Toppen helg och ännu är den ju inte över!!

Denna helgen har varit såå bra hittills! En sån där myshelg när man får vara hemma och njuta av varandra och underbart trevliga människor!


Fredagens Babysim gick så bra, Jasper hade kul och vi lika så! Vi tog undervatttens-bilder på barnen och Jappes bild blev så bra! Nästa gång ska vi försöka hinna med en familjebild :) Får hoppas att vi hinner med det!

Kvällen avnjöts i soffan med mina bästa! Vi har även börjat få in lite mer rutiner på att få honom i säng! Så vid 6-tiden blir det gröt och sen ny blöja och pyjamas. Efter det så ammar jag lite i sovrummet där det är lugnt och mörkt för att nån gång mellan 7 halv 8 ha lagt honom i sängen, alternativt börjar vagga i famnen.
Han är så rolig för på dagarna somnar han så gott själv i sin säng men när han ska läggas för natten så går det absolut inte för sig. Då ska man vaggad i famnen minsann! Tycker nog dock att han börjar bli lite stor och tung för det så vi försöker varje kväll att han ska kunna ligga där i sin säng istället...
Men iallafall, han brukar även sova till klockan 12 innan det är dax för mat igen så då har vi ju hela kvällen ihop sen Timmy och jag :)
Jag har märkt att han inte alltid behöver mat längre på nätterna. Ofta går det söva om honom nu, men vissa gånger går det ju givetvis inte och då räcker det med att han får snutta på ett bröst innan han somnar om igen. Hinner mjölken rinna till så äter han ju givetvis. Ser fram emot mer nattsömn även om det säkert tar några veckor till innan han inte vaknar alls på nätterna!! Håller tummarna för att detta håller i sig! :)

Lördagen kunde inte heller bli bättre då vi fick besök av Adde och hans goa tjej Sanna! Så himla trevliga så jag hoppas att vi ses snart igen :)
Hon har just nu en så fin mage och dem väntar sin lilla bebis i slutet av mars!
Ska bli så spännande och se det lilla pyret som ligger och jäser och har det gott där inne! :) Det är så jag med hoppas dem sista veckorna går fort!

Saknar själv den där bebismagen! Den var så mysig och att känna sparkarna och den förväntan man hade var underbar <3 Dock var den i vägen när man skulle sova, man var klumpig, kunde knappt klä på sig eller röra sig, hade ont och det lilla trollet som låg där inne tränade benmusklerna mot revbenen ;) Men ack va jag saknar det ändå! Men är långt ifrån redo för att göra om den resan än! Vill njuta av det bästa jag har i några år till <3

När dem åkte hemåt igen så bestämde vi oss för att ta en runda på Grand. Ville ha lite nya kökshanddukar och lite grejer inne på kicks. Har ju presentkort där inne plus rabattkuponger som kom väl till pass! Ett ansiktsserum från clarins som är underbar och två ögonskuggor från make up store. Är toppen att dem börjat sälja det märket på kicks! Tyvärr hade dem ju givetvis inte ögonskuggsprimern som jag länge velat prova =/
Sen var det några söta små tjejer som kom fram och frågade om dem kunde få kika på bebisen som låg i vagnen, utsöta var dem och dem blev så glada så när den såg lilla Jasper sparka runt där i vagnen :)
När vi kom hem så slängde vi oss återigen på soffan och tryckte i oss lite mat. Jasper var väldigt svårsövd idag så vi fick turas om att laga maten, tog nästan en timme innan han riktigt gav med sig och föll mot drömmarnas land! Han somnade nog inte förrens halv 9 skulle jag tro och sov sen till 12 för lite påtår av mat! Hoppas ju nu att han sover länge innan han vaknar och om han gör det att man bara kan vagga om honom! ;)

Ser nu fram emot en liks härlig söndag! <3

Jasper armbågs-raggar lite på sin sittring som följde med babygymmet! Den är verkligen så smidig och perfekt nu när han nästan sitter själv :)
För gymmet rullar han bara ut ifrån som ni ser, och tar gärna det med sig i rullningarna ;)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0