Julpyntat!!

Nu har ytterligare julpynt kommit upp här hemma! Gillar verkligen julen, men kan ju tyvärr inte riktigt pynta som jag vill för då har jag en liten liten kille som kommer ta sönder varenda pryl ;) Haha! Han är en liten kleptoman den där ongen ;) Men vi ska nog få i ordning på stället ändå hoppas jag!

Annars har vi inte gjort mycket mer idag än att busa, har dock väldigt dåligt med idéer på lekar inomhus :S Har bara varit ute korta stunder sen vi blev sjuka för lite frisk luft, behövs verkligen!
Så nu vill jag att vi ska bli friska, kanske hitta en marklägenhet och sen kan jag bli nöjd ;)

Pillade med naglarna idag igen. Har vart dålig på att lägga ut bilder dem sista gångerna tror jag!
Men måste då passa på att tipsa om baslacket jag använder. Det är från Trind och är ett nagelstärkande lack egentligen. Det sitter som berget naglarna blir stenhårda, så två tummar upp för den! Dessutom hittade jag den i Ullared men finns givetvis att köpa annanstans för det är ett bra märke, har bara hört bra om just detta lacket så var sugen på att prova!
Det man får tänka på är bara att inte få det på nagelbanden och huden runt om för det gör att även det stelnar och nagelbanden går då gärna sönder! Man får lägga lite kräm på dem och inte dra lacket hela vägen ner..
Jaja... Säkert helt ointressant ;)

Men såhär ser dagens ut!


Tröttisar!

Aj då! Jag råkade slumra till när jag lagt Jasper :( Jag vaknade vid 17.40 och fick då gå in och väcka Jasper som sovit i 2,5 h lite drygt! Kommer bli svårt att söva honom igen vid 19!!
Dessutom skulle jag lagat mat medan han sov, typiskt att jag bara skulle lägga mig och vila ;)

Timmy skulle nog komma hem nån gång runt 23-00 inatt den stackarn! önskar att han kunde komma hem nu och ta hand om oss sjuklingar! =/


Mästertjuven!

Nu har det hänt......
Jasper tjuvade nånting han absolut verkligen inte fick utan att nån av oss märkte det!!
Nämligen pappas cocacola!...
Jojjomensan, han smög så fint förbi med sin egen vattenflaska och bytte ut den så fint mot pappas glas. Han blev väldigt förvånad över smaken men det tog inte många sekunder innan han försökte sig på ytterligare ett försök i hopp om ännu mer söt läsk! Jäkla busunge ;) Helt frälst blev han... Suck!!

Jaja, nu får det allt bli uppehåll med läsk i några år ;)



Flera månaders magont!

Ja då var det dags för mig att ha flera månader av ont i magen, 6 hela månader! =/ Min kusin åker till Afganistan idag då han jobbar i militären. Har haft många planer på att åka till honom och bryta några ben så han inte kan åka! Sa det till honom när jag ringde och han bara skrattade.. Min bästaste lilla kusin du är då dum, du fattar väl att du inte kan åka dit??!!! Ah jag får så ont i magen att bara tänka på att det skulle kunna hända nåt...
Så jäkla dig om nåt händer, då ska du få en utskällning som inte är från denna värld!! <3
Var sjukt rädd om dig och kom ihåg att vi saknar dig!!
 
 

Sjukstugan..

Både Jasper och jag vaknade med feber och förkylning idag! :(
Så jäkla tråkigt då vi hade en superrolig dag att se fram emot! Först babysång på teleborg och lite mys med Caroline och Svante för att sen ha mamma på besök och som lite barnvakt ikväll för jag skulle äntligen börjat träna dans.
Jag som köpt outfit och grejer och varit sugen på dansen i en veckas tid nu!
Känns verkligen som nån sitter där uppe och skrattar åt mig just nu... Blö!

Pratade iallafall med personalen på dagiset idag igen för att bekräfta tiderna, och det känns mycket bättre! Hon var så himla trevlig och vi pratade en bra stund :) Har varit lite "orolig" för sovtiderna efter som att Jappe är en tröttis på morgonen och vill gärna sova efter bara 3-4 timmar, men det sa hon att det var vanligt den första tiden och att det inte var några som helst problem då han får äta när han vaknar istället! :) Då behöver jag inte tänka på det så mycket för känner mig taskig att tvinga honom uppe så pass länge att han nästan bryter ihop :/ Då sa vi båda två att dem äter ju ändå bättre om dem inte är trötta så det är bättre dem får sova en liten stund istället!
Så 7 Januari blir det inskolning och jag hoppas det går bra för det blir svårt för mig att kunna hjälpa till veckan efter för jag är i skolan. Ska prata med mamma och svärmor om dem kan tänka sig hämta tidigare någon dag så det inte blir så långa dagar första tiden :)

Nu försöker jag få min trötta bebis i säng så jag själv får sova en stund till och hoppas på att ett mirakel sker så jag är frisk sen efter det!!!
Fasen jag vill verkligen dansa ikväll... Riktigt sur över det är jag!!

Bilden har ingenting med inlägget eller nånting över huvudtaget att göra men såg den på Angelica blicks instagram och tyckte den var lite små kul!... ;)


Jag lever!

Kul att så många tittar in trots att jag varit väldigt frånvarande med bloggen dem sista dagarna! :)

Kör en snabbis..
I lördags var vi hembjudna till Caroline, Amandus och Svante och som vanligt blir man bortskämd med god mat och toppensällskap, bästa sättet att spendera en lördagskväll! Timmy ska hjälpa dem med lite snickerigrejer hemma så vi kikade lite på det med :)
Natten var inte lika rolig då Jasper vaknade när vi kom hem och var då vaken till 2 på natten och jag ville låta Timmy sova ut för en gång skull så jag tog både nattpasset och morgonpasset, det blev klockan 05.30. Inte för många timmar sömn där, så det var svårt att ta sig ur sängen när jag la mig en stund på förmiddagen ;)

Vi skulle egentligen slappa hela söndagen men sen insåg vi hur mycket som behövdes göra så det va bara att få upp våra rumpor från soffan och fixa, väldigt skönt att ha det gjort faktiskt men jisses va vi stressade runt för att hinna allt! Eftersom Timmy har två "helvetes veckor" framför sig så är det skönt om jag slipper göra allt själv.
Var och handlade lite träningskläder och skor bland annat, är så taggad!
Men det är som om nån högre makt inte vill att jag ska träna för en halvtimme efter jag bokat ett pass så får jag ont i halsen och det har bara blivit värre under kvällen... Hoppas det går över under natten för jag SKA träna!
 
Annars började Jasper och jag med en morgonpromenad idag vilket verkligen var otroligt skönt, även fast det regnade! Behövde det för mina ögon ville knappt hålla sig öppna. Jasper ville verkligen med dagisbarnen ut på promenad till, han var så fascinerad av dem och stod länge och kikade! Tills han hittade den största möjliga  vattenpölen som han hoppade i länge, för att sen slänga sig på knä och ska dricka! Ja herregud, han är rätt lik en hund den där ;)
 
Ringde dagiset idag med, fick inte samma bra magkänsla efter det samtalet då hon nästan var lite otrevlig vissa gånger! Hoppas att hon bara var stressad... Men vi kom fram till att vi skolar in honom den 7 januari istället för nu var det bara en veckas inskolning, inte som chefen sa till mig 2 veckor!
 
Har även pysslat lite idag med årets julpynt, är så himla kul att jag hade önskat att man kunnat sitta där några timmar till ;)
 
Nu ska jag allt sova för tro det eller ej, jag somnade på soffan innan klockan 10 idag!! Jag vet, jag måste vara sjuk ;)
 

Hur orkar man?

Timmy kom hem vid halv 3 inatt från jobbet och hade då jobbat sen 6 på morgonen! Nån ledighet idag fick han inte heller, utan fick snällt gå upp innan 7 idag för att börja jobba vid 8!
Förstår inte hur man orkar! Jag kan säga att jag hade aldrig klarat av det, hade definitivt inte kunnat använda huvudet när man är så trött!

Jag kunde inte somna igår heller för jag satt halvt och väntade på Timmy, men vid 2 lyckades jag somna in! Tyvärr så valde Jasper en tidig morgon idag istället för att göra en repris från igår så vid 04.45 var jag uppe igen! Jag är med lite död idag kan jag erkänna. Men ska försöka komma ut nu när faktiskt solen tittar fram :)
Men nu verkar Jaspers förkylning nåt mig för jag är helt igentäppt i näsan och hostar lite! Alldeles varm med och det är inte så kul, hoppas det beror på tröttheten!


Vart är du?

Idag har vi haft Amanda på besök här hemma! Hon kom med goda frallor som vi mumsade i oss innan vi åkte till Grand för lite shopping :)
Fanns alldeles för mycket fint!!
Fick dessutom mina skor putsade på Scorett utan att köpa ett par skor! Katching ;)

Det som är tråkigt är att klockan är 00.30 snart och Timmy har inte slutat jobba än! Hoppas minsann han får vara ledig imorgon, hur ska han annars orka!?
Vi ska dessutom på fest med hans arbetskamrater imorgon, är faktiskt lite nervös för dem är lite halvgalna hela bunten ;)

Men titta va underbart vackert mitt barn är <3 Ah jag smälter <3


ABBA!

Måste bara lägga upp denna bilden som jag tog på en konversation mellan mig och Timmys lillasyster i spelet quizkampen ;)
Hon är för roligt ibland den!


Gårdagen!

Igår åkte vi hem till våra kära vänner Caroline och Svante och spanade in deras nya hus! Har ju varit där förr men det var innan dem flyttat in. Dem kommer få det så fint där, eller det är ju redan fint men när man fick höra deras idéer och se tapeter, som jag för övrigt blev galen i, kan va den snyggaste tapeten nånsin!!

Nu är det dessutom bestämt, jag ska börja träna!! Kom dit och tänkte fråga om hon var sugen på nån sorts dansträning, men jag var inte snabb nog och Caroline hann före ;)
Så från och med nu så kommer jag förmodligen dö varje tisdag för jag har ju aldrig tränat innan, alltså aldrig på gym eller en tvättäkta träningspass!!
Men red gjorde jag ju i 8 år. Skulle göra vad som helst för att få börja rida igen dessutom, saknar det sååå!!
Men dansen kommer nog bli grymt kul det med, ser verkligen fram emot att få börja röra på mig och det behövs verkligen kan jag säga! Timmy skrattade åt mig när jag för några dagar sen sa att jag skulle börja träna, in your face!! ;)

Sen åkte vi en tur till Grand och shoppade lite. Jasper sov i vagnen en stund och Svante röjde runt i dem flesta affärerna ;) Haha, på den fronten är dem väldigt lika våra pojkar ;)

På kvällen gjordes lite köttfärssås till Jasper och tacos till oss vilket verkligen inte satt fel. Men efter det blev hela familjen smått tokiga och bara röjde och skrattade så vi grät fram tills Jaspers läggdags. Fast vi fortsatte skrattfesten även efter det Timmy och jag, vet inte vad vi fått in oss men kul hade vi!!

Idag hade vi bestämt att börja få Jasper att vara vaken lägre på morgonen för på dagis brukar sovtiden inte var förrän tolv tiden och det är han inte van vid! Han brukar bli trött efter bara 2 timmar på morgonen, men brukar försöka lägga honom efter 3 timmars vaken tid... Men idag vaknade han vid 6 och var redan vid 8 så trött att han gick och la sig själv :/ Så gick det med de, så då tänkte jag att det inte fanns en mening med att tvinga honom uppe, för han somnade nästan på puffen! Lyckades hålla honom vaken en halvtimme till iallafall men nu ligger han i sängen och håller på att somna. Får börja imorgon istället, kanske jag med orkar vara uppe för jag kunde verkligen inte sova inatt heller. Sov 3,5 timme igår bara men var ändå inte trött på hela dagen!

När han vaknar är det "ut i vilket väder det än är dags" ;)

Söt fläta jag gjorde igår, det är en fläta med 4 och den tredje hårstrimman bytte jag ut mot ett band för att få bandet endast i mitten. Superenkelt alltså, höll bara några timmar dock för det släppte uppe i hårnålarna tyvärr! :/ Bättre lycka nästa gång!


Min son alltså!

Jag dog lite av kärlek imorse!
Jasper hämtar pallen i köket och bär in den i sovrummet och ställer den vid sängen så han kan komma upp i sängen där jag ligger och snoozar lite ;)
Så kryper han fram till mig och lägger sig bredvid på min arm, redan där började kärleken till mitt barn spruta ur öronen på mig! <3
Men han stannar kvar och gosar verkligen in sig och ligger där över 10 minuter och bara myser och kelar! Han är så fantastiskt underbar, han har börjat göra så mer och mer och jag bubblar av kärlek varje gång <3

Känslan gick över lite när en stark doft av nummer 2 kon krypande ;)


Han han myste även så i förrgår när vi var i Emmaboda och Timmy och jag låg i bäddsoffan i Emmaboda. Då la han sig emellan oss och vi båda tittade på varandra och hade förmodligen den bästa stunden på länge <3 Älskar mina pojkar så otroligt!!


Sen var han så rolig vid frukost Jasper. Han pekar på mitt te säger "aaah."
Han härmar pappa som gjorde så för ett tag sen. Han brukar även låta så när han själv får dricka ur glas! Han är så söt att jag dör!!

Jag måste varit trött igår för jag glömde skriva att vi fått dagisplats! Hon ringde mig igår och vi fick på borggården som ligger typ 80 meter från balkongen ;) Kan jag kika hela dagarna!
Lite ångest har jag för allt blev så verkligt nu, börjar nästan ångra mig för jag känner mig inte riktigt redo för att släppa taget om min son!
Men jag är säker på att det kommer gå bra och att Jasper kommer tycka det är rätt roligt ;) Men ändå är det så otroligt stort och jobbigt!!

Godmorgon alla fina!


Det kan aldrig bara gå bra!?

Förresten.
Glömde jag skriva att dem ska varsla 100 personer från Volvo? Mm, det ska dem och jag kan nog sätta pengar på att jag ryker.. Tror inte det var 100 pers efter mig som blev anställda!
Det är ju riktigt piss då det fungerade så otroligt bra med min utbildning, när jag skulle iväg till skolan så stämplade jag bara ut tjänstledig dagen innan!
Nu blir det värre. Vem vill anställa nån som bara kan jobba då och då?
Nån som har en bra lösning, kläm gärna fram med den! ;) Snabbt!!

Lasarettet och husvisningsdag!

Lilleman ville inte alls somna i morse och jag hade absolut inte sovit nåt inatt, den kombinationen var inte så kul när jag visste att resten av dagen skulle vara fullspäckad så ingen mer chans till vila för mig!
Han somnade vid 11 och jag fick väcka honom vid kvart i 12 för att hinna med att göra oss redo inför doktorn. Timmy hade jag bett att komma hem vid 12 så vi skulle hinna vara där vid 1. Han skulle ju duscha, göra sig iordning och sen tar det alltid längre tid än vad man tror plus 10 minuter ner till stan och 5 minuter på att leta parkeringsplats, för att inte tala om hitta där inne!! Är ju som en labyrint ;)
Men kvart över 12 var min käre sambo inte hemma så jag ringde och kollade så han inte glömt eller om nåt hänt. Men han tyckte att det skulle räcka att vara hemma vid halv 1...Suck!..... Tro mig, vi hann inte i tid men fick komma in ändå!
Så efter lite vansinnesutbrott på honom så lugnade jag mig och vi kunde glatt åka och kika på huset ;)
 
Men dem kunde inte komma på varför han kräker mer än att det kan vara nåt han är allergisk mot så min lille plutt fick ta stick i fingret och det gillade han minsann inte :( Åh han skrev när den skulle trycka ut 4 rör med blod!! Stackars min älskling <3 Tanten som gjorde det fick ju lätt panik och började stressa vilket inte lugnade mina nålrädda nerver!! Men dem fick sina rör och det skulle ta några veckor innan vi fick svar. Men han blev snabbt glad igen när han fick en goseälg med sig hem ;)
 
När vi kom hem så kunde Jasper knappt hålla ögonen öppna så fick bli en snabbis mellis och sen i säng så han skulle hinna få sova en liten stund innan vi skulle iväg igen!
Min pappa kom och skulle assistera oss i husjakten, det tackar vi för! Alltid bra att ha med nån som har mer erfarenhet så man kan ta hjälp och veta vad man ska kika efter :)
Men kan säga att det huset ratade vi 2 minuter efter att vi kommit. Källaren var förmodligen full av vatten och dem hade lagt skumfog utanför dörren så den inte gick att öppna, just för att inte mer vatten skulle rinna in utifrån då. Det slutade inte där för hela huset var byggt på nödlösningar men en kloss där och lite tapeter på den sprickan så syns inte det ;) Haha! För att inte tala om valvet, taket och golvet! Jisses va man kan försköna saker på bild!!
 
Imorn ska vi äntligen få busa med Caroline och Svante!! Det var alldeles på tok för längesen och nu när dem flyttat till stan så kommer dem inte kunna undvika oss mer ;) Vi har saknat dem som attans när dem bott lite här och var i väntan på att få flytta in!
 
Dags att släcka ner och vänta in John Blund! :) Godnatt!

Tjock!

Det är så sjukt.
Går in på Kenzas blogg och ser att folk tycker hon är för tjock så dem har redigerat henne betydligt smalare.
Hon ser då ut som en pinne och påminner om hur jag såg ut för inte allt så länge sen, hemsk med andra ord!
Som sagt jag har aldrig velat vara så smal, men nu var jag det tyvärr och mådde också väldigt dåligt över det.
Det konstiga är att ingen (eller jo en) tycker egentligen att man ska vara så smal. Folk tror direkt att man är sjuk och har anorexia och blir nästan lite äcklade. Men ändå så är idealet så på internet, är inte det lustigt?
Alla redigerar sig smalare och vissa ser ut som pinnar tillslut och det är ju inte vackert så varför??
Att verkligheten kan skilja sig så från internet!? För egentligen vill man inte vara så smal i verkligheten, tro mig!

Skulle kunna skriva en bok om detta känner jag men stannar här....

Här är en länk till inlägget :   Kenza

Gissa!!

Gissar du rätt om vad detta så får du en belöning ;)


Passar på!

Passar på att blogga medan jag försöker få en trotsig bebis i säng ;) Han skulle minsann inte sova innan!!

Men igår så var det då dags för mammas och min tripp till Ullared! Jag skrattar alltid när jag säger Ullared för jag minns sketchen från Stefan & Krister sen jag var liten som handlade om just Ullared ;)
Jaja. Vi kom dit och det ekade inte där inne kan jag säga, så vi behövde inte känna oss ensamma direkt! Men ingen kö in iallafall och det är ju alltid positivt! :)
Handlade massa fint och hittade även en hel del julklappar! Tänk jag är nästan klar med julklappsbiten, det är rätt otroligt faktiskt :) Men det blir inte många julklappar i år till dem andra för nu måste vi minsann spara pengar och vi har egentligen heller inte råd att handla så många ändå. Förra året tog vi lite från sparkonto och vi sa att det ska vi definitivt inte göra i år!!
Men jisses va jag kan glida ifrån ämnen ibland, Ullared pratade jag ju om! Skitsamma... ;)

När vi kom hem från Ullared så var både mamma och jag sååå trötta i benen och skallen så vi slängde oss på soffan och blev serverade med glögg och lussebullar. Inte fel det faktiskt!!

Idag har vi rent ut sagt inte gjort ett piss på hela förmiddagen. Körde från Emmaboda vid 4 tiden och nu när vi kommit hem så har vi istället inte kunnat sitta ner... Massor att göra. Allt från att packa upp alla saker från veckan och Ullared, till att åka och handla, sortera posten, hämta ut paket, mm!! Vi tänkte att vi skulle ta det lugnt ikväll och mysa ordentligt eftersom vi inte träffats på en vecka, mysa med lite tända ljus, chips och läsk och en bra film! Men det verkar bli ändrade planer för Jasper ville ju inte sova och sen kom Timmy på att han verkligen måste skriva sin lön!

Förresten, skrev jag att Timmy fått nytt jobb?? Om jag nu har det så är det ändå värt att skriva igen för Satan va vi är glada för det rent ut sagt!
Det är jättetråkigt för Timmy att lämna Smålands grundteknik för han trivs så bra med arbetet och kamraterna men han trivs då verkligen inte med arbetstiderna. Han jobbar verkligen hela dagarna och kommer oftast hem efter att Jasper lagt sig så han får ju aldrig träffa honom :(
Småbarnsåren vill man ju inte missa för allt i världen och han blir så ledsen när han missar all utveckling som sker här hemma!
Men den 7 januari är det slut med det!!!!!! :D
Det som är bra är att chefen inte alls tycker det är konstigt och säger i stort sätt varje dag att Timmy alltid är välkommen tillbaka och frågar om han kan få låna honom om det krisar ibland. Så det skönt det om det nya skulle skita sig ;)

Nej nu sover nog Jappe och då ska jag ta och smyga ut och pussa på min man <3

Ps. Imorgon ska vi kika på hus! Såå spännande!!! :)


Lussebak!

Igår åkte vi till systeryster i Kalmar! Men först svängde vi en en tur till stan och köpte ny blandare till pappa och nya vinterpjux till den lille, Jasper alltså...
Fanns bara ett par skor som Jasper kunde ha utav en bra sort så fick bli dem så nu hoppas jag verkligen dem är bra!! För visst ska Viking vara bra vinterskor? Kommentera gärna om vad ni tycker eller vet om Viking skor!! Ville egentligen haft Kavat men hittade inga.
Den lille ska ha det bästa ;) Finns ju inget värre än att frysa om fötterna på vintern! Bra overall, mössa och vantar vet jag att jag har iallafall. Men som sagt, kommentera gärna nåt om bra vinterskor!!
Jasper älskade förresten att premiär-åka i bilen inne på baushaus ;)

Idag har vi bakat lussebullar i massor här hemma så huset har luktat underbart hela dagen! Vi gör inga katter utan just bullar/bollar och sen strör pärlsocker över och jäklar va gott det är!! Har även i en burk kesella. Det kan jag rekommendera för dem blir mycket fluffigare i bollform och jag har ikväll ätit 5 stycken!
Tog igen att jag inte fick dipp igår till chipsen för mamma inte ville att vi skulle bli tjocka. Trots att hon insisterade på varsin påse ;)
Där stod jag även med en kebabtallrik och läsk i andra handen ungefär! Haha... Ja så kunde jag leva innan och inte gå upp ett gram, det var inga problem!! Nu då? Näe, nu är jag en normal människa och går minsann upp i vikt... Borde snart börja tänka på vad jag äter tror jag och träna! Zumba skulle nog vara roligt tror jag.

Svammel svammel!

Jasper var iallafall lycklig när han fick smaka lite lussebulle för första gången innan läggdags. Lite mjölk svepte han ner den med och skulle nog säkert kunnat äta upp både resten av sin egen och dem andra i påsen ;)
Han är lik sin mor, en riktig gottegris!!
Och lik sin morfar som också älskar bus och när man slängs upp & ner och hitan & ditan! Alltså karuseller ;) Det är det bästa han vet, ju farligare desto bättre!!

Och är det så att ni undrar om Jasper plötsligt börja lägga ägg som det ser ut som på en av bilderna så kan jag säga så att det är inga ägg, det är rispuffar ;) Han fick sitta och leka lite i vasken och fick tag i dem givetvis och tyckte det var hysteriskt roligt att hälla ut dem!
Dem är smidiga att ge dem, om dem bara ska pilla i sig nåt medans man håller på med annat ;) Istället för majskrokar typ... Jasper är trött på dem!

Nu är jag trött!

Godnatt! :)


My mistake

Han är visst 78 i mankhöjd och väger 63 kilo hunden!
Ja i vilket fall som helst så är han inte liten! ;) Haha!


"Hemma"boda

Är som sagt hemma i Emmaboda/Lindås igen och har det hur bra som helst!
Kenzo blev heeelt galen när vi kom igår, var mer i luften än på marken!! 60 kilo och 70 cm hög hund är inte och leka med när han kommer i full galopp ;)
Igår bara mös vi hela dagen och idag har vi bakat och hälsat på Jaspers gammelfarmor och gammelfarfar.
Jappe älskade bullbaket och få vara med och hjälpa till på sitt sätt! Han blir nog en bagare den, en dansande sådan ;) Nu har han börjat med att skaka på huvudet när han dansar och även när han inte vill ha mer mat! Han är sååå söt! Även när han säger nej och skakar på huvudet ;) Undra hur länge till jag kommer tycka det? Haha!

Jasper sov dessutom hela natten inatt och sov till 8!! Vad hände?? Från att ha sovit hur dåligt som helst i 2 veckor till att sova hur länge som helst! Vi får nog sova hos mormor och morfar oftare ;)
För jag fick även sovmorgon idag! Mamma tog honom så snäll som hon var så jag kunde glatt lägga mig igen!

Men jag dör av saknaden av Timmy! Vissa gånger är jobbigare än andra och när jag nu vet att vi inte kommer träffas förrän på fredag kväll så blir jag lite Timmy tokig :(
För på lördagen ska mamma och jag till Ullared så då träffas vi knappt heller! Hoppas han ska vara hemma hela nästa vecka iallafall <3

Och imorgon ska vi till min syster och Ted och hälsa på en sväng! Får se vad vi hittar på, blir kanske bara en fika!


Dålig bloggare!

Jag är ingen helgbloggare direkt då jag gärna njuter av min mans ledighet <3 Men nu är det söndag och denna är extra jobbig för nu kommer jag inte se Timmy förrän på fredag kväll :(
Han ska upp till Bankeryd och jobba och jag åker därför till Lindås och myser med mamma och pappa en vecka! Mamma har tagit ledigt så vi har bestämt att vi ska ta tag i julbaket redan nu och baka ihop iår och hur mysigt kommer inte det bli!? Jaspers första julbak dessutom, fick från mamma förra året då jag redan hade dopet att stressa med!
Känner jag mig själv och Timmy rätt så lär inte detta räcka fram till jul, vi är riktiga gottegrisar!! ;)
 
Igår hade vi en riktig mysfrukost här hemma med tända ljus och nybakta frallor och vaniljhjärtan (Jaspers grej är ju att trycka tummen i maten så det gjorde han så snällt i mitt vaniljhjärta) ;) ! Hjärtat blir alldeles varmt när man får sitta med sin älskade fina familj och mysa ihop, gud va jag älskar att vara mamma och ha en egen familj <3
Sen åkte vi till Braås för svärmor och svärfar skulle passa Jasper en stund medan vi åkte på inflyttningsfest, vi skulle även sova där den natten. Kan säga att jag trodde knappt jag kunde åka där ett tag, är fortfarande jobbigt att lämna honom! Tycker jag ändå är duktig som låter nån annan passa mitt älskade barn! Men jag blev faktiskt nästan lite glad när han råkade vakna när vi kom hem så jag kunde pussa på honom lite extra! :) <3
Hade iallafall jättetrevligt hos Mimmi och hon bodde så fint så! Hon fick en rosa julgran av någram, haha!
Tre glas vin fick räcka för mig, sen kände jag mig lite väl vimsig och det var jag inte så sugen på att bli när jag har lilla Jappe att ta hand om när jag kom hem! Så när jag kom hem så kände jag mig helt nykter igen, var hemma innan 12 med. Ett litet steg i taget får man ta ;)
 
Men det var en hemsk natt då sängen var så otroligt äckligt hård att jag inte kunde sova!! Får bli en bäddmaddrass till den om jag ska sova där igen!!
Men vi fick lite sovmorgon för svärisarna tog honom och busade hela morgonen :)
Tänkte att vi skulle åkt hem i tid för lite mera mys med bara vår familj och fira lite farsdag eftersom vi inte kommer ses på en vecka, men så blev det inte :(
Vi hade trevligt ändå, vi var en runda hos Timmys morfar och Toini!
Men när vi kom hem så var det bara att packa upp, packa om tills i veckan, städa, äta, duscha.. Och nu sover Timmy och jag vill bara hålla fast honom så han inte kan åka!
 
Nu ska jag fila till naglarna och sen hoppa i säng jag med! Godnatt
<3

Banken och giftemål!

Idag fick jag kalla in förstärkning som kunde passa Jasper medans vi var på ett ärende på banken. Så mamma kom som ett skott givetvis och var till och med så snäll att hon lagade mat medan vi var iväg!
Men nu förstår hon varför jag alltid säger att det är svårt att både laga mat och passa Jasper samtidigt, för han SKA vara med och allting tar längre tid :) Jag tycker om att han vill vara med, för det kommer ju bli superkul i framtiden om det håller i sig!! Men just nu när han inte vet (vet gör han men ignorerar det) vad han får ha och inte får ha så kan det lätt bli lite panikartat... Som till exempel om/när han slänger sig efter knivarna och spisplattorna....
Så han brukar få hamna i diskhon med lite vatten ;)
 
Det gick bra på banken idag iallafall och vi skulle ha råd med ett hus, men vi skulle då nästan få rensa alla konton till kontantinsatts och dylikt.. Skulle det hända nåt sen så sitter vi där! Så jag tror att vi ska försöka spara ännu mer sen när jag börjar jobba igen!
Men vi ska kika på ett hus näst nästa vecka faktiskt. Men jag tror att folk kommer buda upp priset och då är det inte längre intressant för oss tyvärr. Vi kanske inte ens är intresserade nog att lägga ett bud, vem vet!?
Men minen på damens ansikte när hon läste i papprena att vi inte var gifta och hade barn OCH letade efter hus, var nästan lite komisk. Hon sa direkt att vi borde gifta oss och att allting skulle bli så mycket lättare. Och hade vi inga planer på att gifta oss snart så skulle vi boka tid till att skriva ett testamente och samboskap. Skulle det hända oss nåt så går ju pengarna till Jasper, men hon sa att det är inte i alla fall som mamman eller pappan blir överförmydare, så nån annan skulle hålla koll på dem pengarna eftersom Timmy och jag inte är gifta! För mig låter det ologiskt, för han är ändå far till mitt barn och klart att han ska ha hand om sånt och jag är säker på att Timmy känner likadant!
Eftersom vi inte ens har pratat nåt särskillt om giftemål och inte har några planer den närmsta tiden så bokade vi tid till det direkt.
Känns tråkigt att behöva gifta sig för att pappersarbete och det ska bli lättare, snacka om oromantiskt!? ;)
Och att lägga våra sparade pengar på ett bröllop, då måste vi spara som galningar ytterligare flera år innan vi kan köpa hus? Får väl sy min egen klänning och ha knytkalas ;) Haha!
 
 

Spontanfärd!

Stackars Timmy var uppe med Jasper inatt som inte ville sova. Varför han inte väcker mig är en bra fråga för jag sov så bra så! Hans sa att han tyckte det var onödigt att jag skulle behöva vakna med när jag ändå sov.. Hmm! Så det blev inte mycket sömn där inte..
Jag har med varit fruktansvärt trött idag och varför vet jag inte riktigt, men Jasper har sovit oroligt en vecka nu så det börjar väl ta ut sin rätt?

Hade verkligen ingen lust att stanna hemma idag så när Amanda smsade så passade jag på att fråga om vi kunde störa i allt pluggande. Så det gjorde vi idag :) Störde allt va vi kunde!!
Pratade, mumsade kladdkaka på kladdkakedagen givetvis och tog en liten promenad!
Jasper älskade katterna och skulle kela och klappa (jaga) hela tiden!! Det var alltså inte ömsesidig kärlek där ;) Lite nöjda blev dem när han matade dem fulla med godis! Haha.
 
Imorn ska vi till banken en runda och prata lite, ska bli väldigt spännande!! Så då kommer mamma och ska passa Jasper en runda :) Hon måste ju faktiskt flytta närmare tycker jag!!! Det går ju inte att hon far så fram och tillbaka, ska nog allt tjöta lite ;)
 
Jasper sover oroligt idag med och jag har redan varit där inne och byt blöja och gett honom lite välling, han snurrar som attans men jag hoppas han ska sova ordentligt nu efter lite mat i magen! <3

Härliga lekland!

Idag har dagen varit tusen gånger än igår, om inte mer!
Vi har varit på strålande bushumör idag och då passade det ju bra att vi bokat dejt med Sanna och Thilda på Leos lekland! Våra små godingar hade så roligt så :)
Jasper sprang runt och tjoade av glädje och åkte den ena kanan efter den andra och Thilda ålade runt och inspekterade byggklossarna och bollhavet. Tänk när dem båda springer runt där busar och Sanna och jag efter dem som två panikslagna fjöntiga mammor ;) Gud så kul, haha!!
Tog en liten fikapaus för att ladda batterierna så vi skulle orka en runda till bland alla bollar och klätterställningar. Så efter fikan blev den en snabbrunda till där inne innan vi drog ner på stan för att spana lite bland alla fina saker.
Sanna köpte en leksak som jag tipsade om, för jag vill ha en jag med till Jasper. Dem är både roliga och pedagogiska så bättre kan det ju inte bli ;) Ska nog skicka en julklappsönskning till till Jaspers farmor ;) Han har redan önskat sig en ryggsäck att ha med sig när han börjar på dagis. (ah ångest igen) Bra att ha med lite extra kläder och sånt i den! Håller tummarna för att hon väljer väskan med hunden ;)
Jag hittade lite annat fint, mer än så säger jag inte! Hö Hö... Lite dåligt mår jag för den men den var sååååå fin!

Söta Thilda fick låna Emmaljungan så hon kunde sova lite medan vi körde runt bland affärerna. Det är det smidiga med att alltid ha med sig båda vagnarna. Man vet aldrig vart man ska gå och vilken vagn man behöver ha så då är det perfekt när man får plats med båda utan problem! ;)
Hon sov riktigt bra i den så vi fick gå några varv och det gjorde ju absolut ingenting för då fick vi röra på oss ytterligare idag och det skadar aldrig!
Sen körde vi hem våra fina vänner och för våran del var det dags att börja med middagen.

Tack tack för en urmysig dag vännen :) Länkar till hennes blogg så finns fler fina bilder på dagen!

http://obeskrivliglycka.bloggplatsen.se
 

Så typiskt!

Det slår aldrig fel.
Att Jasper absolut inte ska sova när man ska iväg strax efter han vaknat igen. ;)
Han var duktigt trött när jag la honom och han somnade (trodde jag) ganska fort. Hann gå in i mitt rum och lägga mig så jag med skulle få sova en stund till men nu verkar det som att herr bebis inte alls vill sova och då blir det inget för denna trötta mamman heller!..
Fick gå in igen till honom och nu är det fullt ös i sängen som gäller ;)
Han måste känna på sig när han ska busa och krångla extra mycket!

Jaja, men då slår jag mig ner i soffan med lite te och god frukost sen när han somnat istället :)


Ett två och tre strul!

Ja dagen har då bara krånglat. Vet inte varför saker bara kan fungera och göra som man vill?!

Som jag skrev i förra inlägget så skickades filmen till min mamma och pappa istället för till mig.
Dagis-damen får man aldrig tag på, denna dagen var inte annorlunda.
Har inte fått svar om jag fick lån till skolan, ringde och fick veta att jag fick låna och skulle göra ett betalningsuppdrag.
Gjorde det och skulle skriva ut så jag kunde skicka iväg det.
Plockar fram skrivaren, kopplar in, bråkar med Jasper som bara SKA ha pappret och dra ut alla sladdar till varje pris (frustration.)
Försöker skriva ut.. Det går inte! Försöker igen och igen och igen... Nope det går inte! Tänkte att kanske patronen är slut.
Hade redan ärenden nere på stan så drog på ytterkläder på mig själv och Jappe så jag kan få iväg pappret idag.
Kommer ner och inser att jag behöver skrivarens namn för att veta vilken av alla 2000 patroner som just passar vår skrivare, frustrerad igen!
Går och tröstshoppar mig en ny lykta och ska nog allt ha den större med när jag tänker efter!
Kommer hem och ska hitta namnet på skrivaren men vi kunde verkligen inte hitta det nånstans, varken i datorn eller på skrivaren!... Aaaarh! Så kunde inte beställa heller.
Och efter lite mera krångel lyckas jag få ut ett papper med all text som det ska så jag kunde få iväg de!

Strulet fortsatte med ett rör som går från badrummet in i köket och på nåt sätt ihop kopplat med fläkten (fattade jag det som). Detta jäkla rör började läcka inne i kryddskåpet, vattnet sprutade överallt och jag fick rycket kan jag säga!
Fasen va trött jag blev på allt. Plockade fram papper till akut hjälp men Timmy tyckte det var onödigt eftersom det bara droppade nu... Haha då gick jag och sa att han fick då allt städa det där själv isåfall. Han ringer imorgon sa han!

Men Jasper kunde då allt få en glad igen med sina spratt ;) Haha, han är så fantastiskt rolig att bara titta på! Jag undrar hur tankarna går där inne ibland, hade verkligen vart intressant!

Plus att jag fick lite massage av Timmy sen. Har nu masserat hans fötter tre kvällar i rad så det var på tiden ;)

Hoppas på bättre dag imorgon :)


F******n!

Vet ni vad... Igår skrev jag ju att jag beställt säsong 5 av gossip girl.
Fick nu ett mail om att den var på väg, hurrade och jublade tills jag insåg att den är skickad till min gamla adress. Inte frövägen utan till Vinkelvägen, alltså till mamma och pappa!!

Åååååååååååååh tusan, så deppig jag blev! Såg inte alls att det stod min gamla adress på sidan.
Jaja, blir att åka dit och hämta den där då!... Suck!


Huuua

Jappeman vaknade runt 23.00 ikväll, han hade förmodligen en mardröm för han vaknade och gallskrek =/
Försökte natta om honom men han skulle absolut inte ligga i sängen vilket inte är konstigt om man har drömt nåt konstigt! För hos pappa kunde han allt sitta och mysa en lång stund och äta lite välling och mammas macka :)

Inte lika mysigt nu när jag sitter och försöker söva om honom och klockan är 01.46... Jag är trött ska ni veta! Det värsta är att jag verkligen måste duscha innan jag ska lägga mig.... Ska försöka komma iväg en sväng direkt på morgonen nämligen! Vi får väl se hur pigg jag är på det imorgon ;)

Nu verkar det som att han börjar ge upp striden och låta John blund göra sitt jobb! Kan ju hoppas på sovmorgon till 7 iallafall!? Hör du det Jasper i drömmarna land? Tidigast 7!!!
Så får jag sova nästan 5 timmar iallafall, brukar inte bli mer heller för den delen.

Nehe, snabbdusch och god natt!!


Söndag, buhu!

Igår var vi på Växjös internationella hundutställning med Amanda och Sebbe. Kunde knappt slita ögonen från Berner svennen hundarna!! Jag ska ha en igen, är utan tvekan den finaste hundrasen som finns!! Man är ju dock lite petig och letar efter hundar som liknade Zack. Ingen kan va finare än Zack var!! Jag saknar den hunden fortfarande nåt fruktansvärt! <3

När vi dreglat klart över dem fina vovvarna så tog vi en shoppingtur på Grand och en fika medan Jappe sov gott i vagnen. Jag hittade en så fin peplum tröja. Ska bara hitta mig en fin kjol som matchar till tänkte jag så är jul-outfiten spikad ;)
Kvällen bjöd på taco och det sitter minsann aldrig fel det där.

Idag fick jag sovmorgon och kanske lite väl i längsta laget.... Till 10.50 och skulle klippa mig vid 11.30 ;) Men jag var nästan i tid iallafall så nu är luggen faktiskt en lugg igen!
Passade på att åka till toys r'us och handlade en julklapp till Jasper. Hittade en kalasbra som fick följa med hem som man vet kommer ifrån hans mamma;) Den leksaken jag egentligen skulle ha hade dem inte, och tur var väl det!
När jag kom hem så sökte jag på den på BR och dem hade storrea på den istället för 499 kr så betalde jag 199 kr! Det är rätt bra sänkning så ibland ska man ha tur!

Har även beställt 5 säsongen av gossip girl! Jag veeeet, tonårsserie men jag kan verkligen inte slita mig från dessa snygga människor & kläder och deras stora problem!!
Klurat ut julklappar till dem flesta idag, många är redan klara och det känns såå skönt att vara ute i tid!

Ikväll när Timmy la Jasper så passade jag på att göra en äppelpaj och det satt inte heller fel i kistan. Var riktigt längesen jag gjorde det men nu när vi börjar närma oss jul så passar just äppelpajen rätt bra. :)


Dansande och upptäckande

Första gången han snurrar runt när han dansar och även första gången han på riktigt hittar sig själv i spegeln och tittar bakom, lyfter ett ben, vrider på huvudet mm. Ja ni ser ju ;)


Simpel matematik

Igår blev det mat över.
Då gör Timmy 2 matlådor till Jasper och en till sig själv = okej för jag kan fixa eget, inget konstigt med det!
Det som känns konstigt är att Timmy sa när jag ringde honom innan att han hade med sig 2 middagar idag till jobbet så han skulle nog inte vara så hungrig när han kom hem.
2 stycken tänkte jag, medans jag inte får nån middag! Det är ju lite taskigt... Så jo, jag får nöja mig med en torr macka... Stackars mig, buhu!

Mat till barnet : 2 st
Mat till det stora barnet : 2
Mat till mammam : 0
 
Han kanske inte tycker jag ska gå upp mer i vikt? ;)

Bad day

Hade skrivit ett inlägg men bara halva kom med.....

Orkade inte blogga igår för dagen hade verkligen varit hemsk. Ingenting rullade på och gick som det skulle så jag låg bara i soffan och tråkade på kvällen ;)


Inte ens Leos gick som det skulle... 10 minuter efter att vi kommit dit så kräker Jasper ner halva mig. Försökte torka bort och det syntes ju inte men jag luktade kräk långa vägar... Lät han busa en liten stund till innan jag skämdes halvt ihjäl pga av kräklukten.

När vi kom hem var han grinig så försökte ge han resterna av maten vi fick av Pipso, men det gillade han verkligen inte, så det var bara att ställa sig och laga lite ny mat. Fick bli ungfalukorv och potatismos idag. Timmy skulle jobba sent som vanligt så jag fick ställa mig där trots en grinig busunge som var hungrig och trött.
Fick lägga lite olika saker i sinken och fylla med vatten så han skulle kunna roa sig med nåt medans jag skalade potatis.(lättare sagt än gjort, vatten ÖVERALLT i hela köket och han fick ju tokryck för det var så kul;)) Lagom tills jag skulle börja med korven så tröttnade han och skulle sitta i knäet medana jag fyllde korven, gick sådär för han ville med kladda med den och allt annat på bänken givetvis ;) Så efter mycket om och men så blev iallafall maten klar och jag kunde pusta ut igen. Han åt riktigt duktigt och hade lika mycket potatismos i magen som i håret så det fick bli en snabbdusch innan läggdags.
Timmy kom hem precis när jag skulle lägga Jasper så han hann ge Jappe en nattispuss iallafall. Plus att han fick städa iordning Jaspers tornado i köket ;)

Idag har jag vart på något bättre humör och har under tiden Jasper sovit (sover fortf.) hunnit lägga en ansiktsmask, målat naglarna, ringt viktiga samtal, ätit och då bloggat x2. Trött onge.
Men det är inte så konstigt att han är trött. Han vaknade vid 3 inatt och skulle inte somna om. Det hade jag inte en aning om förrän jag vaknade vid halv 6 och hör Jasper i vardagsrummet och fick lite panik för jag trodde han hoppat ur sängen själv!! Men så var ju inte fallet som tur väl var ändå. Timmy ville inte lägga sig igen så jag kunde ta över för då skulle han säkert bli tröttare. Men stackarn, han kommer somna tidigt ikväll!

Hoppas han kommer hem snart, är lite pussjuk :)

 

Ps. Ser ni färgskiftningarns på hans tröja.. Jo tack blöt!!


.


Blogg och förstörelse

Kunde inte lägga upp förra inlägget igår så krånglade med det idag.

Nu har vi iallafall suttit och ätit lite macka. Som bilden visar äter man först skinkan, sen slickar man bort smöret för att sen mosa resten som är kvar och kanske ta några tuggor bara för att ;) Haha!

Snart väntar en tur till Leos lekland, klättrar snart på väggarna här ;)

Ska försöka lägga upp gårdagens bilder med.


Mys mys mys!

Åkte tidigt till Lindås idag så när vi kom dit så låg mamma i sägen fortfarande! Så vi gick upp alla tre och gjorde henne sällskap, jag Jasper och Kenzo gosade ner oss bredvid en stund :)

När vi myst klart så gick vi ner och åt frukost allihopa innan vi åkte iväg till dammarna och gick en runda! Körde runt familj house och skulle se om dem hade nån halsduk till Jasper, men ingenting sånt hade dem! Det är ju väldigt konstigt tycker jag allt. Tur att vi ska till Ullared snart ;)
När vi ändå var där så tog vi en runda till fiket och köpte med oss massor med gott och även 2 sorters lös-te som vi fick med oss hem :)
Inte för att vi stoppade rundan där utan helt plötsligt hade vi varsin kebabtallrik med oss hem också ;)
Jasper somnade på vägen hem i bilen och vi la sen över honom i vagnen och där i sov han i två timmar ute på altanen! Så skönt så. Det var dessutom hans mormor som väckte honom för hon trodde att han frös?! Jo men tjena mamma. En tjock overall, halsduk, 2 tröjor under och en tjockmössa plus en fleece filt över! Näe skulle inte tro det ;) Händerna trökade vi in i overallen och under filten, för vantarna ville vi krångla på honom när han sov.
Inte konstigt att jag fryser för minsta om hon klädde på mig lika mycket? ;) Söta lilla mamma!

Händer alltid massa bus var dag och det är så kul! Han har blivit väldigt intresserad av vad som är bakom saker. Som speglar och tavlor tex. Är så coolt att se hur han utvecklas och börjar koppla ihop saker! Och nu börjar han bli intresserad för vad saker heter, han pekar på olika saker och då ska man säga vad det är :) Så han förstår mer och mer min lille busunge! <3

Dagens första bus var att sno mormors kopp te och drack så fint upp dem sista dropparna som var kvar ;) Han var nöjd iallafall med sitt tjuveri!
Fortsatte med att riva ut allt i mormors väska och även noga bläddra igenom hennes kalender, bra att han ska ha koll på vad hon gör ;)
Hans nya grej sen igår verkar vara att ligga ner och leka igen, kanske går bakåt i tiden istället? Haha!
Sen lekte han med hårfönen och använde den som en telefon och pratade med den så fint så. Den svarade med ett väldigt blåsande läte som var superkul!

Men när morfar kom så jäklar blev det bus! Vet inte om han slutade skratta på en timme ;) Jo tack han älskar sin morfar!!

Dem blev väldigt glada för bilderna jag satt in i ramar till dem. Dem köpte dem för kanske ett år sen snart men vi har alla helt glömt bort det och jag hittade del lyckligtvis häromdagen så passade på att fixa det, blev så bra så och äntligen fick jag lite nya bilder jag med!

Hade en väldigt trött bebis som somnade i bilen på vägen hem till Växjö. Sov under tiden jag bar ut honom ur bilen och sov nästan hela vägen fram till dörren i min famn. Men då kom en vindpust som väckte honom! Men trött var han kan jag säga, under tiden jag plockade av honom overallen så somnade han! Den varianten har inte hänt innan så jag kan säga att jag blev rätt så paff!!

Men eftersom jag var på väg att lägga mig tidigt ikväll, så sover Jasper jättedålig och kan inte riktigt somna. Har under bloggandets gång ikväll vart inne vi bytt en full blöja och gett honom välling och nappen några gånger . Men han snurrar som attans och jag hör att han är vaken nu, men vill se om han somnar om själv igen!
Så nu är klockan snart 01.00 likt förbaskat och jag hoppas Jasper sover länge imorgon istället!!

Nu ska jag sova, hoppas att jag får det för herr bebis ;)

Det är nåt fel på bloggen. Oftast kan jag inte ladda upp bilder längre. Gick inte nu heller! Får se om det går imorgon!


Måndag & tisdag!

Detta inlägget skulle komma upp igår!

Börjar bli dålig på att blogga. Måste vara årstidens fel för man har knappt nån lust till nåt ibland! Spola fram till våren tack!!

Men igår så hade jag lyxen att gå hänga med Caroline till deras blivande hus! Kommer bli skitbra det här och huset var kanonfint när dem fått sätta klorna i det så jäklar är det tipptopp!

Sen hem och laga lite mat så Jasper ska få lite middag innan jag skulle iväg med Nathalie på middag och bio (låter nästan som en dejt, haha)
Käkade på Stars and stripes och kan definitivt rekommendera deras ceasarsallad med kyckling :) Snuskigt god var den!!
Sen en sväng in på hemmakväll givetvis och sen vidare mot bion och filmen Skyfall. Även den kan jag rekommenadera, den var kanon faktiskt :)

Idag har vi spenderat eftermiddagen hos fröknarna Sanna och Thilda :) Idag var barnen gulliga och delade leksaker och spanade in varandra, ung kärlek? ;)
Haha! Ska bli så kul när dem är äldre och verkligen kan leka ihop, jaga varandra och bara busa! För än så länge får dem inte fria tyglar ;)

Dessutom är Jasper riktigt trotsig eller kanske mer frustrerad och blir skitarg om han inte får som han vill! En period som jag verkligen hoppas går över fort!! Försöker att ignorera det mesta för att inte göra en stor grej av det men ibland får men räkna både till 20 50 och 100 ;)

När vi kom hem så drog vi snabbt iväg på en rejäl storhandling på citygross!
Men först och främst fick jag på telefon förklara för Timmy hur han skulle göra för att skiva ihop en shoppinglista. Ja allvarligt. Är alltid jag som gör det ;) Haha, - älskling börja med att komma på vad vi ska äta i veckan och sen skriver du ner ingredienserna på papper och checkar av vad vi har i kylskåpet ;) Hmm dessa karlar, hur skulle dem klara sig utan oss kvinnor??! ;)

Men han tycks ha gjort ett mycket bra jobb och vi kom hem med 5 kassar mat! Var tydligen mycket som han behövde ha min kära man! Nu är det fullt i kyl och frys igen kan jag säga ;)

Fick förresten ett mindre roligt samtal igår innan bion att mamma fått köra ib min farmor till lasarettet för hon knappt kunde andas. Hade flera stycken proppar i båda lungorna :( Men med medicin och blodförtunnande så ska hon bli bra igen! Ska ringa henne imorn och prata lite tänkte jag, hon har vart väldigt trött och förmodligen haft svårt att prata i och med att hon knappt fått luft :( Envis är hon som inte ska in direkt när hon känner nåt!!

Imorgon åker jag till Emmaboda en sväng och myser med min familj!
Min pappa är lagom stolt över att Jasper valde att ringa sitt första samtal i smyg utan mammas vetskap just till honom idag.
Jag blev lite fundersam vem det var som svagt i hallen sa hej, hallå och som Jasper pratade med! ;) Klart han saknar sin morfar! Tur att dem ses imorgon ;)

Har börjat göra flätor med fyra tester hår :) Dem är söta men egentligen mycket finare på nån som har tjockare hår så dem syns bättre! Så nu hår allt håret ta och skärpa sig och börja växa ut igen!!


RSS 2.0