Trevlig känsla!

Skulle kolla hur mycket pengar jag hade kvar på kortet. Över 26 tusen...
Hmm inte en chans på denna jord att det stämmer tänkte jag och ser att jag fått lön! En hel månadslön på över 18.
Det var ju en väldigt trevlig och varm känsla iallafall att återigen ha lite pengar ;) Haha!
Får ringa Volvo lite senare och kolla vad som hänt! Typiskt, dem hade vart rätt goa annars! ;)
Eller så är det nån som tyckt att dem ska stämpla in med mitt kort för att ge mig lite extra kosing, väldigt snällt isåfall ;) Den ska isåfall en fet puss!


Otur morsan! Bättre lycka nästa gång ;)

Vi har haft en otroligt mysig dag på Öland!!
Köpte med några av våran favorit marmelad hem, dem är ljuvliga och tillverkad på Öland och ska vara ekologiska! Bland annat med smak av whiskey/pumpa ;)

Köpte givetvis lite olika rotfrukter med, det är ju ett måste på skördefest eller hur?! Men vi köpte lite sent så det var lite urplockat, så fick lite rabatt för att allt vi ville ha inte fanns ;)

Meeen, det jag inte visste eller Timmy heller för den delen var att det fanns jättemånga inredningsbutiker med just lantligt shabby chic!!! Jojomensan så kom hem med lite sånt med givetvis ;)

Ölänningar är för roliga. Roliga skyltar. Folk som pallar äpplen mitt på ljusa dagen (äldre man och barnbarn för att vara exakt). Virrig personal i kassan!
Men det bästa av allt. På öland steker man kött med hjälp av gurkor! Vi trodde vi dog av skratt. Men på allvar, han hade två gurkor i varsin hand och flippade köttet med!! Nån som vet varför, vore väldigt intressant att veta ;)

Sen åkte vi till Emmaboda så Timmy kunde lämna av mig och Jasper! Han hann stanna på middag men var tvungen att åka direkt sen för han ska åka hemifrån redan klockan 04.00 imorgon :( Kommer förmodligen inte träffas igen förren på torsdag... Har vi tur, eller ordentligt skitmycket tur så kommer han på söndagskvällen igen och stannar tills måndag kväll. Men som sagt, krävs väldans mycket tur för just de.
Så han missar även min födelsedag i år :( fyller 23 på tisdag! Skit är vad det är!..

Hör och häpna - Jag var trött vid klockan 22.00 idag!
Visst jag gick inte och la mig för pappa och jag satt och pratade en stund men vid 23.00 var jag påväg i sängs!
Inser att vi glömde plocka fram kuddarna till min säng och vi kan verkligen inte hitta dem. Mitt i allt letande råkade vi väcka Jappe som gärna ville vara med på kuddletar jakt! Men han fick nöja sig med ny blöja och välling ;)
Men tror ni han vill somna om? Nej! Så nu ligger jag här vaken i sängen en timme senare iallafall ;) Så typiskt när jag ändå var trött tidigt! Han verkar somna om snart iallafall så jag med får sluta mina trötta ögon!

Nöjd med dagen är jag och nu håller vi tummarna för att byggjobben snart trillar in ;)


Papperskorg?

Timmy och jag stod och spanade efter en papperskorg och tyckte att det var dåligt att det inte fanns nån utanför butiken!
Vänder oss om och skäms lite ;)


Tur att jag har min son <3

Tur att jag har min son som alltid gör mig så glad! <3
Blev på bättre humör men är fortfarande väldigt irriterad och ledsen på situationen. Fast det har jag ju varit sen semestern... Och än ingen skillnad så jag får väl ge upp!

Jasper och jag har busat och myst som attans idag!
Det enda dryga idag var att vi väntade på anticimex som skulle komma på förmiddagen men kom inte förrens 15.00. Så vi kunde inte komma så långt! Han plingade så många gånger att han väckte Jasper som givetvis blev livrädd, stackarn kan inte vara kul att vakna så :(
Vi har iallafall fått in små små skalbaggar och vi har inte kunnat hitta vart ifrån dem kom! Inga i skåpen i köket eller nåt.
Men han sa rätt snabbt att det var typ brödbaggar, kan dem heta så?
Och eftersom vi inte hade några i köket så frågade han om hundfoder.
Givetvis kom dem därifrån!! Kom på att jag köpte nytt hundgodis för nån månad sen som jag öppnade och därifrån kom dem :( Han sa att man ska ha ultimatum otur att få med sig dem hem, så typiskt! Köp inte hundgodis på Maxi ;) Ja så länge ni inte vill ha sällskap dvs!

När han gick så drog vi ut direkt och åkte med cykeln han fick! Men den var sne och styrde helt konstigt så var jättebesviken :( Plast!! Får försöka fixa det för Jasper tyckte den var rolig att åka iallafall!

Var och handlade en runda och åkte sen hem för att göra lite pommes och korlett.

Nu ikväll har jag experimenterat med nagellack igen :) Köpte två nya från OPI igår och jag provade det svarta av dem. Sen det rosa är från China Glaze vilket är mitt favoritmärke men dem har slutat sälja det på kicks :( tragiskt är vad det är!
Men detta blev iallafall lite coolt och jag ångrar att jag inte gjorde det på alla! Trodde det skulle ta längre tid så tog bara tumnaglarna!

Timmy förbereder inför morgondagens utflykt till öland. Ska bli kul! :)

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3144590/images/2012/pic_50660d469606ee417fa27fb7.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3144590/images/2012/pic_50660d469606ee417fa27fb7.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3144590/images/2012/pic_506616189606ee264d3ca783.jpg" class="image">


Arg som ett bi!

Ja minsann det är jag!!
Vi hade hela helgen planerad med bara roliga och mysiga saker ihop!
På lördag ska vi mysa på skördefesten på Öland och söndag sa vi att vi skulle till simhallen och sen käka på kinaresturang och hyra nån film till kvällsmyset!

Men söndagen kan vi helt stryka för Timmy ska för ovanlighetens skull jobba... Vem vet, har vi tur så ska dem jobba lördag med så vi absolut inte får nån tid ihop! För vem behöver ledigt och tid tillsammans som familj?
Timmy har vart hemma innan 20.00 två gånger denna veckan, perfekt! Två kvällar som han faktiskt fått se din son och det räcker väl?
Ironi....

Förlåt om jag låter tragisk men det är jobbigare än va man kan tro! Får alltid anpassa mig helt efter Timmys jobb.
Blö, nä nu slutar vi vara bittra och busar lite med Jasper så man blir glad!
Nej förresten, känner att det förmodligen behövs ny blöja! Uww..


Rymlingen från Vasavägen!

Jasper har sovit lite oroligt inatt och vaknade vid 05.00 imorse. Timmy tog honom då så jag fick sova för han skulle ändå upp en halvtimme senare. Jag hade knappt somnat än...
Men han hann inte somna om så jag fick tillslut stiga upp iallafall ;) Rackarns! Så det tog ytterligare en halvtimme innan jappe somnade om igen!
Hade tagit med mig mitt täcke och en kudde och låg på det och tro det eller ej men jag slumrade till kanske 10 minuter ;) Under den tiden hade han med somnat om så kröp ner i min egen säng igen! Han vaknade till några gånger men gick bara in och satte i nappen så la han sig igen!

Lite senare steg vi upp och hade en riktig mysig morgon! Vi var på strålande humör båda två och såg verkligen fram emot att gå på babysången!
La honom i vanlig ordning efter vi varit vakna i ca 2 timmar och vad tror ni ungen gör?? Jo han klättrar ur spjälsängen!!! Fick en chock för det gick på 2 sekunder!
Han har ju klättrat ur den innan men då sov han i vårt rum och tog spjärn emot våran säng så det var ju lite fusk ;)

Efter 3-4 rymmningsförsök så somnade han och sov i nästan 3,5 timme! Jag skojar inte. Helt sjukt!!
Det måste vara tröttsamt att försöka smita ;)
Så vi höll på att missa sången. Kom 10-15 minuter för sent men ack så trevligt vi hade ändå! :D Jasper var överlycklig och lekte med dem andra barnen och alla nya roliga leksaker! Får nästan bli en torsdagstradition?

När sången var över åkte jag ner till stan och handlade lite piff till hallen och sovrummet. Inte så mycket dock för jag vill ju bli klar med det andra först ;)
Åkte sen till blomsterlandet och kikade lite men hittade inte riktigt vad jag ville ha så kom bara hem med två blommor :( Får leta vidare!

Haaa. Glömde ju skiva det bästa! Skulle köra ut från parkeringen på stan men backvarnaren tjöt men kunde ju inte se nåt bakom. Backade lite till men sen nitade jag... Fan barnvagnen ;) Det är lugnt ingen skada skedd varken på bil eller vagn! Ungen satt ju redan i bilen för den som blev orolig men Gud va kul ;) undra vad dem på parkeringen tänkte!

Timmy var hemma sent i vanlig ordning så vi har bara myst i soffan idag! Ingen av oss orkade göra ett jota kan jag säga!
Hoppas ni har haft en lika mysig dag som jag har haft!

Ps. Har jag sagt att jag älskar att vara mamma?!!! ;) <3


Kvällens sovställning

Drog igång och storstädade köket strax innan Timmy kom hem. Eller ja egentligen lite överallt som vanligt! Vi fortsatte tills vi blev klara givetvis och sen gjorde vi lite middag. På menyn idag stod det taco och det kunde inte kännas mer fel!
Taco har man på fredagar så snacka om att jag fick fredagsfeelings! Hur jobbigt är inte det en onsdag?
Dessutom är Timmy borta heeela dagen imorn igen så är ju så långt i från helg man kan komma känns det som!

Jasper fick käka lite taco innan det var läggdags för honom! Sen skulle han läggas lite snabbt av Timmy eftersom han blev supertrött. Så vi väntade med att äta båda två.
Efter närmre en timme börjar jag undra vad som försiggår där inne och bestämmer mig för att kika in... Jo men visst, då möts man av detta!! Han är hopplös Timmy, fattar inte hur man kan somna så!
Jag som inte ens kan somna i den otroligt sköna puffen vi köpte! Tro mig jag har försökt ;)

Sen fick jag ett ryck och bestämde mig för att försöka göra om hallen! Kändes så instängt och trångt när man kom in här och har inte alls gillat de!
Blev kanske lite ihoptryckt nu men ändå bättre tycker jag! Mer yta och inte alls trångt :)


Imorn blir det nog babysång i Berg om inget oväntat händer. Om vi kanske får komma till läkaren med Jappe!
Ska bli kul att få sjunga lite igen :)


HashtagBraDag

Hade en urmysig dag igår!
För det första var morgonen dock hemskt men eftersom man fick en 3 timmars powernap lite senare så kompenserades de upp ;) Haha!

Gjorde oss klara och gick ut till bilen.
Köpte med mig lite mat, eller ja McD ;) Körde runt och hämtade ett par skor Caroline skulle ha och sen styrde vi kosan mot Berg!
Och som vanligt så var dagen super och hur bra som helst när man får träffa dem fina!! Jasper och Svante är riktiga bundisar och kramades och pussades flera gånger! Ett tag satt till och med Svante i Jaspers knä vilket var så otroligt sött men givetvis hade ingen kameran framme. <3

Timmy hade åkt till jobbet klockan 04.00 och var faktiskt hemma tidigare än han trodde så redan vid 21.30 var han hemma igen! Wow.

En sak som inte är så rolig är att Jasper kräker rätt så ofta. Och nu i flera dagar har det vart väldigt mycket och han har hulkat och haft sig. Men han är inte sjuk eller har maginfluensan eller nåt sånt! Så var nere på VC idag men han kunde inte hitta nåt konstigt, så ska få en remiss till specialist barnläkaren. Hoppas det blir snart för tycker inte alls detta är roligt! :(

Stannade till och handlade lite efter VC besöket. Lite melon och sånt gott som vi ska snaska på sen!
För idag är vi värda det. Ska storstäda lägenheten. Fy så trist men så nödvändigt!

Förresten! Det mest störande jag vet just nu är allt jäkla sönder hashtagande som försiggår på instagram!!
Varför? Så onödigt och töntigt! Vad spelar det för roll om 3 personer du inte känner råkar se din bild du tagit på en bulle för att du skrivit 50 hashtag!? Allvarligt varför? Jag blir tokig, SLUTA!

En annan grej är hur fel man faktiskt kan stava mitt namn. Så som på bilden nedanför!

På dåligt humör, ja kanske! ;)

För övrigt så hade jag precis nu en spindel innanför bhn. Det är ju rätt vidrigt....


Ska vi, ska vi inte?! ;)

Tjollahopp!
Idag är jag lite imponerad av mig själv! ;)

Först och främst vaknade jag konstigt nog frisk idag! Måste vara sovmorgon jag är allergisk mot ;)
Hann dona massor idag här hemma, trots att jag skulle iväg!
Har städat, duschat, gjort mig i ordning och lagat mat x2 och diskat efter mig! Låter kanske inte så mycket men har man haft en bebis som varit mer vild än tam så är det mycket ;) Ja herregud, efter eftermiddagsvilan var han helt tokig, så himla rolig var han!!
Han har börjat spotta, inte sådär gulligt som han gjorde när han var yngre utan en redig ordentlig loska lägger han på golvet! ;) Sen blir han så stolt när han lyckats, haha busunge!
Sen har vi jagat varandra hela dagen fram och tillbaka här i lägenheten!
<3

Skulle en runda till optikern idag med! För att slutligen få domen om linserna passar och dem verkar vara jättebra så nu har vi startat ett linsabonnemang så man slipper tänka på boka nya tider och så! Dessutom fick jag ju ett par valfria solglasögon på köpet! Valde ett par Ray Ban :) Jättesnygga!!
Höll först inte på att få dem för det erbjudandet är slut men påminde om att jag faktiskt var där första gångerna när erbjudandet gällde och att sist så fanns det inga snygga alls och dem skulle få in nya! ;)

Har sett att det är många nu som är gravida och ska ha en liten bebis! Man blir ju helt klart sugen igen ;) Speciellt eftersom vi pratade om det igår! Det finns ju inget bättre än goa gravidmagar och sockersöta bebisar som luktar såå gott!! Saknar den tiden ibland givetvis, den är ju så fantastisk underbar och spännande! Det jag inte saknar är illamåendet, smärtan, svullna bröst som läcker och maratonamningar! ;)
Men bebis #2 får allt ta och hia sig lite till ;) Vi längtar men är långt ifrån redo igen! ( synd va, Millan och Pipso? ;))


Ikväll gjorde jag en ny water marble på naglarna! Denna krånglade som attans för jag hade inte riktigt tålamod ;) Men blev rätt söt tillslut!


Studs och bus med farsan!!

Haha min lilla tokiga bebis!! <3
Grät av skratt när dem höll på kan jag säga!
Ultimata glädjen :D

Och ja, Timmy har en rosa tröja ;) Min syster utmanade honom, haha!! ;)


The future!!


 
Goddagens alla fina!
Har inte haft lust att blogga dem senaste dagarna. Har vart i Emmaboda och är dessutom sjuk. Hopplöst för det verkar som att det kommer tillbaka igen för idag har jag varit helt död igen :(

Minns knappt vad jag gjort dem senaste dagarna..
Men i fredags åkte och jag Jasper till mormor och morfar och lät Timmy svira ostört på firmafesten.
Vi tog en promenad i skogen så Jasper fick sova innan vi åkte till Långasjö för att kika på fruktträd till baksidan. Vi stannade till och köpte dem mesta gottiga från hyllorna på Ica på vägen hem.
Medans vi tryckte oss allt gott man kan komma på så kikade vi på The Avegers, en riktigt bra film!
 
Läste även tidningsartiklen om pappas kusin som var på kvällspostens förstasida  i torsdags. Han blev mördad för 21 år sedan nu och dem har ännu inte hittat mödaren. Han blev hittad på min födelsedag den 2 oktober, och hade blivig knivskuren till döds. Han hade cyklat ifrån en fest på kvällen och enligt polisen, förmodligen bara stött på fel person vid fel tillfälle. Dem hade sina misstankar om vem det kunde vara med inga konkreta bevis. Denna man dog iallafall några år senare i nåt barbråk om man inte minns heelt fel.
Det är så sjukt det där. Man kan aldrig vara säker. Man kan träffa på vilken sjuk person som helst vart man än är! Skrämmande när man tänker på det =/
Det värsta måste ändå vara för familjen som aldrig kan få ett riktigt avslut. Ingen vet varför och vem som gjort detta! Usch... Men familjen idag kan jag säga mår bra och pga av detta vänt sitt liv till nånting otroligt! Startat stort företag inom "retreat" eller vad man ska säga. Ett må bra ställe helt enkelt! Mundekulla heter det :)
På lördagen fick jag sovmorgon då mamma och pappa tog lilleman. Fick verkligen sova ut och det var hur skönt som helst. Meen vaknade givetvis och var superförkyld igen och hade sprängande huvudvärk och yr som bara den! Men efter lite mat och värktabletter så åkte vi hem till pappa timmy igen!
Stannade inte länge utan drog iväg till Leos lekland för lite lördagsbus :) Överlycklig kille sprang rakt in när vi kom dit! Sist ut var vi med ;)
Åkte hem sen och tog en myskväll i soffan, alltid lika skönt!
 
På lördagen fick jag sovmorgon då mamma och pappa tog lilleman. Fick verkligen sova ut och det var hur skönt som helst. Meen vaknade givetvis och var superförkyld igen och hade sprängande huvudvärk och yr som bara den! Men efter lite mat och värktabletter så åkte vi hem till pappa timmy igen!
Stannade inte länge utan drog iväg till Leos lekland för lite lördagsbus :) Överlycklig kille sprang rakt in när vi kom dit! Sist ut var vi med ;)
Åkte hem sen och tog en myskväll i soffan, alltid lika skönt!
 
Idag fick vi båda sovmorgon för Jasper sov till kvart över 8. Trött kille ;)
Men med min huvudvärk så somnade jag om och sov en timme till, var inte bättre då men man kan ju inte sova bort hela dagen.
Monterade ihop cyklen till Jasper, En sån med stöd runt om och med styrpinne så man kan styra cyklen åt honom. Han fick den av sin farmor och farfar förra julen ;) Den var hyffsat populär, kommer nog bli roligare sen! Men Jasper och Timmy gick iallafall ut med den och lite sandlådeleksaker en sväng så jag fick vila lite till!
Men när dem kom in igen så visar det sig att han mest slängt sig och rullat runt i alla vattenpölar ;) (Han måste vara släkt med Kenzo!!!)
Så trots regnkläder så var han dygnsur ;) Men roligt hade han haft iallafall och det är ju det bästa!
Gjorde lite sånt där nödvändigt med tråkigt som tvättat och städat lite här idag med. Skulle vilja anställa nån till att göra just de ;)
 
Men iallafall, efter middagen så bestämde vi oss för att gå ut en runda igen och busa innan det var dags för läggdax!
 
Har försökt planera lite inför framtiden idag. Har gjort det ångestdrabbande beslutet att ansöka om dagisplats till Jasper idag. Har valt tre olika förskolor här på Hovshaga och ska isåfall inskolas redan i december :( Känns inte alls kul då jag velat ha honom hemma ett tag till, men vi kan inte få ihop det på annat sätt för jag vill plugga så Timmy kan inte vara hemma och vara pappaledig eftersom vi inte skulle ha råd med det... Dem hade nog inte vart så glada på det heller när han precis börjat nytt jobb och har hur mycket att göra som helst!
Visst han kommer ju garanterat ha nån vecka då och då men inte i 1-2 månader som vi tänkte i början.
Sen ska det planeras hur jag gör med jobb, ska jag jobba under tiden jag pluggar och ska jag då vara på Volvo eller söka mig vidare?
Jag kanske inte ens får tjänstledigt och då måste jag säga upp mig. Hitta ett annat jobb som passar ihop med arbetstiderna med skolan. (Kommer jag in så är det bara skola en vecka i månaden kan man säga)
Vi vill ju inte heller att det ska vara mer än 4-5 år mellan våra barn så hur gör vi med de? Ska jag jobba när jag är klar med utbildningen eller ska vi skaffa barn direkt? ;) Hur går det med föräldrapenningen? Ska vi ha hus innan nästa barn?  Mycket att tänka på. Men samtidigt spännande!!
Visst man kan inte planera allt men ändå lite så man vet vad som kommer och vad man ska tänka på! Men just nu är det dagis, skola och jobb som kommer först. Fler barn är ju som sagt inte aktuellt nu ;)
 
 
Men nu iallafall, sitter vi återigen och smaskar på massa gott i soffan. Nom nom! Men nu får det vara nog tills nästa helg tror jag annars rullar vi snart fram båda två!

Bus på Leos. Jasper ska alltid åka på detta sättet, annars blir han inte riktigt nöjd! Han kan galen den lille ;)
Trött kille i bilen på väg ut till skogen ;)
 
Om Niklas
 
 

Plaskiplaski

Som sagt så kom svärmor/farmor in idag till oss! Kul med lite sällskap.
Vi har inte gjort nåt särskilt mer än beundrat min son, han är ju helt fantastisk! Och en riktig glädjespridare som skänker sina fina leenden och skratt hitan och ditan :)
När farfar kom och skulle hämta farmor så sken Jasper som en sol. Det är så kul att se och vi var ute så han sprang så fort han kunde med sina pjuck fram till sin farfar :)

När dem åkt så stannade vi ute en stund till. Ungefär tills jappe kommit på att vattenpölar är grymt kul och skulle i varenda en! ( jag är helt säker att Jasper och Kenzo är släkt på nåt märkligt sätt )
Han hade galonbrallor men bara en bomullsjacka som vi till slut kunde krama ur ;) Men roligt hade han minsann!

Ska prova att lägga honom lite senare idag för att se hur länge han sover imon. Men senare så menar jag strax efter 7 istället för strax innan!
Han har sovit bra hittills.

Timmy ska ju iväg imorn på fest och jag är rent ut sagt skittrött på att sitta hemma och bara vänta. Men jag vill inte riskera att smitta ner några av mina vänners barn. Så vi bestämde oss Jasper och jag för att åka till Lindås imorn igen. Så får det bli! Vet inte om vi sover över. Det beror helt på Timmy och när han åker hem...
Har suttit hemma nu i två dagar och inte kunnat göra mycket för jag inte haft orken till det pga förkylningen, det räcker ;) Det kryper i benen!

Gjorde watermarble naglar idag igen men fick ingen bra bild och det blev inte riktigt så bra denna gången tycker jag inte. Ser kladdigt ut på ena fast det inte är de, konstigt!

Måste bara säga grattis till Caroline som fått nytt jobb idag!! Det kommer bli så bra det här :)


Hemska natt!

Hemsk natt! Jasper har sovit dåligt hela natten och jag har fått springa in och stoppa in nappen igen. Sen vaknar han vid 05.00 och var så ledsen! :/
Bytte blöja och gav honom välling men trots det och att han var supertrött så kunde han inte sova!
06.30 somnade han om och sov nästan en timme, så har inte blivit mycket sömn inatt för jag kunde inte heller sova mellan gångerna!

Så när han vaknade igen så ringde jag svärmor för lite förstärkning idag. Är inte alls kul att både vara förkyld och då ännu tröttare än vad man redan är!
Så hon kommer in idag så får vi lite sällskap och barnunderhållning när en annan är trött som en gris ;)
Men nu vill ju Jasper inte riktigt somna och hon kommer med bussen om en timme och då måste vi hämta henne, dumt det där!
Och jag hinner då inte heller sova en stund så det är lite typiskt!

Haft sån sjuk tinitus nu i några dagar! Vågar inte berätta för mamma för då får hon väl spelet. Men jag tror det har med förkylningen att göra!

Nej nu ska jag slänga mig på soffan och vila iallafall!


Dansa pausa!

Tack gode gud så mår jag lite lite bättre än igår! Hade aldrig orkat idag annars.

Har försökt ta det lugnt idag så man blir av med förkylningen, men är man mamma så blir det oftast inga lugna stunder ändå!
Enda turen vi var ute idag var när vi var tvungna att åka och handla.
Håret var skitit vilket är konstigt eftersom jag duschade det igår. Och sminka mig orkade jag bara inte.
Kikade ut genom fönstret och ser solen skina på som attans och tänkte -Yes, då kan jag dra på mig solglasen iallafall så ser ingen påsarna under ögonen ;)
Försökte snabbt ta mig igenom hyllorna på Ica och hitta det jag ska innan nån hinner se mig.
Men, vår Bvc sköterska Bitte var inne och handlade lunch. Hon är helt otrolig på att komma ihåg namn. Hovshaga har flest inackorderade barn på Bvc i hela Växjö (dvs måååånga många många) men ändå kom hon fram och sa glatt -Hej Jasper!!
Jag hade aldrig lyckats med de kan jag säga! Eller så har vi helt enkelt bara satt ett spår i hennes hjärta ;)

Kom hem och la Jasper så jag kunde laga mat ifred. Spagetti och köttfärssås med paprika i :) Det älskar han och är så lätt att göra, bra när man är själv! Glömde crème fraishen bara så den blev lite rinnig. Men smakade lika bra för det :)
Men jäklar va det började regna strax efter att vi kom innanför dörren, vilken tur!

Som sagt så är jag själv idag och imorn. Eller ja fredag med för då ska Timmy på fest.. Det är rätt trist faktiskt, det är inte jätteroligt att sitta här själv.
Ensamstående föräldrar ska ha mycket beröm för att dem bara orkar dag ut och dag in !! Inga sovmorgnar eller lediga stunder!

Ikväll har vi bara busat och dansat. Jasper älskar ju att dansa och jag hoppas det håller i sig! Va roligt det hade varit :)
Så jag har sjungit alla låtar från registret men känner att jag absolut behöver öva in flera!!

Nu när minstingen äntligen sover så ska jag götta ner mig i soffan med allt gott jag kan hitta i skåpen! ;) Det förtjänar jag!

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3144590/images/2012/pic_505a0a7bddf2b356700000d9.jpg" class="image">


Lider mot sitt slut!

Ska snart ta och åka hem till Växjö igen.
Mamma ska jobba nu två nätter så då behöver hon sova när hon kommer hem, vilket Jasper tycker är väldigt onödigt annars ;)

Timmy skulle åkt idag men pga vädret så blir det imorn istället! Skönt för då blir det bara onsdag och torsdag jag är helt själv :)
Inte så skönt dock att vara totalt genomförkyld!!!

Förresten, jag älskar Jaspers tröja ;) Storlek 86 i tröjväg är invigt!


Självklart!

Det är inte alls skönt att vakna efter 4 timmars osammanhängande sömn och vara genomförkyld och veta att man inte kommer träffa Timmy på hela veckan, eller iallafall inte få nån hjälp av honom då han är iväg och jobbar!
Han kommer hem runt 23.00-00.00 på torsdag och fredag ska han på firmafest :(
Tuff vecka! Men idag får jag iallafall lite hjälp och chans till vila eftersom jag är hos mamma och pappa!

Det roligaste är att Jasper är nog lika förkyld men är mer galen än vanligt, otroligt hur dem orkar!! ;)


Glömde det bästa av allt!

Haha glömde ju skriva det bästa igår när jag gjorde sconesen ;)
Mitt lilla minibus hade tydligen varit framme och ändrat graderna på ugnen, så när jag plockade ut dem så hade dem grillats på 300 grader!! Oj va vi skrattade, som tur väl var så hade dem bara haft det så hett dem sista minuterna, annars hade vi nog fått äta kol!

Nu är vi iallafall i Emmaboda (Lindås)
Och pappas mobil är äntligen färdiginstallerad! ALLT som kan krabba krabbade! Sportify kontot, navigatorn, pappas dator sen hans mail. Trodde jag skulle börja gråta ett tag.
Men nu myser vi som attans så bättre uppdatering blir det inte!

Jasper har roat sig med att klättra upp för båda trapporna och sen ner igen, sen vi kom ungefär! Så man vet vart han har varit iallafall ;)

Kram på er :)


Matmässa i Växjö!

Som vi befarade så blev Jappe sjuk och vaknade vid halv 2 inatt. Då hade Timmy och jag inte lagt oss än för vi hade tagit en dusch och sen myst på soffan en stund. Men skickade Timmy i säng så en av oss skulle orka upp lite senare.
Han var jättetrött men kunde inte sova för han var så snorig. Förstår honom för det är det värsta som finns att vara täppt i näsan när man ska sova!
Gjorde ett tappert försök med nässugen men det var inte lätt.
Men han var aldrig ledsen eller så utan glad som en solstråle <3
Vid 4 sov han fortfarande inte men han låg ner och pillade på sin filt, så chansade och gick och la mig!
Somnade på 2 minuter och det verkar som lilleman somnade tillslut sen med iallafall!
Men vaknade igen vid halv 7 så då gick pappa upp med honom.
När jag steg upp så gjorde jag lite scones till frukost, riktigt mumma! Så det får bli oftare för det var populärt av hela familjen :) simpelt är det med!
Mamma gjorde ofta det till oss när vi var små så det var extra mysigt att få bjuda MIN egen familj på det. Mamma bakade mycket när jag var liten och det tänker jag med göra till Jasper för jag älskade när mamma kom med nybakt bröd eller en bulle :)
För Timmy blir det lite av en ny tradition då hans mamma inte tyckte det var lika kul.

Var på matmässan här i Växjö en sväng idag. Amanda kunde inte hänga med men vi drog ju dit ändå.
Fanns en hel del men vi kom bara hem med en jordgubbsmarmelad med örtkryddor i och kaninkorv med chilli. Jag valde inte kaninen ;)
Jasper var lycklig för han fick en heliumballong att leka med!

Gick sen till Åhléns för att spana på fleecejacka, fleecebyxor och vantar och mössor inför hösten :) Lyckades hitta allt! Otroligt! Och som vanligt hittar jag massor annat i inredningsväg som jag ville ha. Men får nog allt hålla i plånboken ;) väldigt hårt dessutom!!

Imorn ska vi till Emmaboda och hjälpa pappa med sin iPhone eftersom det krånglade sist med både den och hans internet till datorn.


Där fick jag!

Där fick jag för att jag tänkte att han inte rör våtservetterna medan jag tvättar händerna!
Jo och 24 stucken hann han få ut den lilla råttan ;)
Lite senare händer nästa bus...

Nu ikväll har vi haft fredags mys med Amanda och Sebbe! Smaskade i oss massa gott i vanlig ordning en fredag, är vakna alldeles för sent och väljer ändå att inte gå och lägga oss när vi inser vad klockan är! ;)
Amanda kommer in imorn igen så ska vi gå på matmässan eftersom Sebbe ska hjälpa sin pappa att sätta fönster.
Sen om lilleman är frisk så ska vi åka till simhallen. Han har varit lite snorig här ikväll men vi håller tummarna! Skulle är dit förra helgen men fick inte för jag satte in spiralen.


Morotsticks !!

Bestämde oss för vi ville ut en runda idag. Gjorde iordning fikat och gav oss iväg!
När vi kom till en lekplats så stannade vi och körde ett lekrace där. Skulle hämta fikat som jag lagt i väskan... Trodde jag!! Så surt :( Men vi var så nära Ica så vi smet in där och köpte lite gott. Passade på att handla lite till det halvtomma kylskåpet med.

Köpte morotssticks till Jasper som var kryddade med nånting, semper-småfolk har mycket kul och nyttiga snacks till dem små! Mycket bättre än kex som har en massa socker in sig. Dessa smakar ju lite mer än majskrokarna med ;) Han älskade dem!! Så fort det var slut så vände han sig om i vagnen och skulle ha en till ;) Men som tur väl var så hade jag köpt bröd med, så han fick tugga på det istället för annars hade han nog käkat upp hela påsen!!

Det är så roligt nu för Jappe älskar att åka i den nya vagnen (rolls roycen.) Han kan se mycket mer och sitter inte lika "instängd" som i City crossen. Innan var det si och sådär med den, skönt att han ändrat sig för den tillhörde ju den dyrare varianten ;)
Men city crossen är ju underbar på alla sätt också givetvis! Den byter vi aldrig bort :)


Denna underbara kärlek <3

Va jag älskar dig din lille plutt!! <3
Du får mig att skratta tusen gånger om dagen, du är helt fantastisk!
Alla dina påhitt som både kan få en att vilja dra av håret på sig själv och skratta så man knappt får luft! <3
Tänk att jag får den äran att vara din mamma, den lyckligaste mamman som finns dessutom! Man kan inte vara annat med dig, du gör både mamma och pappa hela och livet har en större mening sen du kom till världen! <3
Tiden springer och jag njuter för fullt varenda dag. För varenda dag kommer du med nåt nytt och nya påhitt som får mammahjärtat att bubbla av stolthet och glädje!
Tänk att jag har fått den största lyckan på denna jord, att just få dig till son <3


Härlig Onsdag!

En riktigt härlig dag har vi haft idag! :)
Åkte ut till Ingelstad för träff med familjerna från föräldraträffen. Vi började med en massa bus för det är ju alltid roligt att leka med andra barns leksaker ;) Och tog sen en riktig god fika med nygjorda scones med mera, mumma!
Eftersom Jasper är en liten terrorist vid matbordet fick han låna matstolen ;) Det tackar vi för, hoppas att han inte skräpat ner allt för mycket! Håller tummarna att han kan sitta lika fint vid bordet som dem andra inom snar framtid!
(som igår så körde han ju näven i både kladdkakan och i smöret) ;)

Efter fikat blev det mer bus innan vi gav oss ut på en liten vagnstur i det fina vädret. Barnen var trötta efter all lek.

Kan ju säga att alla härliga och även mindre härliga minnen från Ingelstad tiden gjorde sig påminda :) Kul! Skulle vilja gå upp på skolan och kika nån dag.
Vi gick iallafall till Sika och vände och pratade som bara den om allt möjligt. Kan hända att barnpratet tillhörde den största delen konversationerna ;)
Var spännande och höra hur dem andra har det nu och hur bebisarna förändras och utvecklas! Alla har blivit så stora sen jag såg dem sist, så det är synd man inte träffats mer den sista tiden! Får bli bättre på det där tycker jag allt :)
Träffade på en liten igelkott med dessutom!

Jasper somnade typiskt nog ca 200 meter från bilen. Men han var inte den enda, lilla Alma somnade så gott därbak gungandes på mammas rygg! Såg så otroligt sött ut :) Hon åkte så stolt därbak i en sele!
Simone lyckades somna precis när vi hade kommit hem igen ;) Dessa busiga barn! ;)

Har med andra ord haft en riktigt bra dag :) Hoppas fler kan vara med nästa gång!


Bebis/barn mys!

Man kan knappt kalla våra 1 åringar bebisar längre. Men jag gör det ändå! Ska till ingelstad idag och träffa mammor och bebisar från föräldragruppen :) Ska bli så kul att ses för nu var det verkligen länge sen!
Hoppas verkligen det fina vädret håller i sig nu så vi kan vara ute och leka allihopa!

Här kommer för övrigt en bild på overallen, vantar och mössa som inhandlades igår :) Nu är vi verkligen redo för Sveriges kalla vinter!!


Världens bästa mormor!

Goddagens!
Idag for jag och Jasper iväg till Emmaboda för lite mys med mormor :) Vi bestämde oss för att ta en runda till Kosta och se om dem hade nån overall till Jasper. Hittade en jättefin från Abeko, med matchande mössa och vantar! Mormor var dessutom så gullig att hon ville betala det åt oss <3 Hon älskar att skämma bort oss.
Ska ta ett bra kort imorn för det är för mörkt nu för man ska kunna få färgerna rättvisa. Vantarna var precis sånna jag letat efter innan men inte hittat. Sånna med dragkedja på sidan och sen ett resårband som man kan dra åt själv. Superbra när dem är såhär små! Mössan är en sån där otroligt varm och go mössa, så otroligt mjuk att jag själv skulle vilja ha en ;)
Allt detta för 913 kronor!! Jo minsann att man kan göra klipp på Kosta ;)
Det är ungefär var bara overallen kostar på Abekos hemsida!

Såg även matchande fleece jacka och byxor som jag ska köpa nästa gång om det finns kvar! Även en ny servis för jag är så trött på dem svarta tallrikarna, vad tänkte vi på!? ;)

Var nära att jag stannade kvar över natten för krabbade med pappas IPhone som han inte fått igång ordentligt. Kom halvvägs och sen dör internet till pappas dator vilken vi behövde tyvärr. Så antingen löser han de nu i veckan eller så fixar jag det på söndag när vi åker dit. Ska vara där tills på tisdag för Timmy ska nog vara iväg hela veckan :(

Den lilla busungen snodde även åt sig kladdkaka idag ;) För att vara på den säkra sidan att han skulle lyckas så körde han ner hela näven i kakan och sprang snabbt iväg med näven i munnen ;) Såg för sött ut! Han är för snabb den där lille rackarn, man hinner inte riktigt med alla gånger! Jag skyller på att jag faktiskt satt framför både datorn och mobilen och krabbade för fullt! För 5 minuter senare så var set smöret han körde ner näven i... Suck, han bara SKA busa och göra ALLT han vet att han inte får! Tålamodsprövande vissa gånger ska jag erkänna! ;)

Dagens naglar blev - bling bling. Riktigt silvrigt och glittrigt :) Tjusigt som attans! Men man ska ha tid och ork och idag hade jag inget av det så lyckades kladda lite lite.


Lugg och bugg!

Aah, vilken seg måndag!
Dagen började bra trots att jag var trött som tusan, för Jasper var på strålande humör och alldeles lagom busig ;)
Gjorde lite pannkakor till lunch för det har jag varit sugen på hela helgen! Jasper klagade inte för han verkade också varit sugen på just detta.
Så efter att vi båda slängt i oss alldeles för mycket pannkaka var det dags för bad för en utav oss, gissa vem?! ;)

Men efter det så var det som att bli överkörd av tåget. "Mensvärken" från spiralen gjorde så ont att jag knaprade i mig några tabletter ihop om att det skulle försvinna, vilket det gjorde efter ett par timmar. Den värken gör mig bara så slö och grinig så jag hade ingen lust med nånting. Orkade knappt ta mig ut idag. Men fick iallafall lite gjort hemma som att kolla upp vad vi har i storlek 86 och vad vi behöver köpa mer av. Behövs fler mjukisbyxor, t-shirts och pyjamaser (mormor och farmor ;) hihi)

Men när värken började släppa och jag var redo för ett rejält bus igen så blev han så trött att han fick sova en stund. Det är ju typiskt. Vi väntade ju även med maten för Timmy sa att han skulle vara hemma i tid, men man vet ju aldrig med de jobbet så det är svårt att göra mer än förbereda allt.
Men halv 6 var han hemma och nu var det inte längre "spiralvärken" som gjorde ont utan jag var så hungrig så magen knöt sig. Och eftersom han aldrig hörde av sig så fick han minsann laga maten själv idag!! ;) Så ska dem tas när dem inte lyder dem små karlarna!

När vi käkat klart och smällt maten lite hade vi dansparty här hemma, det bjöds på både bugg och den vanliga gungstilen. Vad pappa gjorde vet i tusan va man ska kalla! Jaspers favoriter är Whistle -Flo rida och Maroon 5 låtar ;) Även introt på barnprogrammet Jake och piraterna!
Men han är sååå underbart söt när han står och diggar musiken! Stolt mamma hoppas på att han fortsätter med dans/musik (eftersom jag aldrig gjorde de) <3

En annan rolig grej är att han tycker diskmaskinen är det mest spännande som finns när sen är igång. Han står och lyssnar hur länge som helst och den blir den ju varm och go med ;) <3

Sen han fick eget rum har han faktiskt tydligt visat när han blir trött genom att gå in där och rycka i spjälsängen och tala om för mamma att där vill jag vara! När han är hungrig går han till köket och ställer sig vid sin matstol och ropar!
Han är så duktig och smart vår lilla man <3 Återigen blir man stolt som tuppen!!!

Imorgon bär det av mot Emmaboda en sväng. Får se vad vi hittar på för skoj! Kanske åker till Kosta och kolla på overall till Jappman, börjar bli dags innan alla tar slut ;) Polarn och pyret brukar ha så söta overaller eller ja, kläder i allmänhet!

Btw. Det är fint med lugg. När den är i ordninggjord ;) När jag vaknar upp kan man tro att jag är tillbaka till 80-talet! Den står rakt upp. Hoppas verkligen att det snart blir lite styrsel i han!
Bad till gudarna att ingen skulle komma och plinga på dörren idag för jag hade faktiskt inte öppnat! Efter några timmars nerklappande så såg det hyffsat ut och jag kunde visa mig ute igen ;)

Nu skulle jag sovit för minst 2 timmar sen, så allt är som det brukar! Godnatt på er :)


För fin

Vakna med The voice minsta men största fan ;) Släpper dem inte med blicken!!


En toppenpresent!

Jaspers fick två 1års presenter från Thilda, Sanna och Abbe!! Så fint, är redan en favorit i garderoben kan jag säga! :) Underbart att tröjan inte är så tjock och dem små detaljerna gör den snygg! Ska nog tvätta upp den redan imorn så vi kan använda den direkt, snyggt under en jacka! Så det var verkligen mitt i prick :) Jag har faktiskt inte ens sett den innan i affären så det var extra kul! Jasper tackar så hemskt mycket!! :)

Längtar tills man kan plocka fram alla goa vinterkläder man har köpt i 86! Barn kläder till killar är rätt så tuffa/vuxna kläder, vilket jag tycker är döcharmigt för dem ser vuxna ut i minimini format! ;)

Jaspers nya roliga lek -spottar ut maten och kletar ner allt som jag kan komma åt! Börjat tröttna på att storstäd köket 5 gånger om dagen men att det ändå inte känns rent ;)


Mormor trodde hon var smart sist. Hon skulle sätta honom i hans leklåda så att han inte skulle komma nånstans... Jo visst va!!??
Jasper skrattade henne rakt upp i ansiktet och tog en skutt och sen var han över och redo för nya jäkelskap ;)
Är nämligen en av hans favorit sysselsättningar. Klättrar upp i soffan, dyker ner bland leksakerna och sen ur igen för att repetera detta ex antal gånger! Bra sysselsättning tycker hans mamma ;)

Har ju lärt mig flera nya flätor som jag inte har haft tid att visa. Dem blir inte lika fina på mitt tunna hår :( Men blir ju så när man fått barn och ammat! Här är iallafall en bild på flätan jag gjorde på Millan igår! Tycker den är riktigt söt :)

För övrigt så höll jag på att få hjärtattack precis nu. På allvar. Vi har flyttat blöjhinken till toa eftersom Jasper förmodligen inte vill sova i gammal sunkig blöjdoft.
Bad Timmy att köpa nåt som doftar gott till toan då eftersom vi gärna med slipper denna annars mysiga doft! Han köpte en sån som sprutar ut doft med en viss tids mellanrum. Det var de som hände nu. Hörde ett relativt högt o långt pys utifrån hallen och var så helt säker på att min tid var kommen!!

Nej sova var det jag skulle göra, hoppas inte den där börjar spruta igen!!


Trötta familjen!

Började dagen med Timmy skulle iväg och klippa bort burret på huvudet! Han blev så fin så min lilla älskling <3

Sen kom familjen Sanna, Abbe och Thilda hit en snabbis innan vi alla gick ner till araby ridskola och klappade hästarna eftersom det var skogens dag idag! Mötte Mimmi där och det var så trevligt så eftersom det var ett bra tag sen sist! Jag älskar Thildas mössa, hon är så fin i den!! Ska nog be mamma göra en likadan till mig med ;)
Sen åkte vi iväg och käkade på Elvan, dem pizzorna är To die for!!! Jasper tackade för maten genom att pryda golvet med diverse mat som majs, russin, rån, äpple. Bagarna var nog glada att vi kom! ;) Jasper delade med sig av majskrokarna till Thilda som såg ut att tycka det var helt fantastiskt gott!

Tänkte åkt till Leos efter men jappman var så trött att vi får ta det en annan dag istället!
Pappan var med trött idag. Han somnade på soffan redan vid klockan 20.00 idag! Väckte honom men han kunde inte hålla ögonlocken på plats så han tog en snabbdusch och sen skickade jag honom i säng!
Ska med gå och sova nu tror jag, vet på allvar inte när jag gjorde det sist vid denna tiden!!

Men jag har iallafall hunnit måla om naglarna ikväll plus sabba ena så blir en ommålning av den imorn för jag orkar på allvar inte idag! Kanske man kan vara utvilad imorn??

Hoppas på fint väder så jag och mini kan hitta på nåt skoj!


Klipp klipp!

Idag har jag som sagt hos frisören. Förra inlägget lyckades aldrig komma upp och det gick inte att lägga till bilder.

Men jag är så sjukt nöjd med frisyren iallafall! Åkte hem och gjorde iordning den lite själv för var inte nöjd med stylingen bara. Kul med förändring!!

Pappa fick ju sin iPhone och han är så glad så! Visst han fattar nada men han lär sig nog (hoppas jag)
Sen bytte vi t-shirten han fick av oss, den var visst för stor. Det är så svårt eftersom han är så lång! Vi hade kikat på två olika och den jag egentligen ville köpa var en långarmad men dem är extra svåra med hans 2 meters armar ;) Men den såg han med direkt och valde den, så jag är nöjd ändå!! Den var finare ;)
Sen åkte vi mot Braås och käkade lite! Jag och Millan bytte en tröja mot en parfym som jag gillar ;) Bra när man han deala!
Käkade en riktigt god tårta som pappa och Timmy köpte på city gross, passionsmousse tårta, mumma!!!

När vi kom hem så fick jag för mig att måla läpparna lite mörkare rött. Har aldrig tyckt det passat mig men nu jäklar var det bättre till denna frisyren (ja, det spelar roll) Snyggt, men kommer nog ha svårt att hitta tillfällen då röda läppar passar ;)

Nehe, nu ska jag trycka in så många chips jag kan på så kort tid som möjligt innan jag ska sova! ;)


En snabbis!

Har egentligen inte tid för detta men tar en snabbis!

Igår så var det en låg dag innan Timmy kom hem kändes det som. Vad vi än hittade på så fick vi inte tiden att gå! Men Timmy var hemma innan 4 faktiskt (2 min) ;) Han hade då hämtat puffen som han bestämde...
Jissus, den är gigantisk!!!! Därför ska man åka och köpa en själv ;) Jaja, den va go att sitta i iallafall!

Sebbe ringde strax innan jag skulle till optikern och frågade om vi inte skulle komma hem och käka lite grillat med dem. Hur mycket vi än ville så skulle det aldrig gå, för Jappe somnade aldrig på eftermiddagen så han var så trött att det hade bara blivit skrik och panik där hemma! Sen krävs det en liten anings planering när man har barn ;) Det ska med mat, välling med respektive tillbehör. Pyjamas, blöjor och kanske till och med en säng ;)
Får ta det en annan gång!

Så när vi kom hem från optikern så fick Jasper mat och välling, efter det somnade han nog på 2 minuter för den hemmagjorda pizzan hann inte ens bli klar i ugnen!
Timmy var trött och somnade redan vid 10 tiden.
Han hade tur för Jasper tog sovmorgon till halv 8 idag ;) Mer sånt!!
Fastän att han sovit måånga timmar så har han nu gått och lagt sig igen? Undrar va han lider av, narkolepsi? (stavning?)

Iallafall så kommer pappa hit idag för han fyller år. Mamma ska jobba så hon kommer inte vara hemma på hela dagen, tyckte synd om honom då så bjöd hit honom!
Tänkte vi kunde ut och käkat och kanske bowlat och bara haft det mysigt men Timmy bjöd med alla till Braås istället! ;) Typiskt men jaja, det går väl de med.

Mamma gav honom en iPhone i present, som vi vet att han egentligen verkligen vill ha men vågar inte säga de ;) Han har kollat abonnemang och donat men tyckt det var för dyrt. Mamma vill med ha en märkte jag så det blir nog hennes present skulle jag tro ;) Haha!

Ska till frisören idag med och göra en stor förändring! ;) Kuuul!!

Nej men nu kommer pappa och Kenzo snart och jag har knappt klätt på mig!

Joo, men måste ju berätta! Jasper och Kenzo är så härliga ihop! Dem älskar att bli jagade båda två så när dem var här i torsdags så jagade dem varandra hela tiden fram och tillbaka. Det är så skönt med Kenzo för han är försiktig med Jasper så jag litar på honom. Det enda är att han kan vara lite klumpig ibland precis som stora hundar brukar vara!
Men dem kommer verkligen ha roligt ihop dem två :) Jasper går och kramar honom hela tiden så han älskar sin lurviga 56 kilos nalle! <3


Kan pusta ut!

Har vart kräkfärdig och nervös hela dagen!! Att man kan ha som fobi för läkare som man ska kunna ha 100 % förtroende för.
Men det är egentligen inte konstigt med tanke på vilka oproffisionella läkare jag träffat under alla mina år!

En gång hade jag skadat knäet rejält. Läkten skickade hem mig med ordination på att äta och gå upp i vikt!! Hade ont i ett år och gick sen till sjukgymnast som konstaterade att musklerna är paj, tack för den bra hjälpen!!

En annan gång var när jag gick till skolsystern och vägde mig, brast ihop totalt i gråt och förklarade hur dåligt jag mådde för jag vägde så lite och bad om hjälp m.m. Det jag fick till svar från andra sidan skrivbordet var - Du måste tyvärr gå för jag har en annan utanför!
Efter det ringde hon mamma och tyckte jag skulle in på bup.... (många svordomar) Hon ringde sen och bad om ursäkt efter att ha rotat mer i mitt ärende, men hon bad inte om ursäkt till mig utan min mamma!

Läkaren när jag var på vårdcentralen skickade hem mig igen och skrattade till och med åt mig.

Plus det efter förlossningen då med stygnen...

Detta är inte alla utan några få gånger!...

Men iallafall det gick bra att sätta in spiralen, kändes ungefär som lite svårare mensvärk! Nu gör det dock fruktansvärt ont men fortfarande i mensvärk form! Hoppas det går över tills imorn för det är riktigt jobbigt.
Men Birgitta min barnmorska är fantastisk, hon minns precis vad vi pratade om sist och hon lyckades prata bort smärtan och min orolighet totalt! Så fantastisk är hon!! Även om jag så bor 100 mil bort nästa graviditet så vill jag ha henne igen ;) Hos henne känner jag mig trygg, hon har alltid vart underbar!

Timmy somnade på soffan redan innan klockan 9 idag. Jasper har vaknat vid halv 6 denna veckan så då har han tagit honom eftersom han ändå ska upp, så får jag sova en timme till iallafall! Tack älskling <3
Men inatt vaknade han halv 2 och var jätteledsen, fick ny blöja, välling och massa kärlek så kunde han sen somna om! Jag är tröttare än nånsin och kan kanske nog tänka mig att det är en kombination av för lite sömn och järnbrist för jag är så dålig på att ta tabletterna ;)

Sitter nu och kollar på Roomservice, dem inreder ju med Shabby Chic idag vilket är min favorit! ;)
Nån som vill ha ett högblank svart vardagsrum för jag hatar de??!!


Nervös och ska till barnmorskan!

Äntligen kan man lägga upp filmer från Videofyme här igen, har inte gått alls på en vecka! Konstigt nog så hittade den inte min blogg och blogg.se. Men nu verkar det löst!
Men nu krånglar internet till mobilen, försvinner hela tiden men jag hoppas verkligen(!!!) att det bara krånglar lite idag och att det löser sig för jag vill inte behöva lämna in den!

Men jag är så nervös så jag har ont i magen! Ska till barnmorskan imorn och sätta in en hormonspiral. Har hört att det kan göra rätt ont så blev rekommenderad att ta värktabletter innan.
Sen jag fick barn och blev omsydd 2 gånger direkt efter förlossningen och blev ändå felsydd den sista tredje gången, så har jag blivit ännu räddare att gå till "doktorn."
Tappade förtroendet helt och eftersom jag alltid varit livrädd för sprutor och dylikt så blev det då ännu värre!!
När jag tog blodprover sist så grät jag och fick panik...
Så just nu har jag fruktansvärt ont i magen och är så nervös, vill inte dit imorn!!!
Men det kommer bli bättre det vet jag. Minipiller måste man ta exakt samma tid varje dag och komma ihåg det är inte min starka sida som sagt så mensen har härjat fritt... Så nu kommer jag slippa knapra dem där fram tills nästa bebis ska göras ;)
Fy, kommer inte kunna somna! Så jobbigt!

En rolig grej i allt det jobbiga är att Jasper gillar att slänga saker i toastolen. Denna gången hade mitt glasögonfodral oturen att få simma en sväng!


Haha, dansar bättre än mamma!

Han har bra musiksmak! Eller?!


Morgonpiggt på vasavägen

Jo Jasper vaknade halv 6 idag vilket enligt mig är flera timmar för tidigt!! Jag vaknade inte först utan vaknade av att Timmy gick upp ur sängen och tog honom! Märkligt eftersom jag har babyvakten på min sida och det brukar vara tvärtom ;)
Men jag är fortfarande trött sen jag sjuk tror jag nästan. Men har ändå svårt att somna, konstig kombination!

På tal om sjuk. Vi skulle busat med Sanna och Thilda idag men Sanna verkar fått samma sjukdom som jag Jasper och jag hade förra veckan, den stackarn :(
Håller tummarna för att hon blir frisk snabbt så kan hitta på nåt skoj i helgen istället! Krya på dig vännen!!

För en stund sen låg vi i soffan och kikade på Disney junior - Jake och piraterna tror jag det heter! Jasper älskar sångerna :)
Funderar på om vi ska ut och leka lite i sandlådan en runda innan middag, så får det nog bli!

Haha han är för rolig min pöjk. Gick in på toa och rullade ut en pappersrulle och säger aja aja baba! ;) Haha han vet precis att han inte för göra det iallafall!


Knökafullt schema och förråd!!

Somnade inte förren 02.00 inatt... Jasper vaknade 02.15.. Jag var så trött att jag inte visste vad som var fram och bak på mig själv! Så Timmy fick ta över efter en stund. Jappe somnade sen vid 3 ungefär och vaknar igen vid 06.00 och det medförde en trött mamma igen! Men som Caroline sa - trötthet är ett allmäntillstånd när man är mamma!! ;) Väldigt bra sagt!!

Vi tog sen en runda på Grand med just Caroline och Svante. Lyckades shoppade en tröja och en pyjamas till Jasper. Kan säga att subway där inne inte är särskillt familjevänligt!
Jasper behöver även verkligen gå in sina nya skor för det var mycket svårare att gå i dem än barfota! Övning övning gäller nu!!

På vägen hem somnar Jasper så jag passade på att torka rent bilen invändigt. Nåt vi är fruktansvärt dåliga på nu.(eftersom jag alltid sitter bak nu förtiden) annars var det alltid jag som gjorde de innan ;)

Nu i kväll kände jag att det kröp i pysselfingrarna, så målade naglarna med nya lack jag köpt. Roligt att göra nåt annorlunda :)
Efter det blev jag sugen på kladdmuffins och eftersom inte naglarna torkat så fick jag guida Timmy och han var så duktig så! Jättegoda blev dem med.

Denna veckan är fullbokad dessutom, har massor att göra varje dag vilket är kul :) På schemat imorn står det dejt med Sanna och Thilda! Ska bli så kul, och jag hoppas vädret är fint så vi kan hålla oss ute :)

På kvällen ska vi rensa vårt förråd. Har så mycket saker där att det är knökafullt, så sista tiden har man i stort sett kastat i sakerna och stängt dörren snabbt så det inte trillar ut igen ;)

Nu ska jag mysa 5 minuter med min man innan han ska sova!


Det ena och det andra

Jasper har sovit bra inatt, och vi med! Ska nog gå bra det här ändå! :)

Var på Mio en runda idag och skulle köpa en sittpuff, Timmy fick bestämma lite och givetvis skulle han ha den största dem hade, en sån Fat boy ungefär! Typiskt karlar för det gick inte att köpa en vanlig för halva priset... Jaja, tur att det sprutar pengar om oss just ju!

Sen har vi sålt en byrå som vi ville bli av med. Skönt då den har fått stå i vardagsrummet ett tag vilket vart irriterande.
Tog sen en runda till Samarkand för vi skulle byta ett par skor vi fick men dem fanns inte i en bra storlek till honom så fick bli ett annat par.
Åkte sen och köpte ett par riktiga gåskor till honom i märket Kavat. Det är bra skor och dem är så fina, har kikat på dem ett tag och kunde nu äntligen köpa dem eftersom han går!

Var inne på kicks och handlade mig lite nytt, ska bli kul att prova sen. Bokade även klipptid tills nästa helg!!! Nu blir det allt förändring :D

Imorn ska inte Timmy iväg heller utan kommer hem på kvällen igen (hoppas jag) så skönt att han kommer vara hemma ett tag nu iallafall :)

Jaspers nya favvomat är nu lasagnette med majs ;) Oj va han åt de lilla pyret!! Men blåbär är fortfarande en favorit och även att få städa ur mammas och pappas köksskåp! Han är snäll och väluppfostrad den där ;)


Nu är dagen kommen!

Ikväll sker de. Jappe sover för fullt i sitt egna rum! Kändes konstigt när jag gick förbi vårt sovrum och såg att lamporna var tända. Allt är fel och ser konstigt ut här hemma!
Timmy tycker det är jättekul att han har blivit så stor att han kan sova själv, medan jag får ångest ända ut i tåspetsarna!!
Tycker inte det är roligt det minsta men det är ju nödvändigt och jag vet ju att han säkert både sover bättre och klarar sig galant, gäller nog mig med egentligen... Men fy!

Men i barnrummet passade det så bra med en barnsäng, blev mycket bättre och imorn ska vi handla en sittpuff så vi slipper sitta på golvet och natta honom.
Måste även byta skorna som han fick i 1års present. Hoppas ögonen blir bättre tills imorn för jag litar inte på att Timmy köper rätt ;) Varken puffen eller skorna! Haha, jag har lite kontrollbehov men vilken tjej har inte de!?

Gjorde lite snabbt korv med bröd idag vilken verkligen uppskattades av den lille! 2,5 korv, ett halvt bröd och lite gurka slank ner utan problem!! ;) Han är en riktig korvkille den lille busen.

Har även ritat lite på ett projekt som jag hoppas blir av. Mer om det då isåfall :)

Nej nu väntar duschen innan jag går och lägger mig i det tomma rummet!


Varför inte?

Fortfarande lite sjuk och ögoninflammationen har inte lagt sig riktigt än, så valde att stanna hemma från Braås idag så jag inte smittat nån.
Så Timmy ska snart åka hyra film och köpa nåt gott att äta tills ikväll.

Sitter nu och tittar på - Drömhem vid havet! Ett favoritprogram för min del. Just nu är dem i Scarborough, där jag var i 9:an med skolan och det är verkligen vackert där. Skulle faktiskt kunna tänka mig att flytta dit, eller nånstans överhuvudtaget i England!
Det är så vackert och husen är som små drömhus :) Tar med mig mamma så får hon skaffa sin alpacka farm som hon drömmer om!
Men skulle kanske sakna Sverige så får kanske bara skaffa ett sommarhus där istället! ;) Jag vill, jag vill, jag vill!!!
Drömma kan man och kanske en vacker dag, slår drömmen in!


RSS 2.0