Sökes

Tålamod sökes till en mamma på 24 år med ont i magen och huvudet. 
Behöver en hel del tack! 

Jasper är inne i nån trotsålder/hyperaktivitet igen, det är inte det minsta kul att vara hemma själv med honom då ;) han är som en orkan eller tornado som sveper runt här hemma och som snurrat bort öronen låååångt borta ;) 
Tur att han är söt iallafall och att det är dags för middagslur för hans del så hinner kanske jag skrapa ihop lite till när han vaknar igen ;)



Undrande

Min mage vill inte bli bättre utan blir snarare sämre... Skulle masserat på moves idag men det fick jag med avboka. 
Jag gråter lite inombords. 
What do you want stupid tummy??

5 kilo lättare

Yes efter den värsta magsjukan jag någonsin haft, eller nej näst värsta (Kräkte konstant i 5 dagar en gång) 
Men denna var mer intensiv och HEMSK. 
Nu börjar jag må bättre men har fortfarande ont i magen och huvudet. 
Skulle jobbat på salongen men fick säga att det var en omöjlighet, känns dumt när man har kunder och så men vad ska man göra för det hade aldrig gått idag heller. Man orkar inte ens stå när man inte fått i sig mat på 3 dagar. 

Måste bara tacka min kompis Sanna som var så underbart fantastisk och gick ner till Ica och köpte blåbärssoppa till mig i onsdags, så hon och hennes söta dotter gick ner och det är ändå en bit, plus att Sanna är gravid!! älskar att det finns sånna människor i min närhet ❤️ Tack 

Sen dess har jag mest legat i soffan... 

Men idag var jag ute en snabbis med Jasper och gungade och lekte i sandlådan och hoppade i vattenpölar givetvis ;) Det bästa! 
När vi kom in så gjorde jag lite trolldeg som vi hade kul med en lång stund, ja till och med Timmy !! 
Nu väntas ytterligare soffhäng och få ner pulsen lite igen ;) 

Ha en bra lördag allihop!



Tack för den

Inatt sov jag ungefär 2 timmar då min lille son vägrade sova...
Fått inflammation i mitt pekfinger. 
Försov mig till jobbet.
Glömde mina nycklar till skåpet så vakten fick öppna det. Hittar inte mina nycklar nu heller. 
Varit trött hela dagen på jobbet och tappat allt och gått allmänt dåligt. 
Kommer hem och får magsjukan, varför? Vad har jag gjort för att förtjäna detta? F.U

Inte en susning

Jag har den senaste veckan inte haft en aning om vad det är för dag. Alltså kan jag inte säga när det var jag gjorde saker om folk frågar... Det är det fina med att vara långledig ;)
Fast jag har ju jobbat lite här och var ändå. 

Vi såg hobbit för nån dag sen iallafall och den får toppbetyg!! Älskar ju alla dem filmerna och kan inte vänta på att nästa ska komma ut! 

Igår var vi på Ikea och handlade oss en tvbänk (äntligen) så nu jäklar börjar det bli riktigt snyggt i vardagsrummet igen! För en stooor ram jag köpte i somras för en billig peng kom upp med, kommer bli kanoners detta! 

Idag gjorde vi en miss när vi chansade på att affärerna på stan var öppna för vi kollade runt på internet om vi såg några öppettider men det stod inget särskilt så vi chansade på att det var öppet. Vi hade fel. Allt var stängt. Förutom Condeco så vi tog en fika iallafall ;) en snabb sådan för jasper hade tusen myror i brallan och vi höll på att bli tokiga.... Tålamod sökes! 

Nu har jag varit iväg och jobbat en sväng på moves and motivation. Kul för dem verkar gilla min massage där med :) Masserar ju bara instruktörerna där och det är bara det jag hinner när jag jobbar 80% på Volvo och resterande på Beautyhouse. Men skönt ändå att tjäna lite extra pengar för det kommer att behövas snart! ;)

Nu är vi inte på en sövtid på 2,5 timme med Jasper. Finns definitivt roligare saker att spendera sin tid på än i en puff en bit ifrån sängen.... Suck!!! Som sagt, tålamod sökes!
Men tror att det kommer bli bättre när rutiner med jobb och dagis tar fart igen.

Imorgon börjar jag jobba på Volvo igen. Ser inte fram emot det, skiter i om nån olämplig person läser detta för jag tycker det är skit. Innan jobbade jag från 06.00-14.30 men från och med imorgon ska båda skiften jobba 07.00-16.00. Vi kommer alltså jobba mer för mindre pengar med ob:et som försvinner... Svär länga ramsor just nu.... Sen får Jasper så otroligt långa dagar på dagis och det är de som smärtar mest, det är inte rättvist mot honom och jag mår så dåligt för det. Kommer alltså bara få se mitt barn i 2 timmar när jag kommit hem (ca kl 17.00) TVÅ TIMMAR!!!???? Det är ju sjukt och jag börjar gråta av bara tanken....
Nån som vet nåt annat bra jobb säg till direkt!!!

Nu ska jag trösta mig med en fika innan läggdags och döden imorgon!



Lite lek med lina älsklingar idag! ❤️

Dammsugar terror

Idag fick vi sovmorgon till 8, eller vi kanske jag inte ska säga då jag sov vidare till 9,30 ;) Skönt. 
Sen steg jag med upp iallafall och vi stekte bacon och gjorde äggröra och lite grönsaker och rostade mackor! Bacon eller kotten som Jasper säger att det heter är ju så gott och är jaspers nya favorit. 
Sen åkte jag och jobbade på salongen och idag var det extra kul då klienterna hade lite olika problem och att jag kunde hjälpa dem, så dem var såå nöjda efteråt och det värmer gott i mitt hjärta! :)
Efter det har vi handlat och Jasper ville att vi skulle köpa fika idag och vi var inte svårflörtade där så vi köpte lite munkar och muffins. Jasper vägrade släppa påsen från den stunden och släpade runt på den överallt, så söt! 

Nu ikväll så var dammsugar monstret framme igen, hysteriskt roligt att bli jagad av. Så Jasper och jag gömde oss lite överallt men han kunde minsann hitta oss varje gång ;) 




Woops

Om nån läste mitt inlägg från igår så skrev jag ju en - to do list. Glömde dock bort att jag skulle jobba och jag är glad att jag satte påminnelse ;) 
Men vi har kommit en bit ändå idag trots att jappe gav oss sovmorgon till 10.00!!! Galet. 
Julen är ute, vi har varit på Mio, storhandlat, lagat mat och jobbat lite då ;) 
Jasper fick sitt första utbrott på Mio, det var så pinsamt! Han gallskrek verkligen, har aldrig varit med om det innan men han blir verkligen stanna och laga mer mat i deras lekhörna där! Stackarn :/ 

Men nu väntar jag ute i regnet på Att Timmy ska komma och hämta mig för han har varit och handlat och jag jobbat då. Behöver jag säga att det är kallt i höstjackan utan vantar handduk och mössa? 
När vi kommer hem ska vi laga middag igen, taco! Hurra :D 
Sen väntar dammsugning dock med, lamporna ska upp idag med minsann! Plus den nya mattan från Mio ska fram, kommer bli tjusigt det här. Bara den där jävla tvbänken som ska köpas med....

Timmy ringde nu och berättade att det varit en olycka så det kommer ta sin tid, hurra!?
Jag hann iallafall leks med mina nya makeup penslar från bdellium innan, vilken skillnad på kvalitet! Är så nöjd :)






Ska man ta upp bloggen igen kanske?

Borde man kanske blogga lite igen? Det är rätt kul att få skriva av sig ibland och ibland vill man så gärna berätta nåt kul som hänt men man vill inte lägga upp en lång berättelse på fb!

Minns inte ens va det sista jag skrev var... Men kan skriva så pass att jag klarat alla tentor till min utbildning och är nu färdig certifierad massör och i februari är jag dessutom medicinsk massageterapeut! 

Jag har börjat jobba på Beautyhouse salong nere på stan, vilket är otroligt roligt då vi dessutom vann priset som årets skönhetssalong!

Jasper börjar prata mer och mer, har varit ett oros moment ett tag då det har varit lite trögt. Men nu börjar det släppa och man märker att han bara samlat på sig en massa med ord då det helt plötsligt kom ut meningar från hans söta lille mun :) 

Om man ska gå på mindre saker så har vi precis kommit hem efter att ha spenderat jul och nyår hos mina  föräldrar och en sväng hos svärföräldrarna. Så det är såå skönt att komma hem igen och få landa lite!
Vi bestämde oss också för att försöka få Jasper att somna själv inne i sitt rum nu när han ändå har några lediga dagar kvar och inget dagis dagen efter. Han har gjort det förr men sen hände nåt som jag inte minns och vi fick ta två steg tillbaka :) 
Imorgon har vi en lång lista på vad som ska göras... 
Städa ut julen, julgranen ska ut, dammsuga, skura, åka till Mio, handla mat, möblera om hos Jasper, möblera om i vardagsrummet, hänga upp dem två lamporna jag fick i julklapp! Mellan detta ska jag ju också ta hand om min son och mat ska lagas och han ska bada och hinner vi kanske vi tar badet i simhallen men jag kanske är lite tidsoptimistisk där ;) 

Timmy är dessutom underbar. Sa bara att jag var lite hungrig och han tog på sig skorna och frågade vad jag ville ha och åkte innan jag knappt hann blinka! 
Yes jag har gjort ett bra val av man ;) Han är bäst och han är min ❤️ 
Får komma på nåt som jag kan överraska honom med sen! 

Vi får väl se hur ofta det kommer fortsattas blogga eller om det över huvudtaget blir fler gånger, men denna gången var kul även om jag inte hade nåt speciellt att skriva direkt :) 



RSS 2.0