En sån där bra dag!

Fick som sagt sovmorgon idag till klockan halv 12, vilket var så otrooligt skönt! Tror aldrig jag har uppskattat sovmorgnar så mycket som nu när man är mamma :)

Efter det så gav vi oss ner på stan för att träffa och fika tillsammans med Caroline och hennes hoppande söta groda Svante :) Hon visade mig till ett nyöppnat café i en liten mysig gränd, om jag inte minns fel så hette det Coretto och alla borde besöka det! Så himla mysigt där inne, och dem serverar allt! Fika, baguetter, riktig mat. Så det är absolut inte sista gången jag går dit :) Får se om vi hinner med en runda dit i helgen kanske, innan vi drar mot Emmaboda!
Givetvis hamnade vi ju även inne på HM's bebisrea och gjorde av med några kronor båda två. Kan man låta bli när det finns så sjukt mycket söta kläder, NEJ??!! Och varför ska man? Kläder behöver dem ju, eller hur!? ;)

Efter det åkte vi till Braås och blev bortskämda med hemgjord pizza och 5-månaders presenter till Jasper :) Både kläder, pyjamas, snuttsaker och en spegel som man ställer på golvet (givetvis med ugglor på) Stackars Jappe, han kommer förmodligen få psykiska men av alla dessa ugglor! Men vi tackar så hemskt mycket för dem fina presenterna!
Stannade även till en runda hos Gammelmormor och Uffa. Uffa var riktigt pigg idag och kunde skämta och skratta, var så härligt att se och dem blev så glada när vi kom! Även där fick han lite presenter - Body, manchesterbyxor och strumpor och allt från Krokodilia :) Var så sött så! Så nu har han fått kläder av oss alla idag. Men det är inte så konstigt när man är världens mest älskade bebis <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0