Blandad info!

Jasper har vart så hård i magen idag :( Aj aj. Så sprang ner till Ica och köpte katrinplommonspuré och päron för att lösa upp det lite! Har nog vart lite mycket banan för hans del! :/ Tog med Timmys avi så han kunde möta upp oss där och hämta ut sitt paket med arbetskläder! Dock fick han inte sina arbetsbyxor som han behövde mest ;) Sur som ett bi blev han!

Förövrigt så gjorde vi sån god mat innan. Kyckling och bacon enchiladas med paprika/chilli creame fraishe och sallad :D Ville inte bli mätt så jag kunde äta mera! Har börjat inse att det faktiskt oftast är jag som står i köket nu, är ändå lite småkul ibland!

Imorn ska vi till Caroline och Svante för lite babysång igen, hoppas Jasper tycker det är lika kul denna gången!!
Efter det så ska Jappe och jag till Emmaboda, för på fredagen ska vi på begravning nånstans nere i skåne. Är farmors bror som gått bort :( Jag som aldrig varit på begravning innan ska gå på två stycken under två veckors tid!

Nu ska jag mysa ner mig i Timmys knä som ser väldigt inbjudande ut <3

Spööken!

Många skrattar säkert rakt ut när man börjar prata om spöken och det kan jag förstå om man aldrig sett eller kännt av nåt!
Men jag som både ser och känner av dem titt som tätt kan ju inte blunda för det, och jag vill inte göra det heller!

Jag har i alla år alltid sagt att jag kännt av nåt på nedervåningen hos mamma och pappa, som kan börja jaga mig upp för trappan och jag känner mig lite "otrygg".
När jag sov över där utan att Timmy var med för några veckor sen, så började Jasper skrika på morgonen och ville ha en ny blöja. Så jag fick springa ner och hämta då jag glömt dem nere. När jag är nere och letar efter dem så hör jag hur nån springer in i mitt sovrum på övervåningen, Bra tänkte jag, mamma är vaken och kan säga vart hon lagt dem. Men när jag går upp och kollar och ska fråga vart hon lagt blöjorna så är det ingen i rummet mer än Jasper, och kollar in i mammas rum och hon sover.
Sprang ner igen för att fortsätta letandet efter blöjorna och då hör jag igen att nån springer in i mitt sovrum... Okej tänkte jag, mamma sover och Kenzo ligger nere! Hittade blöjorna och gick upp och bytte och ingen var ju i rummet!

Frågade mamma på morgonen om hon var säker på att det inte fanns ett spöke i huset. Hon brukar vara mer "känslig" för sånt än jag. Men hon har inte kännt nåt men jag däremot har märkt av nåt länge och vi har pratat om det men hon har nästan vart säker...

Men idag fick mamma svar från en som pratar med hundar, hon hade fått en bild på Kenzo och pratade om honom precis som om hon kände honom. Det är så coolt! Behöver inte ta upp allt hon sagt om honom MEN han berättade att han tyckte den lilla flickan på runt 4 år var jobbig när han skulle sova... Hon var jättesnäll men klappade honom hela tiden så han fick inte sova! Då går det upp ett ljus för mamma och mig, det är därför båda hundarna vi haft gått runt och flyttat på sig om nätterna. Kenzo gömmer sig till och med i mammas garderob för att få vara ifred! Och det är hon som busat, och "jagat" mig upp för trapporna, hon vill bara leka! :) Och när jag var nere och hämtade blöjor och Jasper skrek så sprang hon ju bara in för att kika till honom!
Intressant och veta vart hon kommer ifrån och hur hon dog, men eftersom hon aldrig riktigt visat sig (mer än för hundarna) så blir det svårt! Men hon som pratade med Kenzo ska försöka att få henne att gå över till andra sidan :)

Som sagt, ingen behöver tro mig och får gärna skratta men som sagt. Jag hade ju inte fel, det var nån där! ;) Haha! Har många spökhistorier men låter det nog vara med denna :)



Nu är Jasper och skiter i gåstolen så snart blir det blöjbyte sen ska vi ut på en promenad!

Sömn medför dåligt humör!

Sömn ja...
Jag försöker varje gång Jasper vaknar att söva om honom, har ju sånna grejer på benen på spjälsängen så man kan gunga den! Ibland går det och ibland inte.
Som igår, då gick det. Men efter tio minuter så vaknade han igen så jag gjorde om proceduren och han somnade, men vaknade igen efter ytterligare tio minter. Likadant en gång till. Men då gav jag mig, klockan var då över 02.00 och jag var grisigt trött eftersom jag inte lagt mig än.
Sen vaknade han vid 4 igen men efter 20 minuters vaggande så somnar han om. Men vaknar igen vid halv 7 (Timmy hade stängt av mobilen så han var ju glad iallafall) Men då ammade jag igen för att få somna om snabbt, blev dock ett blöjbyte med. Somnade strax efter 7 igen.
Vaknar igen vid 9, då låg vi och mös en stund och jag planerade att gå upp och klä på mig. Men han blev lite akut hungrig så jag la mig ner igen och ammade och efter 2 minuter så sov han igen.
Funderade på att gå upp ändå men kände att jag förmodligen behöver sömnen och somnade snabbt om jag med. Sov till halv 12.... Det känns inge bra faktiskt! Även om jag älskar sovmorgon så vill jag verkligen inte sova så länge, man missar så mycket och man hinner ju ingenting om dagarna!

Skulle jag få önska så vore det att han sov hela natten men kanske vaknade vid 8, vore perfekt! Det är ändå inte jättetidigt och man kan vara vaken lite längre vilket jag alltid är. No surprise there! Samtidigt som man faktiskt hinner med saker om dagarna! Jag är ju en nattuggla och har alltid varit och kommer alltid vara. Nu gillar jag även att få bara vara om kvällarna, alla sover och jag kan få göra mitt! :)

När Timmy kom hem så grillade vi minsann och till det potatisgratäng och god sallad med fetaost! Oooj oj så gott! Borde jämt vara grillsäsong!!
Har haft 2 smågriniga dagar nu men idag tog det priset när jag gjorde 10 saker samtidigt men ändå fick till mig att jag kunde väl springa upp och ner serva Timmy med grejer till köttet!... Aaaah, hur tror han att resten blev gjort här uppe? Att jaspers kotlett med potatis och morot och fruktpureér gjorde sig själv och gratängen kom flygandes och tvätten hängde väl ett spöket upp, disken tog förmodligen Gud och det var husmusen som städade runt Jaspers stol för 4 gången för dagen? Right?! Tror det är 7 månader av dålig sömn som pratar men lite rätt har jag väl i att jag faktiskt gjorde annat (Fast jag sprang ändå ner med massa grejer till honom och hjälpte till att plocka upp allt med...)

Nej nu ska jag inte gnälla mera för jag är på bra humör igen! ;) Men ibland har man bara sånna dagar och det måste man få ha. Hoppas dock mina är över!!

Smile :D

image descriptionimage description

Måndag igen!

Uh förra natten var inte särskillt härlig. Var vaken till halv 6 på morgonen ungefär! Kanske slumrade till ibland men aldrig mer än 15 minuter...
Jasper snurrade och gnydde så jag kunde inte slappna av, sen skulle han äta 2 gånger! Jo jag längtar lite tills han kan sova hela nätterna ;)
Men underbaringen gav mig ändå sovmorgon! Vaknade vid halv 9 och somnade om halv 10 igen så då gick jag med och la mig och sov till 11. Såå skönt!!

Nästa runda han sov så passade jag på att hänga upp tvätten och städade här hemma, var så sjukt dammigt ;) Men nu börjar det bli fint igen. Hann aldrig dammsuga för jag skulle hinna duscha med innan vi skulle handla!
Börjar tro att han kan vara lite allergisk mot kiwi, han kliar sig alltid när han fått det så slängde dem andra pureérna med det i.
Han var så rolig i morse, jag satte fram både gröten och en pipmugg med vatten. Gick bra till en början med gröten men sen skulle han bara ha vattnet, var helt omöjligt att få i han det för han blev vansinnig! Han vet Verkligen vad han vill den lille fisen ;)
Och nu ikväll så vaknade han igen vid nio-tiden men utan magknip, men dock lika omöjligt att få honom att somna om! Eftersom Timmy och jag donat med en del så blev det sen middag så vi hade inte hunnit käka än så vi bestämde oss för att ta upp honom efter att försökt söva i 45 minuter... Maten var ju redan kall :S Men vi var så sjukt hungriga!
Gav honom då lite banan så han skulle somna om sen efter maten. Det tog en stund men tillslut så gick det, hoppas verkligen att han sover bättre inatt!! För jag är jättetrött och lite trög som inte gått och lagt mig än.... Men sitter och väntar på att bilderna från iphonen till datan ska laddas klart, började bli lite fullt ;)

Imorn ska jag nog tvätta alla Jaspers leksaker tror jag, dem blir så skitiga så fort när han suttar på dem och sen slänger dem överallt ;)

Känner förövrigt mig inte alls nöjd med min frisyr heller... Vet inte alls hur jag ska få till det för att det ska se snyggt ut! Får bara till en konstig form på det, hmm... Får väl ge det en vettig chans till för jag vill ju inte klippa det ännu kortare ;)

Nogpratat om frisyrer, ska ta och tvätta bort sminket och göramig redo för natten!



Så dumt!

Text är inga problem att lägga upp, men så fort man ska ha med bilder så går det knappt från mobilen!....
Provar igen.

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3144590/images/2012/pic_195552758.jpg" class="image">


Svår nöt att knäcka!

Idag premiär åt vi minsann varsin glass! Provade den nya Magnum glassen. Ojoj så gott. Min var med choklad överdrag och chokladglass inuti, så det kunde ju inte bli bättre när man är choklad rolig som jag! Mäktig var den med kan jag säga.

Kikade även på ett hus idag. Man blir bra sugen! Det är jättefint men krävs mycket arbete på trädgården och så.
Sen är det ju de. Jag vill ju börja plugga och då kommer vi nog inte ha råd med ett hus, eftersom jag då kommer gå ner rätt bra i tjänst! Men vi ska räkna på det och kanske ringa mäklare för att se vad totalkostnaden skulle bli i månaden, vem vet det kanske inte blir så mycket mer än nu!? Nu är ju även bra tid att köpa hus just för man har hela sommaren på sig att göra om just trädgården och även delar invändigt som kanske behöver en makeover! :)
Det är en tuff nöt att knäcka..
Vi båda trivs just nu väldigt bra i stan och skulle kunna tänka oss att bo här nåt år eller två till men vi vill verkligen att Jasper ska få växa upp på landet och springa fritt vilket kan verkligen skulle få där!
Så ska jag stå ut med Volvo ett tag till och spara ihop pengar? ;) Haha!

När jag vaknade idag så hade jag så ont i min handled :S Har fortfarande inte försvunnit!
Har även idag både lagat min jacka, Jaspers pyjamas som pappa Timmy tog sönder och ett par av hans tjocka sockor!
Man vet även att man är mamma när man håller bebis i famnen, lagar bebismat samtidigt som man själv äter och försöker städa lite på diskbänken! ;) mångsysslare!

Jasper vaknade vid 9 med världens magknip :( Stackarn! Men efter många rap och fisar så släppte det tack gode gud! Håller på och försöker få honom till att sova men det var lättare sagt än gjort!

* Håller alla mina tummar och tår *:D


Lördag!

Åkte till Braås idag för att hälsa på Timmys mormor och se hur hon hade det! Är alltid tråkigt och jobbigt när nån går bort :( Men hon verkar vara stark! Sa att hon fick ringa precis när som helst om hon känner sig ensam och det skulle hon minsann göra :)

Pipso och Anders bjöd på grillad fläskfilé och potatisgratäng, smarrigt! Efter det tog vi en långpromenad, hur skönt som helst!
Millan köpte glass, banan, chokladsås och maräng. Oooj så gott det var, sånt äter man påtok för sällan. Eller? ;)
Jasper åt då en hel portion gröt. Lite mer än en halv deciliter puré och en halv banan!!! Haha han kan äta ;D
Imorn ska jag nog laga till nån ny mat till honom att prova. Kanske fisk?

Nu är vi på väg hem igen och ska njuta av resten av dagen framför den andra filmen vi hyrde :)

Vet inte om jag borde skriva detta, men Jasper sov jättebra inatt!! :D Plus att vi märkte i fredags att andra tanden nere kommit upp! <3


5 års dag!

Vi har haft världens härligaste 5 års dag idag! Tänk att det gått fem år sen jag fick första kyssen <3
Vi körde från Emmaboda direkt till Caroline i Berg för lite blingoparty, oj så mycket fina kläder det var!! Blev tre köp för våran del och jag kan knappt vänta på att få hem dem!
När partyt var slut stannade vi kvar en stund i väntan på en härlig promenad i solskenet! Gick ner till sjön och det var helt vindstilla så vattnet var spegelblankt! :) Kikade även på ett hus som är till salu ;)

Efter det handlade vi lite och hämtade ut amningsteet som jag beställt. Sen körde vi mot hemmakväll och hyrde film och köpte godis. Beställde även hem lite kebabtallrik från Elvan eller vad det heter, guuud så gott!! Ville aldrig att det skulle ta slut.
När vi kom hem så blev det gröt och rån för lillkillen som även invigde pipmuggen vi köpte, helt tokig blev han och vansinnig när man tog den från honom så det var ju succé!
Nu håller Timmy på att lasta ur all öl ur bilen ner till förrådet, han litade inte riktigt på grannarna sa han och sprang ner ;)
Men när han är klar så är det mys framför en film <3 Kan inte haft en bättre dag, bara massor med mys!

Tack Caroline och Svante för ett lyckat party och riktigt gott fika (som vanligt) :)


Uppdaterar lite....
Dagen slutade inte lika bra som den började, Timmys plastmorfar gick bort ikväll! Det är svårt att ta in trots att det varit väntat, känns lite tufft att vi aldrig hann dit. Skulle åkt dit imorn, eller idag ser jag nu på klockan! Men han vet att vi älskade honom. Och jag Vet att han mår bra och lättad över att få komma till himlen! Men det gör inte saknaden lättare. Vila i frid och krama om dina älskade hundar där uppe!! Stor kram från oss. Glöm inte heller att hälsa på och kika till Jasper ibland <3


Märkligt!

Förra inlägget skulle kommit upp igår men det gjorde det visst inte... Sen ser det ju helt weird ut!
Tur att Jasper är söt! :)


Första fikan utomhus! <3

Jasper visar verkligen hur mycket han tycker om hallon! Haha sötunge! <3
Mamma och jag plockade fram stolar och bord och satte oss i solen och njöt!

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3144590/images/2012/pic_195056948.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3144590/images/2012/pic_195056948.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3144590/images/2012/pic_195056951.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3144590/images/2012/pic_195056951.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3144590/images/2012/pic_195056974.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3144590/images/2012/pic_195056974.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3144590/images/2012/pic_195057057.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3144590/images/2012/pic_195057057.jpg" class="image">


Promenad i solskenet :)

Vi tog en härlig skogspromenad idag mamma, Jasper, Kenzo och jag! Så härligt var det, man kunde till och med vara ute utan jacka, det har man längtat efter hela vintern!


Ska nog lära mig baka, det är ju så gott!!

Idag tog vi en lugn morgon, så skönt! Slappade bara och ignorerade att vi tänkt dammsuga och vara allmänt duktiga! Säger som Sanna sa - Skiten går ju ingenstans! :)
Som sagt, efter det så åkte jag och Jasper till Sanna och tog en smarrig fika, oj oj så gott det var!! Borde verkligen med lära mig att baka!.. Fick se deras nya lägenhet som var så stor och fin verkligen (vill med ha) ;) Vi hade så himla trevligt och hon har ju bara 5 dagar kvar till BF så jag blev nästan lika spänd och nyfiken på pyret som hon tror jag :D Så nästa gång vi träffas så är det förhoppningsvis en splirrans ny liten fis i deras familj!

När vi kom hem så lagade vi till en skink & bacon sås, himla god blev den! Råkade kolla på hemnet och ser ännu ett perfekt hus för oss! Typiskt :( Hoppas vi hittar nåt lika snabbt när vi väl ska ut på riktig husjakt! Men just nu trivs jag i stan när man har allt så nära :) Men jag vill ändå att Jasper ska få växa upp med att få springa runt i skogen och leka :)

Imorn ryker mitt galet slitna hår minsann! Ska bli så skönt. Gör det lite kortare så Jasper inte lika lätt kan dra i det, för just nu är det favorit sysslan! ;) precis lika busig som pappa Timmy!
Ska nog se om jag kan hitta nåt fint inne i en affär till MIG denna gången!!
Efter det ska vi till Emmaboda eftersom Timmy och pappa ska till Tyskland och handla lite gottis inför sommarn!
Ska be mamma färga mitt hår då med :) Vi får väl se vad vi mer hittar på, är ju inte omöjligt att vi drar iväg nånstans!

God natt på alla finingar!


Välling

Vi ville prova att ge Jasper lite välling så han kanske kan få sova bättre om nätterna (och jag.) Dammade av den gamla flaskan och vi var båda skeptiska eftersom han inte tagit flaskan på 4-5 månader. Men plopp sa det så satt den där och han suttade som han aldrig hade gjort annat!
Både Timmy och jag satt som fågelholkar och tittade :D Haha! Han åt inte upp allt men 60 ml fick han iallafall i sig och det är ju en början!! Så kul, hoppas att det kan hjälpa våran nattsömn!
Hann aldrig få ett kort men Timmy filmade, fast jag vet inte hur man lägger upp det här ;)

Nej!

Den lilla glödlampan till lampan i vardagsrummet gick sönder! Men det klarade sig jäkla i 1,5 år, bra det eftersom den kostade 150 kr :)


Förresten, visst blev Timmy fin i håret :)


Mysfika!

Just nu sitter Jasper och jag och fikar på hallon och smörgåsrån med smör på! :) Tar oss lite vatten till de :) <3 Snart kommer pappa hem från frisören!


En söndag som ändå inte varit så hemsk :)

När vi steg upp i morse så blev jag bara så sugen att se Twilight -Breaking Dawn och undrade när den skulle släppas, så vi diskuterade det där en stund.
Efter frukost och lite Wii-spelande så gick vi mot Ica för att handla lite och vad får man se när man kommer till kassan, jo Breaking Dawn filmen. Det är rätt sjukt det där!..
Men nu har vi sett den och faaan va jag vill att nästa ska komma!!! Aah hatar när man inte kan få se hur det slutar. Nån som vet när den sista kommer ut? Den graviditeten är man ju inte avundssjuk på förresten, haha! Man ska nog inte klaga ;)

För övrigt så har Jasper haft väldigt ont i sin bissing som är påväg upp. Gav han lite alvedon och lite kalla leksaker att tugga på för att det ska kännas bättre! Men det har varit väldigt ledsamt idag :( Usch min lilla stackare, förstår att det måste göra ont!!
Han fick även smaka på smörgåsrån med smör som vi köpte på ica och oj så gott. Kladdigt och perfekt, när han var klar med den så var den mer i flytande form än fast! ;)

Har även gjort ca 15 burkar fruktpuré han ska få till sin gröt. Några med äpple-banan och några kiwi-päron-banan. Den sistnämda tror jag han tyckte bäst om :) Gjorde iallafall jag, det var smarrigt!! Så äter inte han det så gör jag ;)
Han lyckades även idag ta sig framåt nån meter med gåstolen, dock missade jag detta men det kommer ju fler gånger! Tror faktiskt knappt att Jasper kommer lära sig "krypa" först, utan förmodligen studsa sig fram på rumpan precis som jag och Timmy gjorde när vi va bebisar. För det gör han nu, studsar som bara den när man sätter honom på golvet, det ser så sött ut men han kommer ju givetvis inte framåt än.

Sååå skönt att Timmy ska vara hemma nästa veckan, det gör att denna söndagen inte alls är så tokig!! Ska tokmysa heela veckan <3

Nehe nu ska vi spela lite mer Wii. Det har vi nog inte gjort på kanske 5-6 månader!!

Woops!

Bilden som jag tänk lägga upp på den grejen jag hittade till Mimmi försvann på en mystiskt sätt!

Så slänger upp den och en bild på Jasper som glatt sitter i sin nya sittdel! :)


Självdisciplin nån?

Ja nånting av den varan har vi inte för det går inte köpa! Självdisciplin puuh!...

Skulle absolut inte köpa några kläder idag när vi var ute på en runda! Timmy kika lite på Jula så vi åkte dit och var där inne en stund. Gissa vem som hittade nåt att köpa -Jag!! Men Timmy ville vänta med sitt.
Hittade även en kul grej som skulle passa Mimmi... Bild nedanför! ;)
Sen åker vi till Samarkand och därinne blev det lite till... Två hårfärger, läppglans, en väska, sjal, två skjortor och ett par hängslebyxor till Jasper! Bokade även klipptid till oss båda och blev en god fika på Askelyckan!

När vi kom ut till bilen så gick vi förbi en annan liiten bil där en stor Sankt Bernhard sitter baksätet. Och helt plötsligt så börjar bilen rulla iväg! Så Timmy sprang dit, som tur väl är så var fönstret öppet så han kunde sträcka sig in och dra i handbromsen!! Han stannade kvar en stund och kelade med denna hunden som verkligen var hur go som helst!! :D Så kelig och söt! Men ägarna borde nog skaffa en kombi och komma ihåg att dra handbromsen ;)


Bissingar!!

Jojo minsann igårkväll kände vi minsann att den första tandisen är påväg! :D Åh min lilla pojk börjar bli stoor!!
Kände mest att tandköttet börjar spricka upp och att det var en liten liten kant där nere;)
Nej nu stannar vi tiden en stund för jag älskar allt precis som det är just nu! <3
Spännande och se hur lång tid det tar innan man kan se den på riktigt!

Åh Mammas Gulle <3

Mjölk!

En snabbis.... Hur kan det komma sig att både igår och idag har jag haft så fruktansvärt mycket mjölk? Jag har ju bara plockat bort ett mål och sån skillnad kan väl ändå inte det göra. Speciellt inte på kvällen eftersom han får på förmiddagen!?  Eller?! Weird... Det sticker och spänner som attans!

Dock inte som det gjorde i början ;) När brösten nästan var fyrkantiga av all mjölk och stora som sillisar!! Behövdes ingen pushup eller bh överhuvudtaget där för att få en snyggklyfta ;) Men aj va ont det gjorde, kunde ju inte ens lägga armarna emot och det var ju omöjligt att ligga på sidan och sova! Men vilket krabb jag hade. Dem läckte ju heeeela tiden, även när jag sov då. Låg med, ja va heter de.... Ehm typ tyg/plast som skyddade madrassen och en handduk att ligga på plus amningsbh och minst 2 amningsilägg i varje kupa och ändå var jag alltid dygnsur när jag vaknade!!! Var så jobbigt!... Kändes även som jag var dösjuk varje gång jag vaknade, kanske lite mjölkstockningsvarning? Men det varade bara i lite mer än en vecka!
Och när jag ammade så sprutade det som attans ur båda brösten så jag var alltid tvungen att trycka en handduk på det bröstet jag inte ammade på.. Fick byta handduk efter varje gång ungefär för jag kunde krama ur dem och formodligen fylla ett dricksglas ;) Haha! Sen kräker dem ju en del med, blev några handdukar till det med. Jasper hade även fostervatten kvar i lugnorna som gjorde att han mådde illa och kräktes ett tag. Ja jissa om vi tvättade handdukar!! ;) Skulle kunna gödsla med dem nu känns det som!!

Skulle bara bli en snabbis... Jaja!

Förresten!!

Nu är Timmy ledig 9 dagar framöver, OJ VA JAG/VI SKA NJUTA!!! <3 Fantastiskt <3

Härlig promenad!!

Igår kom Timmys pappa och lillasyster hit för dem ville låna min Toyota ett tag. Dem valde att köpa en automatare strax innan hon skulle få övningsköra ;) Smartasses!! Men nu när det börjar dra ihop sig för henne att ta körkort så får hon givetvis låna min pingupärla ett litet tag. Så vi fick låna deras saab då så Timmy kan ta sig till jobbet och jag kan ta mig runt på dagarna med volvon :)

Idag hade vi bestämt oss för att faktiskt inviga sittdelen. Det var inte så fint igår så vi hoppade det.
Fattade mig inte riktigt på hur man spände och Jasper var så trött och bara grät så jag gjorde mitt bästa så får vi fixa resten imorn... Gick först en liten runda för att han skulle somna och det gjorde han men vaknade 5 minuter senare. Så då gick jag mot Ica och handlade istället. Efter det gick jag till vårdcentralen och fyllde i ett papper men tydligen kunde man inte lämna den där som man kunde för 2 veckor sen utan nu måste man själv skicka det till landstinget! *suck stön aaaargh*
Men då var klockan 4 och Jasper sov fortfanade inte så jag ringde Timmy och frågade om han ville gå en runda också. Så vi gick runt på parkeringen och väntade på pappa Timmy och sen gick vi en lång omväg hemåt :) Betyder att vi måste gå imorn med för att hämta upp bilen ;) Det var en tanke bakom det hela!

Gav förresten Jasper potatis/morots puré idag också och det smakade lika illa idag vill jag lova ;) Men blandar man det med banan så är det så gått så! Han är verkligen en gottegris min lilla prins ;)
Och majskrokarna är väldigt roliga att både äta och dela på. Bäst är det om man slår den i bordet så den går av så det blir två!! ;D

Bad Timmy fixa iordning i köket eftersom jag lagade maten INNAN han somnar på soffan. Vad tror ni han gör och tror ni köket är städat? Nej.... Typiskt!

!

Sovmorgon, oh ja!

Uh inatt var ingen rolig natt! Var helt slut när Jasper vaknade strax efter sju. Men vi låg som vanligt kvar i sängen ett tag och han fick mat och ny blöja. Kelade och busade en stund och strax efter åtta så var han trött och ville sova igen :)
Han vaknade igen vid halv tio, fick ny blöja och så busade vi lite till! Men
när jag började klä på mig kläderna så ser jag att han faktiskt ser trött ut igen! Det kan man ju förstå för han sov ju lika lite som jag den natten... Så vid kvart i 11 somnade han och jag tog av mig kläderna och passade faktiskt idag på att sova jag med en stund till! Händer inte ofta annars att man kan somna om vid den tiden! Då sover vi väl båda till klockan ett!!! Ja ni läser rätt, klockan ETT steg vi upp! Trodde inte mina ögon när jag såg klockan :) Men utvilad var jag, rackarns va skönt det var!!

Jasper tog inte sin sena eftermiddagsvila idag heller så han har nog tänkt slopa den nu :) Vi får väl se!

Vi köpte sånna majskrokar igår för att se vad Jasper tycker om dem. Lite skeptisk till en början men ja det slank ju ner!
Skönt att han kan pilla lite med det medans jag äter, annars blir det gärna att han slänger sina leksaker överallt och jag får gå och plocka upp dem. Blir inte så mycket mat ro på det sättet :) Verkar funka! Tänkte köpt sånna smörgåsrån med men vi hann inte springa runt så mycket i affären igår för vi skulle ju iväg!

Han åt även min potatis/morots puré jag gjorde till honom igår och frös in! Även om det kom riktigt sura miner så valde han iallafall, det har aldrig hänt innan! ;) Han har ju alltid spottat ut allt man gett honom (även frukt), men nu verkar han ha kopplat att han ska svälja det man ger honom! :) Skönt, började bli lite orolig ett tag! Skönt om han slipper bli lika smal som jag sen ;) Han kan bli ett mellanting mellan mig och Timmy, vore perfekt!! ;) Äsch, han är perfekt precis som han är och blir!!!


Sitt!

Tog en runda till Braås idag så vi kunde hämta sittdelen till vagnen då liggdelen definitivt är urvuxen :) Så imorn ska vi minsann inviga den på en tur till affären och in till vårdcentralen i Hovshaga så jag kan lämna papperna på att vi vill ha den vc istället!
Blev iallafall bjudna på grillat med klyftpotatis och kalla såser :) Såå gott!
Timmy passade även på att ta en bastu med Sebbe!

Spelet jag snackade om hette visst Draw something och spelar nu mot Millan! Är faktiskt kul och man kan nog bli riktigt beroende!


Lagar barnmat!

Jasper har nu sovit länge! Så jag har hunnit äta middag, duschat och lagar nu barnmat och än verkar han sova gott :)
Skönt


€#%$¥£{#¥•*.$!!!

J*ävla vårdcentral!!!
-det självläker fick jag bara höra!!
Det gör det fan inte. Har ju haft det såhär hur länge som helst, kom med nåt bättre förslag!
Jag ska iallafall byta vc direkt!

Väldigt trevlig personal dock men tyvärr okunniga tydligen!.. Stod mest och kelade med Jasper.


Förresten så har Jasper nu varit vaken i 6 timmar och skulle absolut inte sova! Men efter lite övertalan så lyckades jag ;)


ZzzZzZzzzZzz

Vettitusan varför Jasper inte sover bra om nätterna!... Inatt vaknade han halv 4 och tyckte det var en lämplig tid att vara vaken på. Så vid halv 5 somnade han om för att igen vakna vid 6 och ligga vaken en timme till!! Inte konstigt att man är trött om dagarna! Men egentligen gör det mig ingenting för jag är världens lyckligaste mamma ändå <3 Kanske är svårt att förstå men det är verkligen en sån fruktansvärt härlig kärlek som bara växer sig större för varje dag! Man tror inte att man kan älska nån mer men då kommer nästa dag och då inser man att Jo det kunde man! ;)

Visste dock inte om jag skulle skratta eller gråta när jag bestämde mig för att sova en stund när Jasper sov i eftermiddags. Så sövde honom och la mig på sängen, men det tog en stund att slappa av. Hann väl sluta ögonen i 5 minuter innan Jappson bestämde sig för att vakna igen! Så mycket för den sömnen!! Han brukar normalt sova rätt länge det passet 1-1,5h är väl vanligast! Så typiskt ;)

Började dessutom spela ett spel nu på mobilen - Draw it, kan det heta så? Verkar rätt kul!

Imorn blir det en runda till vårdcentralen för min del, under va min dom blir :S


Pappaledigt och 5 år tillsammans!

Ligger fortfarande i sängen och myser med Jappe! Är lite trött då han bestämde sig för att vakna lite väl ofta inatt och vara vaken och även ibland för att man skulle leka! Buse! ;)

Vi ligger även och planerar vad vi ska hitta på nästa vecka! För då ska minsann Timmy vara ledig :D Han hade mycket timmar att ta ut nu, det räckte i 3 dagar sen tar han pappaledigt dem andra två! Ska bli så mysigt!!!
Men torsdagen ska han till Tyskland med min pappa och handla lite öl, då ska Jasper och jag vara i Emmaboda med mamma :)
Fredagen ska vi på blingoparty hos Caroline för att sen på kvällen ut och käka och fira att vi faktiskt varit tillsammans i 5 år! Fasen va tiden går, men jag älskar dig precis lika mycket om inte mer min älskade man <3

Nu hörde jag att det blev ett blöjbyte minsann ;)


Så försvann den helgen!

Nu var det några dagar sen jag la in nåt inlägg här! Får sammanfatta dem senaste dagarna.

I torsdags så kände vi för att komma ut en runda. Jasper hade inte haft feber sen natten till tisdagen och var sitt gamla glada jag igen även om han snorar och hostar till nån gång ibland. Så vi åkte mot Emmaboda för att hämta upp mamma som skulle till audionomen i Kalmar och äntligen få en ny hörselpropp. Hennes ena propp lämnade hon in för nästan ett år sen nu och hon har fortfarande inte fått tillbaka den så nu äntligen gick hon till någon annan!

När vi var klara där så åkte vi till min syster Jessica och överraskade henne lite. Hon blev så glad så och när vi skulle åka mot Ikea (givetvis!!) så bad jag henne bära Jasper ner till bilen. Då tog hon honom och for snabbt iväg och skrek - Jag ska baara visa honom för personalen. Okej tänkte vi och gick ner för trappan sålänge. Men vi stod och väntade ett bra tag och började fundera på vart hon tagit vägen. Men tillslut kom hon ju och hade halva boendet med sig ner. Då hade hon gått runt till alla vännerna i boendet och visat upp honom så stolt så dem ville komma ner och hälsa på oss med! Haha hon är så härlig min syster, finns nog ingen som är så stolt moster som hon!! Hon tjatar hela tiden om att hon ska sno honom och vara barnvakt nån dag ;)

Sen gick vi och strosade på Ikea ett tag och fyndade massa grejer givetvis. När vi sen körde hem Jessica igen så insåg vi att klockan var väldigt mycket och att jag skulle vara i Växjö vid klockan 22.00-22.30 och det kändes bara jobbigt. Så vi bestämde oss för att sova i Emmaboda och sen skulle Timmy ta tåget direkt efter jobbet på fredagen :) Så det blev första natten utan pappa Timmy, ska erkänna att det var skitjobbigt! Saknade honom som attan <3 Han fick ju givetvis en lång lista på saker att ta med sig eftersom övernattningen inte var planerad! ;)

Fredagen slappade vi bara oss igenom och när Timmy kom så hyrde vi film och handlade mat. Skön fredag :)

På lördagen så fortsatte Timmy med att hjälpa pappa i köket och nu är dem så pass klara så pappa klakar resten själv. Såå skönt :) Blev så fint så!!
Sen bar det iväg mot Mimmi och Martin på eftermiddagen och inviga vårens grillsäsong. Fy fasen va gott det var!! Hade verkligen himla trevligt. På kvällen så blev det givetvis att kika på melodifestivalen och jag säger som många andra - Rätt låt vann :)

Söndagen njöt vi bara genom att ta en långpromenad i den härliga solen och handla veckans mat!

Snipp snapp snut, så var helgen slut!

Jasper <3

Har glömt skriva att vi nu faktiskt kan plocka bort ett mål på dagen och ge han lite mellis istället för att amma! Vi har inte kunnat det innan för han har inte svalt maten. Men vi hittade knepet - päron eller banan puré till gröten!
Ibland så plockar vi även bort målet vid 6 tiden om det passar sig bra, så sover han lite bättre i några timmar framöver sen :) Nu verkar det som att det går bra igen. Innan kunde han ju få ont i magen på nätterna.

Men idag när jag skulle ge honom gröten så var han så hungrig, så jag försökte skynda mig så han slapp gnälla. Och dum som jag var skulle jag känns om purén var varm då jag hade fått micra den för jag hade glömt plockat ur den på morgonen så den var tinad. Behöver jag säga att den var varm och jag fick en andra gradens bränskada!? Hela fingret blev rött och fick även blåsor... Sköljde med kallt vatten ett tag och smörjde sen in med Inotyol och lindade in med plåser så länge så jag kunde mata Jasper som var så hungrig. Klant arsle!!

Jag gjorde idag lite mer gröt än va jag brukar plus då 45 ml päronpuré.. Men han blev inte mätt, så jag tog fram en banan och började skrapa och när han ätit en halv så blev jag verkligen tveksam till om han verkligen skulle äta mer, tänkte så han inte får ont i magen stackarn :S Så tog bort den och gav honom lite vatten ifall han var törstig så det blev även några skedar av det! Haha glupska unge ;) <3

Sen är det så roligt när han ligger på golvet och ska krypa iväg, han kommer bara bakåt än så länge. Han blir så irriterad och man kan verkligen tänka sig svordommarna som skulle kommit ut om han ens kunde prata ;)
I gåstolen kommer han både framåt och bakåt så den är roligare än så länge. Men vi övar och övar även om det bara blir korta stunder på golvet ;)

En annan "rolig" grej är att Jasper nu älskar att kissa i blöjan man precis bytt. Man brukar inte ens hinna få på honom kläderna innan man får byta igen! Vad är detta för bus Mister Busunge?? <3

Asgarv!!

När Timmy gick in i sovrummet för att lägga sig så hinner han knappt in innan jag hör ett - kom kom fort!!
Går då in till sovrummet där Jasper ligger och sover...
Han låg och sov med värsta smilet på läpparna för att sen göra en riktigt sur min för att i nästa sekund igen skänka oss ett super smile, så höll han på ett tag! Timmy var tvungen att springa ut för han började asgarva och som alla vet så är det smittsamt som attans, och när Jasper hörde Timmy så vaknade han till och öppnade ögonen för att sluta dem snabbt igen när jag gungade till sängen och fortsatte sin grej ;) Det gick ju inte hålla sig för det såg ju såå roligt och gulligt ut!


Men dock har stackaren vaknar lite hela tiden på grund av hostan han har :( Tycker så synd om honom för man vet ju hur det känns när man är så sjuk och man kan inte sluta hosta! Man vill bara kunna göra nånting för att hjälpa eller ta över förkylningen helt! Hoppas mammas lilla älskling blir bra snart igen!! <3


Maaat!

Morgongröten är såå god att jag bara vill ha mer. Får jag inte det så slickar jag upp resterna från haklappen ;)

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3144590/images/2012/pic_192786805.jpg" class="image">


Mina finaste!



Titta vilka underbara pojkar som förgyller mitt liv!



Det pirrar i kroppen av lycka när jag ser denna bilden. Man kan inte bli finare!! <3

Provat nytt!

Nu har Jasper provat potatismos och köttbullar :) Väldigt skeptisk till en början men insåg sen att mamma ändå lyckats bra med maten!
Så kuul!!


Vår fint!

Tulpaner är verkligen ett tecken på att våren är här! Dem är så vackra och jag köpte med mig dessa igår när vi var i affären. Vita och rosa, helt perfekt! :)

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3144590/images/2012/pic_192531974.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3144590/images/2012/pic_192531974.jpg" class="image">


Pics

Tänkte bara kika in och lämna några bilder!
Btw Millan o Coffe, jag ser nog allt vilka som ska få vara barnvakt nån dag! :) Men säger som Pipso, vänta med att skaffa egna ;)

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3144590/images/2012/pic_192475042.jpg" class="image">


Sunny Sunday!

Timmy somnade igår på min sida sängen när han vaggade om Jasper som råkat vakna. Så när jag smet in klockan 01.00 så hade jag inte mage att väcka honom så han fick sova där :)
Skönt för min del med för då kunde Timmy ta honom lite med om han hade vaknat och vagga honom när han fått mat! ;)
Han vaknade klockan 8 och då mös vi en halvtimme och sen gick Timmy upp med honom och lät mig sova till 10 och gav mig frukost på sängen, vilken underbar man jag har <3
Efter det så tog jag lilleman och Timmy fick sova en stund.
Sen satt vi och mös i soffan en stund till favorit serien och satte sen även äntligen ihop hans matstol som vi fick i doppresent av min mamma och pappa. Den är så fin och jag är så glad att dem hittade den istället för den jag pekat på :) Så vi satt där och tog lite mellanmål, vi lite mackor och Jasper gröt med päronpuré som är en riktig höjdare. Inte mycket som går till spillo där inte! Han har även fått smaka på en liten bit bröd idag med en klick smör, och smöret var populärt det med ;)
Tog därefter en promenad i solen ner till Ica för att handla lite. Jasper somnade på vägen hem så vi tog lite omvägar för att han skulle få sova en stund, var så skönt att få röra på sig!

Efter vi gjort så simpel mat som möjligt så kände jag för att göra en päronpaj och den står just nu och skriker på mig i köket så måste nog ta och smaka lite på den, ska bli så gott! Till den tar vi lite cola och ska återigen kika på våran favorit serie tills vi somnar!

Trevlig söndag på er allihopa!

Torsdag fredag lördag!

Måste bara slänga in ett inlägg!

Hade en toppendag i torsdags hos Caroline med vagnspromenad och babysång. Så hoppas att vi får smita in där fler gånger för oj va Jasper älskade det!! När vi gick runt i bygden så längtar man verkligen efter hus! Det är så vackert där och dem har gångavstånd till den otroligt vackra sjön och människorna där verkar vara så härliga! Blev även förföljda av en söt katt på vägen och på somrarna så springer det tydligen får "löst" då vet man att man är man på landet!

Denna dagen har inte heller gjort mig besviken! Fastän att Jasper inte valde att somna när han borde och vi var lite oöverrens där ett tag ;) Så han fick bara sova i 20 minuter för sen skulle vi till Bvc och träffa läkaren! Han fick stämpeln mycket väl godkänd! Trots lite sömn så var han en så studsande glad kille som inte gjorde annat än skrattade och hoppade i knäet :) Men han hade inte gått upp så mycket enligt mig men dem sa att det absolut inte var nån fara. Vi har ju haft lite problem med att få honom att svälja maten innan, så ska vara ärlig att vi slarvat med att ge honom nu nån vecka... Men idag så var det som han aldrig gjort nåt annat än svälja maten, ingenting spottades ut! Haha så konstigt, han kanske behövde en paus för att förstå att det är rätt gott ändå! Idag fick han lite gröt och äppelmos, var tydligen riktigt smaskens ;) Imorn till frukost blir det gröt med päronpuré, yummy! Tydligen ska päron vara bra för magen då han kan vara lite känslig.
När pappa Timmy kom hem så tog vi en promenad med vagnen i det fina vädret!

Imorn blir det kalas för Millan och efter det ska vi minsann träffa några vänner :) Ska bli så kul att träffas igen! Ska även få lukta och snuffsa in mig i hästman! Låter konstigt -hästman, men alltså hästens hår ;)
Har hört rykten att det även finns killingar där tror jag! Första gången Jasper får se nåt av dem djuren tror jag :)

Det var förresten en på Bvc som började prata med mig för hon tyckte så mycket om Jaspers namn, hon tyckte det var så häftigt och fint :) Kul!

Nej nu blir det bingen :) Sov så gott alla!


RSS 2.0