Härligt!!

Vilken härlig Valborg det blev!! <3

Bättre och fler bilder kommer sen!


Viilken helg!

Detta inlägg skulle kommit upp igår men internet la av och jag orkade inte krabba eftersom jag egentligen borde gått och lagt mig för länge sen ;)



Har varit en sån underbar helg ska ni veta!

I fredags så steg vi minsann upp tidigt för att umgås lite med Jaspers faster på stan. Hon ville ha sällskap mellan sina körlektioner och snäll som jag är ställer jag upp! Vi hann med både det ena och andra. Vip-shopping på HM och en runda till Grand samt en lunch på McD ;) Köpte massa nytt till lillkillen som återigen håller på att växa ur sin garderob! :S Men ändå är det mycket mer på listan som ska inhandlas!

Efter det åkte vi hem och inväntade Caroline och Svante som skulle få prova på vårt badkar ;) Stor fascination över hans "sittring" i badkaret så man slipper hålla i honom. Men jag håller med, det är en fantastisk uppfinning!! Gör vardagen mycket lättare och smidigare när man ska bada honom, plus att han faktiskt kan sitta och leka. :)
Tyvärr så bev Caroline sjuk under tiden hon var här, men jag hoppas verkligen hon mår bättre nu! :/

Lördagen kom och min syster kom med tåget. Vi hade så himla mysigt med massa bus och fika :) Faktiskt första gången hon är här själv! Jasper var givetvis överlycklig <3
Bestämde att hon och mamma skulle komma på onsdag igen och ta en shoppingrunda nere på stan om det är fint väder. Längtar redan!!

Dagens schema bestod av mys hos Sanna, Abbe och lilla söta Thilda! Hon är verkligen söt som en prinsessa!! Efter gott fika så tog vi en liten promenad med vagnarna och båda barnen somnade så gott :) Hoppas vi träffas snart igen, sån härlig familj!
Eftersom Jasper somnade 100 meter från bilen ungefär så fick vi sätta honom sovandes i bilen och köra en runda så han kunde få sova klart! Visade Timmy rundan jag körde sist för att Jasper skulle få sova och vi hittade väl sisådär 15 hus vi skulle kunna tänka oss ;) Lilla och stora Hultet tror jag ställerna heter, vill nog inte veta priserna dock då de ligger precis vid en sjö ;)
Förresten, vi upptäckte att Jasper fått två tänder i överkäken idag med!! Så "kul". Vet ju hur det var förra gången med dålig sömn och en halvgrinig unge hela tiden :/ Men det är ju förståligt, måste ju göra jätteont och klia som attans!! Gav honom lite alvedon mot tandköttet då han faktiskt vaknat en del nu under kvällen, han gillade alvedonen och slickade så gärna i sig! ;) Hoppas att han sover bra inatt!!


Kan då lägga till att han sov jättebra inatt! Vaknade som vanligt bara vid 3 och vid 6 :) Har inte jätteont idag heller men har ingen riktig aptit tyvärr, men man får locka i han lite iallafall. Yoghurt och hallon slank minsann ner, rackarungen ska bara ha det gottigaste! ;) <3

Men nu går det undan här hemma med utvecklingen!!
-Han kan nu sätta sig upp från liggande position!
-Krypa några steg på knäna. Mest i sängen där det inte är så halt!
-Från förra veckan så kan han nu dra sig upp själv och ställa sig mot saker :)

Mammas godbit <3



Men kräk över både byxor och tröja, haha!! <3
Bilderna togs för två veckor sen!




Aktivitetsbana

Haha här hemma har vi hinderbanor, oj oj så skoj en möbel från Ikea kan vara! :D

 


Badtajm!

Tog ett bad istället för att åka och till babyproffsen! Vart inte alls på humör för att gå ut när jag sånger det regnade!

Blöt blev jag ju iallafall med detta sjömonster! Inte nog med det, utan när jag tog upp honom från badet så kissade han ner hela mig! Japp, tacksamt! <3

Blir en runda med Jaspers faster imorn istället :)


<3

You are the only exception <3


Kvalitets tid och goood mat!

När Timmy kom hem från jobbet idag så bestämde jag mig för att ge grabbarna lite quality-time själva hemma, blir ju inte så ofta. Själv åkte jag iväg och storhandlade och det gick faktiskt mycket snabbare än när vi åker iväg hela familjen!

Är också rätt skönt att få komma iväg lite själv och vara annat än mamma en stund. OBS En stund!!! För det tar minsann inte lång tid innan jag vill hem till min lilla pojk igen... Vi snackar typ 20 minuter ;) Det räcker ibland, haha! Nej men det är skönt att inte alltid ha fullt ansvar och faktiskt kunna tänka lite på sig själv och göra som man själv vill :) Men de är lika skönt när man få komma tillbaka hem!

När jag kom hem slängde vi igång en köttfärssoppa med pasta i. Alltså satan va gott det var rent ut sagt, ursäkta men trodde aldrig det skulle smaka såå bra som det faktiskt blev. Men creame fraishe klicken på så njöt vi båda två! :) Man får berömma sin mat när man lyckas!

Jasper ville inte somna ikväll... Han sover fortfarande inte, så jag hoppas iallafall att han sover inatt! Han har ju sovit så bra den sista veckan så jag vill INTE byta detta mot sömnlösa nätter igen!

Timmy kanske har kommit på en lösning med sitt jobb. Han kommer ju förmodligen bli uppsagd och det vore ett helvete rent ut sagt om han blev det! Det går inte bra för Peab just nu tyvärr!
Men jag hoppas att det han och en annan man kommit på går igenom :) Vore såå kul! Men säger inget än ifall det inte blir nåt.

Nu förtjänar jag en dusch minsann! Godkväll på er :)

Helt mållös!

Jag glömde packa med amningsteét när vi åkte till Emmaboda så har haft vääldigt dåligt med mjölk dem senaste dagarna. Men han har vart så duktig att han faktiskt ätit mat hela dagarna!!! Fick amma en snabbis idag dock för han blev akut hungrig. Hade då inte tillräckligt för att han skulle bli mätt så fick slänga ihop lite yoghurt och hallon som mellis (Turkisk yogurt är faktiskt mycket godare än vanlig, nom nom!)

Men natten till söndagen var det likadant, knappt nån mjölk. Så jag blandade lite grötpulver och mycket vatten. För att det skulle smaka nåt så mosade jag även hallon och hällde i saften :) Hade det brevid sängen ifall att det skulle behövas! Det gjorde det, och han åt det! Så idag gjorde vi ett nytt försök med välling och han gluffsade i sig! Det är så underbart så man nästan börjar gråta!
Efter att ha krabbat med maten när han inte svalde maten, till att han inte åt annat än gröt och fruktpureér. Vägrat ersättning och även välling så har jag vart väldigt "rädd" för att sluta amma. Tänk om han ändå vill ha bröstet nångång, då finns knappt nåt!? Verkar som det kan gå rätt fort för min mjölk att sina helt då det nästan försvinner direkt om jag inte dricker teét!

Men är så stolt över min grabb som drack vällingen nyss och njöt <3 Underbart söt var han!! Det ska nog gå bra det här =)

Imorn ska vi på sagostund i teleborg, ska bli mys! :)image description

Mer!

Här är fler av dem små inköpen :)

Nu kan vi sortera lite snyggare än att ha plastpåsar liggandes på golvet ;)

Jasper behövde även fler skålar, och glasspinnar är ju en självklarhet nu när det börjar bli sommar! <3

Har rensat ut en massa som vi inte använder ifrån skåpen med, så nu finns det iallafall plats att ställa saker på! Men som vanligt så skulle man säkert kunna rensa ur ännu mer men man får alltid den känslan "den kan vara bra att ha"....


Nöjd!

Är väldigt nöjd med ett av inköpen från Ikea i helgen :)
Jaspers nya leksakslåda!


Hur?

Hur lyckas man med detta? ;D


???

Varför gör bloggen så ibland när man lägger ut bilder, massa länkar? Det är så störande?? Ofta kan jag inte heller lägga ut mer än två i taget....


Bara härligheter!

Nu är vi hemma igen efter en hel helg i Lindås :) Har vart så otroligt mysigt! Var en runda i Kalmar och sprang lite inne i modehuset och jag köpte en sommar-outfit till Timmy, han blev supernöjd! Var givetvis på Ikea med :)

Kunds inte bli en bättre helg! Startade ju även fredagen med mys med tjejerna :)

Jasper är sååå nära att faktiskt krypa på riktigt. Just nu hasar han sig ju fram! Han börjar bli så stor min lilla gosse, som faktiskt blev 8(!!!) månader igår! <3

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3144590/images/2012/pic_199583696.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3144590/images/2012/pic_199583816.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3144590/images/2012/pic_199584067.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3144590/images/2012/pic_199584081.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3144590/images/2012/pic_199584115.jpg" class="image">


Full fokus

Ja det är koncentration på hög nivå med att försöka slänga ut alla leksaker från "kärran"
<3


Proffsigt??

Hur professionell och seriös låter denna utbildningen??


Tristess!

Denna veckan har hittills känts väldigt seg!.. Inte haft nåt särskilt kul att hitta på utan mest vart hemma och degat! Det får det bli ändring på!!!

Fast var ju och shoppade lite kläder till bebisen, vad annars!? Även lite nytt smink fick följa med hem och hämtade ut nya minipiller. Fick då på Apoteket en -Mamma & Bebis prova-på påse! :) Är alltid kul!

Men igår var iallafall Jasper och jag hos Sanna och Adde och kikade på bebisen som nu fått det fina namnet Thilda :) Så otroligt söt och liten! Liten om man jämför med Jasper då. Hon var så snäll och go den lille tösabiten, sa ingenting inte ens när jag lånade en stund, så mysigt var det! :)
Men man kan knappt tro att sin egen plutt vart så liten! Jasper vägde ju dock över fyra kilo när han kom så så liten var han ju inte, hmm din knubbis <3 Skyller på allt gott som vi hade hemma ;)
Kan knappt minnas att han vart så skör, för det är dem ju verkligen när dem är nyfödda! Huvudet måste man hålla upp och ingen kontroll på kroppen alls. Haha det är galet att man faktiskt själv vart så liten och hjälplös! ;)
Måste kika på bilderna när Jappe var nyfödd imorn!

Idag har jag mest bara städat och gjort nytta här hemma! Pisstråkigt med andra ord.... Men imorn ska jag då fasen inte lyfta ett finger! Eller jo jag ska gå till Bvc för 7 månaders kontrollen! Det märkliga är att han blir 8 månader om två dagar! Måste blivit nåt tokigt eller så får vi väl gå dit nästa vecka igen eller nåt!?
Ska iallafall bli så kul att se hur han har växt!! :D Nu käkar han ju faktiskt lite annat än bröstmjölk! Vet inte om jag skrivit det men han dissar ju verkligen maten jag lagar till honom. Tydligen gjorde jag likadant med mammas mat som hon gjorde när jag var liten. Hon fick då prova burkmat och det åt jag så glatt... Gjorde samma sak med Jasper och vad händer!? Jo han äter!! Burkmat ska det tydligen vara till den kräsna Herren och än så länge har han käkat allt jag ställt fram. Tänkte att han skulle få käka burkmat i nån vecka till och sen börja introducera det jag lagar igen, vill ju göra egen mat!! Hoppas att han ger med sig då och inte är lika kräsen! :) ja tänk om han blir lika kräsen som jag var när jag var liten, uuuusch! Nej vi får träna och träna, för det går jag inte med på ;) Inte när jag äntligen inte är så kräsen längre utan faktiskt börjar tycka om det mesta! Fast lax och sånt är fortfarande inte nån höjdare. Men jag åt ju torsk igår, det var faktiskt gott. Dränkte det i sås, då slank det ner! :)

Fan nu blev jag hungrig!

Hade förresten Timmys mor, far, syster och mormor här idag på lite middag!
Dem kom in med vårt däck, som det var punka på innan när vi skulle byta till sommardäck! Det värsta är att vi fick hastigt byta till vinterdäck förra året just för att det var punka. Råkade köra på en stor spik... Men ändå rullar Timmy in det i garaget och glömmer det där, klant röven ;) Haha! <3

Nej nu ska jag sova minsann! Godnatt alla vänner :)


Borta borsta

Jasper borstar nuförtiden tänderna jämt och älskar det!!


Hmm!

Undra vart han hittade Wii dosorna!? ;) Haha räcker att man vänder bort huvudet några sekunder så lyckas han busa till det! <3


I'm in heaven!

Kan man vara nån annanstans med denna underbara plutt och denna söndagsmaten? ;)
Hemmagjord pizza med crème fraîche och blandsallad med avokado? Smaskens ;)
Kanske låter som en salig blandning men ibland är det en bra sak ;)

Timmy har nog fått min förkylning och får förmodligen stanna hemma i veckan. Han skulle se hur han känner sig imorn! ( själv hoppas jag att han stannar hemma nån dag eftersom han vart borta både lördag och söndag ;)) Haha!

Borde åkt och handlar veckans mat idag men ingen hade ork till det, (jisses va vi vart lata sen sista veckan) så blir nog att vi får ta en runda imorn. Ska försöka knåpa ihop vad vi ska göra för mat i veckan bara så vi vet vad vi ska handla.

Typiskt nog så skulle mamma visst jobba tisdag natt, så då sover hon halva onsdagen då jag tänk hälsa på och smita iväg lite ;) Jaja man kan inte alltid lyckas! Kanske drar med Timmy om han är ändå är sjuk, stackarn! Haha...


Hjälpsamma herrn! :)

Hjälper pappa slå in paket :)


Yes!!

Verkade funka så här kommer två till på kvällens sovställning <3 Älskade pojk!!

Hoppas det syns på datorn!


Nytt försök med bilder!


Full rulle!!

Som rubriken lyder så är det full rulle här hemma på vår lille gosse, det är så härligt att se!
När han nu kommit på att han kan ta sig runt själv här hemma så blir det minsan ingen ro, utan full fokus gäller ;)
Är helt säker på att han snart kryper på riktigt. Nu ålar han sig halvt fram men han kommer upp på både armarna och knäna men orkar inte hålla sig uppe och ta sig fram samtidigt än ;)

Men full fokus var det ja...
Han hittade idag pappas tomma ciderflaska på golvet och upptäckte igen vilken gudagåva socker är när han slickade på toppen... Aaah! Dumma mamma som då gick och sköljde ur den ;) Men den var tydligen god ändå!

Försökte ladda upp bilder men det funkar varken från mobilen eller datorn! :(

Älskling <3

Det värmde hjärtat rätt bra när jag öppnade kylskåpet och skulle hämta min mat! Älskar dig med Timmy <3<3


Mag-sovare!

Såhär ser oftast Jaspers sovställning ut! Precis lika glad som mig i att ligga på magen och sova! :) Men lite nojjig är man över att han ska trycka ner näsan i madrassen och inte få luft! Jo att man skulle oroa sig för allt när man blev mamma fick man höra och det stämmer till 100%!! Kan fortfarande gå och kika till honom när han sover lite längre än vanligt ;)


Livet är kort, ta vara på det och njut!

Begravningen var så otroligt fin idag! Bilden på Uffa och Jasper rörde många och framför allt Maja! Vi gav även henne en som hon kan ha hemma! Han fick en bild på honom för han var så otroligt glad i vår lille son och sken upp som en sol när vi hälsade på! Maja sa alltid att han ofta pratade om Jasper och kunde vara glad flera dagar efter ett besök :) Så det var självklart! Han fick ju även en napp i sin kista!

Efter begravningen samlades alla hos Maja. Under fikat så var Jasper fruktansvärt(!!!) snabb på att sno åt sig fasters rulltårta! Jag hann inte ens blinka innan han snott den och tryckt in den i munnen! Lyckades få ut det mesta men Jasper var lycklig ändå ;) Man riktigt såg hur sockerbegäret tog fart och kicken tog vid! Man kan kalla det total nyfunnen lycka och kärlek ;)

När vi kom hem så bestämde vi oss för att absolut inte göra nånting och så blev det. Min förkylning har absolut inte släppt så jag var helt slut i kroppen och Timmy var lika trött han!
Men vi kände för att ta ett mysigt bad ihop efter Jasper fått sitt bad och somnat för natten! Myys <3
Jasper total vägrade maten idag och spottade till och med ut allt (förmodligen efter socker uppenbarelsen;))

Men så har vi nog kommit på hur vi ska göra med nattningen igen, håller tummarna för inatt sov han som en dröm. Ville ha mat vid lite innan tolv-tiden om jag inte minns fel och vaknade inte förrens 5!!! Såå skönt :D Var nog nåt år sen sist jag sov 5 timmar i sträck!!

Så nu har han fått mat igen så det ska bli spännande och se hur länge han sover nu! ;) idag somnade han vid 8 ungefär..


Har vart så Timmy-sjuk hela dagen idag! Är nog mycket för att man känner att livet är kort och man måste ta vara på det man har <3 Uppskatta det som finns runt omkring en och undvika allt negativt! Jag är ingen poet men jag är verkligen tokigt kär i Timmy fortfarande efter 5 år och det är så sant som det är sagt! <3


Tiden springer iväg.

En uppenbarelse!

Vi hade ju faktiskt bott i denna lägenheten i ett år den första april. Vet inte om jag skrivit det men det är ju sjukt va tiden går!! (och jag har ännu inte sytt upp gardinerna... skärpning Emelie!)
Ett år, det är ju lika länge som utbildningen jag vill gå är, så tiden kommer förmodligen springa fram lika snabbt då! :D

En annan sak...Mamma färgade mitt hår i lördags och jag har nog aldrig blivit så nöjd med en hemmafärgning!! Garnier nutrisse - Iced chestnut kan jag tipsa om, riktigt fin färg :)

Mamma är dessutom lika peppad som jag över utbildningen! Är så skönt att ha stöd när man ska vända upp och ner på livet igen ;)
Då kom jag på den briljanta idén att vi flyttar hem igen ;) Billigare för oss sen har vi barnvakt några dagar i veckan och i Emmaboda så finns det ett så bra dagis som jag absolut hade velat ha in honom på ;) Haha!

En bild från senaste veckohandlingen! Åka kundvagn var minsann mycket roligare i sin egna vagn!

Vi gör allt i sista sekunden men bra blir det!

Vi är familjen "Vi gör allt i sista sekund."

Vi skulle skriva ut en bild på Uffa när han har Jasper i knäet och sätta på kistan och ge en till Maja (Timmys mormor) Men upptäcker att skrivaren inte vill skriva ut. Får lite panik men kommer på att bläcket kanske är slut. Så vi byter och tack gode gud så fungerade det!!
När det väl är gjort så skulle jag hämta ramarna som jag var bombsäker på låg i klädgaderoben. Men icke!! Timmy trodde att han kunde ha lagt ner dem i källaren men mindes inte i vilken låda isåfall, eller hade vi gett dem till Millan... Men Millan räddade oss iallafall, hon hade två ramar hemma som vi kunde ta!! :) Tack! <3
Klockan var då 21,00 när vi började greja med det!

Innan dess så stod jag och strök hans skjorta och han gjorde maten.
Nu är klockan 23.13 och jag har i stort sett precis kommit ur duschen. Kan inte föna håret och väntar på att håret kan torka så jag kan göra inbakad fläta så det är klart på morgonen då vi måste upp vid 06,30!
Ska också ta och packa om hans skötväska så allt finns där. Även packa med lite mellis till honom... Eller ändrade planer först lite amning!!

Godnatt alla!

Framtidsplaner!

Har funderat länge på vad jag skulle kunna tänka mig att jobba med. Har velat fram och tillbaka i flera år faktiskt! Men nu har jag verkligen funderat när jag vart hemma och i lördags så jäklar bestämde jag mig!
Jag ska bli hud & Spaterapeut!! :D

Har annars funderat på förskolelärare, barnmorska, make-up artist m.m... Men kände endå inte riktigt att det var rätt!
Visst förskolelärare vore ju det "enklare" valet då det finns i växjö och även så man kan läsa på distans i växjö. Och då hade jag ju kanske kunnat jobba halvtid vid sidan av. Men tror inte jag kommer vara helt nöjd med det valet nu när jag har min egna guldgosse, blir nog för mycket "barn" och vill nog kunna lägga mitt tålamod och krut på honom ;)

Men om jag nu kommer in så blir det flytt till Kalmar, nytt jobb för Timmy och kika på dagis åt Jasper :) Alltså så vänder vi livet upp och ner i ett år :D Så sjukt spännande och lite läskigt, får vi ihop det? Lyckas Timmy få jobb och har vi råd att leva på en lön i ett år? Men kommer definitivt flytta tillbaka till Växjö efter det då jag trivs så bra här. Man kanske kan hyra i andrahand i Kalmar och hyra ut denna vi har nu så man kan flytta tillbaka hit sen för vi trivs här :) Så kan man bo här tills man fått ihop lite cash till ett hus på landet ;)
Men vet inte om man är sugen på att ha nån bland ens grejer, vad händer om nåt går sönder? Tåls att tänkas på..
Är det nån som är sugen på en lägenhet för ett år här i stan? ;)



Jag håller verkligen tummarna för att allting löser sig så jag kan få jobba med det jag faktiskt vill och så att vi faktiskt ska kunna börja ta allvarligare funderingar på hus! :D För efter det är allting perfekt!

Här är en 1,5 månad gammal bild på min inspirationskälla till att jag faktiskt tar tag i pluggandet nu, hade nog inte gjort det utan honom! <3 Vill kunna ge Jasper ett underbart liv och då krävs det ju även att jag som mamma är lycklig och nöjd och jag känner att jag inte kommer vara det om jag jobbar kvar där jag är nu! Kan ju mer än montera dumprar ;) Även om det kan ha sina ljusa stunder! :)


Förresten!! Tror inte jag har skrivit det, men äntligen har han kommit på kryptekniken :D Han har kunnat med både händer och fötter men inte fått ihop det innan ;) Såg så roligt ut... Han tryckte på med benen men spjänade emot med armarna för att nästa gång försöka dra sig fram med armarna men tryckte inte på med benen ;)
Alternativt så la han sig på sidan och tryckte sig framåt. Men han kör fortfarande starkt på sin rullning! ;D


Nu sitter jag och väntar på att han ska vakna så jag kan mata och hoppa in i duschen. Blir väl en sån dag då han besämmer sig för att inte vakna nu vid 11 tiden och vänta till 2 målet ;)

Helg

Igår så kom mamma och pappa men även lillkillens gammelfarmor och farfar hit på lite grillat :) Blev så glad när dem ville följa med! Hade en riktigt trevlig dag med andra ord :)

Förkylningen är dock ännu sämre idag, är alldeles tjock i halsen och huvudet är inte riktigt med mig...

Men den vilodagen vi skulle ha idag sket sig ;) Blev att tvätta två maskiner och dammsuga och skura golven! Ska även snart ta och laga lite mat.
Men nu ligger jag på soffan och slappar oh spanar lite på bebis som sover på balkongen i vagnen :)


För Skalman han är tlööött!

Ska bara skriva ner att han somnade om vid kvart i 4 för att vakna igen vid halv 6 ;)

Jo vi är lite trötta idag!


Busunge Med Stooort B! <3

Idag har det vart städ dag, fy så trist!
Gjorde krocketter och fläskfilé med blandsallad med avokado i, nom nom!

Men det "roligaste" är *trummvirrvel* Jasper. Han har vart otroligt svår att söva nu ett tag, så han har nog inte somnat förrens efter 9 på kvällarna!
Men idag lyckades vi hålla han vaken till halv 8 så han fick somna för natten då ;) Han sov hur bra som helst, fram till halv 2.... Nu ligger han i sängen och kryper runt och skrattar och blåser bubblor, klockan är 2. Haha och jag kan inget annat än skratta, det är så typiskt och han är så sjukt söt! Bara för jag tänkte vilken seger det var att vi för en gångs skull lyckades!
Nu kom dessutom både några fisar och rap. Han är ett riktigt charmtroll, precis som sin pappa <3 Haha mina underbara pojkar!
Timmy börjar nu överväga att binda fast ungen i sängen ;) Haha!!

Imorn kommer iallafall mina föräldrar och även farmor och farfar hit på lite middag, ska bli riktigt kul! :D

Nu ska jag lämna Jasper åt Timmy och själv gå och lägga mig ;) Godnatt!!


Sleepover!

Igår så träffade vi lite mammor och bebisar på Bvc, det är så kul att se hur alla växer och utvecklas :D
En mamma råkade nämna att det är rea överallt så vart hamnade jag efter det?! Jo i affärerna ;) köpte inget till mig själv för det hade jag fått för mycket skuldkänslor för, utan det blev bara till bebis! ;) Massor fint i storlek 80 som är nästa storlek att växa in i! Har inte vågat berätta för Timmy än! Haha.

Eftersom Timmy skulle på fest med jobbet igår så ringde jag hans lillasyster och frågade om inte hon ville hålla mig sällskap och jo minsann det ville hon!
Så vi hade det mys hela kvällen igår och vid 2 tiden så deckade vi. Millan intog soffan (stackarn), kan inte vart så skönt! Men det var väldigt kul att snacka massa skit :)
Timmy kom väl hem strax efter 2 och var väldigt glad i hatten och skulle upp och jobba vid igen vid 7 ;) Kom han upp? - Nej!! Haha han försov sig så dem ringde till honom och frågade vart han var! ;)

Nu har Millan precis åkt och jag bäddade återigen ner mig i soffan under täcket och blundar för hur mycket disk som står på diskbänken.....


Sov sött!

Idag var vi och sa ett sista hejdå till Offa. Det var öppen kista och han låg där så fridfullt! Syntes att han tyckte det var skönt att få gå vidare. Jasper la dit en av sina nappar som Offa skulle få ha med sig :)
Kommer krävas många pappersnäsdukar nästa onsdag då begravningen är!!


Nu ikväll så grejade vi med Jasper säng så nu är den i full storlek igen ;) Och Jasper gillade det minsann, mycket att rulla omkring i vilket inte hjälpte vid nattningen! ;)

Timmy är nu ute och lagar punkan på cykeln så han kan ta den till jobbet imorn! Dem ska ut med jobbet imorn nämligen så då vill han inte ha bilen ståendes där över natten :)
Så skönt att han är ledig fredag och måndag med så får vi en långhelg ihop! <3


Grattis!!

Måste börja med att skriva grattis till Sanna och Abbe som nu fått sin bebis!! Aah är så glad för eran skull ska ni veta :D Grattis grattis, nu börjar livet!


Här är min egen tokbebis som pyntat sig själv med Sallys blommor! :D Stilig han blev!


Vattenlek!

Jasper älskar vattenflaskan! Han suger in men spottar ut igen när han inte vill ha mer! ;) Så jag tänkte dra det steget längre och hälla det på bordet så han fick plaska, sådant barn sådan mamma! Vääääldigt populärt! :) Haha

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3144590/images/2012/pic_196693558.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3144590/images/2012/pic_196693558.jpg" class="image">


Störelsemoment!

Vaknade upp idag och var fruktansvärt sugen på grillad korv med bröd! Så gott det hade vart! ;) Men vi har varken kåv ellä brö...

Sen måste jag fasen hitta nån barnleksak som liknar en iPhone, för Jasper snor min hela tiden ;) och är han riktigt ledsen så gör den minsann honom glad igen! Haha knasunge!

Sen har vi fått nya grannar under oss som har hållit på heeela morgonen med att dona... Dammsuga, såga, spika i väggarna och nu syr dem massor. Måste vara en gammal maskin för det låter som fan och gnisslar gör det med! Väldigt irriterande, har dem inga jobb? Gnisslar så mycket att stackars Jappe inte kan somna! :(


Begravning

Det var en så fin begravning av Ingvar! Är glad att jag åkte så man fick ett avsked men det var riktigt jobbigt! Men är glad att jag hade Jasper med mig som var den allra bästa trösten man kunde få! Tror fler än jag kände så.
Var lite orolig över hur folk skulle reagera över att jag hade med mig honom, just för att han kan börja skrika och "förstöra" begravningen med att börja skrika. Men han skötte sig exemplariskt och jag var en riktigt stolt mamma :) Han var nog runt i den flesta knän och var som en solstråle hela dagen <3

Fina Ingvar, jag visste inte att du gått på Ingelstad, så där missade vi ett roligt samtalsämne. Vet ju hur galet det kan vara och har varit där ute så det hade verkligen vart kul och få höra lite gamla historier! Vi får ta det sen när vi träffas igen ;)


RSS 2.0