Sjukstugan!

Här hemma är både Jasper och och dunderförkylda :( Inte alls särskilt roande kan jag meddela!
Idag roade vi oss en stund iallafall med att leka med trolldeg som jag gjorde, men har ju inga roliga små bakgrejer så får ta och köpa det!
Men vi satt ändå en bra stund och lekte båda två ;)
Samtidigt som jag lyssnade på Ed Sheeran, en ny favorit i musikvärlden! Lyssnade på lite låtar från One Direction för ett tag sen, och föll för 3 av låtarna på deras nya skiva. Såg sen att Just dem tre var skrivna av just Ed Sheeran så var tvungen att lyssna lite mer på hans låtar och jag gillar dem :) Var lite komiskt att alla dem var från honom! Jaja, men om nån vill lyssna på one D så heter låtarna - Little things, moments, over again!

Spännande att se om det går att lägga upp det här nu, har inte gått dem senaste dagarna! :/


Min natt!

Skulle lagts upp igår!!

Jasper vaknade sjuk igår... Satt sig i halsen igen :(
Men var vid hyffsat gott mod under dagen ändå min lille prins!
Men under kvällen igår fick han feber och hosta och vaknade var 5:e minut ungefär.. Likaså jag då eftersom han fick ligga bredvid mig i sängen då jag slängde Timmy på soffan!
Jag har legat och balanserat på sängkanten en hel natt med ett element till barn precis bredvid mig, som inte heller ligger still och ska helst ligga på en (på huvudet)
Tycker så synd om honom när han mår så dåligt och snoret bara rinner :(
Febern gick ner nån gång vid 5 och då somnade han faktiskt och sov 1,5 timme. Då var förta gången jag med somnade, så mer sömn än så har vi inte skrapat ihop idag! Kommer man överleva denna dagen tro, för jag tror minsann att han smittat mig med!

Hoppas detta går över fort för min lille älskling för det finns verkligen inget värre än när en barn inte mår bra!!! :( Skulle byta alla gånger bra han fick vara frisk! <3

Idag (fredag) så är han fortfarande dålig och är inte alls min pigga bebis :(
Feber, hosta och snorig näsa har stört nattsömnen även inatt och fortsatt även på dagen!
Idag har han inte velat äta alls heller och tyvärr även svårt att få i honom dricka... Men lite milkshake till frukost fick det bli så han skulle få i sig nåt! Inte världens bästa men vad gör man när man provat både macka, yoghurt och fil! :/ Lite mat och energi behöver han ju få i sig! Nån middag fick jag inte i honom heller...
Hoppas det lättar snart så han iallafall vill äta för det är nästan det värsta av allt! Usch va man oroar sig för den där magen :(


Grattis finaste vän!!

Idag är ingen vanlig dag för idag fyller världens finaste Caroline 30 år!!
Vi ringde och sjöng vårt allra finaste vi kunde, så jag hoppas hon blev glad för det var lång uppvärmning för den! ;)
Hoppas du är nöjd med din dag vännen, det är du värd!
På din fest sen kan det bli riktigt kul känns det som, förmodligen kommer det räcka med att vi sniffar på vinet så slår vi klackarna i taket ;) Oj oj, C.r.a.z.y!!
Grattis igen <3

Ringde in förstärkning idag i form av en faster. Jaspers faster alltså! Vi behövde lite barnvakt medan vi donade med sambopapper och sånt tråkigt... Får se hur vi känner, för just nu tyckte jag nog kanske att det inte är värt pengarna som det kommer kosta men Timmy vill så jag får väl lyda! Kommer ju ändå få skriva testamente sen så egentligen gör det ju inget om man fixar det redan nu.
Men tack Millan för att du ställde upp, himla snällt!
 
Nu får vi se om det blir nån sömn inatt!
 
 

Killen med skillen

Och håret ;) Bygga är en av dem nya favoritsysslorna!


Man är trött om man somnar i pulkan!

Det var minsann en trött kille jag hämtade på dagis idag!
Dem hade vart i pulkabacken så jag mötte upp dem på vägen. Jasper hade varit så trött så dem gick en tidigare med dem små och när jag mötte dem så sov Jasper i pulkan! <3 Då är man allt trött!!
Han vaknade till när pulkan stannade och blev jätteledsen igen men det gick över fort när jag tog upp honom och kramades som aldrig förr!
Så vi gick en direkt och satte oss och åt lite snabbt.
Han är så himla duktig som äter helt själv och Gud nåde den som ska försöka hjälpa honom ;)
Humör och egen vilja har denna en hel del av! Men det är bra, det ska man ha :)

Nu ska vi se hur länge den lille vill sova och under tiden ska jag fixa lite visitkort!


Leos lekland!

Även mammor och pappor har kul på Leos lekland ;)
Blir tråkigt sen när dem är så pass gamla att dem inte vill att mamma och pappa ska vara med och åka rutchkana!... Haha, det kanske är lagom att skaffa en till bebbe om nåt år så man då har chansen att få leka med den där inne ett tag till! ;)

Idag var vi med Caroline och Svante på Leos, Svantes pappa blev sjuk :(
Men vi busade runt som bara den ändå och rutchkanorna är ändå dem bästa skulle jag tro, upp och ner, upp och ner!
Tog oss en smarrig fika också innan vi bestämde oss för att åka hem!
Jasper var helt slut och somnade i bilen på vägen hem. Bar in honom medan han sov och kunde till och med klä av honom utan att han vaknade! Men det var ju inte riktigt läggdags då så han vaknade tillslut och vi kunde äta lite middag!
Sista gången jag steker korv!!!! Tappade i en i pannan och det stänkte så jag fick 3 blåsor på händerna och till och med flera på benen trots att jag hade tights! Aj va ont det gjorde :(

Handlade lite massageoljor och letade tvålpump men hittade ingen jag ville ha så sökandet fortsätter! Har ju sett ett par som jag ville ha men minns inte vart, hur surt är inte det?

Har nog inte mer att skriva, skulle bara bli ännu mer svammel!

Godnatt och hoppas alla haft en bra helg :)


Bästa veckan!

Vill bara titta in lite snabbt och tala om att jag lever och har det riktigt bra!
Första veckan av utbildningen till diplomerad medicinsk massageterapeut & certifierad massör är över!
Men vilken grupp jag hamnat i, alla är vi helt olika och olika gamla! Går inte beskriva hur härligt vi har det, det är verkligen hur kul som helst! Och detta är bara första veckan vilket är det bästa, vi har lång tid kvar!
Kan inte vara mer nöjd över mitt val och jag känner att jag för en gång skull hamnat rätt!!
Men det känns i kroppen efter morgonyogan och all massage ;)
Vilket smart val, gå till skolan och bli masserad!!

Men nu är jag hemma igen och Timmy överraskade mig med fin middag igår och hade varit på hemmakväll och köpt massor med godis och hyrt film <3 Han är bäst <3
Dessutom var allting städat och inte ett plagg i tvättningen, var så skönt att komma hem! Har ju bott i Emmaboda denna veckan för att det närmre till skolan.

Jasper vaknade innan 5 idag och hade givetvis bajsat. Han hade tydligen gjort så vid den tiden igår med men jag hoppas att inte det blir till en vana ;)
Och efter det kunde iallafall inte Jasper slappna av och somna om så Timmy gick upp med honom. Men jappe var så trött att han somnade vid 8 igen!
Så Timmy gick och la sig igen fånes för lite fler sovtimmar, så nu tänkte jag stiga upp och göra frukost-de luxe till min käre man <3

Förresten, det är inte roligt att hamna bakom en sån här och man inte kommer om ;)


Min son alltså! <3

Min son alltså! Nu släpade han sin pall till fram till sängen, klättrade upp på den och slog en volt ner i sängen....
Första gången såg varken Timmy eller jag detta, utan jag frågade om det var Timmy som satt honom i sängen av nån anledning. Men så var ju inte fallet när jag tittade lite närmare ;)
Tog då bort stolen och lyfte ur Jappe ut sängen.. Men då drog han bara tillbaka sin stol och voltade ner i sängen innan jag hann blinka! Hmm, hur vågar han??


Grattis svärfar!

Idag fyller svärfar 50 år och han bjöd närmsta släkt och vänner på middag på akropolis. Så himla gott och trevligt! :) Fick flera gulliga kommentarer ikväll. Timmys mormor var för söt när hon sa att jag såg ut som Tingeling och var så vacker, haha! Flera gillade min kjol vilket verkligen jag med gör för den är så söt! Men roligaste och varmaste var ändå (kanske andra tycker är konstigt) när Frank kom och frågade om jag äntligen kunnat gått upp i vikt och hur fin jag var! Känns kul när folk ser det, för äntligen är jag inte ett benrangel!!! Han fick dock säga det några gånger innan jag fattade vad han menade, han är dansk behöver jag säga mer ? ;)

Men nu sitter jag här hemma själv för Timmy åkte till Braås för att fortsätta firandet, hoppas dem har riktigt kul :)
VI kände att Jasper inte kommer kunna sova i allt oväsen och sen vill jag inte ha honom bland massa fulla människor, så vi har det bättre hemma! Har ändå tusen saker att hinna göra imorgon!
Men grattis igen Anders och hoppas du får en dag att minnas!!!! <3
Ja minnas den gör han nog förresten, Dem satte på honom klänning, peruk, skarfs, och strumpbyxor och ställde honom vid Ica för att sälja toaborstar! ;) Haha, tror han fick 25 sålda på en timme!!!

Men innan idag så var vi tvugna att storshoppa till både Jasper och mig! Sprang runt på stan i 2,5 timme och Jasper sov hela tiden och vi fick till och med väcka honom när vi skulle hem :) Så skönt att vi hann få allt gjort!!!
Hade nog närmre 10 kassar med oss hem och ändå har vi inte betalt en krona, mer sånt ;) Det är bra att vinna tävlingar när man behöver pengar som bäst!!
Får tacka Sandra för att hon frågade om jag ville rösta :) <3 Klart jag ville!!

Nej eftersom jag helt glömt att köpa gottis inför ikväll tänkte jag istället lägga mig badet en stund och kanske kika på en film !

Ha en bra och härlig lördag!!

Ångest!...

Ångest är vad jag har!...
Imorn är det dagen D och Jasper ska vara själv på dagis, tanken på det får mig att gråta!
Han har inte hunnit bli helt trygg med alla barn och fröknar. Han leker och har roligt men tycker inte riktigt om att dem stora barnen är så snabba och springer runt! Fröknarna tycker jag har inte riktigt jobbat för att skapa ett förtroende för honom, vilket jag tyckt varit konstigt! Har försökt säga det idag och även lämnat honom med dem ensamma ibland men inga större försök har gjorts till att skapa ett band!
Det får mig att bli både ledsen och irriterad!! Får man bara en veckas inskolning så måste fröknarna faktiskt jobba på lite extra, det är inte mycket mer jag kan göra än att skapa möjligheten för dem, eller har jag fel? Men nog om det för jag kommer ringa imorgon och även spana ner på dagiset och minsta lilla så får han komma hem igen!!
Så mellan 8.00 och 12.00 så kan jag inte nås... Kommer vara dem längsta timmarna i mitt liv!
Går hellre igenom 5 förlossningar till än att nånsin behöva lämna honom!... True...


Dagisbarnet!

Idag följde pappa Timmy med till dagis och kan säga att han var helt slut när han kom därifrån!! Alla barnen älskade honom (självklart) han är ju en buse Timmy ;) Så han hade ungefär i snitt 5 ungar i varje arm under hela dagen! Haha, men han fick iallafall se Jasper på avstånd busa runt bland barnen där inne! ;) Idag kändes allting mycket bättre med dagiset än igår och jag hoppas jag känner likadant imorgon!

När vi kom hem så åkte T och jobbade lite till klockan 4, när han kom hem igen åkte vi direkt och köpte en ny dator, blev en Hp följt av 7000 siffror! Men dem rekommenderade den verkligen och den hade allt jag sökte efter så ska nog bli bra! T blev kanske inte jätteglad över att den var vit men färgen spelar mig kvitta så länge den inte är rosa!!

Var tvungen att handla mat innan vi drog hem så då passade vi på att låta Jasper åka i "bilen". Tyvärr tyckte han bara det var roligt i ungefär 3 minuter innan han skulle ut och gå själv istället.
Sagt och gjort, så istället sprang han och snodde allas korgar som dem stället på golvet! ;) Mje he he he!!
Men vad jag avskyr är, när man kommer hem och inser att man glömde köpa massa saker och till 99% är det de viktigaste... Kom på 5 saker när vi ställde oss och började laga mat! Men middag blev det och alla var mätta :)

Sista dagen jag får vara med på inskolningen imorgon :( Fredag ska jag lämna honom där själv mellan 08.00 och 12.00!!!! Hur FAN ska det gå rent ut sagt???? Hur kan jag veta att allt är bra med honom och att dem har koll på honom. Jag är livrädd att dem ska missa att han klättrat upp på nåt och att han trillar ner... Eller att nån kör på honom, för det går minsann fort med dem där cyklarna! =/ Jasper sitter gärna inte still utan springer runt och utforskar och donar, hinner dem med att se till honom!
Kommer garanterat stå och kika mot dagiset under hela tiden dem är ute! Får ångest bara av att tänka på det.... Aaah!
Näe, jag ska bli hemmafru så han får vara med mig hela dagarna!!! Kanske kan sträcka mig till max 15 h/veckan ;)

Med det sagt säger jag godnatt!!


Rester <3

Mums <3


Inskolning!

Vi började ju som sagt skola in Jasper lite lätt igår, med start på en timme. Tog väl ungefär 3 minuter så sprang han runt och lekte med alla saker och dem andra barnen, han är så trygg i sig själv vilket är underbart :)
Han spanar givetvis efter mamma så han ser att jag är där men han leker så himla bra själv med sakerna och spanar in sina kamrater!
Jag har inte bestämt mig för vad jag tycker om dagiset än. Finna både för och nackdelar med det... Så får se hur det blir framöver, förhoppningsvis är det bara min hjärna som försöker hitta minsta lilla att påpeka på ;)
Sen är jag ju rätt kräsen med dagis, då man jobbade på förmodligen det bästa dagiset i Sverige innan jag fick jobb på Volvo... Hade velat flytta hela Regnbågen som dagiset hette till Hovshaga, så mycket kärlek och omsorg barnen fick där var fantastiskt!! Vill ha ett dagis som kan ge min son samma kärlek <3
 
Idag var vi där längre, från 8-12 men framåt 10 så började Jasper redan bli trött för han är ju inte van vid allt bus och den ljudnivån. Men han lyckades hålla sig vaken efter en liten tur utomhus, efter det gick vi in och åt middag och det var efter det så det brast totalt för honom. Då orkade han inte mer och som tur väl var så var det ändå nästan dags för hemfärd, så vi drog oss hemåt. Han somnade förmodligen på 1 minut och sov sen över 3 timmar (och jag 2;))
 
Imorgon ska Timmy vara med på inskolningen så han med får lära känna fröknarna och rutiner lite. Han behöver få känna sig delaktig då den varan har vart sämre pga förra jobbet!

Imorn ska vi även köpa ny dator då denna snart bryter ihop... Man måste ha sladden i den för att den ska vara på. Efter det hände så tappade Jasper den i golvet så piggen till strömsladden vek sig, inte bra!
Ljuden sprakar som tusan och internet krånglar! Sistnämda kan ha att göra med donglen ;) Fan i såfall!
 
Lite oväntat var det idag till kvällsmaten när jasper petade undan grädden och sylten och skulle bara äta pannkakan!! Hakan landade nånstans nere hos grannen!!
Nu ska vi äta upp resterna från äppelpajen som jag bakade igår till Timmy kom hem, ville ju fira dagis och nytt jobb! Gjorde den givetvis i den nya hjärtformade formen, jag kan jag med se ni  ;)
<3

Imorgon smäller det!!

Måste börja med att säga att jag har världens absolut bästa man <3
Det var min tur att ta Jasper idag men Timmy tog honom och smög ut och lät mig fortsätta sova! Kom några timmar senare in med rostmackor med stekta hjärtformade ägg på, jag dog av glädje och kärlek <3
Så där låg vi hela familjen och mumsade och mös en bra stund! För Jasper kom på det förra veckan att det är rätt gott med ägg ändå!
Dagen har hållit hög klass hela tiden, alla har varit på strålande humör så vi har mest skrattat oss genom dagen alla tre!

Men den lille blev lite sur på sin pappa när det tog för lång tid till att bli tvättad runt munnen... Alltså han ville bli tvättad, har aldrig hänt förr! Jag brukar göra det i diskhon under rinnande vatten och göra "indianen" med munnen på honom, det tycker han är superkul!
Så när det tog för lång tid så tog han sin hand, satte den mot munnen och bankade så det lät - Ah Ah Ah Ah Ah och pekade frenetiskt mot diskhon ;) Jag älskar den pojken, han är så rolig!! Just nu är han i en ålder som jag älskar. Han är alltid på bra humör och är hur rolig som helst. Så jag är lite deppig över att det snart är över, snart är jag inte hemma med honom varje dag!
Flera gånger har jag tänkt att jag hoppas det blir ett varsel till på Volvo så jag får vara hemma mer med honom!
Nu gör jag ju givetvis inte det, för klart man måste komma tillbaka och jobba nångång igen! Jag har ändå lyckats vara hemma hyffsat länge med honom och jag får vara glad för det för det är inte alla som kan eller har råd med det! Hade tänkt vara hemma till sommaren men nu när skolan börjar den 14 januari så kände vi ju att det är bäst att jobba så man får in pengar. Kommer ändå bara jobba halvtid, så det är helt okej! Ska fixa ihop ett schema om vilka dagar jag ska jobba respektive vara i skolan snart bara så jag kan lämna in det till både dagis och jobb!

För imorn börjar Timmy sitt nya jobb, men det som är ännu större är ju att jag ska börja skola in Jasper imorgon!!!!
Det är hur stort som helst och hela min kropp säger att den inte är redo för det! Jag vill vara hemma lite till med mitt barn och jag känner att en veckas inskolning är för lite... För veckan efter det kommer jag ju inte hem, jag pluggar i Karlskrona och ska bo hos mamma och pappa under tiden är det tänkt!!
Men jag har ändå tur som har mamma <3 Hon jobbar bara 65 % pga sin tinnitus så hon är ledig några dagar i rad vissa veckor, och jag har sån tur att hon är ledig tisdag till fredag och erbjöd sig själv att hämta Jasper på dagis på tisdagen så han får vara i Emmaboda hela veckan så jag får träffa honom <3 Kan inte leva utan mitt barn! Kanske är egoistiskt för då får inte Timmy träffa honom, men han är mer van, han har ju varit borta från oss många gånger tidigare men jag behöver vänja mig, sakta med säkert! Räcker att vara utan måndagskvällen...
Senare är det tänkt att Timmy ska vara ledig fredagarna som jag är iväg och då komma till Emmaboda med Jasper på torsdagskvällen :) Så jag hoppas att vi har fått ihop det till det bästa, men återstår ju att se!

Alltså imorn - DAGIS!!


Stuntman?

Som jag trodde så kunde vi inte hålla oss inne hela dagen! Åkte runt för att kika på lägenheten vi hittade igår. Men den var nog inget för oss, låg lite för långt ifrån stan och dem hade huggt ner all skog runt om för det ska byggas massor med nya lägenheter där! Så vi passar på den...
Sen åkte vi och handlade lite mat, behövs ju alltid!

Ikväll blev det taco och Jasper hann åta upp halva osten innan vi ens rivit den ;) Han är en gottegris den lille pojken!
Vi har även invigt det första receptet från Timmys julklapp - Morbergs kokbok!
Det var ett recept på chokladpudding son ska invigas alldeles strax, mumma!!
Sen bestämde vi oss för att skaffa sportify premium, så nu lyssnas det på musik hela dagarna minsann! Skönt att kunna lyssna i mobilen med utan att krabba med iTunes som jag inte gett mig på än ;) Nu slipper jag det! Haha.

Sen har Jasper hoppat hundrasjuttielva gånger ner för sin nya pall (Timmy fick ihop den tillslut, haha) och ner i puffen! Den puffen har verkligen varit värd sina pengar på alla möjliga sätt! Leksak, mys framför tvn, säng, skyddskudde m.m ;)
Han är tokig vår bebis och är helt orädd! Bara slänger sig ut. Försökte ladda upp en film innan men jag tror inte jag lyckades, för försöka igen.
Han skrattade lika mycket första gången han slängde sig som sista, och då bar det minsann dags för sängen ;) Haha! Får ta upp det imorgon igen!

Nu ska vi mysa till film här hemma :) Hoppas alla har en fin lördag!!

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3144590/images/2013/pic_50e8a1849606ee5627ee156a.jpg" class="image">


Årets första dejt <3

Timmy och jag var på dejt igår <3
Vi såg på sista delen av Breaking Dawn på bio och vi åt efter det på Stars and stripes. Hade verkligen hur mysigt som helst med min älskade man!!
Jag åt deras Caesar sallad med kyckling och den är så god att jag skulle vilja äta den minst en dag i veckan ;)
Timmy tog en hamburgare med ägg och bacon som den hamburgare-nörd han är!
Men sen längtade vi efter en myskväll hemma med, så vi slängde oss på soffan och mös när vi kom hem!!
Sen kollade vi lite på film på datorn men Timmy somnade efter bara en liten stund så då surfade jag runt på annat, hittade en otroligt fin lägenhet på Teleborg för ett väldigt bra pris! 5 rum och kök på 133 kvm, egen ingång! Man blev ju helt klart sugen :) Likaså Timmy för jag var tvungen att väcka honom givetvis ;)

Men när vi la ner huvudena på kudden så vaknade lilleman och var hungrig. Så han fick lite välling och somnade om gott sen. Men vaknade nån timme senare och ville krypa ner hos mamma och pappa och givetvis fick han det! Får inte beskriva hur mysigt det är att ha honom mellan sig på nätterna, och att han äntligen vill det! Han har ju inte kunnat slappna av där innan och bara velat hoppa ner från sängen.
Tyvärr sover jag jättedåligt med honom bredvid mig, men en nattsömn då och få offrar jag gärna ;) Sov hyffsat inatt för Jasper låg närmre Timmy, jag kräver ju space då mina ben är vikta åt alla håll och kanter och jag måste kunna röra mig! Urfjantigt men så är det ;)

Idag ska vi ha en hemmadag och bara mysa, har inte varit hemma en hel dag på nästan 3 veckor!!! Så idag får det bli en sån dag så vi hinner landa lite innan alt drar igång på måndag.
Men känner jag oss rätt så blir det inte en innedag iallafall... Har redan nu myror i benen ;)


Woop woop!!!

Då var massagebänken beställd!! Känns så spännande att det kittlar i fingrarna och vill börja med en gång!!! :D Blev denna tjusiga nedanför med sidoarmstöd, väska, transportvagn, fot/knä-kudde. Kommer bli bra det här!!

Sitter dessutom med anatomi-papperna i famnen och faktiskt tycker jag att det är intressant! Jobbigt, men intressant ;)


Att man kan bli så glad för aptit!

Idag fick jag sovmorgon till 10.00 för jag kunde verkligen inte somna igår! Men Timmy fick med sovmorgon för Jasper sov ända till 08.00 idag!! Dessutom en hel natt utan att vakna, hurra!! :)
Han är snorigare än nånsin så nässugen fick komma fram innan vi åt mellis, behöver jag säga att han hatar den?!
Men aptit hade han allt ändå både till frukost och mellis.
Mellis åt han 1,5 portion havregrynsgröt, 1,5 dl blåbär, en halv macka och 3 ostskivor (från min macka) ;)
Kan inte beskriva hur skönt det är att han äter igen, och dessutom bättre än nånsin! Han har ätit jättebra dem senaste dagarna och jag håller tummarna för att det håller i sig!!! <3


Todlioo!

Tänkte ta en snabb-bloggning här medan jag skickade mannen att handla mat, blev grillad kyckling och magen skriker verkligen efter denna kyckling!!
Idag har det verkligen varit en effektiv dag för oss. Den började lite lika roligt för min del dock så Jaspers ögon slog upp klockan 3.30(!!!) Sen var han vaken till 07.30 och då somnade han brevid mig, vilket är så otroligt mysigt att jag då inte kunde somna för det! Sen vaknade jag varenda gång han rörde på sig och dessutom så balanserade jag på kanten och vaknade faktiskt för att jag trillade ut med huvudet... Dessa barn till att ta stor plats!! ;)
 
Men upp kom vi tillslut och sen iväg till Ikea för lite shopping. Vi hade ju planerat att Jasper skulle sova i bilen på väg dit, så vi tog inte med vagnen då han ändå hellre sitter i kundvagnen eller helst går själv. Jasper tänkte inte likadant som vi givetvis och somnade precis när vi skulle svänga in mot Ikea... Försökte lyfta ur honom utan att han vaknade så han kunde ligga i kundvagnen iallafall, men precis när vi fått ut honom så drar en traktor igång med ett illvrål precis brevid så han vaknade. Men han var på så gott humör ändå mestadels av tiden, men mot slutet orkade han inte mer så vi fick skynda oss igenom det sista och köra hem så han fick sova! Det var många barn som var äldre än Jasper i lekhörnan, men jag kan säga att Jasper var den med mest energi. Herregud säger jag bara, och dem andra föräldrarna med tror jag ;) Han är minsann inte blyg våran pojk utan gick direkt och lekte med dem andra barnen och med alla roliga saker. Han blev så arg när jag skulle ta honom där ifrån så vi kunde fortsätta shoppa ;)
Blev iallafall lite handlat, lakan och handdukar till skolstarten, en bäddmadrass till bäddsoffan och lite köksgrejer. Självklart även dem obligatoriska värmeljusen ;) Annars var vi duktiga och höll i pengarna trots att man säkerligen hade kunnat göra av med flera tusen mer!

När vi kom hem så drog vi direkt igång med utrensning i hela lägenheten! Var så sjukt mycket saker här hemma så vi fick börja stapla på höjden!! Men nu börjar det likna ett hem igen och nu fick till och med julklapparna plats :)
Lägger upp en bild på en väldigt liten del av det vi fick, fick så otroligt mycket fint att det kommer krävas flera inlägg för att visa allt!!

Vi kom på igår att vi bara har varit hemma ca. 1,5 dag sammanlagt sen julafton!!
den 22 dec åkte vi till Braås, den 23 dec till Emmaboda. Den 26 en tur till Karlskrona. 27 var Timmy och jag på eventet och sov då endast i lägenheten. På morgonen den 28 åkte vi tillbaka till Emmaboda för mamma fyllde år, och stannade tills den 29. Åkte då direkt och storhandlade mat och var hemma vid 19.30 på kvällen. Söndagen var vi hemma och städade och packade upp alla kläder och tvättade. På nyår åkte vi till Amanda och sebbe strax efter klockan 4 och sov över där. Dagen efter åkte vi till Svärföräldrarna och stannade där tills kvällen... Idag då Ikea ;) Myyyyyycket farande fram och tillbaka!!! Imorn ska vi ut igen och handla resterande till skolan, lite nya kläder till jasper, knivar och tallrikar för presentkorten m.m! :) SEN ska vi nog bara vara hemma och suga ut varenda liten sekund tillsammans <3 För veckan efter det börjar Timmy nytt jobb, jag ska skola in Jasper. Veckan efter det börjar min skola! Det är fullt schema kan man säga, men det är kul och spännande givetvis :)

Jasper utvecklas mer och mer för varje dag och det är magiskt att få vara med om <3 Idag lärde han sig äntligen att spotta ut tandkrämen (egentligen tycker han att den är för god för det). Så efter det hämtade han sin pall och stod och spottade i handfatet länge efter, och sen skulle han visa mig med så då gich han in i köket och spottade lite till ;) Söta buse!!!
 
Påtal om pall så köpte vi en högre idag så Jasper kan vara med mer när man lagar mat... Den tänkte jag montera ihop lite snabbt medan dem andra åt. Behöver jag säga att jag vände allt fel och drog sönder en skruv i pallen så den inte går att få ihop!? Hmm, bör jag verkligen gå tillbaka och montera dumprar med ex antal fler mojänger på ;) Haha!!
 
Nu är maten här!!! Ha en bra kväll allihopa :)

RSS 2.0