Neeej!

Tro väl fasen att jag blivit sjuk! Fick ögoninflammation igår och idag kom resten :(

Lilleman vaknade när pappan kom hem inatt, han blev så glad så! Inte jag eftersom jag fick vara vaken med honom ;) Var ju redan då lite halvkass men trodde bara jag var väldigt trött i knoppen!

Så ingen babysång för oss idag :(
Hoppas det går över fort iallafall!!!


Haha!

Läste inlägget från innan idag om att han tar ca 30 steg och kan stanna upp och hitta "balken". Haha, balansen ska det vara!
Sen tog han faktiskt närmre 40 steg lite senare ikväll ;) och nu kunde han till och med svänga, så nu går han ju nästan helt och hållet!? Det är ju sjukt va det gick fort!!! Min lilla räserbäbis <3

Nu ska jag lägga mig ner bredvid Nathalie och försöka sova hade jag tänkt. Hon brukar prata massor i sömnen så jag hoppas få höra lite skvaller inatt ;)


Inatt är jag inte ensam i sängen!

Kommer ha en snygg väktare brevid mig i sängen, känner mig redan tryggare! ;) Det är min kusin som frågade om hon kunde få komma hit och sova för hon ska jobba i Växjö imorn. Hon kom direkt från ett jobb i Halmstad!
Så vi sitter just nu och kikar på tv och snickesnackar lite.

Timmys lillasyster provade för första gången på marble-nails idag. Då blev jag med lite sugen på det för det är rätt kul, gjorde det några gånger när jag hade Jasper i magen ;) Hade inget bättre för mig då eftersom det är väldigt tidskrävande!!
Gjorde en liten variant idag, tycker det är roligast med olika mönster :) valde lite guldiga och lila färger som passar lacket jag redan hade på naglarna sen kalaset! Är mycket snyggare med längre naglar så man kan se mer av mönstret, men man tager va man haver ;)
Väldigt svårt att fånga färgerna på bild dock.


Tröstmat!

Jasper trillade ner från soffan innan och slog huvudet i glasbordet! :(
Han skulle vända sig om så han kom med fötterna före ner på golvet, men satte handen precis utanför så han druttade ner. Så han har nu en stor och fin blå bula i bakhuvudet!

Så självklart tog vi lite våfflor till lunch idag som lite tröstmat (eller för mammans dåliga samvetes skull ;) )
Jasper har nog aldrig vart så mätt som nu, haha! Han åt massor så jag är helt paff, trodde nästan det skulle spruta våfflor ur öronen på honom!!

Tar lite utvecklingssnack med! Jasper är nu uppe i 30 steg som rekord. 30!!! Han som började gå på riktigt för bara 4-5 dagar sen!! Han kan även stanna upp och hitta balken igen för att sen gå vidare :) Att det kan gå så fort och att man kan vara så stolt! Ler från öra till öra varje gång han går <3


Tappert försök!

Minikid vaknade vid 06.30 idag och myror i benen kan jag säga! Hur kan ongen vara så pigg?
En annan höll på att somna ståendes medan man gjorde frukost!!
Iallafall så piggnade jag till rätt snabbt men tänkte ändå att jag ville sova lite när han skulle sova senare.
Det skulle jag aldrig gjort. Jasper vaknade snabbt igen och jag var ännu tröttare än vid 06.30!!! Tejpa upp ögonlocken är ett alternativ just nu! Har plockat fram både det ena och andra sötsaken i hopp om att få en sockerkick! Haha.

Igårkväll fick jag för mig att färga ögonfransarna så man slipper sminka sig varje gång man ska gå ut! Blev faktiskt rätt bra :)
Köpte det ju innan sommaren för jag skulle slippa sminka mig då men bättre sent än aldrig!?

Haha lyckades få till en bra bild, ser ut som barnen tittar på vandra nästan!


Ojoj om han bara visste!

Om pappa Timmy bara visste hur gott jag har det här hemma alldeles "själv". Sitter just nu i soffan och smaskar på både det ena och det andra. Godis, chips, chokladbollar, tårta och med en kall cola till! ;)
Ibland är det bra när ingen kan ge en -fy fingret!! Haha

Caroline ringde idag och raggade efter en dejt. Jag är ju inte svår så, så självklart var dem välkomna hem hit! Gjorde lite våffor till lunch till oss alla fyra, för självklart kan inte bara vi vuxna sitta och smaska på sånt gott!!
Tog lite senare en tur till Ica för vi båda behövde handla. Hemvägen ville självklart inget utan barnen sova, så tog en liten avstickare till gungorna! Barnen börjar "leka" mer och mer för varje gång. Allt mer intresserade av varandra även om det kan hända att en viss Jasper väljer att slänga sig över en liten Svante som precis håller på att få rumpan smörjd! Haha vilken syn.. Kunde skratta åt det när hjärtat började slå igen ;) Jasper älskade när Svante kröp efter honom, han gillar att bli jagad den lilla tokungen. Ska bli så kul när dem kan springa och jaga varandra på riktigt! Eller vi springa och jaga dem kanske?

Jasper är så duktig nu att han vet att han ska äta med skeden, och vilket håll den ska vara på! Men han lyckas inte riktigt alla gånger men övning ger färdighet!


Jasper somnade sen en väldigt kort stund. Så när det väl var läggdax så somnade han så gott så :)

Och som sagt så sitter jag just nu i soffan med datorn i knäet och massa gott runt omkring och bara har det lugnt och skönt!! <3


Glömde rotera. Men här är Jaspers gammel morfar Veiko (Timmys morfar)
 


Nyvaket litet födelsedagsbarn! <3 Så stilig!!!
Skoj med paket!
 
<3
 
Mitt fina älskade barn <3 Stoltaste mamman som finns!!
 
Slänger till med en pose när faster är framme med kameran!
 
Pysslade lite hemma. Hann tyvärr inte alls göra det så fint som jag tänkt mig! :( Nästa år så ska det bli mer av den varan för jag älskar pyssel!
 
Min prins med sin krona! <3
 
 
 

Presenter!

Här är dem flesta presenter som lilleman fått :) Saknas några kom jag på! Men diverse leksaker, pengar, gosedjur, kläder, bil, sandlådeleksaker, och sen ett fondkonto från min mamma och pappa! :)
Så nu har han ett vanligt sparkonto från sin farmor och farfar och fondkonto från mormor och morfar! ;) Han kommer bli rik den lille mannen!! Hoppas hans fonder kommer gå lika bra som mina :)

Har vart en mysig dag idag. Jasper stormtrivdes med all uppmärksamhet och flörtade med precis alla! <3 Har bara kommit skratt och prat från den munnen idag! Presenterna han fick var suveräna, så han och vi är lika nöjda med dagen!! Han är så fantastisk vår lille son! Livet vore helt meningslöst utan honom <3


En snabbis!

Tar en snabbgenomgång!

I fredags spenderade jag dagen med Amanda och Jappe på Grand och shoppade. Gjorde en synundersökning så mitt linsabonnemang kan dra igång. Skulle ha spelat minigolf men det regnade nåt så in i, så vi ringde in barnvakt och åkte till Stars and stripes med Amanda och Sebbe. Åt riktigt god mat och drack några drinkar :)

Lördagen var en "städa så det ryker" dag. Skulle även göra tårtor och fika! Höll på att stressa ihjäl mig...

Idag är då kalaset för vår lilla miniprins! <3 Har fått flera fina presenter som jag tänkte ta kort på senare!
Vi har redan haft familjen Westerberg här och om 40 minuter kommer min familj hit och firar lite till :) Dem stannar lite längre så vi kan ut och käka lite, eller iallafall beställa pizza! Mamma önskade den sena kalastiden just för att hennes tinitus, hon vill inte behöva stressa hit och hem och hon klarar inte riktigt bilåkningen så tätt... Så himla jobbigt! Fick jag en önskan i livet så vore det att hon blev av med sin tinitus så hon kunde få leva fullt ut igen <3 Inga pengar i världen kan mäta sig med det! Livskvalité är viktigare än pengar!!!

Nehe nu somnade både pappan och barnet så ska försöka pausa lite jag med tänkte jag! :)

Hoppas alla haft en bra helg! <3

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3144590/images/2012/pic_503a219bddf2b320cb00673f.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3144590/images/2012/pic_503a219bddf2b320cb00673f.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3144590/images/2012/pic_503a21c29606ee324a006728.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3144590/images/2012/pic_503a21c29606ee324a006728.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3144590/images/2012/pic_503a21caddf2b320c6006882.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3144590/images/2012/pic_503a21e8ddf2b320cc00654c.jpg" class="image">


Stolt!

Att man kan vara säger stolt över sitt barn, han är underbar på alla sätt som finns!! <3 Både går och ställer sig upp utan att hålla i sig!!


Gå gå gå

En spännande sak med Jasper är att han vid nästan varje rörligt grej han lärt sig, såsom vända sig, hasa, krypa och gå, så har han gjort det några gånger samma dag, men sen tar han en paus med de i kanske 1-2 veckor innan han gör det igen ;)
Så har det även vart nu med gåendet. Han har ju tagit lite steg då och då efter första gången men aldrig verkligen försökt gå fler än 2 steg. Men idag så jäklar ska han gå hela tiden, är så kul att se! Han känns helt plötsligt så stor!!
 
Kunde inte somna innan som jag skrev, hade för mycket i huvudet som skulle göras ;) Ändå känns det som jag inte kommit nånstans..
Tokstädade ur byrån och asade fram den från garderoben och in med den nya och flyttade över alla saker. Så skriver hon på fb att hon inte hinner hämta den idag så jag ska sälja vidare den istället! Typiskt. Tur att det var flera som var intresserade så jag blir av med den snabbt iallafall, men den står ivägen och det stör mig!
 
Imorn blir det shopping hela dagen med Amanda. En synundesökning och sen minigolf! :) Ska bli så kul!
 
Har skaffat ett abonnemang på linser, både smidigt och skönt! Dessutom får man ju ett par Ray-ban på köpet och det är ju aldrig fel :)

Tusan med!

Jasper har nu återigen börjat sova hela nätterna utan att vakna för han vill ha ny blöja och välling! Skönt, så nu sover han från 7-7 ungefär :) Fast idag vaknade han vid 6 men var hur trött som helst och blöjan var proppfull så bytte den och la honom igen, han somnade på 2 minuter och sov sen ända till halv 9! :) Riktigt skönt!

Kom på att en som ska köpa en byrå av oss kommer idag. Och just nu är den full av grejer som ska ut, blir att ta tag i det där för hon kommer halv 4 hoppas jag!
Måste även ringa banken om ett ärende igen.
Ska städa inför kalaset.
Putsa fönster.
Tvätta
Vika in tvätt och hänga upp ny.
Handla.
Ner med massa grejer i förrådet.
Slå in paket.
m.m
Blö!

Näe så ska nog lägg mig bredvid Jasper och glömma bort alla måsten! Har dem ju nedskrivna iallafall! ;)


Dumma!

Jag kunde iallafall inte se 2 av bilderna så försöker igen.


Pics!

Lite fler bilder på dagen :)

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3144590/images/2012/pic_5033ecabe087c3697b000f0e.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3144590/images/2012/pic_5033ecbb9606ee2938000f92.jpg" class="image">


Min fantastiska 1-åring!!

Idag fyllde min älskade son hela 1-år! <3 väldigt känslosam dag må jag säga att det har varit! Dels just för att tiden går så fort att man undrar vad som egentligen händer, har nån satt mitt liv på snabbspolning!? Och sen för att Timmy inte får ta del av denna dagen :(
Känns riktigt riktigt jobbigt för oss båda!


Men annars har dagen varit supermysig!! Började den redan innan 6 idag med lite bus och frukost! Efter nästa sovstund så väckte vi mormor så vi fick öppna lite paket i hennes säng och mysa en stund :)
Gick ner sen och gjorde våffeltårta, en av höjdpunkterna enligt Jasper skulle jag tro ;) Sjöng "ja må han leva" med tårar i ögonen, var nog första gången! Men Oj va han mumsade i sig, dock mest av toppingen! Blev en dusch efter de ;)

Men efter middagsvilan sen så blev vi väckta av mormor som ringde och sa att hon har gått vilse! Haha, kunde inte låta bli att skratta. Varken hon eller hunden hittade tillbaka till bilen ;) Så körde och letade efter henne vid stora vägen där hon trodde hon va, tur nog var hon de med! Sen körde vi och hämtade bilen långt inne i skogen.. Hon hade gått en bra bit! Men hundskrället hade badat i en gyttjepöl så vi körde till närmsta sjö sen så han fick bada av sig.

Tror Jappe hade roligast vid vattnet för han kutade rakt ut med kläder och blöja ;) Haha gullunge! Den blöjan vägde måånga kilo kan jag tillägga! ;)
Så kom vi hem och fick på lite nya kläder och går ut på baksidan. Där går han bakom planket och tydligen var det vatten även i Kenzos pool vilket Jasper uppskattads väldigt mycket, blev ett bad till och ytterligare ett nytt par med torra kläder!
Sen har vi åkt lite kärra på trädgården och spelat golf med morfar.
Har vart en perfekt dag förutom att vi saknat pappa extra mycket <3

Ska försöka få till lite bilder men brukar vara segt på mobilen!

Tänk jag har en 1-årig son!! <3


Svar!

Fick en bra fråga på ett inlägg från i fredags... Bilden där Timmy kommer hem.. Ja brun. Och röd!

Kan säga att jag tjatat på honom att smörja in sig med spf meeeen icke att han nånsin väljer att göra det ;)
Så alltså - på bilden är han helt sönderbränd av solen OCH Totalt nerskitad av betong och annat dylikt! För att sen avsluta med lite svettränder...
Alltså är det inte Jasper som bajsat på honom (Emeilia Vesterberg) ;)

Men för att återgå till solbrännan. Han har förmodligen haft t-shirt halva dagen för armarna är flerfärgade och en lapp har nog stuckit upp från byxorna och han har haft kalsongerna på sne, de syns... så randen på ryggen är långt ifrån rak! ;) Kan inte låta bli att skratta åt honom, dels för hur han ser ut och när han kvider av smärta! För ni anar inte hur många gånger jag tjatat, inte ens jag kan räkna så långt!! Så han får skylla sig själv.

Puss på dig <3


Ska bara ha en mascara!

Betyder aldrig - bara mascara ;) Det vet Timmy sen innan så ut kom vi med en mascara, bb-cream (foundation) och en parfym som han betalade! 20% på alla parfymer nämligen så köpte på mig min favorit. Plus att jag hade 25 kr rabatt och 20% på valfri vara ;) Dem kan ju egentligen bara ge mig sakerna, vore enklare för oss alla!!

Men den bb-creamen ska bra riktigt bra har jag hört. Först är den ju vit när man applicerar den, men ju mer du "gnuggar" in den i huden så "förvandlas" den till din hudfärg. Lite snabbt och dåligt förklarat...
Jag gillar inte känslan av riktig foundation så denna lätta täckning är nog perfekt för mig då dem även är en fuktighetslkräm med spf 12.
Sen en ny mascara som jag aldrig provat innan, spännande för jag är väldigt kritisk med mascaror ;)

Blev lite mer shopping, förresten! Är jag smått galen som redan handlar julklappar?? Har handlat två hittills... Ja kanske!

Imorn är det den stora premiären för Jasper att sova i eget rum. Tror jag... Eller kanske han kan sova några till i vårt rum ;)


Glädjespridare

Därför skaffar man barn! Dem skänker sån otrolig glädje i allt dem gör <3 Fantastiska lilla du!! <3


Sprutor...

Ja idag tog lilleman sina sprutor igen. Usch det gör lika ont i mammahjärtat varje gång :(
Denna gången verkar dem dessutom gjort ondare då han pep ett tag efter. Men blev glad igen när han fick syn på alla lampor och visade alla så fint vart dem var genom att peka <3

Åkte ner mot stan för att handla lite pyssel till kalaset men hittade inte riktigt allt på Panduro, men dem skulle beställa det åt mig, väldigt gulligt faktiskt. Nu hoppas jag bara att dem hinner få hem allt med innan kalaset annars får jag komma på nåt annat! Hittade lite leksaker iallafall som han ska få.
Har donat lite idag med en av sakerna, men ska handla lite mer kul då jag kände mig lite stressad för Jasper var extremt trött och jag ville inte att han skulle somna i vagnen. Bättre att han får sova i sängen hemma tänkte jag... Men Jappis tänkte att bilen var en bra plats ;) Körde då en liten runda och kikade på huset jag vill ha när jag blir mångmiljonär. Det är inte en fråga om -Om jag blir miljonär!! ;)

Timmy kom hem vid 7 ikväll. Är inte alls kul när man knappt får se honom över huvudtaget! Speciellt inte för Jappe, då vi lägger han vid halv 7 ungefär! :( Hoppas det blir bättre mot hösten för såhär vill ingen av oss ha de!!

Kom även en kille som skulle köpa en pryl jag ville bli av med, perfekt med fb-köp och sälj sidor :) Nästa vecka kommer nån som ska köpa en byrå av oss med.

Denna helgen ska vi inte göra mycket har vi bestämt. Inte mer än umgås som familj iallafall! <3
Ska dock köra min bäddsoffa till Pipso och Anders så vi får plats med Jaspers säng i hans rum. Dem får låna den tills vi har större hem. Synd att man inte får plats med båda då en bäddsoffa alltid är smidig att ha hemma.

Hoppas alla får en bra helg iallafall!


Smart!

På allvar morsan... Ska detta hindra mig från att riva ut all tvätt som du håller på att hänga upp!?? Pinsamt morsan!!


Glá skit!

Det är Jasper de! Efter förra veckans grin och krångel är han nu gladare än han nånsin varit. Räcker med att man tittar på honom så garvar han och ska busa. Eller mysa, vilket är lite förvånande för det brukar han aldrig ha tid för ;) Men jodå nu har han hela veckan kommit och krypit upp i knät och ska gosa och mysa en stund <3 Det bästa känslan! Inte ens när han är trött så tjurar han utan man får kika lite extra om det kan vara lite grus i dem små vackra ögonen.
 
Men på tal om sömn. Det är dags för Jasper att få sova i sitt egna rum. Jag är inte redo men det är nästan ett måste. Han vaknar ofta av Timmys väckarklocka, vilket betyder att vi måste upp allihopa vid 6, vilket känns liite tidigt om man ändå kan få chansen att sova några minuter till! ;)
 
Imorn blir det bvc och vaccination. (fan) Usch, känns inte bra att se min gosse få så ont :( Får ta med nåt gott att ge honom efteråt så kanske det kan trösta lite extra!
Om humöret inte blir allt för dåligt efter sprutorna så tänkte jag åka ner på stan och köpa lite kul till kalaset.
 
Fick massa rabatterbjudande nu på alla möjliga olika klädaffärer och eftersom det snart är dags att inviga 86 kläderna så tänkte jag passa på att köpa på mig. Blev 13 plagg totalt för runt tusenlappen, perfekt!!
 
Jasper äter nu inte heller burkmaten vilket ioförsig är helt okej då han äntligen gillar maten vi lagat till honom! Men det är ju smidigt när man inte har hunnit laga nåt eller har lite bråttom ;)
 
 
En bild från Finland. Vi hittade en större balja sen ;)

Typiskt

Nu glömde jag iallafall lägga upp bilden på skalen till våra iphones som Timmy beställde till oss som en liten överraskning :) Så otroligt fina!!


Sandlådan!

Tog en tur ut till lekparken som lägligt ligger placerad precis utanför dörren. Han älskar ju att leka i sanden och åka rutschkana så det är skönt om man inte känner för att gå allt för långt.
Brukar gå längre bort, finns lite roligare leksaker där bland annat.
Men iallafall, det kom tre små söta pojkar och började leka lite med Jasper som givetvis stortrivdes med uppmärksamheten. Körde runt med hand lastbil och pratade som bara den! Ursöta pojkar var det och den äldsta på runt 6 år sjöng på massa gamla rocklåtar, bra föräldrar som lär barnen vad musik är ;) Jasper älskar med rockmusik och står alltid och diggar när man höjer volymen!! <3

Tänkte hinna ta mig en tur till strandbjörket eller nåt annat trevligt ställe imorn om inget kommer i vägen som det gjort dem senaste sjuttioelva gångerna!
Ska även kika på lite grejer till grabbens födelsedag! :)

Idag kom ju pappa Timmy med hem! <3 Jasper sov ju sen länge så dem får gosa lite extra imorgon, om han hinner komma hem innan han sover!.....
Nån som vet nån byggfirma som söker snickare??

Ska faktiskt gå och sova nu och hoppas på några timmars mer sömn än den natten som varit! :)


Härliga vänner!

Jasper somnade om vid 2 inatt och vaknade vid halv 7, jag var vid den tiden mer död än levande men med en glad unge så var det ändå helt okej :)
Gick och la mig när han somnade om och då sov vi i 2,5 timme. Älskar när han får för sig att göra det när jag är som tröttast <3 bästa bebis!!

Dagen blev ännu bättre när vi drog bort till öster och besökte Sanna och Thilda! Vi tog en promenad runt fina Trummen. Först stannade vi för att båda barnen var synkade och ville ha mat samtidigt! Perfekt! Men där gick inte att sitta för oj va solen gassade! Så vi gick lite till och båda barnen somnade lagom tills vi hittade en skuggig plats så vi mammor kunde fika i lugn och ro :) Underbara barn vi har! Vi satt och tjötade mellan allt från himmel till jord och hade det mer än lovligt bra! Fina vänner jag hittat :) <3 Skrattade en hel del när alla olika sorters drickor for hitan och ditan och Jasper satt och smulade sönder ALLA kex han hade och spydde ner mig med det han hade lyckats få i sig!
Haha det är det fina med att vara mamma! Man slutar bry sig om lite kräk och kladd, man bara skrattar och torkar med dem obligatoriska våtservetterna som alltid är en trogen vän i skötväskan! ;)

Kvällen har avnjutits lugnt i soffan med massa go musik och sång för min del! Hoppas grannarna hör så dem kan ringa Anders Bagge med en gång och tipsa!! ;)

Nehe nu ska denna mamman sova! Godnatt alla fina <3


Saknar <3

Saknar min älskade Timmy som är många mil från oss! Kom hem fort, ögonaböj!!!


Bra dag och äntligen är jag trött!

Har haft en bra dag med spontanbesök på Leos lekland tillsammans med Caroline och Svante! Åkte senare hem hit och tog en fika och promenad :)

Nån timme senare kommer Nathalie och lagar mat till oss medans jag nattar Jasper ;) Behöver ingen Timmy här inte!! Haha. Var så grymt gott ska jag få tala om, hon är otroligt duktig i köket :)
Kikade på film och tryckte i oss alldeles för mycket godis givetvis så vi både hade behövt var sin spann om vi hade ätit en bit till!.. Pratade massor och vips så var klockan över 00.00 ;)

När hon åkte hem så vaknade givetvis jappe, han har sovit oroligt hela kvällen. Men nu skulle han absolut inte sova! Så min dröm snabbdusch och inte allt för sen läggning gick åt skogen! Attans, jag som faktiskt var riktigt trött! Jaja, hoppas iallafall på lite sovmorgon imorn då.

Imorn väntar nya äventyr på öster hos Sanna och Thilda :)

Kan nog inte skriva mer för ögonen går i kors (mer än vanligt då alltså)

Men för övrigt en riiktigt mysig dag :)


Sämsta nånsin!

Timmy kommer inte vara hemma över huvudtaget på Jaspers 1 års dag. Gör mig riktigt ledsen och irriterad, för den dagen är enligt mig rätt så speciell! Kommer rymma till Emmaboda så vi får fira den med några av familjemedlemmarna iallafall.
Det som gör mig mest sur är att det verkar inte spela nån roll för honom då han inte ens nämnt de eller sagt att han tycker det är pisstråkigt...

Ska leta nytt jobb åt honom, för jag tycker det riktigt tråkigt att han knappt kommer vara hemma över huvudtaget nu!..

Stackarn :(

Jappe mår inte alls särskilt bra. Smågrinig, varm och (varning) dålig i magen så har bytt fem nr.2 blöjor innan klockan var 12.00!...

Undra om det är tänder eller om det kan vara nåt annat?!


Haha!

Bra rubrik på förra ;) Skulle skriva att vi smakat dem första smultronen jag odlat på balkongen innan idag, men hann aldrig med de och glömde ändra nu! Haha


Smultron

Oj va klockan var mycket då! Fasen..
Tänkte jag skulle dra en hyffsat snabb version av dagen!

Började med en mysmorgon i sängen med mina pojkar <3 När vi väl orkade oss upp så var Jappe mer busig än hungrig så vi sa att han fick leka i sig maten istället. Vet dock inte om golvet och all annan köksinredning var så hungrigt heller!? Meen ja, givetvis blev det ett bad efter det för mini och han klagade inte på det heller ;)

Eftersom vi satt ner foten och bestämt oss för att verkligen storstäder i sallys terrarium så skickade jag ut pojkarna till lekplatsen så jag fick städa ostört. Tar en jäkla tid dock så när det var sovdax för prinsen så kom dem in och jag fick lite hjälp! Tog 4,5 timme kan jag säga... Kokar och sköljer all sand och tvättar all inredning m.m. Men det är inte det som tar den längsta tiden, utan det är sanden som ska torka!! Trots 2 värmelampor, en värmematta och två fläktar så tar det sjukt lång tid!! Får stå på hela natten eftersom lille ödlan kommer imorn :)

Gjorde en snabbmiddag och sen drog vi faktiskt iväg till Leos lekland! Var nog vi och 3 familjer till där så vi behövde inte direkt trängas! ;) Så Jasper har provat på alla stora rutschkanor. Jag var nog räddare än honom skulle jag tro trots att det gick i slowmotion för hans skull ;) Är ju härliga klätterställningar med studsmattor och bollhav i taket, och tunnlar och allt va fantasin kan komma på :) Verkligen smart!

Tro det eller ej men han var trött när han kom hem ;) Har sovit som en stock! <3
Det ska jag med försöka göra nu!

En annan sak förresten. Varför har folk så svårt för att vara glada åt andras lycka?? Det är skittråkigt rent ut sagt att man ska behöva ha skuldkänslor för sin egen lycka, så man inte kan njuta fullt ut av det bästa som händer i sitt liv!! Skärp er och väx upp!! Avundsjuka är inte attraktivt!...

Godnatt alla fina!


HAN GÅR!!

Nuu är vi hemma igen! Är alltid skönt även om jag trivs "hemma" i Lindås. Mina föräldrar är ju dem allra bästa så vi har haft det riktigt bra! Men det är ju alltid skönt att komma hem och framför allt att vi nu har några dagar att mysa ihop :) Men vi ska nog se till att fylla dem med massa skoj!!

Lägger upp en bild på lite av det vi kommit hem med. Lite kläder kom med hem men det orkar jag inte fota. Detta då minus två sängbord, en byrå och en sänggavel ;) Det står kvar i Lindås för mamma och pappa ska till Växjö i helgen och handla blommor och buskar till backen dem gjort iordning. Sally kommer då med för hon fick inte plats i bilen nu heller enligt Timmy ;) Slipper vi krabba med släpet och så!

Men annars har vi haft bra planering denna veckan. Skulle vart hemma måndags kväll men kom hem för en timme sen och idag vill jag minnas att det är onsdag ;) Åkte till kosta idag, bara jag Timmy och Jasper och shoppade en bra stund. Men åkte tillbaka för att laga lite mat till mamma och pappa som vi tog fram igår, snälla som vi är :)
Dåå tog Jasper sina allra första riktiga steg! Jag började givetvis gråta av stolthet och pussade honom nog 100 gånger!! Vi stod i köket och Jasper vid tidningstället, då skriker mamma/mormor -HAN GÅR!! Vi springer dit och visst där gick han så fint så!! Haha underbara unge! <3 Sen gick han flera gånger efter det. Går inte beskriva hur stolt man kan vara över sitt barn, det är verkligen bara en förälder som kan förstå! Kommer alltid vara stolt över min minikille, för han är verkligen helt underbart perfekt <3 Älskar dig <3

Nehe nu ska jag njuta av friheten! Kram på er!


Flätor flätor flätor!

Nu är bygget äntligen(!!!) klart så min lilla familj kan hitta på saker som vi själva vill! Dock tycker ju Timmy att detta är superkul och slösar gärna bort hela Våran semestern på att snickra!... Blö, men nu har vi några dagar kvar iallafall som JAG bestämmer över ;) Sen har jag sagt att det blir inget mer byggande för nån annans skull om det blir mer än 2 dagars arbete! Och INGET på semestern! Hårda bud men när man får 4 veckor tillsammans per år så borde man väl ta vara på den tiden till max, speciellt nu när vi har lille Jappe? Men jag kanske är ute och seglar?.. Iallafall... Mamma och jag åkte till Kemikalie-affären här i Emmaboda och shoppade loss ;) dem har en hel ovanvåning med bara inredning som är ljuvlig! Kan ta kort när vi kommer hem igen :) Hittade även köksmöbler på Emmabodamöbler som jag SKA HA nångång i den rika framtiden! ;) När vi kom hem därifrån så fick jag för mig att jag ville lära mig ytterligare några flätor! Nu kan jag 3 olika sorters flätor till och är då uppe i 8 olika varianter i kunnandet! :) Kul att kunna variera! Kan visa bilder nån dag kanske om jag har tid (haha skämtar jag?) Fyndade sängbord, sänggavel och en byrå idag på blocket. Allt för 1300!! Oj oj va bra det kommer bli!


Bygget

Om det är nån som undrar vad dem håller på med så är det detta ;) Bara trappstegen som ska dit sen är det hyffsat klart. Lite snygga kanter och så bara som ska på... Och även maaassa blommor förstås!!! Sen ska den ju bygga ett sånt staket på andra sidan tomten med så Kenzo kan springa lös. Men det blir inte denna semestern!!


Mätta i magen!!

Är kvar i Emmaboda för trappan är inte riktigt klar än! Men imorn blir den det och är det bara fint väder så drar vi över till Öland/Kalmar och strosar! Så vi håller tummarna :) Mamma och jag gick på "hallonstigen" som mamma döpt den till! Och det är ett väldigt passande namn för jissus va hallon de var!!! Både jag mamma och Jasper åt oss mätta utan problem och man kan inte ens se att nån vart där och ätit, är hur mycket kvar som helst! Så hon skule dit imorgon och plocka ca 10 liter till sa hon. Så hon kan göra saft och sylt ;) Haha va en rolig syn idag när både Kenzo och Jasper satt och tiggde av mormors/mattes macka! Nu vet jag vart de beteendet kommer ifrån hos Jappe ;) Tack!!


Kanon dag!

Började med sovmorgon och en Ipren efter det! Sen stack jag själv iväg med Nathalie en runda till Kosta, Jasper sov nämligen som en stock! I 3,5 timme närmare bestämt ;) Han var hemma och mös med mormor istället! Jag hade verkligen en urtrevlig dag med Nathalie! När vi shoppat färdigt så satte vi oss i gräset och käkade på kyckligsalladen som hon tagit med sig som var mer än god!! Eget bröd hade hon med sig med :) Hon är duktig den dära tjejen! Fyndade ordentligt kan jag säga! Tog och kikade på en exakt likadan form igår men den kostade 389 kr tror jag. Denna gav jag inte mer än 149 kr för!!! Kaaaap :D ångrar dock nåt som jag inte köpte så tar nog med min man nån dag och åker dit ;)


Vad händer??

Har det vart inbrott? Storstädning på G? Eller är det vi som fortfarande letar efter dvd-dosan? Svar - dos letning... Men vi hittade den ta me tusan!! :D Långt där under, väl gömd låg han och väntade! Så då passade vi på att dammsuga med givetvis ;)

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3144590/images/2012/pic_50197422ddf2b376a1000004.jpg" class="image">


RSS 2.0