågat att sätta mig på den sidan ;) Är ju fint att det just är jag som sitter sönder den! Haha.
Timmy och jag gosade ner oss i sängen redan vid 9 igår och kikade lite på serier på datorn, så himla mysigt slut på en söndag!
Idag drog Jasper och jag iväg och skulle köpa lite hårfärg tills imorgon och på vägen hem så somnar Jappe i bilen, typiskt tänkte jag!
Men jag tänkte chansa på att han skulle somna om i sängen om jag bar upp honom och jag hade så rätt så. Det var ju bara det att han aldrig vaknade på vägen upp till lägenheten ;) Bar ut honom ur bilen och bar honom som ett spädbarn upp, med både kassar och väska på ena armen! Det var rätt tungt kan jag säga... Men inte ens när dörren smällde igen eller när jag rotade efter nycklarna i fickan vaknade han! Så jag la honom i sängen och plockade av honom skor, vantar, mössa och halsduk. Värre med overallen så den fick han sova i ;) Han sov en timme till faktiskt!

Ikväll ringde Timmy och sa att han inte skulle komma hem, men jag hade allt lite tur så han faktiskt gjorde det ändå ;) Dem hade inte grejorna med sig!! Hi hi <3

Men jag hade bokat upp pyssel på schemat ikväll, jag älskar verkligen att pyssla men man brukar inte ha tid till det =/ Eller framför allt plats!!
När vi skaffar hus ska fasen jag ha ett eget pysselrum så det så ;)
Nu får man trycka in sakerna lite här och där känns det som...

Imorgon ska vi hem till Amanda och gosa med deras valp! Får se om jag kanske snor med mig honom hem ;)


Satt sönder soffan!

Igår var vi på julklapps spaning på Grand med Amanda, hon lyckades minsann hitta en hel del. Smidigt när man kan hitta det mesta på ett och samma ställe!!
Jag fyndade 2 så då har jag bara en kvar egentligen, helt otroligt då jag alltid är ute i sista sekunden! Fast när jag tänkter efter så har Timmy kvar att handla ;) Han fick order om julklappar till sin och min pappa, fast vi har sen länge tillbaka redan bestämt vad.
 
När jag kom hem och skulle sätta mig i soffan så sa det bara braaaaaak. Jo men så att, eh, det gick bra!! Har inte hunnit fixa det än, har inte ens hunnit sitta i soffan idag vilket är väldigt skönt egentligen....
Så soffan är trasig och jag hoppas min händige man kan fixa till den, borde inte vara omöjligt för en ny soffa är jag inte jättesugen att lägga pengar på :/

Idag så fick Timmy sovmorgon för han var inte hemma förrän två inatt, visst jag hade inte heller somnat då för Jasper låg vaken och pratade i sitt rum.. Undra vem han pratade med ;) Ho ho!
Så Jasper hörde när Timmy kom hem så han gick in till honom och Jasper blev sååå glad när han fick se sin pappa <3
Efter Timmy vaknat så gick vi ut och åkte pulka ett bra tag, han tycker det är så roligt! Vi åkte ju i pulkabacken som smidigt nog bara ligger 100 meter från vårt!
Sen åkte vi till Kvantum och handlade lite gott och nödvändigt. Vi hade nämligen bestämt oss för lite pepparkaksbakning hemma och behöver jag säga att Jasper älskade baket!? ;) Egentligen var nog mjölet roligast för det hade han över hela sig och lite till. Typ på mamman och i hela köket, men vad gör de för roligt hade vi allt? :)
Sen att vi glömde en plåt i ugnen är väl ingen som bryr sig om, och att dem blev kolsvarta!?
 
Sen har vi suttit och kollat lite på julkalendern som vi missat och som alla pratar om. Hittills tycker jag den är bra faktiskt :)
Nu sover Jasper och vi ska kolla på resterande avsnitt med lite glögg och tilltugg.. Bra fredag <3






 
 
 

Mormor!

Ligger just nu och söver Jasper och jag hoppas han somnar fort för jag är så trött av nån anledning!

Vi har ju haft hans mormor här sen i tisdags, har verkligen varit så mysigt och kul att slippa vara själv! Hon kom för jag behövde barnpassning medan jag var på möte med chefen om hur vi ska lägga upp framtiden. Löste sig till det bästa tycker jag, nu hoppas man ju bara på att få vara kvar!
Annars får man ju stämpla helt enkelt.

Men igår åkte vi alla tre till babyproffsen och handlade sparkskydd till bilen, behövs ju nu i vinterslasket!
Vi har egentligen både sparkskydd, solskydd, spegel nånstans men Timmy vet inte alls vart han har lagt det och vi kan verkligen inte hitta det nånstans!!! Otroligt.. Jag tror dock han har råkat slänga det när vi hade massor med kartonger och skräp från nya möbler och sånt här uppe, han la allt i en låda nämligen och jag tror den råkade komma med till sophuset! :( Jaja, finns ju folk som bara gör sparkskydd som Timmy säger!
Sen drog vi till biltema och fyndade lite kul som julgrejor och ett spray som man sprayar bildrutan med så försvinner snön! Det gillar vi ;)

Men igårkväll åkte mormor hem igen tyvärr, hade kunnat tänka mig mer sällskap för det är så mysigt när hon är här, får se vad Jasper gör för kul här om dagarna :) För att inte tala om all utveckling den senaste dagarna!! <3

Nu sover mini så då lägger jag med mig ;) Godnatt!!


Skotta mitt i natten?

Jasper vaknade som vanligt vid 00.15 för lite välling, har blivit en ont cirkel det där för han vill inte längre ha välling vid läggdags! Är väl en period nu bara som det brukat vara :)
Men iallafall så precis när jag lägger ner honom i sängen igen så kommer en stor monstermaskin och börjar skotta här utanför... Kan ju inte kommit lägligare!?
Kör förbi flera gånger och på alla gator, finns ju en del här dessutom!..
Surt tycker jag då Jasper finner just denna maskin vääääldigt intressant, så nej vi sover inte i detta hushåll! ;) Eller jo pappan för han ska ju upp om inte ens 3 timmar. Klockan är 00.50!

Bagelsen ser förresten supergoda ut, hoppas dem smakar lika bra! Får bli en överraskning till frukost :)


Bakar!

Yes, just nu bakar jag bagels, den ligger på jäsning innan dem ska i grytan och kokas ;)
Hoppas dem blev goda för vackra blev dem minsann inte! Haha, men vad gör lite skönhetsfel!?

Idag har vi vart och busat en runda i snön och även varit och handlat lite!
Jasper älskade att åka pulkan även idag, får vi en tur till pulkabacken imorgon! Kanske med mormor om hon kommer i vettig tid, ska bli så mysigt att ha lite sällskap!

Fick lite oväntat sällskap idag då Timmy fick åka hem från Bankeryd igen! För att göra en lång historia kort så hade dem ingenstans att sova och dem som dem skulle gjuta åt verkade virriga! Så dem får åka tillbaka imorgon klockan 04.00, stackarn! Så idag har dem suttit över 5 timmar i bil fram och tillbaka...
7 januari säger jag bara!

Nehe, nu ska jag kika till bullarna!


Håll ut!!

Nu var ännu en helg förbi vilket jag tycker är fruktansvärt tråkigt för imorn åker Timmy iväg och kommer inte hem förrens natten till fredag! :( Det suger verkligen! Men jag har ändå målet i siktet - 7 Januari!! Då börjar han nytt jobb och är hemma som alla andra dödliga klockan 16.00. Går inte beskriba hur skönt det ska bli. Är ju dessutom samma dag som jag börjar skola in Jasper på dagis, så det blir mycket på kort tid, för veckan efter börjar jag skolan!!
 
Fredags, vad gjorde vi då!? Hmm... Jo vi åt kinamat och Timmy somnade vid 20.00 och sen gjorde jag inget vettigt resten av tiden.
I lördags shoppade vi julklappar på Grand så nu är vi istortsett klara! Sen mötte vi upp Amanda och Sebbe för lite fika och mys. Tog oss hem till oss sen och käkade lite taco i vanlig ordning! Sen plockade vi fram flera sorters glögg och tilltugg och bara slappade precis som man bör en vanlig lördag! Vem har orken att fära runt på stadens krogar när man är 23? Nej det är till för ungdomarna ;)
 
Idag var det mannens tur för sovmorgon. För jag får lördagen och Timmy söndagen. Tur hade jag att Jasper sov till 07.15 för igår vaknade han vid 05.00, hi hi hi ;)
Gjorde ett tappert försök med Jaspers hjälp till att slå en presentkorg till min vän Sandra som skulle få en överasknings babyshower idag! Hennes bästa vän Sussie hade ordnat upp det, så kul tycker jag!! Så dit åkte jag idag och hade så otroligt trevligt! Fina och urgoa töser att prata med, och jag tror vi hade kunnat prata minst lika länge till!
Men vi hade lite annat att göra senare på kvällen så vi fick tyvärr åka där ifrån :/ Vi skulle åka och handla lite julblommor och pynta fint här hemma! Gjorde en julgrupp bland annat som jag inte tagit bild på än!
 
Imorn ska jag ut och plocka mer pynt för Timmy hade slängt det igår morse, rackarns karl ;) Så jag kunde ju inte göra nånting helt klart givetvis!
Hoppas det kommit mer snö då för då ska vi minsann åka mer pulka för Jasper älskade det!! (mamman med)
Har faktiskt nånting att se fram emot varje dag vilket gör det lite lättare när man är själv! Som på tisdag kommer mamma och sover till onsdag, ska bli mysigt!!
 
Här kommer en bild på den ena icke färdiga adventljusstaken, suck.. Även att avJaspers nya påhitt om att man ska gå med skorna på händerna! Han trycker på dem där sen flaxar han som en fågel så dem flyger all världens väg följt av gapskratt för att göra om det några gånger till! ;) SÖTUNGE!!! Händer ofta att man kan få leta länge innan man hittar just hans vinterstövlar...
Sen en bild på årets första pulkaåkning, han diggar det och skrattade så gott när han åkte runt och mamma drog och fjantade sig! Fast han visar inte det på bild utan då ska han vara cool!
 
Han har även börjat med slängpussar eller ja, härmar allt vi gör egentligen! Jag dör varje gång han gör nåt nytt och tycker det kommer nåt nu varje dag, fantastiske lille prick <3
Snoppen vet han definitivt vart den sitter, väldigt viktigt när man är pojk ;)
Ganska avslöjad när man får på bild att han snott mina ljus ;)
 

RSS 2.0