Lugnet!

Dagen började inte så härligt kan jag säga... Blev skitdålig rent ut sagt och spydde som en gris. Fick ringa Timmy så han fick komma hem! Var inte så roligt att hålla i Jasper samtidigt som man hade annat för sig ;) Han älskar ju att vara i badrummet och riva ner ALLT! Ja igår rev han ut alla tamponger som jag har i en påse, efter det tog han sikte på toarullen, toaborsten och soptunnan! Han är verkligen manisk när han kommer in hit, han ska bara ha ner allt! ;) Men roligt har han!


Men efter ett tag blev jag bättre och nu känns det hyffsat bra faktiskt! Tror jag kan ha ätit nåt konstigt eller nåt...
Jag är INTE gravid om nån undrar, har redan fått frågan! ;)

Efter lite middag så drog Timmy till Braås för att basta! Jasper och jag stannade hemma för säkerhetsskull!
Men nu sover även han och Timmy är inte hemma än! Drog ett snabb varv med undanplockningen och la mig sen i badet med relaxoljor och tända ljus!

Där ligger jag just nu och jag tänker inte rubba mig på ett bra tag, oooooj så skönt det här var! <3 För att inte tala om avslappnande och Lääänge sen!!

Idag har Jasper även lärt sig lite nya trix! Han sitter på huk och leker, sen står han även på knäna och håller balansen helt själv! :) Så fruktansvärt duktig är han min lille son! Är världens stoltaste mamma! Pratat som bara den har han med gjort idag :)

Just det!!! Såg att han börjat få två bissingar till i underkäken :D Så nu kan han minsann stoltsera med att vara en åtta-taggare!! :D 4 uppe och 4 nere! <3

Alltså denna relaxoljan luktar ju underbart! Tror jag fick den av min syster vid jul, det är visserligen många småflaskor i paketet men jag tror inte dem andra är sämre! Tack älskade du, du visste va en "nybliven" mamma behöver ;)! <3

Fasen nu börjar Jasper snurra, hoppas han somnar om!!

Nehe nu ska jag minsann lägga ifrån mig mobilen och njuta innan min älskade man kommer hem! <3



Nattsudda!!!

Tur att hans mamma inte heller har vett att gå och lägga sig! För idag skulle han minsann inte somna om efter vällingen...
Verkar som han har gaser i magen :( Men nu är han nog bara gör pigg för att sova!

Men just i denna stund så står han och dansar till Glee ;) och ja han dansar faktiskt! Tittar lite på pappa med som svänger loss för fullt här! (när han borde sova) Svårt att fånga bebisdans på bild!

Men pruttandet fortsätter och jag ska ta mig lite kvällsmat så jag har ork för en pigg bebis ;) <3


Vampyren!

Haha! Min älskade lilla vampyr <3

Den andra är en av Jaspers favorituttryck just nu! :D <3

Familjen Westerberg kom hit innan då Millan faktiskt tog sitt körkort idag! Grattis :)
Slängde snabbt ihop lite kladdkaksmuffins med lite hjärtanströssel och hallon/blåbär/mango-blandning och grädde till! :) Smaskens!
Men nu vill jag nog allt ha tillbaka min bil som jag lånat ut till henne när hon övningakört!! ;) Det är ju MIN älsklingsPingu!!!

Jasper verkar ha svårt att somna om efter kvällsvällingen =/ Hoppas han sommar snart och att han sover länge sen!



Omöjliga bus!

Spelar ingen roll hur många leksaker vi köper till denna man för skorna är alltid bäst och roligast ändå!! ;)


Underbara prinsar <3

Hade fina Caroline och Svante på lite besök idag :) Är alltid lika mysigt! Snackade, lunchade och tog oss en tur till lekplatsen med barnen! Att gunga och åka rutchkana är toppenkul :)
Det var så roligt idag för det kändes som att barnen faktiskt lekte lite med varandra och även skrattade åt varann! Var riktigt kul och se, dem börjar bli så stora våra pojkar och dem har fått så många talanger! Underbart <3 Känns som det var förra veckan vi möttes utanför lättvården och blev lika paffa båda två över att se varandra ;) Ja, eller kanske inte jag eftersom jag under mina krystvärkar frågat barnmorskorna om inte Caroline och Amandus fått sin bebis, när dem råkade försäga sig så började jag ju dessutom gråta av lycka för deras skull! ;) Så tokigt det kan vara.. Men lustgas säger jag bara <3

Efter lekparksturen åkte dem hem och jag gick för att lägga Jappe, han somnade på 1 minut och det händer aaaaldrig annars! Så han var riktigt trött..
Då passade jag på att ringa en fotograf som kan ta fina bilder på Jappe och även oss då :) Caroline tipsade och fick se deras bilder som var underbara!
Men hann inte mer än ringa och sen efter det sätta rumpan i soffan innan lilla skrutten vaknade! Så han sov alltså bara en kvart kanske... Men under dem sekunderna rumpan var i soffan förvandlades all min energi och hjärna till en kola! Vet inte vad som hände men jag blev sååå trött!! Tur att Timmy kom en liten stund senare så jag kunde vila *läs - laga mat*

Nu har Jasper även hittat och kommit på hur kan ska få ut dem sega kökslådorna! Typiskt ;) Så Timmy improviserade med en bambupinne. Allting går! ;)

Men jag hade verkligen ingen ork för att käka så jag la mig på soffan en halvtimme innan jag mumsade i mig kycklingsallades!
Kom på sen att det inte alls var konstigt att jag var trött. Låg ju för fasen och vände och vred på mig till klockan halv 5 i morse! Hmm...

Hoppas jag lyckas sova bättre inatt! Ska genast gå och öppna balkongen igen för det är tropisk hetta här inne!!! Aawh hatar det...……

Förresten, är det nån som är sysslolös imorn så hör av er :) Är för rastlös för att bara vara hemma!!


Underbara sommar :)

I fredags var det planer på att ha massa mys med mammor och bebisar på strandbjörket men bara några timmar innan så började Jasper bli grinig och då tog jag tempen på honom för han kändes varm. Det var han med, 39.3 stod det på stickan =/ Så vi fick stanna hemma tyvärr, är så typiskt! Men vi gör ett nytt försök nästa vecka.

Men vi bestämde oss ändå för att åka till Emmaboda på kvällen så Timmy kunde få göra klart staketet! Sen är det inte lika varmt där hemma som det blir här... Har inte varit under 25 grader dem senaste dagarna!! Så han hade det nog bättre där hemma faktiskt!
Men redan på lördagen så var febern borta och han var sig själv igen! Såg även två nya små gaddar titta fram i överkäken :) Så kan nog vara därifrån febern kom. Så nu är framtänderna på gång med så snart ser han inte ut som en vampyr längre! ;)

Har sen haft en helt sjukt mysig helg. Mamma, syrran, Kenzo, Jasper och jag åkte ut till skogen på en promenad och så Kenzo skulle få bada.. När Jasper somnade på hemvägen så bestämde sig mamma och syrran att gå en bit så då tog jag bilen och körde en bit men han sov fortfarande när dem kom fram. Kenzo blev ju tokig när jag körde iväg igen så han fick åka med i bilen! ;)
Dem gick en bra bit kan jag säga!! Haha tokiga är dem...

Sen har han vaknat vid 11 tiden två dagar i rad och ska absolut inte somna om. Så efter 1,5 timmes försök igår fick han faktiskt komma upp och se Loreen vinna esc!!

Sen har det vart god mat och massa mer bad :) Jasper har fått smaka på både det ena och andra och verkar tycka allt är godare om han får pilla i sig det själv! Ja duktig är han som vill så mycket själv :)


Hmm!

"värme bilden" fick inte plats. Men det var verkligen sjukt varmt idag! Riktigt härligt :)


Dagen i några få bilder :)

Mysig morgon med Jasper i leksaks krogen :)
Hunden förväxlar skötbädd med hundbädd!
Värme.
Och vagnen (fast vi tog en svart)

Bilderna kommer förmodligen inte i rätt ordning för det gör dem aldrig!...


Världens bästa mamma!

Har vart en såå bra dag idag, fler sånna tack!!

Ioförsig vaknade Jasper innan 6 idag så nån sovmorgon blev det ju inte ;) Och jag som inte kunde somna förrens klockan 2... Men fick sova 2 timmar till sen när han sov sin förmiddagstur!

Sen kom min mamma och vovve på besök, så vi lämnade lägenheten så fort som möjligt för att komma ut på promenad! Åkte ut mot kronobergs slott, och badade i sjön. Kenzo är ju egentligen mer fisk än hund, helt tokig i att bada! Så där var vi nog nämre en timme, helt underbart vackert med bokskog runt om kring! Tacka gudarna för City Crossen som faktiskt är en toppen offroad vagn!
Tog många fina bilder med kameran men den har jag nog glömt i bilen... Sen kunde jag ju inte lägga över bilder sist ändå?

När vi kom hem så käkade vi allihopa lite och tog en tur till babyproffsen för att hämta sittdynan till vagnen, samt köpa paraply så han inte ska få solen i ögonen. Skulle även kika på en sulky, som är lite smidigare att ha på resan och i stan. Hittade en tillslut, som egentligen var lite i övre prisklassen men mamma ville "absolut inte att vi skulle köpa nån skitvagn som kan skada hennes lilla bumms" ;) Hade ju Chicco Lightway i tankarna men jag var inte så nöjd med den när jag fick prova den. Så istället tittade vi på en babytravel men mamma envisades med en Britax B-Agile vilket faktiskt var den som jag med tyckte verkade bäst fast dyr. Men då kom hon på det att Timmy ska ju få pengar för allt jobb han gör hemma hos dem så dem pengarna lägger vi på vagnen ;) Så kan man säga att dem sponsrar lite iallafall ;) Tack mamma <3
Ser fram emot många turer med denna!!

Efter babyproffsen gick skutan mot blomsterlandet och storshopping där, så nu ska minsann balkongen bli lite fin igen!!
Vi satte pricken över i:et för dagen när vi bestämde oss för att köpa hem kinamat <3 Oj oj, så gott!

Nej denna torsdag kan absolut inte blivit bättre på något sätt!! <3


Sen så var ju min kusin Martin här igår vilket var så kul, blir ju inte att man hinner ses så ofta! Så det hoppas jag verkligen blir fler gånger :) Tog en promenix ner mot sjön och badade fötterna, men när vi först kom ner så möttes vi av en snok som simmade runt i vattnet! En rätt stor med måste jag säga.
Och som sagt - Har man trevligt så rinner klockan iväg så ungefär klockan 12 så åkte han hem igen!

Ska faktiskt åka till Emmaboda imorn igen för att bygga klart staketet, för nu ska pappa ha fått allt virke :) Så blir att vi stannar hela helgen! Hoppas verkligen på fint väder så vi kan vara ute heeela dagarna!
Men innan vi åker mot Emmaboda så blir det en mysig dag på strandbjörket :)

Bus bus bus!!!

Busungen vill INTE sova ;) Är hur glad som helst och ligger och snurrar och sjunger i sängen! Typiskt bara för att jag gick och la mig i tid för jag var trött! ;) Men man kan inte var arg eller irriterad på en glad bebis <3

Har jag skrivit att vi premiär badade på balkongen idag?? I vilket fall som helst så älskade han det! Vi med tills han fick tag i mina nyplanterade blommor ;)
Haha!!

Fick förresten hem denna idag som vi beställde, såå snygg! Färgerna är mycket bättre i verkligheten. Dyr som attans men den ska vara bäst. Det är en Uv-baddräkt om nån inte vet vad det är :) Man måste vara rädd om dem små liven!!
Köpte även en barnstol man hänger på bordet. Är praktiskt nu till sommaren när man kommer åka iväg en massa :) Verkar superbra men Jasper har inte invigt den än. Hann aldrig med det innan det var sovdax!

Nuu kan det faktiskt vara så att han snart somnar ;) Håller tummarna! Godnatt :)


Åh va roligt!

Min käre kusin Martin skrev och frågade om han inte kunde komma och hälsa på imorn! Så skoj! :D
Man hinner knappt träffas längre vilket är så tråkigt!
Får se om han än en gång har planer på att åka och kriga i nåt konstigt land. Tänker han det så binder jag fast honom här hemma!!! Jäkla militärer ;)

Får se om han hittar hit nu med! ;)

Skönt med fullt ös resten av veckan!


Kärlek!

Lycklig bebis i gungan! <3


Allmän dag.

Har vart en händelselös dag och jag har i stort sett krypt längs väggarna!

Jasper har vart lite grinig hela dagen idag och lite extra trött. Svårt att veta om det kan vara fler tänder på G eller kanske för att det är varmt eller om han börjar bli sjuk? Feber hade han iallafall inte. Han har varit väldigt mammasjuk hela dagen så det har vart svårt att göra nåt vettigt, men vad gör det!? Tar hellre hand om min goa pojk än städa ;)
Kom som sagt aldrig ut heller. Men han sov en extra runda på eftermiddagen idag med och efter det så var han i stort sätt sig själv igen :) Hoppas det blir bättre imorn och verkligen att det inte är så kvavt ute som det varit idag!!

Min lilla familj åkte och handlade lite idag iallafall, skönt att handla för hela veckan så man slipper en runda dit varje dag för att handla dagens mat.

Imorn ska vi till Bvc på 9-månaders kontroll, alltid lika roligt att se hur det går med utvecklingen! Ska även hämta ut paket på Ica från jollyroom, spännande!

Han börjar även bli duktigt med att gå med gå-vagnen! :)

Nehe in en tur till duschen, sen välling och seen sova! :)


Va i *******!

Återigen hade jag precis plockat fram och ner vagnen! Klätt på Jasper lite vettiga kläderna (två gånger då han kräkte ner dem första,) klätt på mig själv och fixat och donat så vi kunde gå ut! Hann komma 10 meter innan det började regna... Idag? Med strålande solsken? Det kan knappast vara möjligt!! Kvavt är det med...

Nu 10 minuter senare regnar det inte men allt är inpackat igen och både Jasper och jag har hunnit byta om igen så nu skiter jag i de ;) Ser ut som det kan börja igen ändå.

Får bli en tur när vi ska iväg och handla kanske!

Haha försöka ta kort på Jasper i farten är inte det lättaste! Men jag älskar hans frisyr idag <3


Förresten!

Jag älskar att min son alltid ska trycka in sig i hörnet när han faktiskt har en hyffsat stor säng att sova i ;)

Jag älskar även min nya skylt!


Grrr!!

Hittade inte sladden heller. Gjorde ingen jätteansträngning men jag gav upp!
Dator skänkes!

Här är några från mobilen iallafall!..


Söndagsdröm!!

Det kan inte ha varit en bättre dag idag!

Timmy tog Jasper inatt för han har nämligen börjat med att vara vaken i 1,5 timme mitt i natten, han gjort så nu i en vecka! Skönt att få sova några timmar i streck. Jag tog då honom på morgonen när han vaknade strax efter 7 och då var han vaken i 2 timmar sen gick vi och la oss igen och sov en timme till! Skönt att man kan göra så iallafall!

När vi vaknade sen då tog vi och packade kylväskan med lite nybakat fika och mellis till Jasper och promenerade ner till sjön. Ja jag behöver nog inte förklara hur underbart mysigt det var!!
Jasper älskade att sitta och dra upp grässtrån och pilla på! Att bara sitta där och njuta i solen och av varandra som familj är ovärdeligt!! :)

Har tagit så många fina bilder idag men denna jävla datorn vill inte läsa av kortet. Skulle på allvar kunna slänga den i golvet just nu! Bara en massa krabb... En bärbar dator ska väl ändå hålla mer än ett år?
Ska se om jag hittar sladden och se om det kan fungera.

När vi kom hem så planterade vi lite fröer och blommor på balkongen och efter det grillade vi lite kött! Ja som sagt, dagen kunde inte bli bättre!! <3

Ljuvligt!

Blev lite nya inköp idag när vi var på stan och fikade och shoppade med svärmor och svärfar!

Hittade även den handmålade muggen som Jasper fick utav sin gammelmormor i julklapp :) Ursöt!


Vilken dag <3

Har vart en så sjukt bra dag! Humöret har varit mer än på topp hos oss alla tre :)
Tog en sväng med vagnen till lekplatsen och gungade, är alltid lika populärt!
Efter bara en liten stund kom det små pojkar på 3 och 6 och började prata! Så otroligt söta och hundra frågor hade dem :) Så vi gungade där allihop tillslut och blåste såpbubblor!

När vi var påväg hem så somnade min älskade son i vagnen och då tog jag bara en kort omväg hem för att sätta mig i solen och njuta, såå underbart! Hann ringa både Timmy och mamma en stund! Samt spela massa spel givetvis ;)
När han vaknade så gick vi upp och tog ett bubbelbad minsann, det var riktigt kul! Ska nog hoppa i med honom nästa gång tror jag ;)
Sen käkade vi lite mat precis innan pappa kom hem. Då åkte vi och hämtade ut paket och även skickade
ett (har sålt dem sista amningsteérna jag hade kvar.) Sen tog vi en tur till Apoteket och hämtade ut järntabletterna, köpte givetvis mer bubbel till badet ;)

Ja det har jag nog heller inte skrivit men vi är nu amningsfria! Har inte ammat sen natten till söndagen förra veckan!! Hade inte så det räckte riktigt och jag var verkligen trött på det, kände att jag gjort sen biten nu! Men ändå kändes det jobbigt för det känns som han växte upp och blev en stor kille på bara en dag där! Det har ju hänt så mycket dem sista veckorna så man har absolut inte hunnit med! Det är krypa, ställa sig mot saker, gå genom att hålla i möblerna, sätta sig upp själv från liggandes, han tar och håller vattenflaskan själv, pratet är mer utvecklat och säkert massa mer! Ja jisses, han är knappt en bebis längre...

Vi behöver inte heller alltid vagga honom till sömns, utan idag har han somnat av sig själv efter en stund! Skönt för det är ju inte hållbart att hålla på så.

Vi fortsatte den bra dagen med att beställa pizza och har bara myst hela kvällen. Så underbart, jag älskar verkligen min man <3


Ja varför inte!

Tog fram babygymmet till Thilda igår men vem har sagt att inte en snart 9 månaders också kan ha kul i det? ;)


Ojoj!

Nu händer nåt som inte händer allt för ofta, jag lägger upp en bild på mig själv!! :)


Ja bättre kan det knappast bli!

Jasper har vaknat 4-5 gånger inatt så när han vaknade innan 7 imorse så var Timmy snäll och tog honom eftersom han idag är ledig :) Men när dem gick och la sig igen vid halv 9 så räknade nog varken Timmy eller jag med att han skulle sova till halv 12!!
Fick så lite panik eftersom vi skulle ha Sanna, Abbe och Thildis på lite grille vid klockan 3. Vi behövde ju både käka, städa och handla, och har man ett barn så tar allting dubbelt så lång tid om nån undrar ;) Plus att han behöver ny blöja och mat och givetvis även roas, det går ju inte bara sätta honom på golvet och tro att han ska roa sig själv i 3,5 timme ;) Nej så det tar tid!!

Men vi hann iallafall och vi har haft en riiktigt härlig dag ska jag säga! Vädret klarnade upp så vi faktiskt kunde grilla och timmarna bara sprang förbi! Då vet man att man har haft riktigt trevligt! :) Dem hade med sig kladdkaka, glass och fruktsallad, oj så gott det var! Man börjar bli bortskämd med gott fika där ;)

Önskar att Timmy kunde vara hemma imorn med men icke!! På Peab måste man minsann jobba, nej jag är inte bitter!......
Tycker så synd om honom för just nu trivs han inte alls, han är inte alls pigg på att gå till jobbet längre och så har han ALDRIG känt! Är mycket för att han vet att det ligger ett varsel och att han kommer få gå, men även andra faktorer hjälper till... Så tråkigt! Men vi hoppas och håller tummarna för nästa vecka, då kommer vi få reda på om han får ett annat jobb. Han har vart sugen på att byta inriktning inom bygg ett tag nu men inte gjort det för våran skull, då det kommer medföra att han kan vara borta en del på traktamente!
Riktigt piss men ett jobb måste han ju ha. Fördelen är ju att dem ofta jobbar in hela fredagen och kanske halva torsdagen så då är han ju egentligen bara borta måndag-onsdag! Men jag kommer ju sakna ihjäl mig!!!! <3
Men han sa till chefen att han gärna är hemma så mycket det går just för att han har sin lilla familj. Han ska även förmodligen fortsätta söka jobb som gör att han får stanna i Växjö. Vi får se hur framtiden blir :)

Imorn blir det nog inget vettigt gjort för min del, mer än att vi ska hämta ut lite järntabletter och ett paket från hm :)
Ja det skrev jag kanske aldrig, eller? Fick veta resultaten från blodproven. Det jag kom dit för sa hon att det förmodligen inte är nånting eftersom jag varken känner det eller stör mig på det, mest bara jobbigt för att det faktiskt kan synas ;)
Men hon såg ju i min journal från efterkontrollen att jag hade lite lågt järnvärde och frågade om det. Jag hade inte en aning om detta då ingen sa nåt när jag var där. Jag har alltid haft problem med järnvärdet och har ofta fått käka tabletter men eftersom ingen sa nåt så trodde jag ju att det var bra.
Låga järndepåer hade man (om jag förstod det rätt) om det var under 20, vid efterkontrollen hade jag 18... Detta nya blodprov visade nu att  mina järndepåer låg på 5(!!!)  5, det är galet lite! Det är alltså inte konstigt att jag är trött och yr ibland. Jag har inte alls tänkt på det utan bara trott att det är att Jasper faktiskt inte sover hela nätter utan vaknar flera gånger, som gjort att jag är trött... Vem hade inte trott det efter dålig sömn i snart 9 månader!? Jasper har ju förmodligen snott all min järn när han ammat, busunge ;) Hmm jaja, det är bara att knapra på nu då!


Hoppas alla får en härlig helg!


Vi fortsätter denna busdag!!

Med att låta bebisen själv äta upp det sista av gröten! Oj oj va kul han hade och så han kämpade!! :D Väldigt koncentrerad blick har han med.
Meeeeen det fick minsann bli ett bad till idag för jisses va han såg ut, för att inte tala om köket ;) Högtryckstvätt hade varit toppen!
Man måste få ha roligt även om jobbet efter inte är lika rolig för mamma ;)


Hjälpsam är han!

Denna gången hjälper vi mamma med att riva ner kläderna från tvättsträcket!!

Efter middagen blir det minsann en tur bort till lekplatsen så får han busa av sig lite där :)


Massa bus på gång!!

Måste säga att jag blev lite förvånad men mest imponerad över hur Jasper tyst så jag inte vaknat, varit i mitt sängbord och snott både min hårborste och mina hörlurar till iPhone ;) Där satt han och skuttade så gott på sina fynd!
Även lite rädd blev jag, eller väldigt mycket! Tänk om han hade fått hörlurarna om halsen och kvävts!!! Och där hade jag legat och sovit bara en halvmeter ifrån... Fan jag vill inte ens tänka tanken!! Den lådan är från och med nu stängd och spjälsängen flyttad ytterligare en bit ifrån!... Får panik av bara tanken att det kunde hänt nåt!!

En annan grej är ju att nu när han ställer sig mot saker så känner man nästan att man skulle vilja klä in hela lägenheten i skumgummi så han inte slår sig ;) Haha! Men än så länge går det bra faktiskt, han gråter inte så lätt utan kan dunka i både huvud och rumpa utan att säga nåt :) Visst trillar han ordentligt, vilket knappt hänt så säger han ju Aaaaj!!

Haha på morgonen brukar han även göra sina behov av båda dess slag. Och efter blöjbytet så brukar han få snurra runt lite naken och lufta ändan lite. Idag med halva pyjamasen på, jag blev nämligen själv lite akut morgonkissig ;) Jasper kryper ju med en in på toa och då ser jag att pyjamasen ser något blöt ut och skiftar ju in en mer mörkblå nyans... Har letat som en tok efter olycksplatsen men utan resultat! Kan pyjamasen sugit upp allt då kanske??
Blev iallafall ett bad för miniherren och efter det lite frukost. Nu ligger vi åter i sängen för att få somna om :) Hoppas jag! Då han har sov lite oroligt fram till klockan 4, kan vara skönt att få ta igen lite! :)


Vill ha sommar!!

Har vart en hyffsat bra dag måste jag säga!
Förutom att jag höll på att försova mig till vårdcentralen och fick ta massa prover där ;)

Skulle ju bara lägga mig och läsa lite tidningar i sängen när Jasper vilade sin förmiddagslur. Slutade med att jag blunande och vi sov i 2 timmar!! Eller ja Jasper vaknade ju inte utan sov vidare en halvtimme till. Jag vaknade dock i panik över att jag inte ens var iordninggjord eller hade vettiga kläder på mig! Värst av allt, Timmy var inte hemma än och Jasper skulle vara vrålhungrig när han vaknade det visste jag!!
Timmy skulle komma hem vid lunch men kom 45 min senare! Men jag hann utan problem i tid och dem sa att jag inte behöver vara orolig. Men i min journal från efterkomtrollen stod det att jag hade väldigt dåligt järnvärde vilket ingen berättade för mig, riktigt dåligt!! Så dem tog 5-6 olika prover så vi får se vad dem visar!

Efter det åkte vi till babyproffsen och handlade lite fler flaskor och muggar till Jappe. Beställde även en sittdyna till vagnen så Jasper slipper ha bältet i ansiktet plus att det kommer vara skönare att sitta :) Dyr var den minsann, runt 450 kronor. När den kommer ska vi även köpa ett paraply att sätta på vagnen. Dem från Emmaljunga kostade 330 kr men dem hade paraply som skulle passa alla vagnar i butiken för 199 kr eller nåt! Tar nog hellre en sån då ;)

Sen äntligen fick jag med Timmy till blomsterlandet!!! <3 Köpte två zinkbaljor att ha lite sallad/gröslök och i den andra ska det minsann bli lite smultron ;)
Funderar på att köpa fler smultronplantor och sätta det i den stora baljan, det är ju så gott ;)
Åh vill ha sommar nu nu nuuuu!!!


Haha sitter och garvar åt Morgan och Ola-Conny nu. Vilka lirare det är alltså :D Underbara!!

Nu ska jag nog ringa min mor och fråga om hon inte ska komma hit när barnbidraget har kommit så vi kan åka och handla upp det på mer blommor till mina krukor :D

:(

Har en jätteledsen bebis just nu :( Gör så ont i hjärtat!! Förkylningen var nog oundviklig :( <3

Visar några glada bilder från helgen istället!


Så vart denna helgen!

Timmy tog lite pappaledigt efter lunch i fredags vilket var hur mysigt som helst!
Blev att vi åkte till Emmaboda redan på fredagen istället för lördagen så det blev en riktig mysdag! Vi gjorde lite pizza och kikade på film.
Min syster var ju med där så hela familjen var samlad!

Timmy har ju hjälpt mamma och pappa återigen men denna gången var det ett staket som skulle upp. Fast den kunde bara gjuta plintar och sånt för bräderna hann aldrig komm tyvärr.
Både pappa och Timmy blev riktigt dåliga igår och jag hoppas att det bara var all pollen och att dem inte blev sjuka för det har jag ingen ork med!! Timmy sa att han mådde bättre idag men jag vet inte om jag tror honom då han somnade vid halv 10 och var alldeles täppt i näsan ;)
Jasper har också vart väldigt trött idag och lite grinig med då, blev även lite rosig om kinderna percis innan vi körde hem. Men jag håller verkligen alla tummar och tår att det inte bryter ut helt!! Det kan ju vara tänderna som spökar. Han somnade ju två timmar tidigare än va han brukar göra i lördags och givetvis vaknade han strax efter 12 och var hur glad och pigg som helst, skrattade som attans bara man kikade på honom <3 Försökte i nästan timme med att söva om honom men det var omöjligt. Så jag och mamma gick ner med honom så Timmy fick sova. Satt uppe till 3 :S Vi var nere och Jasper roade sig med att riva ut ALLT under mammas och pappas bord, han hade superkul! Vi med ;)

Även imorn slutar Timmy efter lunch (om han inte vaknar jättedålig förståss) Jag ska ju till vårdcentralen och jag hoppas jag kan få den hjälp jag vill ha denna gången nu med ny vårdcentral och allt! ;)
Ska även en runda till Babyproffsen och har jag tur får jag med honom till blomsterlandet med, men vågar inte hoppas på för mycket! ;)

Hoppas alla haft en bra helg!

Tack!

Jasper rensar ut lite ur lådan med alla filmer!.. Tack älskling! <3


Tummen upp!

Jasper gör tummen upp för tjuveri! <3


Tjuven!!

Det är väldigt roligt att Jasper nu kan ställa sig upp mot saker...
Men!! Han är en riktig tjuv och ska verkligen ha precis allt han inte får ta ;)

Idag hade vi planer på att gå bort till lekplatsen och gunga lite eftersom han älskar det. Men har ju vart pissväder hela dagen! Så jäkla trist, så har hållit oss inne idag med och kan säga att jag har krupit längs väggarna!!! Är det likadant väder imorn så tar vi bilen och handlar lite fröer och jord så vi kan plantera lite sallad och sånt till både oss och ödlan :) Hittar kanske nån blomma med kan jag tänka mig!

Beställde hem lite grejer från H&M nyss. Dem hade så fina kylväskor, har bara lånat en från mamma och pappa hittills ;) Men nu minsann hittade jag några perfekta! Kunde inte bestämma mig för vilken så Timmy fick lägga den avgörande rösten!... Men jag känner nu att jag kanske skulle beställt två? Hmm...
Blev en kjol med till mig, fina hårspännen, en bikini till eftersom dem andra inte passar längre.. Upptäckte att den jag köpte sist på hm var något liten den med! =/
Timmy fick tre par kallingar, välbehövligt!

Nehe, ska ta och göra i ordning i köket innan nån annan gör det! (Haha?)


Det var på tiden!

Fick hem bekräftelsen på att jag velat nya vårdcentral idag! Var nog en månad sen jag skickade in den.
Men vilken skillnad på bemötandet!!! På den förra fick jag knappt komma in och fick absolut ingen hjälp där!
Nu ska jag dit på måndag nästa vecka och hon var så trevlig som jag fick prata med, tipsade mig om massa bra saker :)

Hoppas nu att vi kan få bot på det här!


Vadå sova?

Har en liten busunge som är jättetrött men som bara snurrar runt i sin säng! Sen blir han jätte arg för att han är just trött ;) När han håller på att somna kommer han på sig själv och flyger upp och börjar skratta! Haha han är för rolig... Hade jag bara haft vagnen här så hade han kunnat få sova i den och somnat på 2 minuter ;) typiskt!

Själv är jag superhungrig så jag hoppas han väljer att sluta sina vackra blå ögon snart! <3


Så blev det måndag igen!

Men denna måndagen har ändå vart härlig, den spenderades i Berg. Med lite mat i magarna och trötta bebisar tog vi en promenad i solen, riktigt härligt även om det började blåsa lite grann :)
Vart tog den riktiga sommarvärmen vägen som var i onsdags? Då gick man i klänning och svettades minsann :)

Gjorde min egen variant av svärmors potatis och köttfärs-röra och jag måste nog erkänna att min blev snäppet godare ;) Haha! Tyvärr glömde jag morötterna.

Lilla Jasper har inte haft en jättebra kväll... Han fick så ont i magen när vi började laga mat att han bara grät! Usch det är så hemskt när man knappt kan göra nåt åt det!
Men sen kom en härlig fis och han blev glad igen! Där var problemet! :) Tror det kan komma ifrån att han faktiskt inte gjort nummer två på hela dagen... Brukar ju gärna ha två sånna om dagen!
Så med lite välling i magen så somnade han så gott i sin säng sen! Han har dock sovit lite oroligt så vi får väl se hur han sover inatt!
Annars har vi ju haft riktigt bra nätter nu ändå. Som igår natt fick han mat halv tolv och vaknade inte förrens halv 5, det är riktigt bra för att vara min lilla gosse :) Man är faktiskt utvilad när man får sova hela 5 timmar i rad! Låter kanske konstigt om man inte har barn själv, men det är verkligen underbara 5 timmar!!!
Har ju annars gärna vaknat varannan till var tredje timme nu i över 8 månader ;)
Jajjemen, så är småbarns livet och jag Ääälskar det! <3
Jag har ändå haft tur, det finns ju dem som har haft/har det värre! Men sen finns det ju givetvis dem som har det bättre med :) Alla barn är olika och tur är väl det!!

Läste ett inlägg om nån som var missnöjd med personalen på förlossningen. Inte i Växjö dock.
Och jag vet flera som känt likadant och det gör jag med! Har inte skrivit om det innan så kan ju ta den negativa biten med "förlossningen" imorn kanske. Eller själva förlossningen är jag nöjd med, det är bara bemötandet när vi kom och även delar av eftervården som jag önskat vore bättre!... Men nu är klockan
mycket och jag är trött ;)
Godnatt! <3


Balkongmys!

Njuter på balkongen med mina bästa <3
Har vart en härlig helg med bara familjen, man behöver det minsann ibland!
Vi får se vart fötterna leder oss idag, kanske på en promenad? En biltur? En tur till stranden?


Va solsken kan göra en glad!

Trots att jag varit trött som en gris hela dagen så har solen ändå hållit en på riktigt bra humör :)

Hade maten klar när Timmy kom hem, så med den i magen tog vi en lång promenad på nya vägar! Hittade ett mysigt ställe där man kunde fika, spela minigolf och annat. Men det bästa, det fanns en stooor lekplats till barnen och riktigt stor gräsyta att springa runt och leka på :) Det ligger mitt inne i skogen och med en sjö bara 100 meter bort! Där kommer vi definitivt spendera många timmar i sommar! :)

Nu till kvällen så invigde jag mina nya skålar och bakade kladdkaka, mums så gott det blev! Till hade vi massor av grädde, hallon och blåbär!

Efter en sån här bra dag så hoppas jag att vi får en bättre natt med :)


Eller en sån?

Eller en sån här kanske? ;) Undra om man får bygga ut så man får plats med båda!???


Picknick!

Ska försöka ha maten klar när Timmy kommer hem och kanske hinna göra lite fika, så vi kan ta en promenad ner till sjön och ha en liten picknick innan det blir mörkt!
Så mysigt!! <3


Solsken!

Usch vilken natt!!!
Stackars pyret har haft så ont i tänderna och inte kunnat sova! :( Alltså inte jag heller!
När klockan var 5 så hade jag sovit sammanlagt 2 timmar. Då fick faktiskt Timmy ta över! Huvudet dunkade så in i bomben och gör fortfarande.

Sen steg vi upp vid 7 igen. Skönt nog ville han sova igen vid kvart i 9 men vad händer!? Jo jag hinner lägga ner huvudet och somna och då ringer det på dörren - Han som skulle fixa våran stolpe på altanen kom! Han jobbar på Peab och känner Timmy så han började ju prata... Jasper vaknade också när det ringde på dörren och kunde inte somna om så det var bara att hålla sig uppe!

Men nuu sover han faktiskt! Då passade jag på att damma av en utav mina bikinis som dessutom är alldeles för liten efter amningspattarna! Men men ;) ingen som ser mig här uppe! Så här ligger jag nu och tänker på hur skönt det hade vart med en spapool här uppe!! Haha fick hem ett blad från Rusta där dem hade det ;) Undra vad Locellus(fastighetsägarna) skulle säga om det?? ;)

Förresten så hade vi lite yoga i morse ;) Haha sötunge <3


Oj

Va många stavfel det blev i förra inlägget! Eller fel ord och bortglömda ord ;) Haha!


Njutit hela dagen!

Har vart den bästa dagen på länge tror jag!!
Min mamma, syster och kom igår kväll och skulle sova här..

Startade dagen med en grabb som vaknade vid 6, då råkade vi väcka mormor när vi skulle byta blöja så då mös vi med henne en stund! Sen somnade han om vid strax efter 7 och då fick vi sovmorgon till kvart i 10! Underbart <3
Då mös vi lite till innan vi drog igång frukost och gjorde oss i ordning inför en promenad i skogen och shopping :)
Vi drog ut till skogs och lyckades till och med hitta en sjö som Kenzo kunde bada i. Han är ju mer fisk än hund!
Idag kunde man ju till och med gå runt i tunn klänning, hur länge har man inte väntat på detta?? <3

Efter promenaden tog vi en runda på stan och handlade upp ännu mer pengar på kläder till Jasper (3 shorts, en kofta, en t-shirt, en body och ett par skor :) )
Till Timmy köpte jag kalsongen vilket verkligen behövs och allergitabletter!
Men det bästa av allt - Jag har äntligen köpt mig två stycken IB-Laurensen skålar! Så underbara är dem!! <3 Det kan kallad kärlek nästan ;) Ska nog köpa den större skålen i den plommonlila färgen nästa löning ;) Fast den har inget handtag men lika fin för det!

Inne på Åhléns så drog Jasper igång med ett underbart skrattanfall! Bara man tittade på honom så skrattade han så han knappt fick luft, hahaa så underbar han är min lilla pudding!!! Att han kan vara så glad när tänderna kilar fram!! <3
Förresten, han är sååå lik mig på många sätt nu.. Han har alltså inte börjat få framtänderna utan dem vid sidan om, så han kommer alltså ja fyra tänder i rad när han biter ihop!! Jag fick precis likadant. Just nu sover han även precis likadant som jag alltid gjorde, men rumpan i vädret! :)

Vi tog sen en lunch på Condeco, nom nom!

Hemma sen väntade en glad hund och ett bad för minstingen! :)
Mamma och dem andra åkte då hem och då blev det mamma pappa barn mys i sängen, älskar verkligen mina pojkar <3


RSS 2.0