Välkomna hem!

Trotsade min egen förkylning och gick och jobbade idag på salongen! Och jag hade tur ändå för hade lite rast mellan dem två första massagerna och sen en timmes lunch för att sen ha en längre massage. Så det var en lugn dag ändå så det gick bra :) 
Passade på att under lunchen smita iväg till make up store för dem hade idag 20% rabatt på allt i deras butik, hurra för min del ;) 
Men dem två sakerna jag ville ha var slut typiskt nog. Men jag kom på att jag behövde en ny mascara och har alltid velat ha deras facemist som jag bara hört bra om! Den både mjukar upp, smörjer en ren hud och fixerar makeupen så den sitter hela dagen! Bra på flera olika sätt då.
Ska bli spännande med mascaran då den kan bli för mycket för mina redan långa fransar, det får ju inte se ut som långa grässtrån som sticker ut ;) Om ni undrar över nallen i bakgrunden så fick jag med den, nån konstig påse jag inte vet vad man ska ha den till....

Men har även kikat ett tag på Bare Minerals ögonskuggor på tub (säger man så?) som vi har på salongen. Så frågade en av tjejerna om den och hon rekommenderade den! 
Denna i färgen Glisten (nog mest för att det var vår Leonberger Kenzos kennelnamn 😪 ) Fick inte bra bilder men visst är det SKITSNYGG? Glänser som attans och ger ett rejält skimmer! Ska nog köpa resten med för vilken färg dem gav, helt utan primer under!

Ikväll lagade min älskade man inbakad fläskfilé, krocketter och dipp, mums! Vid klockan 21.00 somnade dock han så nu sitter jag här själv i soffan ;) men klagar inte = full kontroll över tvn!! 






Sjukstuga

Idag är jag hemma och vabbar med Jasper! Han vaknade inatt flera gånger och var så ledsen för han hade ont i halsen :( Stackars lille hjärtat! 
Han är väldigt hängig och vaknade först inte förren klockan åtta idag. Men somnade om igen till klockan halv tio och det händer aldrig denna lille killen annars! 
Så idag har han bara velat ligga i sängen och kolla på film vilket vi har gjort. Ätit lite glass och gröt för det är det enda han vill ha ❤️ 
Hoppas han blir frisk snart för det är inte alls kul att se honom så trött och slö när han är det totala motsatsen annars! Man vet att han mår riktigt dåligt när han är såhär, usch min stackars pojk ❤️




Tre ton mellan benen!

Detta är en härlig bild på många sätt! Tre tjejer ute på en härlig ritt på tre jättehästar, det är mycket kraft att hantera! 
Älskar det ❤️



Burning eyes

Har ändå varit lite dålig med makeup tips. Eller ja, lite Småkass på att uppdatera över huvudtaget kanske ;) 
Men eftersom att jag helt missat att Timmy skulle ut och käka med jobbet ikväll så fick jag roa mig på annat sätt! Jag är inte svår så utan jag är grym på att sysselsätta mig själv. Som igår tig jag ett låångt bad och mös med film! Kan säga som så att det senaste året har verkligen väckt mig, jag är en helt annan person idag :) Mycket lyckligare och mycket gladare och öppnare! Mycket mer av allt kan man säga! 

Hur kom jag in på det? Jaja men det jag sysselsatte mig själv med en liten stund innan var en liten extreme makeup. Alltid kul att utmana sina kunskaper och skapa nåt kul! Skulle aldrig gå ut såhär men om man tänker till framtiden så kanske nåt sånt här kan komma till nytta ;) Hoppas hoppas!! 

Anledningen till att jag har håret för kinderna är för att jag inte har nåt annat smink på mig så jag ville rikta fokuset på ögonen och inte min just nu dåliga hy ;) Alla färgerna är dessutom skarpare i verkligheten. Mobilkameran sviker mig lite här ;) men det är gula, orangea, röda och svarta toner jag använt mig av. Liten gnugga limegrönt med. Alla skuggor från min 120 palett från eleven

Och en från makeupstore - lingerie


God natt alla fantastiska människor därute! 🌙


Definitivt värd detta!

Detta förtjänar jag nu! 
Mango, gottis, Cola plus tända ljus och lite bra serier på datorn samtidigt som man ligger i badet. Är inte fel och vilken vardagslyx! Älska't 🌟





Creepy !

Har dumt nog haft väldigt ont i handleden ett par dagar nu. Kan bero på mycket masserande och sen har jag glömt handledsskyddet när jag varit på Volvo.
Så igår köpte jag en stödlinda som jag tänkte ha när jag sov för jag ligger med handen i en knäpp vinkel och sen huvudet på den, inte bra. Så tänkte att jag skulle få mer stöd och inte kunna vrida handen så under natten.... 
Vaknade imorse utan lindan.... 
Jag har i sömnen plockat bort spännena och lagt dem vid sidan om på sängbordet och sen snurrat ihop lindan lite slarvigt och lagt bredvid. Wtf? Hur gick det till? Weird....



Som jag lovat!

Även denna morgonen var fantastisk! Jag steg upp innan Timmy och gjorde en lyx frukost med allt möjligt till honom ❤️ Så mysigt!! 

Sen tog vi det bara lugnt innan vi bestämde oss för att åka mot Emmaboda och hämta Jasper. Men sen slog det oss att det kanske är bäst att veckohandla innan vi hämtar så då fick vi stressa lite. Men guuud va underbart det var att få se Jasper skina upp när han såg oss och givetvis jag honom!! 
Även fast det har varit underbart att vara barnfria i helgen så har han varit i tankarna hela tiden!! Men han verkligen älskar att vara med sin tokiga mormor och morfar, bästa möjliga stället tror jag :) Skönt att ha hus med, allt blir lättare. Så om vi kunde vinna på lotto nångånf hade ju det varit underbart! 

Men här är dem två nya färgerna jag köpte igår. Gjorde en väldigt slarvig vardagssminkning i och med att vi fick stressa som tokar för att komma iväg i vettig tid. Men dem kom på iallafall färgerna, även om jag inte ville trycka på en massa färg, hade inte varit snyggt utan eyeliner. 



2 nya bebisar

Går inte beskriva hur skönt det var att få sova ut ordentligt idag båda två, så otroligt mysigt och få en lugn stund tillsammans när man vaknat! 
Sån där lyx man får unna sig nån gång ibland som förälder, det måste man så man kan få tid till varandra och visa mer kärlek än va som kanske blir i vardagen annars! 
Så efter sovmorgonen så tid vi en lång frukost med korv, bacon, ägg, mackor och te. Hur gött som helst att börja dagen så ;) 
Sen åkte jag och masserade lite och Timmy åkte till gymmet! 

Sen åkte vi och syndade med en fika på Grand ;) 
Fick ett presentkort när jag fyllde år på kicks men som har legat hos Charlotte sen dess så det passade jag på att handla upp. Så det blev två nya skuggor från makeupstore som jag velat ha! Tyvärr var den jag mest ville ha slut så får kika efter den nere i på stan istället :) Dem nya bebisarna heter Volcano (den rosa/lila/svarta) och Rosso asiago (guldiga).

Kul när man kan få ut flera olika färger ur dem med! Man måste ju inte blanda alla varje gång :) Toppen! Blir kanske nån make med detta imorgon!

Målade även naglarna ikväll och det var nog ett år sen sist, kunde gått sämre men det finns absolut utvecklingsmöjlighet ;) haha!
Är ju inte heller superkul att måla dem när dem är så korta. Ack va massagen ställer till det ;) 






Tips

Tänkte skriva vad jag använder som eyeliner nu. 
Det är en cake-eyeliner från make up store! Och en pensel från bdellium nr 710 :) bra skit!


Ett annat tips är hur du ska få läppstift att sitta bättre är att du börjar med en primer även där, precis som på ögonen! 
Denna är från too faced och fungerar faktiskt 


Sen kan jag faktiskt rekommendera att använda en läppenna istället eller tillsammans med läppstift, iallafall när man vill ha en lite knalligare färg som man verkligen vill ska sitta och som syns mycket :) 
Eftersom pennan är torrare i konsistensen så sitter den bättre och glider inte av och du kan få kämpa innan du får bort den och det är ju den effekten vi är ute efter ;) 
För det är inte så snyggt när läppstiftet försvinner i mitten och man har bara färg på kanterna och liknar en stjärna från 90-talet ;) 


Så här har jag först lagt en läpp-primer och sen en läppenna från makeup store som heter russian och är helt matt. Sitter som berget. Klarar man bara av att läpparna känns lite torrare så kan jag tipsa om detta! 


Tycker man att det blir för torrt så kan man lägga på antingen lite lypsyl eller ett glans i passande färg :) 
Jag la på ett rött läppglans från Max factor och heter - Naughty but nice.

Ber om ursäkt för dem lite oseriösa bilderna men känner mig lite trötter ;)



Torsdag

Var och hälsade på en stund på Timmys jobb idag. Var kul att se vad han håller med om dagarna :) Grabbarna hade sagt att jag var på tok för snygg för honom, tar det ändå som en komplimang ;) Men jag håller inte med! 

Förresten så ska man inte vid halv 6 på morgonen försöka lägga en ny sorts eyeliner som jag bara provat en sån tidigare. Man är påtok för trött och okoncentrerad för det ;) dessutom är penseln så lång att när jag skulle måla framför spelen så slog jag i hela tiden, kan ha med att göra att jag är typ halvblind ;) Ingen bra kombo!

Och idag kom mamma för att hämta Jasper, för imorgon fyller Timmy 25 och jag tänkte vi skulle ut och mysa. Få lite sovmorgon och bara egentid denna helgen! ❤️ Ska bli så mysigt! Timmy visste ingenting så därför var det så kul att se hur glad han blev när mamma kom och jag berättade vad som sker :) 

Men nu minsann kommer snart min massagekund, måste ladda batterierna!! 

Xoxo 💋
Jag flottig och sleten efter en dag på Volvo, vårdcentralen, hos Timmy, i lekparken, lagat mat. Trött. Men som sagt nu massage!!



Blö och aj

Sitter här på jobbet och har ont i axlar och nåt sjukt ont i svanken eller rättare sagt i quadratus lumborum... Behöver massage!!! Får nog ge Timmy en utbildning inom massage ;) 

Nehe nu måste jag väl jobba igen. Kul.



Nyheter!!

Detta hämtade jag ut igår! Ska bli spännande att få leka med allt det nya. Speciellt borstarna från Real Techniques. Har läst och sett mycket om dem så två av deras borstar fick nu bli mina. 
Köpte även ett solpuder från too faced för lite ljusare hud som min och som är helt matta :) 
Två par nya lösögonfransar och en ny ögonfransböjare (äntligen) 
Sen två nya hårborstar med. En tuperingsborste som jag med velat ha länge :) ska bli kul att inviga allt!



Börja på nåt nytt?

Tanken är ju att jag ska studera till Makeup artist med framöver.
Jag kan ju en hel del vad gäller makeup och smink så jag tänkte börja med lite smink/makeup inlägg här ifall nån är intresserad :)
 
Såhär kommer första, jobbigt att skriva på mobilen dock ;) försökte förra veckan men lyckades klocka bort det två gånger ;) surade ihop och gav upp!  Men här kommer det. 

Det jag tänkte visa är olika grunder/primers till ögonskugga, hur färgen kommer fram och varför man bör använda det. 
Primer har man under skuggan för att få den att fästa bättre, bli jämnare och för att skuggan inte ska lägga sig i alla väck man har på ögonlocken. 
Här har jag två olika primers och en helt utan och en och samma färg på alla tre. Jag insåg att det liknade en snopp men bjuder på den då jag iallafall dockningen ett gott skratt ;)


På färgen längst till vänster har jag använt Nyx - jumbo eye pencil i färgen milk. Den är en krämig penna som man även kan ha i vattenlinjen. Grymt bra primer, färgen sitter hela kvällen.

Den uppe i mitten är lagd på 
Too faced - shadow insurance. 
En fantastisk primer som gör att färgen sitter som berget!

Den till höger har jag ingen primer alls under och du ser ju vilken skillnad färgmässigt det blir, färgen kommer inte fram alls och den gick bort såfort vattnet rann på handen medan dem andra fick jag skrubba bort med sminkservett. Så fort du kommer svettas lite vid ögonlocken så kommer färgen klumpa ihop sig och inte bli snygg längre!

Här är en bild med blixt

En bild utan blixt 
Produkterna jag använt! Ögonskugga när från Make up store och heter diva!



Tredje gången gilt

Förra helgen försökte jag två gånger att ladda upp ett inlägg. Gick sådär uppenbarligen och jag tröttnade ;) 

Vad som hänt sen förra veckan är att jag nu är färdig MEDICINSK MASSAGETERAPEUT & CERTIFIERAD MASSÖR!!!! 
Går inte beskriva med ord för hur jag känner, men stolthet är ett utav orden! Men samtidigt kommer jag sakna mina fina fantastiska vänner jag träffat i skolan och att få åka dit en vecka i månaden. Kommer bli tomt! 
Ska försöka få min familj till simhallen idag så ska vi mysa och fira lite där ❤️ 
Jag älskar verkligen min familj som stöttat mig till 100% hela denna resan detta året. Både Timmy och Jasper som har fått kämpa själva hemma och åka mycket fram och tillbaka och mamma ovh pappa som jag har bott hos under denna tid! Stor kärlek till er ❤️ 







RSS 2.0