Några tusen fattigare.. Igen!

Denna tisdagen började klockan 10 och med en utvilad mamma, skönt! Skulle ner på stan och fika och shoppa lite med teleborgsmammorna och det är alltid lika kul! Tog en stor blåbärsmuffin och den var så god att jag kände för att köpa hem ett helt gäng. Till den en stor choklad med grädde och små marshmallows, himmelskt! Så efter det kunde ingenting förstöra denna tisdagen ;)
Det är så kul med massa bebisprat och givetvis med en gnutta vuxenprat med så härliga människor :) Ska bli så kul när alla småttingar börjar komma upp på fötterna och ränna runt!! Då blir det kanske inte direkt fina och mysiga fik längre utan kanske mer en tur till lekparken. Haha ja, eller varför inte få dem andra fikagästerna och personalen att gå i taket genom att ta in 7 små barn med klåfingriga händer, ben som inte kan vara still och en möjlig hög stämma! Hade vart riktigt kul... En gång iallafall tills man blir utslängd!

Efter fikat tog några av oss en shoppingtur. Jag hade redan letat efter en ny overall men inte hittat nån, men efter lite letande så hittade jag en fin på Lindex. Den var lite tunnare men var vindtät :) Så fin så! Hittade även en pyjamas och en ny nagelfil till mig, för nu gav jag upp letandet här hemma efter den gamla!

Väl hemma sen så tog pappa ett bad med Jasper medans jag lagade mat och grejade med tvätten! Han älskar att bada den där killen, är alltid mer vatten utanför badkaret än i när det är färdigbadat! <3

Vi beställde även lite grejer från Jollyroom. Lite leksaker, nässpray (som jag inte hittade på apoteket) mugghållare till vagnen åt mig och Caroline och en bilbarnstol. Stod och valde mellan alla Britax stolar egentligen. Vi hade egentligen bestämt oss för en, men kände mig ändå lite osäker.
Googlade och kikade runt och kom faktiskt fram till att vi ville ha en Britax Max-way. Om jag fattade rätt så var det bara en nyare version av den toppenbra Hi-way. Föll lite mer för Max-way dock, den hade lite andra färger och lite nya uppdateringar. Eftersom vi åker mycket bil så ville vi ha en man kunde fälla något så han kan vila och som var riktigt bekväm att sitta i men samtidigt vara supersäker och han ska även kunna ha den länge så benutrymmet ska ju vara bra med! Maxen hade allt det, så vi ska förhoppningsvis bli nöjda! :) Den var ju även plusgodkänd vilket alltid är ett.. ja plus!
Om nån är nyfiken så finns den här så man kan läsa lite mer om den:
http://www.jollyroom.se/produkter/bilbarnstolar/bilbarnstolar/britax-max-way-felix-plusgodkand-0-25-kg.html


Hörde även låten Monster av Paramore i en reklam och det värmde mitt hjärta! Så underbart bra låt och Hayley skriver alltid så bra texter :)

http://www.youtube.com/watch?v=PoTEnaAI9Fo

Hur lägger man upp en video på bloggen? Nån?

Säärlek!

Denna hunden älskar verkligen sin kompis Jasper!


Måndag!

Blev att vi inte kom hem förrens 12 igår och kom i säng klockan kvart i 1, och Timmy stackarn skulle upp vid halv 6. Så han var minsann trött idag och stängde av misstag av klockan. Tur att han samåker så den andra killen ringde! Själv fick jag för mig att klockan 1 på natten börja göra en färginpackning. Men det blev ju bra iallafall!

Själv har man fått sova mer idag. Minikillen vaknade strax efter 8 och vi låg i sängen och mös läänge som vanligt! Älskar morgonen <3 Efter kanske 30 min så la Jasper en brakskit i brallan och jag fasade för det värsta då han inte bajjat på flera dagar. Men denna gången klarade vi oss utan en duschning ;) Jag han inte mer en koka upp vattnet och plocka fram lite frukost innan han bestämde sig för att bli hungrig! Så jag la mig på sängen för att amma och kände att jag blev lite trött. Så jag tänkte att jag kan ju blunda lite tills han ätit klart! Tog väl 5 sekunder så sov jag. Visade sig att Jasper med var trött och somnat han med och vi vaknade inte förrens klockan 12, vi hade alltså sovit i 2,5 timme!!! Han som nästan aldrig sover så länge på dagarna annars gjorde givetvis det den gången när man faktiskt skulle iväg. Haha, är ju självklart!
Men ingen större fara eftersom jag hinner fixa den biten imorn då vi ska på fika med mammorna och dem söta bebisarna!

Men iallafall, så jag steg upp (Jasper sov vidare!) och stressade iordning mig och packade om skötväskan som jag inte hade orkar på kvällen. När jag är klar väcker jag Jappe och klär på honom och sätter honom i babyskyddet och hinner precis börja gå, då han lägger nästa härliga brakskit! Såå, av med alla mina och hans ytterkläder igen och börja om från början! That's life, inte konstigt om man blir sen ibland! Sen kom vi iallafall hem till Caroline och Svante och blev bjuden på så god kyckliggryta!! Sen började vi kika på Twilight, som nu ytterligare har en slav då hon inte hade sett filmerna innan. ;) Men dem är rackarns bra dem där! Tuggade i sig massa gottis och pratade om en massa kul. Dem är så härliga hela familjen :) Har ju en himlans tur som får träffas imorn med!

Jasper har varit fruktansvärt svårsövd hela dagen (Förutom imorse då) Han har vaknat för minsta lilla och varit väldigt känslig. Tog nog 1,5 timme innan han riktigt hade gått i deck när vi kom hem! Han somnar men slutar man gunga eller man bara rörde sig så vaknade han. Men nu sover han så gott iallafall! Och hans pappa med hör jag i babyvakten! <3

Nu ska faktiskt jag med göra mig iordning för natten för hör och häpna - Jag är trött och klockan är inte ens 12 ;)

Klick klick!!

Befinner oss i Emmaboda. Timmy målar, Jasper sover och jag leker och tränar med Kenzo!

Mamma och pappa är inte alls haj på det där med att klickerträna och får det oftar inte att fungera! Så idag kom räddningen (=jag ;) ) så dem kan få tvätta hans öron igen!
Han kom nämligen på att han är rädd för bomullstussarna man tvättar öronen med, så nu klickars det här hemma och det går toppen! Kommer förmodligen att kunna tvätta dem antingen ikväll eller imorn :) Det är så fantastiskt bra med klicker och med den kan man lära dem precis allt man kan komma på!

Klickade en gång för att lära honom dra i en handduk för att öppna dörren :)
Likadant med att spela tokig, men det är han ju alltid ;)

Har även lekt lite kurragömma med honom och han blir glad som ett barn på leklandet när han lyckas hitta en! :) Haha!
Oh jag saknar att ha hund!!


Undra!?

Jasper vaknade inte alls innan och han har nu sovit i 1,5 timme! :S Vilken sömntuta! Han började hosta igår så jag hoppas verkligen inte han börjar bli sjuk, ska nog ta och tempa honom när han väl vaknar sen! Och vaknar han nu så är det sovdax igen när babysimmet börjar, om vi nu kan vara med! Uscha, hoppas hoppas!!

Imorn ska vi ju till Emmaboda med för vi ska hjälpa mamma och pappa att göra om i köket, lägga nytt golv, måla och sätta nya lister! Det är nackdelen när man har en snickare till sambo, alla ber om hjälp ;)
Dem har ju bestämt sig för att flytta när dem hittar det rätta huset att köpa, så nu håller dem på att göra iordning allt i huset så det ska vara fint till nästa som kanske vill köpa det. Jag tycker det är så onödigt för mamma och pappa att lägga pengar på det när dem andra förmodligen kommer göra om det igen! Dem håller även på att gräva upp hela baksidan och ska göra om i backen!..







Äntligen fredag!

Nu har ännu en vecka sprungit förbi och det är den efterlängtade helgen igen!!

Igår gjorde jag ett tappert försök på en storstädning här hemma, men så fort Timmy kom hem så la man det på hyllan. Kom halvvägs iallafall och det är ju en prestation bara det ibland.

Idag var ju tanken på att fortsätta men jag vaknade med en härlig huvudvärk att jag inte har nån lust alls! Så istället la jag mig på soffan och kollade på kläder till lillkillen istället :)
Man måste ju vila så man orkar med babysimmet i eftermiddag, och den väskan är redan packad och denna gången med en bikini ;)

Ikväll ska vi hyra film och köpa en massa godis och bara mysa!!

Nu ska jag gå och pussa på min prins som precis vaknade <3

En sån där bra dag!

Fick som sagt sovmorgon idag till klockan halv 12, vilket var så otrooligt skönt! Tror aldrig jag har uppskattat sovmorgnar så mycket som nu när man är mamma :)

Efter det så gav vi oss ner på stan för att träffa och fika tillsammans med Caroline och hennes hoppande söta groda Svante :) Hon visade mig till ett nyöppnat café i en liten mysig gränd, om jag inte minns fel så hette det Coretto och alla borde besöka det! Så himla mysigt där inne, och dem serverar allt! Fika, baguetter, riktig mat. Så det är absolut inte sista gången jag går dit :) Får se om vi hinner med en runda dit i helgen kanske, innan vi drar mot Emmaboda!
Givetvis hamnade vi ju även inne på HM's bebisrea och gjorde av med några kronor båda två. Kan man låta bli när det finns så sjukt mycket söta kläder, NEJ??!! Och varför ska man? Kläder behöver dem ju, eller hur!? ;)

Efter det åkte vi till Braås och blev bortskämda med hemgjord pizza och 5-månaders presenter till Jasper :) Både kläder, pyjamas, snuttsaker och en spegel som man ställer på golvet (givetvis med ugglor på) Stackars Jappe, han kommer förmodligen få psykiska men av alla dessa ugglor! Men vi tackar så hemskt mycket för dem fina presenterna!
Stannade även till en runda hos Gammelmormor och Uffa. Uffa var riktigt pigg idag och kunde skämta och skratta, var så härligt att se och dem blev så glada när vi kom! Även där fick han lite presenter - Body, manchesterbyxor och strumpor och allt från Krokodilia :) Var så sött så! Så nu har han fått kläder av oss alla idag. Men det är inte så konstigt när man är världens mest älskade bebis <3

Varning!

Jag varnar redan nu om det finns nån bajskänslig som tänkte läsa detta!

Jasper är lite extra trött nu när han tog sprutorna igår så idag fick vi minsann sovmorgon till halv 12, var så skönt eftersom jag inte hade vett att gå och lägga mig igår. Blev att jag duschade iallafall igår och det är jag glad för nu!
Vi låg kvar i sängen och sjöng lite och hade lite mys en halvtimme efter vi vaknat. Efter det så tog vi båda på oss kläder och en av oss fick även en ny blöja!
Började sno ihop lite frukost och Jasper satt i gå/gungstolen och slickade sönder ratten ungefär. Men när han tröttnade på det så gick jag in och la honom på soffan med massa leksaker som han kunde pilla på. Och när jag burit in alla skålar och glas och skulle börja käka så började han gnälla nåt fruktansvärt, så jag tänkte att han kanske ville sitta upp. Så jag tog tag under armarna och i det ögonblicket skulle jag vilja sett min egen min... Han hade hunnit ladda ur en rejäl bajsladdning under tiden jag var iväg och det hade runnit upp ända upp till armhålorna!! Vad gör jag nu tänkte jag!?? Jag klädde av honom sen blev det duchen! Hade ju gått åt ett helt paket med våtservetter för att få bort detta!! Jisses. Kan även meddela att han inte hade bajsat sen i lördags heller så jag har bara väntat på detta. Men jag trodde vi hade dealat om att han skulle göra det när pappa var hemma! ;)
Efter detta så var han nöjd och somnade om så gott igen! <3

Nu har jag minsann ingen tid att sitta här mer för ska äta klart och göra mig iordning för fikan! :)

Haha man kan ju försöka!

Gjorde ett försök att faktiskt göra om designen på bloggen. Blev inte riktigt som jag hade tänkt men gjorde ju ett försök iallafall! Får jobba lite mer på det nästa gång jag har tid :) Nu är klockan snart ett och jag skulle duschat, orkar jag eller ska jag stressa med det imorn!?

I vilket fall som helst så ska det bli en urmysig dag med fika imorgon tillsammans med världens finaste Caroline och Svante :)

Godnatt allihopa!

Glömde...

När jag kom hem så kunde jag överhuvudtaget inte hitta datasladden heller.... Gaaaah!


Trött och spruträdd.

Idag så vaknade jag med superbra humör men det ändrade sig sen!

Tänkte att vi skulle byta sugnappen som jag råkade köpa fel igår efter att vi hade tagit sprutan. Men när jag skulle köra så kom jag på att jag skulle ha toyotan och inte Volvon. Fick springa tillbaka in men jag kunde inte hitta nycklarna. När jag väl hittar dem så fick jag springa ut till bilen igen, ser att bilen är så äckligt skitig både invändigt och utvändigt och Timmy som ändå tvättade den för kanske 2,5 vecka sen! Suckar högt och ska sätta in lilleman i bilen, men bältet är så snurrat att jag knappt får in honom! Lite mer irriterad blir jag när jag ser att det knappt finns nån bensin!? Vilket jag finner lustigt....!! Kör iväg och när jag nästan är framme så kommer jag på att jag glömt skötväskan på parkeringen. Glömde alltså ställa in den i bilen efter jag satt fast Jappe.. Vänder och hämtar den, och kommer till Bvc.

Väl därinne går allting så bra så och Jasper väger nu 7860 g och är 68cm lång :) Älskade unge vad du växer!! <3 Men aj aj va sprutorna gjorde ont :(

När jag kommer ut och tänkte åka till babyproffsen så inser jag att jag lagt ut mitt bankkort så jag kan ju inte tanka toyotan heller, så det var bara att åka hem istället!... Trodde faktiskt den skulle vara tankad men det var den icke!
Iiiiingen bra dag!!

Tur att jag ändå har min bebis som ALLTID gör mig glad <3


:)

Mormor och barnbarn! <3


Måndag 23/1

Idag kom min älskade mor på besök och givetvis pälshögen Kenzo :)
Så mysigt att ha sällskap en hel dag och vi passade på att dra en runda till babyproffsen och Samarkand! Hittade ambingsteet som jag letat efter och även en ny sorts flaska, men jag råkade köpa fel sugnapp till.. Surt som tusan! Så blir en runda dit igen en annan dag. Skönt att man bor i stan så man bara har 5 minuters bilväg, känns inte lika surt då!

Timmy gör ett tappert försök att natta minikillen men det enda jag hör från sovrummet är bebisskratt! Haha Gullungen!!<3

Imorn är det dax för den andra vaccinationssprutan och jag börjar redan bli nervös och det är inte ens jag som ska ta den! Att man kan vara så spruträdd?. Men usch, avskyr när det gör ont i mitt älskade barn! :(
Uscha...

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3144590/images/2012/pic_185924976.jpg" class="image">


Heeeeeeeem!!!!

Äntligen är vi på väg hem igen!!!! Ska bli så sjukt skönt!!! :) Hoppas att resan går smidigt utan grin från bebisen eller dem vuxna!
Ska bli underbart att få sova i sin egen säng, så man slipper vakna med ont i ryggen varje dag! Och att Jasper ska få sova i sin egen säng ska med bli så skönt så man slipper trängas i en 90 säng :)

Jasper verkar somna här nu så jag ska nog försöka göra det samma!
Hoppas alla har en fin fredag!

Ps. Bilden visar insidan av bilen ;)


Synd!

Resan blev tyvärr inte som ja tänkt mig! Så tråkigt =/ Jaja det blir förhoppningsvis bättre!


17 timmar på röven!

Som rubriken löd så blev det 17 timmars bilresa igår. Det är verkligen ingenting jag känner för att göra om på lördag igen! Hade inte tågresan tagit lika lång tid så hade jag och Jasper nog tagit det istället! Men jag är är en så stolt mamma som har en sån fantastiskt snäll son som knappt sa ett ljud, trots att han satt fast i ett babyskydd hela vägen! Underbara bebis <3

Idag var det första skiddagen för dem andra och jag och Jasper tog sovmorgon till 12 då pappa ringde och väckte oss! Vi har haft det så mysigt i stugan hela dagen och imorn hoppas vi på fint väder så vi kan gå ut och gå en liten bit och knäppa några fina kort! :)

Dem andra gick och la sig vid 9 idag så nu sitter Timmy och jag och myser själva i soffan <3 Behöver lite pappamys!!

Försökte ta en bild på snön men såg nu att den blev suddig! Men det är faktiskt en hel del snö ute här :) Är glad att vi sluppit den iår nere i småland!


Tröttisdag!

Idag har jag verkligen inte vart på topp. Trött som bara den, ingen matlust och ingen chans till vila. Känner mig sjuk men jag vet inte, kanske bara är mycket i huvudet just nu.

Köpte nya flaskor, sugnappar och nan's ersättning idag men ingen större lycka än. Skriker som en stucken gris men jag hoppas han vänjer sig snart. Kan ju fortfarande amma normalt på morgonen och förmiddagen men sen är det nästan som kranen stängs av lite framåt kvällen. Det är så mentalt jobbigt att inte kunna mata sitt barn utan att han ska skrika, hur man en gör och försöker så blir det aldrig riktigt bra... Folk är nog trötta på att läsa om detta men det är så fruktansvärt jobbigt! Bröt ihop totalt inatt... Så det blev inte så mycket sömn!

Så för första gången på Evigheter lägger jag mig före Timmy, redan vid halv 10 låg jag till sängs. Det är nog ett år sen sist det hände!

Och imorn natt så åker vi mot fjällen men just nu känner jag mig inte alls taggad, men jag hoppas det går över!

God natt <3


... Punkt!

Efter denna natten har jag bestämt mig för att jag verkligen inte ska ge mig med ersättningen till Jasper. Han avskyr sempers så ska köpa nån annan sort. Ska även köpa en massa olika nappar för att hitta den bästa. Orkar inte mer nu. Trots att Bvc och amningshjälp säger att det blir bättre så slutar jag nu lyssna för jag vill inte natta en fortfarande hungrig unge som jag nu fått göra två nätter i rad! Och nu när jappe vaknade ska vi även prova 4 månaders gröten :) sen blir det till Bvc för att snacka om just detta - Börja mata!


Hot milf!

Idag var vi även med i smp :) Pappa klippte ut sidan från Barometern och gav till oss igår eftersom vi inte skulle hinna få smålandaposten. Är så nöjd med bilden och Jasper ser lika förvånad ut som vanligt :)
På Timmys jobb hade dem tyckt att jag var en riktig milf och att jag förmodligen var blind som valde Timmy... Haha dem ska se mig när jag bara går hemma. Osminkad, håret åt alla håll och förmodligen en och annan kräkfläck på mjukiskläderna ;) Då skulle dem ångra va dem sagt ganska fort!! Haha.

Kändes så fel och tomt att inte ha honom hemma idag :( Ååh papporna borde med få vara hemma ett år tillsammans med oss! För nu kommer han ju dessutom hem senare och måste lägga sig tidigare... Sånt är livet och vi får helt enkelt njuta av honom lite extra när han väl är hemma! :) <3


Usch.... Söndag!

Denna söndagen har jag verkligen inte längtat efter. Timmy ska efter två lediga veckor börja jobba imorn igen och det känns inge vidare. Skulle vilja ha hemma honom för alltid men sån lyx har man verkligen inte =/ Men har verkligen njutit av att ha honom hemma och jag tror Jasper har varit lika glad som jag för han har tagit jättekliv med utvecklingen :)
Men Timmy ser ändå fram emot att jobba lite igen för han ska ju få komma tillbaka till entrepenad(?)-sidan av Peab. Och givetvis är jag väldigt glad för hans skull för nu har han varit utlånad till servic i 10 månader och han har nog aldrig riktigt trivts där! Men han sa ändå innan han gick och la sig att han skulle velat haft några veckor till och att det var så kul att faktiskt vara med och se Jaspers utveckling och inte bara höra det från mig varje dag, och det kan jag verkligen förstå att det måste vara jobbigt! Tror jag skulle avlida om nån skickade tillbaka mig till jobbet nu...
Men visst, om en vecka är det ju "semester" igen.

Idag har både mina och Timmys föräldrar varit här och fått lite middag, gjorde en lasagnette och det är faktiskt underskattat! Umm så gott det var :)
När mamma och jag låg i sängen och mös med Jappe så kom även Kenzo och skulle mysa, så han la sig brevid mig och tittade länge på Jasper och gav honom några pussar. Jasper svarade snällt med att slå honom på nosen och även grabba tag i den, men Kenzo bara fortsatte njuta av bebisen <3

Kenzo har förövrigt nu snott alla Jaspers gosedjur minst en gång. Han älskar gosedjur! När han var liten så fick han en stor hund från Ikea och den kan han nu inte vara utan. Eller inte exakt den eftersom han faktiskt snuttar sönder dem efter ett tag så vi är väl nog inne på den 5:e eller 6:e. Iallafall Jasper fick en sån hund av hans gammelmorfar i julklapp och gissa vem som lagt beslag på den? ;) Ingen mening att ens försöka för Kenzo ger sig inte med sin älskade vovve! Haha ska se om jag hittar nån bild på dem två ;)

En sak till som inte alls är kul. Vi skulle hämta våran nya tvättmaskin som skulle komma igår, men vi fick reda på att den kommer inte förrens tidigast onsdag men förmodligen på fredag och då hinner vi inte hämta den... Vi som skulle tvättat precis allt nu innan resan. Alla jackor, termobyxor och även kläder givetvis. Blö, så det blir en dag i tvättstugan iallafall eftersom våran tvättmaskin här uppe gick sönder.

Borde sova nu egentligen för Jasper har börjat vakna tidigt. Mellan 7-8 istället för 8-10 plus en massa under natten. När Timmy har vart hemma så har jag tagit nätterna eftersom han ligger på min sida, och Timmy har tagit morgnarna så jag får sova en stund. Men nu blir det bara jag igen. Hoppas denna fasen går över fort ;) Han är förövrigt på bra humör igen så den fasen gick över hyffsat fort, skönt :) <3

Nu ska jag göra mina godingar sällskap! Godnatt på er fina människor :)

Sugen!?

Har varit hemma hos Mimmi och Martin idag och planerat inför skidresan som går av staplen nästa lördag. Kommer verkligen bli hur kul som helst och jag längtar redan! :D

Timmy är nog med sugen eftersom han nu sitter med sina nya pjäxor på fötterna. ;) Dem ska värmas upp och formas av fötterna innan han åker så han lär väl knappt ta av dem förrens vi kommit hem från resan! Haha

Här kommer några härliga bilder från när jag och några vänner åkte skidor för nu... 7 år sen! SJUUU!?? DET ÄR
SJUKT!
Hoppas ingen blir arg över dem söta bilderna men det va dem bästa jag hade ;)

:)

Vet inte varför men jag kan bra lägga ut två bilder i taget...


Bad

Badade med pappa igår <3


Husköp?

Vi bestämde oss för att åka förbi och kika på huset iallafall och tyvärr så visar det sig att det vore perfekt för oss. Så nu vet vi inte vad vi ska göra... Är så fint och ligger riktigt bra till för inte en alldeles för svidande summa! Men har vi råd, det är frågan!? Mammapenningen är ju inte så fet direkt men jag vill inte ta ut mer eftersom jag vill vara hemma ett tag med lillfisen :/ Hmm, får ta och boka möte på banken så man kan räkna på vad det kommer kosta oss isåfall!

Japsen har börjat med nåt annat kul varje gång man ska byta blöja. Så fort man lyfter på benen så lyfter han upp hela sig så han ligger på axlarna, hjälpsam kille! Blir inte förvånad om han kryper nästa månad! ;)

Här sitter han iallafall så sött i sin nya pulka :)


Smakprov

Jappen har vart grinig nu sen dagen innan nyår. Man börjar ju undra om det bara är en period han går igenom eller om det är tänder på gång! Men amningen har fungerat bättre idag. Lilla familjen gick även på en långrunda idag och Jasper sov så gott i vagnen. Är så skönt att komma ut och röra på sig ibland, dock började det smådugga halvvägs men va gör de ;) Timmy hade även tänkt gå med honom till sitt jobb imorn på morgonen om Jasper vaknar tidigt, medans jag får sova. Ooh så skönt!! Slutar väl med att jag får köra dit för han blir hungrig eller nåt ;) En annan kul grej är att Jasper fick smaka pyttelite potatis idag blandat med lite smör :D Han smakade väl på det innan han bestämde sig för att spotta ut de. Var egentligen kanske lite gott men ingenting man borde ha i munnen eftersom det inte var i flytande form ;) Ska bli spännande och se hur detta går sen. Kommer väl vänta lite med nästa tills nästa möte med föräldragruppen då vi ska diskutera om just smakportionerna! Men oj va kul och va han börjar bli stor! Han är så himla nyfiken när man äter och sitter och tittat tills man ätit upp. Innan idag så låg jag och ammade honom, sen fick jag en lussebulle av Timmy. Och när jag började äta på den så slutade han äta och låg bara och stirrade på mig istället! Han har även fått en ny babysitter som han kan gunga lite lättare själv och en pulka att ha när vi ska på skidsemester. Så han och jag kan ha roligt och åka lite pulka medans dem andra åker lite snabbare i backarna :)

Det ska börjas i tid!

Jasper skrev sitt första sms idag till sin mormor! Här ligger vi inte på latsidan med utvecklingen!! ;)


Tillbaka till ruta #1

Japp där är vi igen. Amningen går sämre än nånsin igen och nu känns det som att jag borde ge upp för Jaspers skull. Tycker verkligen inte om att se honom skrika som en tok för att han inte har tålamod att vänta tills det börjar spruta i munnen. För mjölk finns alltid. Ska ringa och prata med Bitte på Bvc imorn och se vad hon säger om detta. Har ju hållt på i en månad nu och det blev faktiskt bättre efter ett tag men nu är det värre än det var innan!


Iallafall så har vi haft en urmysig dag idag. Bara legat hemma och inte gjort mycket mer än kikat på film och ätit en massa gottis!
Gjorde dessert som skulle vara till fyra personer och det åt vi minsann upp, mums ;)
Och imorn blir det en runda till Mio och se om det finns nåt fint in till lägenheten.
Timmy var sugen på Ikea med men jag tror inte det blir nåt av det när jag inte kan ge min son mat på vettigt sätt :/
Men snart ska vi börja ge smakportioner och det ska bli så spännande att se vad killen tycker om det. Han kikar gärna på när vi äter så nyfiken är han verkligen :)

Hade för övrigt ett riktigt mysigt nyår igår men god mat och gott sällskap :) Och jisses va det smälldes raketer här i stan, var så fint så!!

Jaspers nya overall som han fick av mig i julklapp, så söt så! Och sen tyckte han att jag satte nappen på fel håll, men jag undrar jag vem som egentligen gjorde de ;)


RSS 2.0