Kalla mig Janice! ;)

Gjorde ett look-alike test och det visar sig att Janice och jag är som systrar ;) Haha! Kul är att 2 av dem där nere är modeller med dessutom. Kanske skulle satsat på den karriären när jag va yngre iallafall! ;) Får la ta och slå en signal till Janice ;)

Ikväll ska jag inte röra anatomiboken iallafall. Har suttit och pluggat idag men tror inte hälften gick in.... Suck!!!
Imorgon tar vi en tur på stan och shoppar upp presentkorten, ser jag verkligen fram emot! ;)




Vilken vecka!

Vilken resa vi gjorde denna veckan! Går inte beskriva med ord. Men snacka om ögonöppnande och stärkande på alla plan i livet och själ!
Tack alla fantastiska människor som tog del av denna resan och jag hoppas vi ses snart igen!

Alla är vi vinnare!


Tyvärr fick jag fortsätta processa direkt när jag kom hem igår. Mamma och pappa har tagit bort vår älskade hund Kenzo. Kan inte riktigt förstå att han inte finns längre. Men han finns med oss ändå, det känner jag! Men detta är nåt jag verkligen behöver få bearbeta, så fort chocken släpper! Jag börjar dock fatta det nu..... Kommer snart bryta ihop....
Älskar dig min fantastiska hund <3 spring några varv på dem fina ängarna där uppe tillsammans med Zack, hälsa honom från mig <3


Herr doktor

Var hos doktorn idag och hon konstaterade snabbt att det var en elak ögoninflammation jag fått på båda ögonen och skrev snabbt ut salva till mig! Så skulle jag hämta ut den men då finns just den ingenstans i hela Växjö! Eller jo en nere på tegnér-gallerian men dit ville jag inte behöva åka och se ut som 7 svåra år!
Men en snäll apotekare ringde min vårdcentral och bad dem byta till droppar istället. Inte riktigt lika kraftfulla men dem ska förhoppningsvis hjälpa!
Men imorgon har jag bestämt mig för att jobba iallafall även om det ser ut som att jag inte sovit på 10 år och snortat knark hela dagarna... Och sen glasögon på det, jäklar va jag är vacker! ;) Haha men va spelar det för roll!

Idag fick vi äntligen tillbaka våra ringar, så nu sitter dem där dem ska <3 Dem krympte ju.. *Host host*

Har jag sagt att min son är fantastisk och att jag älskar detta lille pyre mer och mer för varje dag, helt galet är det!?!! Han är underbar och skänker så mycket glädje!! Det är verkligen det största i livet, att skaffa barn, få en familj! Två blir tre tack vare dig och den du älskar, att skapa ett helt nytt liv tillsammans och fostra och ta hand om i resten av ditt liv! Nån du aldrig kommer separera ifrån och som alltid kommer tillhöra dig!
Och om Timmy och jag en dag mot förmodan skulle dela på oss så kommer vi alltid ha nån gemensamt som håller oss ihop ändå! <3 Det är stort och det största beslutet man nånsin kommer ta, att skapa ett nytt liv! <3
Minns som igår när vi bestämde oss för att börja försöka få barn och vi lyckades, vilken lycka!!! <3
Nehe innan jag börjar lipa av lyckan och glädjen för mitt barn så får jag gå och lägga mig, det är ju en dag imorgon också ;)

Godnatt!


RSS 2.0