Snygg som få!

Känner mig snygg som tusan med dubbelsidig ögoninflammation!... :(
Men iallafall så verkar magsjukan vara över så nåt positivt är det med livet iallafall! ;)

Det tråkiga är att vi inte kunnat komma iväg och köpa nåt till Jaspers påskägg! :( Timmy har ju med ögoninflammation. Men jag tror inte Jasper kommer gråta sig till sömns för det ;)

Vad ska man hitta på idag då???


Fantastiska vecka!

Skulle kommit upp i förrgår det här inlägget men det hade visst inte lyckats...

Idag mår jag faktiskt hyffsat bra... Bättre än va jag gjorde inatt när jag fick ligga vaken till 02.00 på soffan för att inte väcka Timmy med mitt toa-springande.... Fy fan!!!
Men som sagt, mår bättre idag men ändå vill det inte riktigt släppa.
Däremot har ögoninflammationen blivit ännu värre, jo man tackar jag!!!! Varför skulle jag inte bara kunna bli på bättringsvägen istället?? Så grymt irriterande att jag kan spy på det... fast det har jag ju typ redan gjort...!

Men jäklar vad jag har saknat mina pojkar idag och förstå om jag var glad när dem kom hem redan halv 4!!!
Jasper var underbar när han kom in, Timmy hade bara tagit på honom den tjocka fleecejackan och sen hade mössan hamnat på sned! Sen vinterstövlar och världens mest uppspärrade ögon av glädje, tungan lite på sned med!! Så kom han springandes till soffan, tänk er toker för ungefär så kändes det som ;) <3 Han är fantastisk min son! Ibland får jag nypa mig själv för att förstå att denna fantastiske lille människa är min! Skapad av mig och Timmy utav kärlek och att vi är en familj!! Borde vi inte ha vant oss efter 1,5 år som föräldrar?? ;) <3 Bäste livet man nånsin kan få!!!

Nu ikväll fick jappe gå på lite övertid och sen gick han till Timmy och la sig i hans knä, ville verkligen tala om att han ville sova och pekade mot sitt sovrum! Så jag tog honom och vi gick till sovrummet och bytte till pyjamas och sen hämtade han sina snuttefiltar och hoppade själv ner i sängen, det har han börjat göra nu nämligen!
Jo vi har alla sidor kvar på spjälsängen men det är så att han ställt sin pall nedanför så han klättrar så otroligt snyggt ner i sin säng och på så sätt så är hela läggdags:et roligare!! :)
Han har ju klättrat så länge så vi behöver knappt vara oroliga längre ;)

Ikväll ska vi bara ligga på soffan och förhoppningsvis kommer jag i säng tidigare ikväll!! Ha en fantastisk påsk allihopa :)


Dra åt pipsvängen!

Jag undrar vad det kan vara jag har lyckats få i kroppen.... Började må lite illa i söndags, men det var inte förrän i måndagskväll som jag verkligen blev dålig och mådde så illa och hade ont i magen! Sen dess har det bara blivit värre och jag känner mig sämre än nånsin just nu.... Fy fan, undra om det verkligen är maginfluensan som jag trodde?... Är så trött att jag inte ens orkar hämta datorn!
Dra åt ******* !!!!!!!!

Jasper fick iallafall gå till dagis idag för han var pigg igår och verkligen energi till tusen idag... Det är ju med konstigt, att ingen annan i min familj blivit sjuka!

Nej nu hoppas jag att detta försvinner under dagen för detta är rätt trist...


6 fantastisk år! <3

Tänk att Timmy och jag varit tillsammans i hela 6 år nu! Jäklar va tiden går undan, men underbara år har det varit! ❤
Vi firade med en spa-weekend på Ronneby brunn, och vi hade det verkligen supermysig!!
Vi tog en parmassage och efter det så låg vi i dem uppvärmda poolerna i flera timmar! Provade både ångbastu och torrbastu men inget av det är för mig, förstår inte att man tycker det är skönt!... Hmm! Men vi hade iallafall en fantastisk helg ihop min älskade man och jag ❤

Tyvärr var lillfisen förkyld och hade ögoninflammation när vi kom tillbaka i söndags :( Hade sett att han varit lite kletig i ögonen och misstänkte att det var på väg redan i fredags.... Så idag fick jag vara hemma med lilleman! Fasen, känns som man är borta hela tiden och det är inte alls kul! Men Timmy tjänar mer än mig så därför blir det jag som får vabba! Visst det är bara andra gången jag är hemma med honom, och han har precis börjat på
dagis så han är ju inte van vid alla dagisbaciller än!...
Hopas dem löser det på jobbet idag iallafall! :)

Ska faktiskt lägga mig en stund nu för Jasper har sovit så dåligt inatt, vaknade vid 2 och fick lite lelle men vaknade igen vid 3 och var så ledsen att han fick komma in till oss och sova! Tog nästan en halvtimme innan han somnade om hos oss men han var inte ledsen iallafall. Jag däremot kunde inte somna efter det och har varit vaken större delen av natten! :/ Men han känns piggare redan idag så vi får se hur det går här för honom i eftermiddag!

Nehe powernap står på schemat!


Livsnjutare!

Yes, det är jag det! Just nu tycker jag livet är rätt så fantastiskt :)
Har haft en fantastisk vecka i skolan, går inte beskriva känslan som man får inombords av att vara där!
Jag hoppas jag kan få med den glädjen och harmonin även in i vardagslivet!

Direkt efter skolan igår så skyndade jag mig först till Emmaboda för att hämta mina pojkar och sen vidare till Växjö för att slänga mig i duschen och göra mig iordning för lite käk med kollegorna :) Hade en härlig kväll kan jag säga!
Och idag har vi njutit av varandra hel familjen, bara glada miner från oss alla tre idag! Tog en runda på Grand idag och shoppade lite och skulle kolla efter nytt bredband. Men kom på försent att telenor ligger nere på stan så får åka dit imorgon istället!
Vår dator gick nämligen i 2 delar idag och vi köpte ju en ny dator för ett tag sen men till den är det Windows 8 och vårt bredband klarade inte det, så måste uppdatera det ;)

Det är verkligen så härligt att få komma hem efter man har vart ifrån varandra, det är som man är nykär igen ❤
Och det kom en tår när fick krama sin son igen när dem kom till Emmaboda i torsdags-kväll!!

Nu händer det så mycket på utvecklingsfronten för Jaspers del. Idag tex så frågande jag vart jag la hans tröja, då gick han runt och letade, tittade under bokhyllan grejer och sen hittade vi den och då skiner han upp och applåderar! Han var så nöjd när han hittade den och jag med såklart, det var jag inte beredd på att han faktiskt fattade vad det var vi letade efter!
Sen skulle vi gå ut då, då tar vi hans vinterjacka men han går då och byter den mot hans overall istället! Haha.
Många småsaker är det med som han förstår precis... Men sånna saker som man inte vill att han ska lära sig snappar han upp fort!!! Som ikväll så klappade Timmy till mig på rumpan... Vad gjorde så Jasper 2 sekunder senare, jo han springer fram till mig och slår till mig på rumpan han med och skrattar som tusan! Rackarns unge!!! Bara han inte gör så på dagis sen ;) <3

Nu ska jag lägga mig i sängen och viska i min älskade Timmys öra hur mycket jag älskar honom ❤


Man blir allt lite nervös...

Man blir lite nervös när man har två eller tre kilometer hem och på bensinmätaren står det som på bilden! ;) Sträck --- !! Haha. Men hem kom jag som tur väl var och har haft en riktigt härlig dag med Charlotte och Mimmi :) Dessa galna fruntimmer alltså, inte ett vettigt ord på flera timmar tror jag!! ;)

Så skönt att massage-kresten börjar utöka med!! Känns som att man inte riktigt hinner med alla som vill ha massage bara :/ Men det är ju rätt så lovande inför framtiden iallafall och det gillar vi!!! Men jag skulle vilja hinna med mer än en om dagen... Hmm

Nehe nu väntar jag på min man och så ska jag ge honom en stor blöt puss för det har vi inte hunnit med idag! <3

Godnatt alla fina :)


Klant mamma!

Idag ska lilleman till Bvc för 1,5 års kontrollen och vaccination. Huua!!! Men så vaknar han halv 5 imorse och var hur pigg som helst, vi har att tacka tidningsmannen för det. Vi köper ingen tidning själva men grannen här uppe gör så varje morgon han kommer så vaknar Jasper för han tar elefantkliv riktigt dunsar upp för trappan!! Jag vaknar med ibland men Jasper ligger ju precis vid dörren och hör det... Sååå irriterad!! Ska se om vi inte kan få posten ner i en låda där nere istället för jag gillar inte riktigt att dem slänger in allt i dörren, är hopplöst när man kommer hem och allt trillar ut i trappuppgången!

Jaja, vilka problem va! Men nyss var jag rätt klantig. Jasper var trött efter 07.00 nångång eftersom han vaknade så tidigt idag. Han somnade på 5 minuter och då skulle jag bara lägga en filt över honom, men råkade då dunsa i handen i sängen och han vaknar och ska INTE somna om! Somnar han inte nu så hinner han inte sova innan vi ska till Bvc och då lär det bli grinigt där nere! :/
Allt är postens fel!!! ;)

Annars ska jag faktiskt träffa två av dem andra massörerna idag nere på condecco och fika och plugga lite! Kan knappt bli mysigare :)
Ska nog fråga om ingen kan ta och massera mig nån dag för det behövs verkligen!

Snälla Jasper somna om <3


Vabbar!

Idag vabbar jag för första gången, va skönt att det var så lätt med en app bara! Hade önskat att min lille prins hunnit bli frisk, så han får må bra igen dock.
Får se hur han mår ikväll om jag ska jobba imorn, han har ju helt klart vart tröttare än normalt idag. Sov 3 timmar på förmiddagen!!

Men igår kom jag in till sängen och Timmy hade ritat ett så gulligt meddelande på paint till mig <3 Otroligt va jag älskar den mannen!! <3


Meeen nej min stackars lille pojk :(

Jappe har hostat som en tok nu ikväll och vid 11 vaknade han och kunde inte somna om. Han fick komma upp och gosa med oss i soffan en stund och få
Massor med kärlek så han blir frisk fort :( Näsan har runnit hela dagen så det har bara vart en tidsfråga egentligen!
Min lille stackare, bli frisk fort som tusan <3 Timmy ligger nu inne hos honom och jag hoppas att Jasper kan somna om fort så han orkar med morgondagen <3 Vi ska till Grand för att fixa våra förlovningsringar som "krympt" ;)
Sen ska jag fixa håret och sen drar vi ju till Emmaboda, men där kan han få mysa och ha det riktigt gött! <3


Fridaaay!

Var ledig från jobbet idag då en dag i veckan är pluggdag för min del! Steg upp vid 9 och satte mig och tragglade lite anatomi, fick in en del och det är faktiskt rätt coolt hur allt i kroppen hänger ihop och hur det fungerar!
Jasper hade varit trött idag så han hade somnat innan 11 i vagnen och vaknade när vi precis kommit hem strax efter 12. Typiskt, så blev inget med pluggande för min del! Men vi har haft det så mysigt idag, åkte till Ica och köpte grejer till att laga middag och göra egen fingerfärg!
Passade på att mysa en stund ute i det fina vädret, stod länge och spanade på en grävmaskin som skrapade marken här utanför! Heeelt fast var han i denna maskin och det gick knappt få kontakt! Så när vi kom in så ställde jag en pall i fönstret så han kunde fortsätta spana! ;) <3

Men middagen gick äntligen ner idag!! Han har verkligen inte velat äta på kvällarna den sista veckan nu. Skulle förmodligen kunna ställa fram en skål glass utan att han skulle röra den, undra varför?! Men dag fick jag i honom lite spagetti med köttfärssås iallafall så det känns skönt! Efter middagen så kom Timmy hem och då målade vi med fingerfärgen som jag hade gjort tidigare, Jasper tyckte väl att det var sådär och blev tillslut mest irriterad på att han blev så kletig om händerna ;) Haha, fin i kanten är han allt den där lille!!
Men en teckning blev det iallafall som ska ramas in och sättas upp!

Nu ikväll ska vi lyxa till det med kinamat, var längesen så ringde Timmy i eftermiddags och sa att idag var det dags! Hoppas det var han som kom nu för jag börjar allt bli hungrig!

Imorgon ska jag äääääntligen klippa mig och färga håret!!! <3 efter det ska vi till Emmaboda och vara hundvakt! Ska bli mysigt faktiskt :)

Nehe nu ska jag duka fram här så allt är redo!
Ha en bra helg <3


RSS 2.0